|
|
#31 |
|
Rozeznanie
|
▲Δ▲Δ▲Δ▲Δ▲Δ▲Δ▲Δ▲
to jeszcze z poprzedniego wątku, nie mogłam pominąć - dziękuję każdej!
november, please be good to me listopadzie, proszę bądź dla mnie dobry the truth is if i could be with anyone, i'd still be with you prawda jest taka, że gdybym mogła być z kimkolwiek, dalej chciałabym być z tobą
egyptians, the biggest fucking hipsters ever triangle is the future! Δ▲Δ▲Δ▲Δ▲Δ▲Δ▲Δ▲Δ▲ Edytowane przez otojest Czas edycji: 2010-11-03 o 18:16 |
|
|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXII
A ja? Dlaczego mnie nikt nie zapytał o zdanie? ____________ And normally I would just forget that Except for the fact it was my birthday. My stupid birthday. I normalnie po prostu bym o tym zapomniała, gdyby nie to, że to były moje urodziny. Moje głupie urodziny. |
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
większej weny do opisów, niż do kłótni, życzę.
![]() dziękuję za pochwały z poprzedniej części: CaMa, kontrastowa0, niczego_po_trochu, turka24 - na zdrowie Rybki żadnych więcej błędów
bo w Twoich oczach widzę, że mogłam zostać. poprzez tą skórę zobaczyłeś moje serce. poprzez ten śmiech poczułeś mój ból. to zabija mnie od środka. a teraz boję się każdego dnia, wiedząc, że nie mogłam się ocalić w tej samotności życia bez Ciebie.
|
#34 |
|
Raczkowanie
|
Kobieta powinna się szanować więc nie będę Twoją śliczną lolitką na każdy weekend!
Mam wy***ane na Twoje każde spojrzenie.
|
#35 |
|
Raczkowanie
|
wracam do was,moje serduszko za bardzo was kocha,żeby opuścić. ; *
powodzenia ; DD A moje serce,to tak na prawdę zamknięta w klatce bestia. Która pragnie się z niej wydostać i powybijać tych,którzy kiedyś próbowali bądź je zranili.
Skutkiem sumy,czyli Ty dodać Ja,jest to iż Ty po wykonaniu działania,które nosi nazwę różnicy będziesz się bawił na całego,a mnie muszą czekać nieprzespane noce,strumienie łez.. A czy zastanowiłeś się kiedyś,jak mogą boleć nieświadomie rzucone na wiatr słowa przez Ciebie? Jak dużo takich powoli gojących się ran mam w sercu? Jeśli tak,to proszę nie rań mnie więcej.. Łap moich milion miłości na minutę! |
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
look what we've done.. / spójrz, co zrobiliśmy..
then You really might know what it's like to have to lose. / wtedy mógłbyś zobaczyć jak to jest coś stracić. a corrupted, young mind, at the age of seventeen. / młody, zepsuty umysł, lat 17. He could hustle and I believed Him.. / On potrafił oszukiwać, a ja Jemu wierzyłam.. smoking blunts, drinking and joking. for entertainment. / palili blanty, pili i żartowali. dla rozrywki.
|
#37 |
|
Zadomowienie
|
sie-siema koleżanki
dziękuje za pochwały z poprzedniej części. Mrs Unfabulous & agatte & otojest - jak tu was nie kochać ![]() __________ We can remember swimming in December, Heading for the city lights, in 1975 We share in each other Nearer than father The scent of a lemon, drips from your eyes pamiętamy jak plywalismy w grudniu, zmierzalismy do swiatel miasta w 1975, nasze mysli i uczucia takie same, blizej niz dalej, zapach cytryny, krople z twoich oczu leze na piasku i wyobrazam sobie, ze znowu jest maj Zielone oczy nie kłamią Edytowane przez _mandarynka Czas edycji: 2010-11-03 o 16:01 |
|
|
|
#38 |
|
Zadomowienie
|
melduję się i dziękuję za dobre słowa, dobre duszki ;-)
/ zostawiłam Ci w drzwiach Twojego serca wizytówkę w postaci zapachu kwiatów, który tak we mnie kochałeś po co mi to ? stawiam na jedną kartę, która wydaje się wszystkim zostaję z n i c z y m zaciągam się Tobą, uczę się według schematu patrzeć na świat Twoimi oczami zamęt w głowie, przecież wiem gdzie jesteś, dlaczego w praktyce nie mogę Cię znaleźć ? nie wstydzę się swoich namiętności czy pragnień, czasem tylko trzeba je chronić, aby nikt ich nie zeszmacił
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
Kłamliwe ` nie tęsknię ` ściskające gardło.
