![]() |
#31 |
Zadomowienie
|
Dot.: Ząbki, raczki, zaraz kroczek, bo niebawem pierwszy roczek! (I-II.10)
OMG
![]() Nawet nie zauważyłam że tamten się kończy! Karola nick masz za..je..bi..asz..czy hahahaha A przy okazji jak wypadliście w konkursie bebiko? A moje dziecię nie chce już stać, teraz majstruje przy raczkach. Ja ją postawię to nogi jak z waty. Poza tym dalej funkcjonuje na stary czas i przez to chodzę jak ![]() idzie jej piaty ząbek i chyba jesteśmy w skoku.... Ja już wymiękam ![]() Julcia i Ada wspaniałe. Normalnie nie wiem kiedy to zleciało. Nasze szkraby były takie malutkie.... Jak sobie przypomnę relacje z porodów to jakby to było wczoraj .... A tu już takie duże dzieciaczki... Jestem za modyfikacją listy. Tak jak ktoś mało się odzywa niech go na początku forum nie bedzie. Bo faktycznie zaraz wpadną, subskrybują watek jedną wiadomością i nic potem. Ale Joli? Dlaczego ma jej nie być. A i wierszyk nieaktualny , a szkoda bo taki był piękny ![]() Edytowane przez kalka Czas edycji: 2010-11-03 o 13:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
to i ja sie melduje na nowym watku
![]() kasiorekzeta moj Szymek tez jeszcze bezzebny ![]() ![]() sensuel hello ![]() kancia brawo dla tomka ![]() ![]() filka no no fajowe ma kozaczki i widac ze jej sie podobaja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Zerknęłam na listę i tak naprawde to te mamuśki-widmo już zostały wcześniej usunięte... wszystkie mamcie które teraz są , to są z nami albo od Poczekalni albo czasem się udzielą i je dobrze kojarzę więc chyba bym jednak nie usuwała
![]()
#35 |
Zakorzenienie
|
troszke usunelam ale jeszcze popracuje wieczorkiem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
aaa i jeszcze jedno - chyba trzeba nam wszystkim dodać po jednym roku do wieku na liście bo to chyba nigdy aktualizowane nie było
![]()
#37 |
Zakorzenienie
|
Co do usuniecia jestem za tym tak jak Zebra pisała, zeby usunac te mamusie, które w ogóle nic nie pisza
![]() ![]() ![]() Zaraz lookne i podam swoje typy ![]() Fleur to duzo zapalciliscie za bramki ![]() ![]() Milego powrotu do pracy! Aldii u mnie chyba nie ma tego o czym pisala Tajga, albo ja nie słyszałam ![]() ![]() Co do benefitów, czemu dopiero teraz ![]() ![]() My mamy CTC, CB. Ostatnio nam nawet podniesli CTC ![]() No i jeszcze na poczatku dostalismy to becikowe ![]() ![]() Ostatnio mi sie przypomniało, ze ja jeszcze konta nie załozylam dla Sebusia, a znalazlam te papiery co dali 250f. Mam czas do marca ![]() ![]() Kalka ![]() Szkoda wierszyka ![]() Filka, Pysia sliczna dziewczynki ![]() Gosbaj fajne zdjecia ![]() Sensuel witaj ![]() Kancia ![]() W ogole to super tytul watku ![]() No i rano udało mi sie przespac 1,5 godz ![]() ![]() ![]() Edit: ja bym usunela- sweet delights, jelly, majkela, eudaimonia, rybcia, kwiat kalafiora, bubi, pliwa- bo widze, ze juz troszke zmodyfikowana lista ![]()
Nasz Wielki Dzień- 22.09.2007 ![]() Nasza Miłość Sebastianek- 02.01.2010 ![]() Edytowane przez blonde_hair Czas edycji: 2010-11-03 o 14:32 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ---------- Dziewczyny, któych maluchy mają ten domek co ostatnio wklejałam: http://allegro.pl/interaktywny-domek...285017144.html Czy Wasze dzieci sie tym bawią...? No bo się zastanawiam czy Bąkowi nie kupić tego dopiero na święta... Ona do tej pory boi się takich większych zabawek, najlepsze są misie... Dzisiaj spróbuję zrobić kolejne podejście do wierzy z kółek...
