Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV - Strona 64 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-11-02, 22:23   #1891
samaraNW
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV

miałam spiłować paznokcie,a zamiast tego zrobiłam sobie manicure
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-02, 22:24   #1892
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
tak,wiem ze konieczne dla nich sa nozyczki,tylko chodzi mi o to ze jak ja co 3miesiace chodze do tego fryzjera i nadal si elamia to ja nie mam sil ile mozna. zazdroszcze, ze znalazlas swoje fryzjera

ja mam, a chcialabym miec za to ciemniejsze, bo ten moj kolor cieply nie podoba mi sie, mi sie marza taka popielate brazy

jak lepiej scinac wlosy, na prosto czy lekko wycieniowane?
moze to cieniowanie je tak niszczy
lepiej na prosto

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-02, 22:27   #1893
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
lepiej na prosto
a jaką robi to różnicę?
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-02, 22:33   #1894
angelinmyheart
Zakorzenienie

samaraNW przypomniałaś mi, że tez powinnam zrobić manicure.

Talullah to trzymam kciuki!

caate to zależy w jakich czujesz się lepiej. Ja mam raz takie raz takie.

Będę pomału szła spać, bo jutro pobudka o 6. Tylko jeszcze spamowanie mnie czeka.

A i dla wszystkich jeśli tu takie są powodzenia na jutrzejszej próbnej maturze. (Tż. jutro pisze i nie dawał mi o tym dzisiaj zapomnieć)

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-02, 22:38   #1895
caate
Zakorzenienie

GG do caate

gdybym miala takie dlugie,dlugie to proste, a jak teraz to chyba zaokraglone, ale jezeli proste mialyby sie mniej rozdwajac to wole proste. Z tego co wiem, od ciecia duzo zalezy, dlatego sie pytam bo juz nie wiem o co mam prosic fryzjera

jeszcze raz ponawiam, dziewczyny ktore stosowaly dluzej niz miesiac Merz Spezial lub cos innego co wplynelo na ich porost i kondycje wlosow prosze o pare slow

---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ----------

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
Czesc Dziewczyny

Nie pisze ale podczytuje Was od czasu do czasu bo po prostu na nic nie mam czasu, jestem taka zalatana, mam mase formalnosci w zwiazku z wybraniem specjalizacji - a dzis jeszcze 3 godziny stalam w kolejce w urzedzie pracy, to byl koszmar!!

Loluska - napisalam Ci PW, w koncu tajemnica mnie obowiazuje

Aaaa, bo ja Wam nie mowilam - zlozylam podanie na okulistyke Wiec trzymac za mnie kciuki

Spamuje sie malo ale mam zamiar nadrobic.

Dzis na kolacje zjadlam 2 jablka i wypilam zielona herbate

Caate - ja mam tak dlugie wlosy jak Ty gdy wyprostuje i dla mnie sa juz za dlugie, jak sie tylko ogarne to na spokojnie pojde je sciac. Ostatnio scinalam 11 sierpnia.
Zawsze jak przychodze to fryzjerzy sie pytaja po co przychodze sie podcinac jak mam takie zdrowe - a ja na to ze nie lubie dlugich, lubie moja ksztaltna, wycieniowana fryzure
Mi akurat nie zalezy na dlugosci
a mi zalezy na dlugosci, czujes sie w prostych i dlugich lepiej,piekniej mozemy sie zamienic

powodzenia i cierpliwosci tam we wszystkim
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-02, 22:45   #1896
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
a jaką robi to różnicę?
na pewno nie beda sie dzieki temu mniej rozdwajac Ale wizualnie lepiej wygladaja, mniej widac rozdwojone/postrzepione konce. Cieniowanie slicznie wyglada na grubych, zdrowych i dlugich wlosach wtedy dodaje im objetosci ach rozmazylam sie