Wróćmy na tamto skrzyżowanie , na światłach skręćmy w prawo. `Jego ramiona - najlepsze pasy bezpieczeństwa `. `Palę papierosa za papierosem. Podoba mi się ta powolna śmierć. Mam wrażenie, że mam kontrolę nad życiem. Nad jego końcem.`
|
#40 |
|
Rozeznanie
|
Chciałam mu pokazać, że jest dla mnie wszystkim, ale mi na to nie pozwolił.
|
#41 |
|
Raczkowanie
|
No cześć krakersiki.
mam nadzieję że ktoś jeszcze mnie pamięta. pokazałam się w części XIX oraz XX. ;D tęskniłyście.? ![]() "przedziurawiłeś jej serce w wielu miejscach,
pozostawiłeś je jakieś poszarpane i poranione, i odszedłeś nie przejmując się niczym . a podobno kochałeś
![]() ![]() Edytowane przez bajkowaa Czas edycji: 2010-11-03 o 19:35 |
|
|
|
#42 |
|
Raczkowanie
|
och, ach..
Mam takie niesamowite myśli na myśli, że nawet moja własna podświadomość się rumieni. i znowu ścigamy się na to kto wyśle więcej buziaków Moje szerokie dresy, koszulka stoprocent z napisem ' ******* się ' o robić balony z gumy.. też umiem mieć wy***ane. Edytowane przez Aur0ra Czas edycji: 2010-11-03 o 16:46 |
|
|
|
#43 |
|
Zadomowienie
|
Wenyy Skarby
niezmiernie mi miło właśnie takie słowa motywują do ciągłego pisania Lubię ten zapach, raczej słodki, trochę przypominający zapach cukierków, aczkolwiek chemiczny i sztuczny. Nie jest odpychający, ale nie jestem tez jego wielbicielką. Lubię te kłótnie, ten krzyk i rzucanie przedmiotami, poprostu LUBIĘ miłość. Kim ty jesteś? Jakimś aniołem, który zrodził się z moich pijackich fantazji? "Wiem jak trudny jest dla Ciebie kazdy krok w moim kierunku, kiedy ziemia kruszy sie pod Twymi stopami.Wiem jak trudno mnie zlapac, gdy z kazdym twym krokiem cofam sie jak zodiakalny skorupiak.Wiem, ja to wszystko rozumiem. Ale nie potrafie inaczej.Chcialabym chocby stanac w miejscu i pozwolic Ci zblizyc sie chocby o kilka centymetrw.Ale nie potrafie. Zbyt wiele razy zbieralam juz serce z podlogi..."
|
|
#44 |
|
Raczkowanie
|
weny weny!
"Szukałem Cię tam, gdzie Cię nie było i tam, gdzie byłeś.. Jedno jest pewne! Tu gdzie ja jestem - Ciebie nie ma..." (Kubuś Puchatek)
|
#45 |
|
Rozeznanie
|
♥
tylko w marzeniach jest kolorowo. w prawdziwym świecie zewsząd dotyka nas szara rzeczywistość. najpierw mnie poznaj, potem oceniaj. cześć! nie chciałbyś mnie pokochać? nie pozwól by własne marzenia spłonęły na stosie 'niepowodzenia'. 'tak łatwo stać się czyimś wspomnieniem' pójdę... odejdę... lecz dokąd? nie wiem... ale jak najdalej stąd...
|
#46 |
|
Zadomowienie
|
to samo co w poprzedniej, bo nie zauważyłam że to już nowa część
![]() nie potrafię żyć ze świadomością, że mnie nie kochasz . Brazylia to zielone płuca świata, moje są czerwone - bo wypełnione miłością. Bądź ze mną, a obiecuję - będę pamiętać każde twoje słowo i oddech. Zapomnij o tych słowach, zacznijmy wszystko od nowa. Jak ja mam się odezwać, jak ty przechodząc obok, patrzysz na mnie tym zniewalającym spojrzeniem?
