|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#8101 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6
Cytat:
|
|
#8102 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Kochana rozstaw brodawek ?? znaczy powiem Ci odległość miedzy sutkami a czy to to samo ??? Mam 19cm dużo mało bo sama nie wiem ???? A jadę na drugą konsultację w piątek .. Przemagluję dokmtorka A i ostatnio za dużo chyba czytam bo ubzdurałam sobie ze chyba mam asymetrie ![]() Ale bardzo mądrze napisała mi jedna dziewczyna że asymetri się nie szuka tylko sie ją ma więc może coś w tym jest .. Im bliżej zabiegu tym bardziej wariuje i gapie się w te moje cycki czy są równe ![]() Cytat:
Pysia ma super cycuszki od J>J Beatryczek i Chibuke Cytat:
Ty juz za dwa dni a my z magerką jeszcze miesiąc a już galotami trzęsiemy wiec nie wiem co będzie potem
|
|
#8103 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kejsii cos Ty będzie dobrze nie denerwujcie się z Magerką. Nie ma opcji żeby było coś nie tak...no chyba tylko to że nie wejdziecie w ciuszki w których jedziecie, bo dziewczynki nie będą miały ochoty się pakować do takich ciasnot i w pancerniaku będziecie wracać
Edytowane przez Madzienka2010 Czas edycji: 2010-11-03 o 12:02 |
|
|
|
|
#8104 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A i doktor ma na swojej stronie zdjęcia swoich osiągnięć ![]() Madzienka dzięki no musi byc dobrze
|
|
#8105 |
|
Zakorzenienie
|
Viola,
pytam z czystej ciekawości, bo nie rozumiem... dlaczego usunęłaś mnie z listy przyjaciół ? Jakiś konkretny powód ? ![]() :conf used:![]()
|
#8106 | |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Cytat:
i pamietaj to ty za to placisz, tak jak pisze Madzienka, jak cos bedzie nie tak to mow pielegniarce i juz ! a w domku przygotuj sobie jakies fajne filmy czy cos, bo albo bedziesz caly zcas spac albo lezec jak warzywko i zeby nie myslec o bolu warto sie odprezyc glupim filmem ) buziaki
|
|
|
|
|
#8107 |
|
Raczkowanie
|
Hej wszystkim!!!
Jestem tu nowa.to mój pierwszy wpis! Podpisuję się pod pytaniem Malwinki02! Mieszkam za granicą i nie mam możliwości pochodzić na konsultację do kilku chirurgów. Ale po dość długich poszukiwaniach i wymianie wielu e-maili oraz obejrzeniu zdjęć, zdecydowałam się na dr Jarlińskiego z Wrocławia. Mam wstępny termin na 08 stycznia. Jeszcze do potwierdzenia. Nie umiem poruszać się jeszcze po tym forum, jak znaleźć te z Was, które miały piersi robione przez Dr Jarlińskiego? Jak mogę obejrzeć Wasze zdjęcia i pogadać o operacji??? Bardzo potrzebuję teraz kogoś z kim mogę pogadać o tym, bo generalnie nikomu poza mężem o mojej decyzji nie mówiłam. Choć mnie wspiera nie sądzę aby do końca rozumiał, przecież nie jest kobietą. Mam masę pytań, na które dziewczyny po operacji pewnie będą mogły mi odpowiedzieć. Jak na przykład, czy w np rok po zabiegu piersi pozostają inne w dotyku od własnych,twardsze?czy to prawda,ze implanty anatomiczne są twarde i bardziej wyczuwalne niż okrągłe? Jakiej firmy implanty Wy macie? Pozdrawiam serdecznie
|
|
|
|
#8108 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
witaj Dobrze ze tu zajrzałaś bo jak potrzebujesz wsparcia to na pewno je tu znajdziesz Ja również będę miała zabieg u doktora Jarlińskiego w grudniu Jakie będziesz miała wkładki i rozmiar ???
|
|
#8109 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=Madzienka2010;23023 585]Pierś zawsze jest inna w dotyku po op, czucie też jest albo żadne albo bardzo słabe i wraca z czasem...