Catee ja stosuje ha-pantoten optimum dluzej niz miesiac Najszybciej widac bylo efekty na paznokciach, wzmocnily sie i to znacznie (juz nie lamia mi sie jak kiedys), co do wlosow to jeszcze nie wiem ale na pewno przybylo mi mnostwo malych wlosow tzw baby hair I teraz na szczotce zostaja jakies pojedyncze wloski. Cera tez mi sie poprawila. Ja rowno zaczelam stosowac ha-pantoten i pic pokrzywe takze efekty dziele na dwoje Zostalo mi sie jeszcze 1,5mies kuracji, jak skoncze zamierzam kupic wlasnie merz special

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

Edytowane przez snowhitee
Czas edycji: 2010-11-02 o 22:51
snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-02, 23:04   #1897
ramoncia217
Wtajemniczenie

a ja jestem wsciekła, muj tż przeżucał moją torebkę z łużka na fotel i ta spadła na ziemię i rozkryszył mi się mój ulubiony puder prasowany eh faceci jak by nie mógł wstac i ją przenieść jak mu przeskadzała
Stary 2010-11-02, 23:06   #1898
Talullah
Wtajemniczenie

Soph - napisalam

Caate - moge sie zamienic ale obowiazuje kolejka, bo juz sie mnie wiele osob o to pytalo, czy nie oddam wlosow
W sumie to ja bym chciala je zagescic i mam nadzieje ze ten alpecin c1 cos faktycznie zadziala

Angelinmyheart - dziekuje za kciuki, albo nie dziekuje zeby nie zapeszyc i tak mialam Wam nie mowic zeby nie zapeszyc i sie wygadalam

Dobranoc
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-02, 23:34   #1899
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość
(...)

Wysypiasz się?

Może to jakieś osłabienie. Zakup witaminy a jak nie to przejdź się do lekarza

Loluska zdrówka
Wysypiam się aż za. Istnieje takie coś jak osłabienie z powodu zbyt długiego snu? Bo czasem przez to źle się czuję.

Muszę jeszcze paznokcie pomalować, a tak mi się nie chce... ale trzeba!

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-02, 23:37   #1900
buahhot
Marcelover ♥♥♥

ja tez przed chwilką sobie pomalowałam

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-03, 07:33   #1901
magne
Zadomowienie

caate- Może przestań prostować włosy? Idź do fryzjera ,powiedz,zeby ci je ściął tak ,żeby się ładnie kręciły i od razu odżyją. Wiem po swoich Przestałam prostować,suszyć i już nie pamietam kiedy byłam u fryzjera. A fryzjer ci ściągnął kolor ,czy sama ? Myślalam o tym ,ale nie mam tyle kasy ..
magne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-03, 08:36   #1902
angelwithoutsoul
Raczkowanie

Cześć kochane

Wczoraj mi net nie działał i nie mogłam do was zajrzeć Dziękuje za odpowiedzi Musze sobie kupić pędzle z naturalnego włosia, ale nie takie feeessstt drogie, żeby mi jeszcze troszkę pieniążków zostało

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
witam

pędzle fajne ma Sephora i Oriflame (ta seria G.Gold )

od dziś używam tego żelu do mycia twarzy:
Blau Farma, Dermoklar
pierwsze wrażenie- fajny
A w jakiej są one cenie?

Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
Coś mało piszecie
moja pęsetka przepadła bez śladu, nie wiem, co się z nią stało, mam nadzieję, że znajdę. A zaraz będę malować paznokcie, są strasznie krótkie, ale niepomalowane ciągle mi się łamią, więc tak będzie lepiej.
Jeśli chodzi o artykuł z linku - autorzy chyba założyli, że kobieta nie chodzi ani do szkoły, ani do pracy, ponadto nie ma żadnych obowiązków w domu, nic tylko się pielęgnować
Smarujecie samoopalaczem całe ciało w zimie? Chyba posmaruję dzisiaj nogi, żeby nie były białe, chociaż trochę sama nie wiem po co, nikt oprócz TŻa tego nie zobaczy, a jemu chyba to rybka, czy będę mieć brązowe nogi Faceci.
Czy Wasi też mówią, że bez makijażu i tych wszystkich zabiegów pielęgnacyjnych też byście pięknie wyglądały, czy mój jest jakimś fenomenem?
Mój Tż uważa, że nie muszę się malować, bo (niby) ładniej wyglądam bez makijażu I cały czas mi to powtarza, że najlepiej wyglądam jak nie jestem pomalowana i w dodatku w "dresiku domowym"