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
pozory normalności nienormalnej sytuacji..
heaven -> <- hell znajdź mnie.
|
#48 |
|
Raczkowanie
|
" i nic nie boli bardziej niż świadomość,
że siedzisz z nią i to do niej mówisz 'Kocham' .
![]() ![]() Edytowane przez bajkowaa Czas edycji: 2010-11-03 o 19:35 |
|
|
|
#49 |
|
Raczkowanie
|
'To nie tak, jak myślisz.' 'Wszystko Ci wytłumaczę.' Tak, słyszałam to setki razy. ____________ And normally I would just forget that
Except for the fact it was my birthday. My stupid birthday. I normalnie po prostu bym o tym zapomniała, gdyby nie to, że to były moje urodziny. Moje głupie urodziny. |
|
|
|
#50 |
|
Rozeznanie
|
Wiatr rozwiewa moje blond włosy. Czuję się tak jakbyś to Ty je dotykał.
|
#51 |
|
Zadomowienie
|
weny.
Moje życie rozpaczliwie domaga się planu. Szukam klucza, by zamknąć ten rozdział w swoim życiu.
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
nie mogę wytłumaczyć mojego stanu ani kondycji w jakiej jestem.
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
|
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
zatraciliśmy siebie w wirze niedopowiedzeń.
nie ma już nic, bo nie ma już Ciebie.
|
|
#54 |
|
Rozeznanie
|
viper19, ratatamm, kaaate90 - cudowne <3
udaje taką silną i dzielną, a nadal śpi przy zapalonym świetle bojąc się, że z szafy wyjdzie potwór. nadal nie rozumiesz, że ja udaję. on najbardziej chciał jej szczęścia ona gotowa była poświęcić swoje dobra dla jego szczęścia. nadchodzi czas kiedy wszystkie koszmary wychodzą z pod łóżka i nie pozwalają powiekom spokojnie opaść w dół. dziękuje, że przyszedłeś, zamknij drzwi. nigdy nie potrafił pomóc lecz teraz tego mi brakuje. zastanów się. Z czego ja niby mam się cieszyć? gdy serce grzeszy i podsuwa myśli tak niedorzeczne, że w głowie wszystko plącze się na jeden wielki supeł, którego nie jesteśmy w stanie żadnym sposobem wyjąć i wyrzucić dalej niż ludzka wyobraźnia sięga to oznacza tylko jedno... wystarczyło wmówić, że to po nieprzespanej nocy, ale to ona była najlepszym elementem tych 24 godzin. Przyjaciel nie powinien wierzyć w takie bzdury. nie radzę sobie, tak po prostu. dość mam powtarzania w kółko, że mnie to nie obchodzi, że śmiać mi się chce, że jest żałosny. dość mam też uśmiechania się na zawołanie i poszerzania gry aktorskiej, mam tego dość. nie odpowiada Ci, że siedzę smutna to po prostu nie pytaj co u mnie... nie da się mieć kontroli nad wszystkim, ale da się nie mieć kontroli nad niczym. i jak włożyć serce w coś czego się nie czuje?
Edytowane przez Paralogiczna Czas edycji: 2010-11-03 o 18:07 |
|
|
|
#55 |
|
Raczkowanie
|
na chwilkę tylko. weny życzę no i utopcie się w łyżkach wody. zapragnęła przytulić się do niego.. tylko, że 10 minut temu kazała mu spier**lać, a przeciez jego zapach byl tak blisko, był tak intensywny. poprostuAsiss,
patrysiowa_ , nieliczylamwcalesie okradam. papa
|
|
#56 |
|
Rozeznanie
|
naiwnie__ dziękuję.
nie mam ochoty na nic. nie mam ochoty na kawę, na papierosa ani na miłość.