NO a jak jest z samą piersią?czuć przez nią implant?Po dłuższym już czasie bo oczywiścierozumiem ,że zaraz po operacji jest twarda i obolała.
|
#8110 |
|
Zakorzenienie
|
Maceratka się pokazała
![]() Violuś - podeśle Ci linki.Ja znowu zamówiłam trzy topiki mnie sie nie da chyba uleczyć Madzienka
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
#8111 |
|
Raczkowanie
|
kejsii
![]() DZIĘKUJĘ za miłe powitanie!!! No u mnie jest właśnie taki problem,że daleeeko mieszkam ![]() No i z doktorem korespondujemy mailowo. Wysłał mi termin 08.01.11. Ja wysłałam jemu zdjęcia moich brzoskwinek:P No i czekam na jego propozycje. Szczerze mówiąc kompletnie nie wiem,co mam wybrać. Boję się okrągłych- bo mogą mi wyjść piłki(jestem szczupła na klatce -kości widać )no i obawiam się anatomów, bo podobno twarde i da sie wyczuć. Co do wielkości to wyjściowo mam małe B stanik. A chciałabym baaaardzo duże C! A Ty?? Jesteś z Wrocławia?
|
#8112 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ajjj no widzisz ale trafiłam, no mi po 10 tab już zaczyna pomagać ---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- Machszi wysłałam Ci prywatna wiadomość, wyświetli Ci sie w prawym górnym rogu w wiadomościach
|
|
#8113 |
|
Przyczajenie
|
otoz bylam pare dni temu na konsultacji u kasprzyka i moge powiedziec ze udzielil mi pelnych informacji czego nie zrobil dr jarlinski,jedyna rzecza jak jest w zrobieniu operacji u kasprzyka jest cena,13 tys,duzo mi powiedzial czego nie uslyszalam od jarlinskiego a powinnam,wiec dlatego zastanawiam sie ciagle nad jj,ciagle poszukuje mojego lekarza,pozdrawiam
|
|
|
|
#8114 |
|
Zakorzenienie
|
Madzieńka,
dopiero doczytałam, ze pytałaś o moje nowe fotki... nie mam nic nowego, ale postaram sie w niedługim czasie dodać jakiś nowy albumik... w końcu już skończyły 14 miesięcy ![]()
|
#8115 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#8116 |
|
Raczkowanie
|
Horo ale mnie zbiłaś z tropu.. aż poszłam zobaczyć.. możesz wierzyć lub nie.. czysty przypadek..widocznie nie to nacisnęłam.. robiłam porządki w profilu i nie wiedziałam, że Ciebie "odhaczyłam".. idę naprawić..
Mya słonko to czekam na tego linka.. bardzo chętnie się skusze bo właśnie szukam czegoś dla moich cycuchów.. ![]() a na baseniku już byłam.. dziwaczne uczucie miałam.. ale szybciutko się przyzwyczaiłam i cudownie się pływa z piersiątkami na klacie.. ![]() Madzieńka byłam w albumiku.. widzę, że cudeńka pięknieją z każdym dniem.. powiedz gdzie kupiłaś to czerwone cudo, w które przyodziałaś cycuchy? może masz jakiegoś linka?