snowhitee Widze nowy av ładny

Cytat:
Czesc Dziewczyny

Aaaa, bo ja Wam nie mowilam - zlozylam podanie na okulistyke Wiec trzymac za mnie kciuki
Trzymam mocno kciuki

caate Sliczna jesteś I włosy też masz ładne, ale końce obowiązkowo podetnij, bo widać, że są troszke skruszone.
Też sądze jak magne, że może ogranicz prostownice, bo ona naprawde mocno przypala włoski i je niszczy A z tego co wiem to masz kręcone, ile razy w tygodniu prostujesz?

25.10. Pijam pokrzywę
21.11. Kuracja 3miesięczna Merz Special
Dbam o włosy i cerę
Zakupoholiczka

Mój cel: Być idealną...
angelwithoutsoul jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-03, 08:38   #1903
loluska
Zakorzenienie

Dzień dobry oczywiście spać nie mogłam znów więc wstałam już z godzinę temu idę się pouczyć a potem na zajęcia...

Talullah

bardzo dziękuję i 3mam kciuki za Ciebie

angelinmyheart

mój Tż też pisze próbną

caate
a może faktycznie tak jak pisze magne, fajnie byłoby je ściąć tak żeby się lepiej i mocniej kręciły? Odpoczęłyby od suszarki, prostowania

miłego dnia

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-03, 09:34   #1904
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez magne Pokaż wiadomość
caate- Może przestań prostować włosy? Idź do fryzjera ,powiedz,zeby ci je ściął tak ,żeby się ładnie kręciły i od razu odżyją. Wiem po swoich Przestałam prostować,suszyć i już nie pamietam kiedy byłam u fryzjera. A fryzjer ci ściągnął kolor ,czy sama ? Myślalam o tym ,ale nie mam tyle kasy ..
Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
na pewno nie beda sie dzieki temu mniej rozdwajac Ale wizualnie lepiej wygladaja, mniej widac rozdwojone/postrzepione konce. Cieniowanie slicznie wyglada na grubych, zdrowych i dlugich wlosach wtedy dodaje im objetosci ach rozmazylam sie

Catee ja stosuje ha-pantoten optimum dluzej niz miesiac Najszybciej widac bylo efekty na paznokciach, wzmocnily sie i to znacznie (juz nie lamia mi sie jak kiedys), co do wlosow to jeszcze nie wiem ale na pewno przybylo mi mnostwo malych wlosow tzw baby hair I teraz na szczotce zostaja jakies pojedyncze wloski. Cera tez mi sie poprawila. Ja rowno zaczelam stosowac ha-pantoten i pic pokrzywe takze efekty dziele na dwoje Zostalo mi sie jeszcze 1,5mies kuracji, jak skoncze zamierzam kupic wlasnie merz special
a ha-pantoten bez recepty jest?
ide szukac jakis fryzjerow we wro, bo ta babka z pilczyc to jednak ta co samara mowila
Cytat:
Soph - napisalam

Caate - moge sie zamienic ale obowiazuje kolejka, bo juz sie mnie wiele osob o to pytalo, czy nie oddam wlosow
W sumie to ja bym chciala je zagescic i mam nadzieje ze ten alpecin c1 cos faktycznie zadziala

Angelinmyheart - dziekuje za kciuki, albo nie dziekuje zeby nie zapeszyc i tak mialam Wam nie mowic zeby nie zapeszyc i sie wygadalam

Dobranoc
to trzeba sie jakos podzielic
Cytat:
Napisane przez angelwithoutsoul Pokaż wiadomość
Cześć kochane

Wczoraj mi net nie działał i nie mogłam do was zajrzeć Dziękuje za odpowiedzi Musze sobie kupić pędzle z naturalnego włosia, ale nie takie feeessstt drogie, żeby mi jeszcze troszkę pieniążków zostało

A w jakiej są one cenie?