![]() |
#39 |
Rozeznanie
|
Pysia Julka jaka strojnisia
![]() Filka widać, że Adusi podobają się kozaczki ![]() ja się nie wypowiadam co do listy bo sama ostatnio mało się udzielam, więcej czytam niż piszę.. ![]() dzisiaj odpuściłam sobie dalsze pójście na uczelnię, wróciłam po 13 do domu, teraz Julka śpi a jak wstanie i zje to jedziemy na babskie zakupy ![]() ![]() ![]() a tu mój już niemały bobas bo dawno nie pokazywałyśmy się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
asiulka zaopatrz sie w plaszcz przeciwdeszczowy i jakies buty ktore nie przemakaja bo u nas zacza sie sezon deszczowy i codziennie pada
![]() blonde a co to jest CTC i CB ja tylko dostaje Child Benefit i to wszystko oliwia sliczna niunka i w tym rozu jak wyglada slodko Edytowane przez elcia0787 Czas edycji: 2010-11-03 o 14:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
Teraz to chyba jej takie kupię:
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/60159544 Przynajmniej mam pewność, że się nie rozpłacze jak zobaczy... Chociaż kto ją tam wie... ---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ---------- Jeszcze takie bym chciała, ale Bąku za mała: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/50060713
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Elcia tu Ci znalazlam
![]() http://www.goniec.com/pages/118/118_...ing_tax_credit chociaz niewiem czy w Irl to jest ![]() ![]()
#43 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale po włożeniu baterii, przy wkładaniu zwierzaków-klocków są odgłosy zwięrząt i obawiam się że znowu będzie ryk ![]()
![]() |
#44 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Równie dobrze tą kasę mogę wydać za miesiąc... Za to to jest wypas i się zastanawiam czy nie kupić i schować na kolejne święta, bo się boję, że przestaną produkować: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/10185748 http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/70185745 http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/90185754 http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/50185751 Szczególnie dwa pierwsze...
![]() |
#45 |
Zadomowienie
|
kamyk co Ona tak sie boi
![]() aldii kozaczki z BOBAS kupione w sklepie ale widze ze pełno ich na all,dobrze ze ja wziełam do przymierzenia bo jej sie jakos butki nie trzymaja stopy i już 1dnia jednego zgubila ![]() ![]() ![]() olivia jaka Julcia już duża i te ząbki ![]() a kozaczki Adusi może i soie podobaja ale nawet na kolanach nie umie w nich chodzic blonde ![]()
#46 |
Zakorzenienie
|
U nas wszystkie nowiści są okupione płaczem... Aż się zdziwiłam, że na lovi 360 nie płakała...
#47 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Poza tym na jednym zdjęciu ma fajowskie tło ![]() ![]() A ja jestem za tym żeby wiek ogóle usunąć. No bo teraz zaktualizujemy, za pół roku się okaże że znów się zmieniły lata i tylko będzie mieć Asiulka kupę roboty, albo zostawić wiek wpisany na karcie porodu. Przy okazji ja miałam wpisane 27 lat ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kalka Czas edycji: 2010-11-03 o 14:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
melduję się!!!
