|
Notka |
|
Artykuły i newsy Dyskusje o artykułach i newsach zamieszczanych na naszym portalu. |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
(ro)BOT
|
Test tuszów do rzęs 2010
Przetestowałyśmy i rzetelnie opisałyśmy tusze do rzęs, które miały swoją premierę w 2010 roku. Mamy nadzieję, że test ułatwi Wam poszukiwania ulubionej maskary.
czytaj więcej Edytowane przez KasiaB Czas edycji: 2010-11-03 o 12:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Test tuszy do rzęs 2010
Szkoda, że Deborah Black & Long nie był testowany, bo na KWC ma opinie od sasa do lasa... Przydałaby się taka weryfikacja.
No i niestety jednak to głównie te najdroższe tusze uzyskały najlepsze opinie... Dobrze, że na razie posiadam zapas Clinique High Impact, ale będę śledzić tuszowe KWC i może znajdę coś dla siebie. W każdym razie bardzo pomocny test ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Test tuszów do rzęs 2010
ja tam wolę maybelline lash stiletto
![]() ![]()
#4 |
Raczkowanie
|
dalam recenzje juz do tego tuszu z rimmela 1-2-3
zastanawiam sie czy nie kupic jej jeszzce raz? byla naprawde super. szczoteczka byla rewelacyjna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
bardzo cieszę się, że moj tusz został tu nieco zjechany, nie mam wyrzutow sumienia, że przestałam go używać
![]() do tekstu wkradła się literówka. powinno być 'lengths' a nie 'lenghts' ![]()
#6 |
vel Turkusoowa :)
|
z wymienionych tuszy miałam tylko tusz Falsies i jestem z niego bardzo zadowolona
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
a ja jestem bardzo ciekawa tej nowości Max Faktor. Teraz mam jeszcze zapas maskar Smashbox (dostałam ale bez rewelacji), to akurat może będę próbować w lutym
|
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Nie ma mojego, który też miał debiut w 2010 roku - Maxxi Lash flexi Heana. Tusz jest rewelacyjny i własnie z tych tańszych (10 zł). Szczoteczka wyjątkowo dobrze rozdziela rzęsy a tusz sie długo trzyma. Szkoda, że redakcja nie wzięła go do testów, bo też ma sporo opinii już na KWC.
|
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
odnośnie tej 123 to mam takie odczucia.. malowałam oczy tylko 2 bo 1 nic nie było widać a 3 miałam nasrane i grudki < sory za wyrażenie> moją najlepszą maskrą jest ta z mejleblin ale żółta
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Szczerze mówiąc to za nic bym nie kupiła tuszu za 150 złoty... Nawet jakby był nie wiadomo jak dobry.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Nie depcze krokusów
|
KasiaB - czym się różni nowy MaxFactor od False Lash Effect?
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Przetestowałam miliony tuszów do rzęs: od tych za 15 zł do tych za nawet 250 zł np. YSL czy Chanel i żaden nie był tak doskonały jak Lash Architect L'oreal i to w dodatku za 49 zł!!! Polecam na maksa! Super wydłuża i pogrubia i to za pierwszym pociągnięciem szczoteczki! Nie trzeba nakładać warstw wystarczy jedno pociągnięcie i efekt piorunujący! Ktoś kto nie ma zbyt wiele czasu na makijaż doceni go od pierwszej chwili. Spróbuj a przekonasz się, że nie warto inwestować w inne tusze i testować na sobie! A propos niby lidera Rimmel 1-2-3 Looks w 3 odsłonach - szajs jakich mało!
Pozdrawiam kasiolka |
![]() ![]() |
![]() |
#13 | |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
hmmm....to lovelovers..