Mój Tż uważa, że nie muszę się malować, bo (niby) ładniej wyglądam bez makijażu I cały czas mi to powtarza, że najlepiej wyglądam jak nie jestem pomalowana i w dodatku w "dresiku domowym"

snowhitee Widze nowy av ładny

Trzymam mocno kciuki

caate Sliczna jesteś I włosy też masz ładne, ale końce obowiązkowo podetnij, bo widać, że są troszke skruszone.
Też sądze jak magne, że może ogranicz prostownice, bo ona naprawde mocno przypala włoski i je niszczy A z tego co wiem to masz kręcone, ile razy w tygodniu prostujesz?
I tu Was zaskocze, wyprostowala wczoraj specjalnie do zdjecia, zeby zobaczyc ich faktyczny stan. Prostuje max 2-3x w miesiacu, a czasami zero. Suszarki nie uzywam, wlosy wysychaja same, a przed prostowaniem uzywam liotonu termoochronnego. Normalnie mam loki, ktore spinam klamra tak jakby w koka, nie uzywam wsuwek,gumek itp, no chyba ze ta klamra je niszczy
Stary 2010-11-03, 09:44   #1905
angelwithoutsoul
Raczkowanie

Cytat:
a ha-pantoten bez recepty jest?
ide szukac jakis fryzjerow we wro, bo ta babka z pilczyc to jednak ta co samara mowila

to trzeba sie jakos podzielic

I tu Was zaskocze, wyprostowala wczoraj specjalnie do zdjecia, zeby zobaczyc ich faktyczny stan. Prostuje max 2-3x w miesiacu, a czasami zero. Suszarki nie uzywam, wlosy wysychaja same, a przed prostowaniem uzywam liotonu termoochronnego. Normalnie mam loki, ktore spinam klamra tak jakby w koka, nie uzywam wsuwek,gumek itp, no chyba ze ta klamra je niszczy
Hmmm to sama nie wiem czemu takie są Może przez tą dekolaryzacje tak się kruszą?
Ja bym je jakoś tak ścieła, żeby się loki ładnie układały Może spytaj się fryzjerki, co ona radzi na Twoje włoski. Ja uwielbiam sobie tak poklachać i dowiadywać się co by im mogło pomóc

25.10. Pijam pokrzywę
Dbam o włosy i cerę
Zakupoholiczka

Stary 2010-11-03, 09:51   #1906
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Hmmm to sama nie wiem czemu takie są Może przez tą dekolaryzacje tak się kruszą?
Ja bym je jakoś tak ścieła, żeby się loki ładnie układały Może spytaj się fryzjerki, co ona radzi na Twoje włoski. Ja uwielbiam sobie tak poklachać i dowiadywać się co by im mogło pomóc
tylko ze ja nie lubie siebie w lokach rozpuszczonych, wiec i tak je spinam...
zawsze pytam, to mi mowia 'krecone wlosy sa ciezkie do ulozenia' no to hallo, nie dziwie sie czmeu zawsze nie jestem zadowolona z fryzjera...
kiedys gdzies czytalam, ze cieniowanie niszczy, wiec moze faktycznie poprosze na rowno i to im pomoze
za jakies pol roku zetne te wlosy ktore sa po dekoloryzacji, mam nadzieje, ze wtedy zniknie problem. Chociaz dzis nie widze juz ani jednej bialej kropeczki, chyba fryzjera sie przestraszyly
Stary 2010-11-03, 10:04   #1907
angelwithoutsoul
Raczkowanie