dziś w pracy,mam korki,teraz mała przerwę,Dawid z nianią na spacerze.robi się już ciemno ale nie lubię zimy i jesieni. |
![]() ![]() |
![]() |
#49 |
Rozeznanie
|
aldii my dostajemy CB i CTC o czym pisala Blondee-ja nie pracowalam tutaj wiec nie mam nic tylko moj tz i to jest kasa ktora pozwala nam spokojnie zyc i jeszcze cos odlozyc
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
a chciałam sie pochwalić,że dostałam dodatek motywacyjny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#51 |
Rozeznanie
|
blonde no wlasnie ja tego konta tez nie zalozylam
aldii pomyslcie o tym bo to nie jest mala kasa tak naprawde i warto-placicie podatki to Wam sie nalezy |
![]() ![]() |
![]() |
#52 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Aldii a jak juz złozysz to powinni wam spłacic wszystko od narodzin dziecka ![]()
![]() |
#53 |
Zadomowienie
|
kamyk biedna Paulinka.
a w pl to są takie dodatki i benefity ze cho cho cho ![]() ![]()
![]() |
#54 |
Rozeznanie
|
blonde chyba najlepiej w HSBC i np co miesiac wplacac jakas kwote
|
![]() ![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
no ten wiek jest zbędny,jestem za usunięciem.no i przydałoby się usunąć z listy te nieudzielające się.
|
![]() ![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
Już nowy wątek! Super tytuł!
Ja znowu wpadam po nieobecności. Byłyśmy kilka dni w szpitalu! Natalka połknęła baterie, taką małą okrągłą - jak do zegarków się wkłada... Kurcze, stała pod moim nosem i siegneła po zabawkę, którą myślałam, że położyłam poza zasięgiem jej łapek... Chwila nieuwagi i już bateria jest w brzuchu. Na szczęście od razu pojechaliśmy do szpitala, szybko zrobili jej zabieg w znieczuleniu ogólnym i wyciągneli baterie. Jakbyśmy niezauważyli to historia mogła skończyć się tragicznie. od wczoraj jesteśmy w domku i jest wszystko ok, ale pobyt w szpitalu wspominam źle, choć raczej na Natalce nie odbiło się to bo non stop normalnie się zacieszała. Natalka robi kroczki trzymana za łapki icały czas się zaciesza. Dziś pierwszy raz w życiu płakała jak włączyłam odkurzacz, a potem jak wyszłam z pokoju do kuchni... Nie wiem co się z nią dzieje, może teraz właczył jej się ten lęk separacyjny?
![]() |
#57 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
elcia no widzisz to jeszcze jeden bezzębny osobnik na forum jest ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
Joli mam nadzieje, że nie masz mi za złe, ze się rozpędziłam- poprostu długo nie pisałaś potem troszke i słabo kojarze nick przez to.
Ale reszte mamusiek napewno bym usunęła...po co mają byc mamy widmo? A Malga jak wiecie to oszustka... Niektórych nicków z listy wogóle nie kojarzyłam... a jak ktoś ma czas podczytywać to pare słów napisać też by mógł... Wiecie- żyjemy ale zabiegani jesteśmy... Na grudniówkach co jakiś czas usuwamy mamy, które się nie dozywają z listy i zawsze jest w miare aktualnie...a co wątek nieco inaczej ![]() Zaraz Was poczytam ![]() Edytowane przez zebra666 Czas edycji: 2010-11-03 o 15:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#59 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() probujemy, ale jak narazie nic nie pasuje ![]() Patka o matko ![]() ![]() Sebus tez czasem płacze na odkurzacz ![]() ![]() Tajga musze poczytac o tym troche ![]() A moze ty masz jakis znajomych co juz maja to załozone? Moze jakies opinie? Filka tak na Pl mozna liczyc ![]()
Nasz Wielki Dzień- 22.09.2007 ![]() Nasza Miłość Sebastianek- 02.01.2010 ![]() Edytowane przez blonde_hair Czas edycji: 2010-11-03 o 15:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#60 |
Rozeznanie
|
blonde niestety nie mam nikogo kto mialby to konto zalozone ale tez musze o tym pomyslec
Patka kurcze,dobrze ze zobaczylas to i skonczylo sie dobrze Edytowane przez tajgabajga Czas edycji: 2010-11-03 o 15:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:08.