cisza nie oddala nas drogi przyjacielu, cisza nas zabija. obejmij mrok i poczuj wolność. będę czekać, aż wsiądziesz do pociągu a w twojej głowie będzie brzmiało tylko moje imię. |
|
|
|
#57 |
|
Rozeznanie
|
Weny, weny i jeszcze raz weny
oraz żebyście się tak często nie kłóciły ' siedząc na ławce i patrząc w gwiazdy, podchodzi do nas mała dziewczynka i pyta się mojego chłopaka ` to jest twoja księżniczka` ? I trzymaj mnie w ramionach aż policzę do trzech. Jeden, dwa, dwa, dwa… Nie jestem taką grzeczną dziewczynką jak myślisz i muszę się teraz przyznać, że uwielbiałam gdy trzymał dłoń na mojej pupie lub biodrze i mocno do siebie tulił przy tym czule całując. czarujący uśmiech , słodkie oczy , kop w dupę i seksowne : asta la vista baby Witam w czasach gdzie trzynastki robią laski To niesamowite, jak łatwo człowiek uzależnia się od drugiej osoby. znowu usiąde na parapecie , ściskając mocno misia . w uszy wsadzę słuchawki , z których będzie dochodził głos piha . uśmiechnę się do dzisiejszych wspomnień , popatrzę chwilę na zaspane miasto , w końcu wypluję gumę , zamknę okno i pójdę spać , odczytując twoje słodkie ' kolorowych ' i chociaż udaję obojętną, czasami mam ochotę zareagować na Twój smutny opis i napisać 'co jest?' byli zakochani w sobie... on w sobie...i ona w sobie Disneyland może się schować przy Twojej obecności nie lubie dymu tytoniowego. nie pale. ale pamietajj jeżeli zobaczysz mnie z papierosem to bedzie oznaczało, że nie moge sobie z czyms poradzic. ubię jego wystające obojczyki oświetlone światłem nocnego miasta wlewającym się przez okno. Lubię jego półprzymknięte powieki kiedy całuję jego szyję. Lubię jego pieprzyk pod lewym ramieniem i wyciągnięte w uśmiechu usta, gdy wpatruje się w moje oczy. Całe to lubienie po dodaniu do siebie tworzy silne uczucie zwane miłością. ' |
|
|
|
#58 | |
|
Zadomowienie
|
dzięki za wszystko
weny życzę,moje najukochańsze,najwspanial sze,te naj. Cytat:
![]() ________ ' Wtedy zrozumiesz ile naprawdę straciłeś, ile mogłeś mieć, ale tego nie doceniłeś. czekam i wypatruję, jak gdyby stamtąd mógł powrócić jeszcze. Przerażające, że świat jest taki niesprawiedliwy, pełen chorobliwego egoizmu. Narastającej ciemności. Gdy słowa, przerodzą się w czyny- przepaść zniknie i pójdziemy do przodu. potrzebuję cię , tak jak ludzie potrzebują tlenu, tak jak rośliny potrzebują słońca, tak jak dzieci miłości, potrzebuję Cię. rozumiesz? '
|
|
|
#59 |
|
Raczkowanie
|
weny Perełki <3
i ostrych ząbków, jak się macie pozagryzać 'na nudę i lęk na życie za ciasne na lata we mgle ja jestem lekarstwem taką mam misję i myślę, że mam spore szanse chodź, ze mną chodź daj rękę, jakbyś szedł na tańce' 'a jeśli kiedykolwiek znajdę Cię już nie zgubię to wtedy, wtedy, wtedy z Tobą mnie nie skłóci nikt' 'nie żal mi słów, których nie usłyszę nie żal mi dat, których nie zapiszę nie żal mi mórz, których nie przepłynę mam to wszystko, co pragnęłam mieć' 'a ja z Tobą na tym dachu sam na sam, na sam, na sam księżyc zza chmur, gwiazd srebrnych sznur brak mi tych bzdur, brak mi tych bzdur kochanie'
|
#60 |
|
Raczkowanie
|
Tylko na chwilke z okazji nowego wątku. Życzę weny dziewczyny
bajkowaa - nareszcie sie pojawiłaś ! A w oczach miała łzy. Łzy szczęścia, przecież w końcu się układało. Byłeś taki pewny że Cie nie zostawie czy taki obojętny? A Ty znowu pozwoliłaś na to, żeby jakiś frajer się Tobą zabawił. Jest dobrze. Postaraj się nie spieprzyć.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:35.

uwielbiam Cię kobieto normalnie