Cytat:
tylko ze ja nie lubie siebie w lokach rozpuszczonych, wiec i tak je spinam...
zawsze pytam, to mi mowia 'krecone wlosy sa ciezkie do ulozenia' no to hallo, nie dziwie sie czmeu zawsze nie jestem zadowolona z fryzjera...
kiedys gdzies czytalam, ze cieniowanie niszczy, wiec moze faktycznie poprosze na rowno i to im pomoze
za jakies pol roku zetne te wlosy ktore sa po dekoloryzacji, mam nadzieje, ze wtedy zniknie problem. Chociaz dzis nie widze juz ani jednej bialej kropeczki, chyba fryzjera sie przestraszyly
Hahaha widzisz plus dla Ciebie Mi się wydaje, że trzeba wybrać naprawdę dobrego fryzjera, żeby być zadowolonym. Nic tylko szukać odpowiedniego dla siebie
Ja bym ścięła z jakieś 4 cm i na równo Masz naprawdę ładne włosy, tylko te końce są postrzępione. A jak podetniesz więcej, to one wtedy odżyją

25.10. Pijam pokrzywę
Dbam o włosy i cerę
Zakupoholiczka

Stary 2010-11-03, 10:12   #1908
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Hahaha widzisz plus dla Ciebie Mi się wydaje, że trzeba wybrać naprawdę dobrego fryzjera, żeby być zadowolonym. Nic tylko szukać odpowiedniego dla siebie
Ja bym ścięła z jakieś 4 cm i na równo Masz naprawdę ładne włosy, tylko te końce są postrzępione. A jak podetniesz więcej, to one wtedy odżyją
no i tak zrobie, jak zetnie mi wiecej niz 5cm to powiem, ze nie zaplace bo klient niezadowolony:bab a:

a tak na serio, moze ja zle robie z mokrymi wlosami?
rozczesujecie je na mokro? bo ja tylko palcami, bo po szczotkowaniu wychodzi mi cala garsc wlosow, ale znowu gy nie rozczesze ich na mokro to na sucho koltuny mi sie robia od spodu
Stary 2010-11-03, 10:28   #1909
angelwithoutsoul
Raczkowanie

Cytat:
no i tak zrobie, jak zetnie mi wiecej niz 5cm to powiem, ze nie zaplace bo klient niezadowolony:bab a:

rozczesujecie je na mokro? bo ja tylko palcami, bo po szczotkowaniu wychodzi mi cala garsc wlosow, ale znowu gy nie rozczesze ich na mokro to na sucho koltuny mi sie robia od spodu
Ja zawsze robie tak, że po wytarciu włosów w ręcznik, zostawiam je mokre na kilkanaście min, a później jak już trochę wyschną (są wilgotne), to je ostrożnie rozczesuje szczotką Wydaje mi się też, że dobre jest to, rozczesujesz włosy od końca i powoli idziesz w górę, wtedy tak dużo włosów nie wypada. Nie wiem czy mnie dobrze zrozumiesz

25.10. Pijam pokrzywę
Dbam o włosy i cerę
Zakupoholiczka

Edytowane przez angelwithoutsoul
Czas edycji: 2010-11-03 o 10:30
Stary 2010-11-03, 10:33   #1910
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Ja zawsze robie tak, że po wytarciu włosów w ręcznik, zostawiam je mokre na kilkanaście min, a później jak już trochę wyschną (są wilgotne), to je ostrożnie rozczesuje szczotką Wydaje mi się też, że dobre jest to, rozczesujesz włosy od końca i powoli idziesz w górę, wtedy tak dużo włosów nie wypada. Nie wiem czy mnie dobrze zrozumiesz
nie rozumiem
Stary 2010-11-03, 10:43   #1911
angelwithoutsoul
Raczkowanie

Cytat:
nie rozumiem
Tak myślałam Bo sama tego nie zrozumiałam jak to przeczytałam No, w każdym bądź razie chodziło mi o to, że zaczynasz rozczesywać włosy od końcówek i potem powoli przesuwasz się do nasady włosów