6 wrzesień 2010 r - CPG333 485cc - dr Skwiercz Edytowane przez viola1983 Czas edycji: 2010-11-03 o 14:42 |
|
|
|
#8117 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#8118 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja też chce uzyskać duże c choć myśle już na D Mam zaproponowane 350 hp okrągłe ale jednak chce większe i będzie albo 375 a jak się uda to nawet 400 ![]() Moją wyjściówkę mam w albumie możesz zobaczyć zaraz wyślę Ci zaproszenie ![]() Też boje sie efektu dwóch doczepionych piłek ale doktor twierdzi że nie wyjdą więc mu wierzę Jadę w piątek na jeszcze jedną konsultację bo mam coraz więcej pytań i chce jeszcze raz o tych rozmiarach pogadać .. No i też nie jestem z Wrocławia mam jakieś 250km w jedną stronę ale to i tak bliżej niż ty ![]() Ja początkowo chciałam anatomy ale jednak zrezygnowałam bo zależy mi na wypełnieniu stanika od góry a anatomy jednak wypełniają tylko dół klatki piersiowej no i trochę się boję tego że mogą się okręcić ![]() Mya odpisałam Ci stronę wcześniej co pisałaś o tym rozstawie ale chyba przeoczyłaś słonko
|
|
#8119 |
|
Raczkowanie
|
Bardzo dziękuję
Zmykam obiadek robić bo dzieci głodne ![]() Mya to czekam kochana na linki
|
#8120 |
|
Raczkowanie
|
Kejsiii
A jakie masz wyjściowe wymiary? Masz szczupłą klatkę? Ja się zmierzyłam i mam na wydechu 72pod i i85 w biuście. No i kosci widoczne(dlatego ten okrągły mnie zniechęca) Fajnie,że jesteś u Jarlińskiego, napisz mi-jaki jest ---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ---------- beatrycze Nie czytałam co prawda od początku Twojego przypadku,ale też mam mieć operację u Jarlińskiego. Byłaś na konsultacji po operacji u niego? Coś źle zrobił?
|
#8121 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#8122 |
|
Zakorzenienie
|
Violuś,
bo już Tobie miałam ![]() i a sobie przypomniałam o Twoich cycuchach, bo wczoraj widziałam i macałam cpg333 485 cc... dla mnie rewelacyjnie wyglądają idę zobaczyć Twoje ![]()
|
#8123 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
A ile kosztuje to bio..na włosy ???? powiedzcie mi koniecznie, to bardzo wazne. moje wlosy, paznokcie są w opłakanym stanie..dramat jakiś. miałam ostatnio dużo stresów, nie sadzilam ze to az tak działa
fajny artykulik na ten temat http://www.we-dwoje.pl/stres;a;uroda,artykul,21705.html (((
|
|
|
|
#8124 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze świeżynki na tych fotkach... a gdzie coś aktualnego ???
... rozmiarek wyszedł spory i są bardzo bliziutko siebie ... ![]() gratuluję jeszcze raz ja już chyba do końca będę cierpieć na te moje 2 cm oddalenia
|
#8125 |
|
Raczkowanie
|
no weszłam i widzę cycole wielkie
![]() na pierwszy rzut oka nic złego w nich nie ma. Ale czy Ty rozmawiałaś z jARLIŃSKIM O TYM? co on na to...?
|
#8126 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie wiem co będzie
|
|
#8127 |
|
Raczkowanie
|
ja widziałam tylko jedno zdjęcie!
wejdę jeszcze raz popatrzę! A powiedz mi,może wiesz czy u Jarlińskiego ewentualne poprawki są płatne całkowicie?
|
#8128 |
|
Raczkowanie
|
Jedna która jest po nic nie placiła za poprawkę
|
#8129 |
|
Raczkowanie
|
ale ona jest "po" u Jarlinskiego?
Kurcze nie wiedziałam,że u niego częste tak są piersi do poprawki..... Do tej pory same pozytywne opinie czytałam!!! A Twoje jeszcze raz obejrzałam tragedii nie ma.Tak jak piszesz chyba PRAWA trochę niżej. ale za pierwszym razem nie zauważyłam nawet.. Pewnie na żywo to wygląda inaczej. Mięciutkie są? ![]() Fajnie mieć takie duuże cycusie?
|
#8130 |
|
Zakorzenienie
|
fajnie to mało powiedziane
![]() cuuuudownie ![]()
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:16.

spoistość 2/3. 

)

bo dzieci głodne