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Nie depcze krokusów
|
Tusz nazywa się High Lengths Mascara
http://www.clinique.com/templates/pr...T_ID=PROD15702
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
Przerobiłam i Rimmela i L'oreal i MaxFactor i Lancome (o tak te były dobre) obecnie mam Diora i nie jestem jakoś super zadowolona. Dla mnie może być ale do malowania kogoś... muszę wypróbować ten clinique z szczoteczką w stylu grzebyk.
|
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
Jak widać każda z nas ma swoją ulubioną mascarę. Jak dla mnie naj naj naj numero uno jest Fatale od Lancome, ma zupełnie inną szczoteczkę od tutaj testowanych. szczoteczka złożona z 3 grzebyków idealnie pogrubia i rozdziela rzęsy, nadając im naturalny wygląd. W sklepach internetowych możesz kupić za około 64zł więc cena bardzo przystępna. Wiem jak ciężko jest znaleźć swoją maskarę szukałam kilka lat aż dałam się przekonać Pani w sklepie na tą, teraz mogłabym ją ucałować za to
![]() Edytowane przez olcus Czas edycji: 2010-11-14 o 08:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
ja polecam bardzo tusz clinique ale nie nowość tylko taki co już dawno jest, taki z malutką szczoteczką, idealny do malowania kogoś, nie daje wybitnie spektakularnego efektu, ale pięknie rozdziela rzęsy i można nałożyć kilka warstw bez problemu grudek
|
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
Powyżej 50 zł nigdy nie próbowałam, ale jak dla mnie wystarczająco dobry jest tusz z Avonu super SHOCK. Plusem jest czerń jakom nadaje rzęsom i cena- w "promocji" 16zł 90 gr.
|
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
ten drugi tusz różowy maybelin jest dobry polecam jestem zadowolona. chociaż mialam kiedys tez tej firmy taki tusz ze najpierw malowalo sie biala koncowka a potem czarna, rewelacja, ale nigdzie nie moge u nas go kupic...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
ja polecam ten pierwszy rimela... jest naprawde swietny dobrze tuszuje rzesy.. i dlugo sie trzyma cena tez ok jak dla mnie
|
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Przyczajenie
|
![]()
osobom mającym problem z rzęsami, którym zależy nie tylko na wyglądzie ale i na zdrowiu to polecam tusze naturalne, dobre dla alergików
http://alergia.med.pl/kosmetyki-maki...r=3723&sort=2a |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Przyczajenie
|
Co prawda nie używałam wielu z wymienionych, ale za to Maybelline mam już 3 raz i jestem ciągle zadowolona
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Przyczajenie
|
wierna marce Max Factor postanowiłam zakupić Xperience Volumising podczas wizyty w Niemczech i nie żałuje. tusz jest świetny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Przyczajenie
|
Mam ta ostatnia, Experience i musze powiedziec ze jest swietna! Po wymalowaniu mam tak pogrubione i wydluzone rzesy, ze daja wrazenie doklejonych
![]() Aha no i fajnie sie zmywa, nie brudzi, a co najwazniejsze w ciagu dnia sie nie kruszy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Konto usunięte
|
polecam Wonder z Oriflame ^^ w promocji ok 15 zł świetny, Maybelline też dobra
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkich
![]() Przeczytałam już mase wypowiedzi na temat najlepszych tuszy... i już sama nie wiem co myśleć ![]() ![]() Będę wdzięczna za każdą poradę ![]() pozdrawiam! |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Przyczajenie
|
Polecam maybelline the colossal volum express. Sczoteczka jest duża ifajnie rozczesuje rzęsy. Można nadac rzęsom naturalność ale także dość dobrze je wydłużyć.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Przyczajenie
|
Raz skusiłam się na tusz KOBO Professional i to była pomyłka. Miałam scenic look mascara. Pierwsze 2 tygodnie wszystko było super - pogrubiał, wydłużał, rzęsy dobrze wyglądały, może odrobinę się kruszył po dłuższym czasie. Niestety po 2 tygodniach jakby zasechł. Nie dało rady nim się malować. Musiałam pójść do sklepu i zakupić sprawdzony Maybelline Volum' Express. Tuszy KOBO nie polecam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Przyczajenie
|
Ja używam Meybelline one by one już od dłuższego czasu i jestem z niego bardzo zadowolona. Wiem że niektórym osobom nie odpowiadał i był to raczej produkt kontrowersyjny, jednak jeśli się nam spodoba to nie odstąpimy do żadnego innego
![]() ![]()
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:05.