25.10. Pijam pokrzywę
Dbam o włosy i cerę
Zakupoholiczka

Stary 2010-11-03, 10:45   #1912
caate
Zakorzenienie

GG do caate

mam tak silny, bolacy okres slodyczy jesc nie moge, wiec wcinam gruszki i mandarynki

---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ----------

Cytat:
Tak myślałam Bo sama tego nie zrozumiałam jak to przeczytałam No, w każdym bądź razie chodziło mi o to, że zaczynasz rozczesywać włosy od końcówek i potem powoli przesuwasz się do nasady włosów
pod prad?
aaa chyba rozumiem, najpierw czeszesz koncowki a dopiero calosc

kupie dzis Merz albo to na Ha
Stary 2010-11-03, 10:55   #1913
angelwithoutsoul
Raczkowanie

Cytat:
mam tak silny, bolacy okres slodyczy jesc nie moge, wiec wcinam gruszki i mandarynki

---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ----------

pod prad?
aaa chyba rozumiem, najpierw czeszesz koncowki a dopiero calosc

kupie dzis Merz albo to na Ha

Tak! Nie wiedziałam jak to wytłumaszyć
Uuuu owoce, to zdrowo Trzymasz się diety Ja się jako tako trzymam, tyle, że wczoraj zjadłam zapikanke na obiad Ale to wina mojej mamy, bo nic innego na nie było

25.10. Pijam pokrzywę
Dbam o włosy i cerę
Zakupoholiczka

Stary 2010-11-03, 11:15   #1914
caate
Zakorzenienie

GG do caate

angelwithoutsoul hah, trzeba po polsku
no staram sie, bo wczoraj wazylam 55 nie wiem jakim cudem, ale to rekord w mojej wadze z TZtem nie dowierzalismy wadze, on mowi ze to niemozliwe bo nic nie przytylam, a on dobre oko ma

umowilam sie na wtorek na wizyte do fryzjera, polecanego przez Wizazanki droga bo 78zl ciecie samo, ale podobno cuda dziala z wlosami, no zobaczymy, na drugim koncu miasta mam nadzieje, ze bedzie warto jechac i bez placzu
ta kobieta jest podobno genialna w farbowaniu, oj kusi,kusi ale cena odstrasza
Stary 2010-11-03, 12:48   #1915
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:

ja zwijam w recznik, czekam aż trochę podeschną, potem spray radical na nie daję i dopiero rozczesuje

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-03, 13:13   #1916
Soph
Zakorzenienie

witam

angelwithoutsoul

ceny pędzli z Sephory znajdziesz nawet na KWC
mają dosyć duży wybór

wczoraj zadbałam o włoski,
dziś niby ładnie pokręcony,
a czuję się jakbym siano miała,
tęsknię za prostownicą...

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-03, 13:25   #1917
kaaasiuleczka
Wtajemniczenie

się chwale że dostałam prace w rossmanie

zapraszam do ogladania i komentowania
https://wizaz.pl/akcje/rossmann/rossmanniaczki/marzec-profil-263172.html
kaaasiuleczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-03, 13:29   #1918
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaaasiuleczka Pokaż wiadomość
gratulacje

będziemy czekać na informacje o przecenach itp

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-03, 13:44   #1919
loluska
Zakorzenienie

Cytat:
angelwithoutsoul hah, trzeba po polsku
no staram sie, bo wczoraj wazylam 55 nie wiem jakim cudem, ale to rekord w mojej wadze z TZtem nie dowierzalismy wadze, on mowi ze to niemozliwe bo nic nie przytylam, a on dobre oko ma

umowilam sie na wtorek na wizyte do fryzjera, polecanego przez Wizazanki droga bo 78zl ciecie samo, ale podobno cuda dziala z wlosami, no zobaczymy, na drugim koncu miasta mam nadzieje, ze bedzie warto jechac i bez placzu
ta kobieta jest podobno genialna w farbowaniu, oj kusi,kusi ale cena odstrasza

no to 3mam kciuki za fryzjera nie wiem czemu nie lubisz sie w kręconych, ja bym je ścięła tak żeby się lepiej kręciły,a le ja to jestem fanatyczką loków, może dlatego że ich nie posiadam w każdym razie wydaje mi się że wyglądałabyś jeszcze bardziej egzotycznie

wiece co, ja nie wiem co się ze mną dzieje, jestem zakręcona jak naleśnik ;/ zdecydowałam iść dziś na te zajęcia bo miałam mieć zaliczenie z masażu... no i autobus miałam o 11 58, a ja już o 10 45 na przystanku byłom. Nie to żebym nie popatrzyła na zegarek i rozkład! \bo sprawdzałam kilkakrotnie i czas i rozkład ale byłam święcie przekonana że już czas wyjść zdomu i poszłam... po czym dochodząc na przystanek zobaczyłam która jest godzina i dotarło do mnie że mam jeszcze ponad godz do autobusu, którym chciałam jechać;/ nie chciało mi się wracać do domu bo kawałek mam, więc poszłam w stronę miasta i potem autobus mnie zgarnął z kolejnego przystanku... Na dodatek kiedy stałam już praktycznie przed drzwiami szkoły stwierdziłam że nie nadaję się na zaliczenie, bo kiepsko się czuję i jestem mega rozkojarzona i wróciłam się do domu... Nie poznaję siebie ostatnio no nic idę zaraz poleżakować, może jutro będę bardziej do życia ...

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-03, 14:12   #1920
angelwithoutsoul
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
witam

angelwithoutsoul
ceny pędzli z Sephory znajdziesz nawet na KWC
mają dosyć duży wybór

wczoraj zadbałam o włoski,
dziś niby ładnie pokręcony,
a czuję się jakbym siano miała,
tęsknię za prostownicą...
Wooow Nie są takie drogie jak się spodziewałam

Cytat:
Napisane przez kaaasiuleczka Pokaż wiadomość
Gratulacje Teraz tylko czekamy na jakieś info o promocjach

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
no to 3mam kciuki za fryzjera nie wiem czemu nie lubisz sie w kręconych, ja bym je ścięła tak żeby się lepiej kręciły,a le ja to jestem fanatyczką loków, może dlatego że ich nie posiadam w każdym razie wydaje mi się że wyglądałabyś jeszcze bardziej egzotycznie

wiece co, ja nie wiem co się ze mną dzieje, jestem zakręcona jak naleśnik ;/ zdecydowałam iść dziś na te zajęcia bo miałam mieć zaliczenie z masażu... no i autobus miałam o 11 58, a ja już o 10 45 na przystanku byłom. Nie to żebym nie popatrzyła na zegarek i rozkład! \bo sprawdzałam kilkakrotnie i czas i rozkład ale byłam święcie przekonana że już czas wyjść zdomu i poszłam... po czym dochodząc na przystanek zobaczyłam która jest godzina i dotarło do mnie że mam jeszcze ponad godz do autobusu, którym chciałam jechać;/ nie chciało mi się wracać do domu bo kawałek mam, więc poszłam w stronę miasta i potem autobus mnie zgarnął z kolejnego przystanku... Na dodatek kiedy stałam już praktycznie przed drzwiami szkoły stwierdziłam że nie nadaję się na zaliczenie, bo kiepsko się czuję i jestem mega rozkojarzona i wróciłam się do domu... Nie poznaję siebie ostatnio no nic idę zaraz poleżakować, może jutro będę bardziej do życia ...
Ja lubie takie loki jak u Julii Roberts w "Pretty Woman"
Chyba wstałaś lewą nogą Nie martw się zdasz zaliczenie, troche poodpoczywasz i wszystko wróci do ładu

25.10. Pijam pokrzywę
Dbam o włosy i cerę
Zakupoholiczka

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości