|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1981 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych! (grupa wsparcia) - część VI
I co, przyszła?
A jakie perfumy ostatnio kupiłaś?
|
#1982 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
ja sobie ostatnio legginsy kupilam na all, co prawda taniocha, ale taki badziew przyszedl ze masakra
(w sensie, ze jakosc marna strasznie). ale co tam, pare razy zaloze i wywale bo sadze ze to prania to sie one nie nadaja
|
#1983 |
|
Zakorzenienie
|
Tak się obkupiłam w lumpkach wczoraj i dziś
ale zużywam, zużywam dzielnie dziś poszedł balsam Soraya antycellulit 400 ml i mini maseczka Hammam YR 30 ml, którą sobie niedługo kupię pełnowymiarową bo się w niej zakochałam ![]() kurcze nie miałam neta 2 dni, dziś lub jutro Was nadrobię po świętach |
|
|
|
#1984 |
|
Zakorzenienie
|
Ozdrowiałam
Kupiłam dziś lakiery do paznokci, 2 eyelinery My Secret (z limitowanki, granatowy już mam i kupiłam "na zapas" - jest boski, używam go prawie codziennie no i dokupiłam brązowy).Kupiłam też w lumpku bokserkę Nike na fitness Basista z FL "zaczepił" mnie na FB - nie wiem osochozi, ale zrewanżowałam się Aaaaa i wygrałam w konkursie Barbry na FB
|
#1985 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dopiero doczytałam no mam zagwozdkę Hosenko, bo produkty do paznokci Barbry mogę sobie kupić na dozie bez przesyłki ,a te lakiery tak średnio na razie do mnie rozmawiają, bo są zupełni inne niż na kolorniku, myślałam że wezmę minimum 4, a teraz się zastanawiam tylko nad kosmosem i jesiennym bluesem kiedy składasz zamówienie? Na dobrą sprawę taki jak kosmos dostanę z Essence, a kolory podobne do jesiennego bluesa mam ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
jak szaleć to szaleć ![]() a co tam basista ![]() podrywa?![]() gratki ![]() Księżniczko maseczka jest fajna, naturalna, tania wydajna, jednak mi bardzo wysuszała buźkę, bardziej nada się do cery typowo tłustej |
||||
|
|
|
#1986 |
|
Zakorzenienie
|
Shpilciu:
mi się jeszcze podobają 2 lakiery z podstawowej oferty. Ej no basista siedzi mi w głowie Klika mi "lubie to" i takie tam
|
#1987 | ||
|
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
)chcialam Ci powiedziec, Shpilcia, ze masz CUDOWNE to ponczo na blogu Cytat:
|
|
#1988 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ej jaką miałam historię w weekend reszty jego słów nie powiem ale wymieniliśmy się numerami gg, ma już żonę i dziecko, ale nadal taki crazy jest jak był i jeszcze kumpli z gimnazjum spotkałam fajnie było odświeżyłam stare kontakty, się wyszalałam ciutek na parkiecie, ale nie aż tak do końca, w piątek może będzie powtórka z dziewczynami samymi ![]() A w piątek odważyłam się napisać w końcu do polecanego tautażysty (po 2 butelkach wina z koleżanką, po godzinie 1 w nocy ) podbiłam do niego na nk, przedstawiłam mu swoją wymarzoną wizję i podpisałam się Shpilka mój projekt jest bardzo w jego guście więc chętnie sam go wykona ![]() ---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ---------- Cytat:
na szczęście już kasy nie mam i mnie kusić se może wszystko Dzięki ![]() Jak będę jakoś w tym roku jeszcze w Pzń to Ci mogę troszkę lushowych próbek przywieźć |
||
|
|
|
#1989 |
|
Zakorzenienie
|
no niestety, za jakość się płaci
Ja mam pierwsze zużycia: -Hydrolat oczarowy -Roll-on pod oczy Oriflame(już go 2 razy zamawiałam )
|
|
#1990 | |
|
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
)
|
|
#1991 |
|
Zadomowienie
|
hej Dziewuszki, jak podliczyłam swój bilans z października to znów mi wyszło 280 zł
|
#1992 | |
|
Zadomowienie
|
Najwyraźniej też mu siedzisz w głowie.
![]() Cytat:
![]() Przyszedł krem do stóp Avonu wanilia i brązowy cukier, nie planowałam tego zakupu, ale czytałam o nim dobre opinie, a to w sumie była ostatnia szansa. I taniutki. No i dostałam balsam do włosów.
|
|
#1993 |
|
Zakorzenienie
|
Shpilcia a jaka to wizja tatuazu chodzi ci po glowie? pisalas? bo moze przeoczylam!!!
Gratuluje grupowo zuzyc,szczegolnie kolorowki ![]() Moj psiak czuje sie juz coraz lepiej i ja z tego powodu rowniez
|
|
|
|
#1994 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie chce mi się klepać całego bilansu dlatego napiszę w skrócie: kupionych 7 za 28,13 (same drobiazgi - uroki bycia konsultantką )zużytych 15 w tym miesiącu mam już jeden nabytek - prezent od brata który był na weekend a dziś znów pojechał za granicę, jest to olejek do kąpieli liczi i rambutan z serii tutti frutti farmony
|
|
#1995 |
|
Zadomowienie
|
Super wiadomość
![]() Świetny wynik! ![]() Idę się zamaseczkować.
|
#1996 |
|
Zakorzenienie
|
ja się maseczkowałam rano, mam 2 na wykończeniu
|
#1997 |
|
Zadomowienie
|
na swoje usprawiedliwienie mam fakt że w październiku zużyłam 15 kosmetyków pełnowymiarowych w tym litrowego Lorysa oraz 7 próbek
|
#1998 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
na stopie róża z czaszka i wstęga z napisem carpe diem, czaszka w stylu meksykańskim, zobaczymy co Pan Tatuażysta wykombinuje ![]() ja się dziś maseczkowałam po wstaniu z łózka tak mnie natchnęło siedzę od wczoraj w domu bo pracy nie ma, ale uczyć mi się nie chce za chiny ludowe, chociaż na aerobik chodzę i się pielęgnuję o! ;D to dużo robię mimo wszystko ---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- haha to tak jak ja
|
|||
|
|
|
#1999 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A maseczka to ta klik ?![]() A co wygrałaś? ![]() Cytat:
![]() Brat mnie wkręcił w serial "Jak poznałem waszą matkę" Coś w stylu "Przyjaciół", oczywiście dlatego musiało mi się spodobać i teraz ciągle oglądam...
Edytowane przez Nusia7 Czas edycji: 2010-11-03 o 21:07 |
||
|
|
|
#2000 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moje maseczki się kończą już chyba od miesiąca i jakoś się skończyć nie mogą
|
|
#2001 | |
|
Zadomowienie
|
Ależ będziemy piękne.
![]() Cytat:
![]() Zaczyna mnie kusić Lush, przejrzałam allegro póki co. Na razie absolutnie nie mogę sobie pozwolić na takie wydatki, ale za miesiąc lub dwa chyba co nieco wypróbuję.
|
|
#2002 |
|
Zakorzenienie
|
eee zapomniałam się pochwalić że kupiłam maseczkę oczyszczającą z ori na zapas oczywiście
ale ma ważność do 2013
|
#2003 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też miałam robić koło lutego, ale stwierdziłam że teraz kasę uskubię, potem może być gorzej u mnie... Uwielbiam ten serial ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Lush ![]() KWC jakoś zmienili???? |
|||
|
|
|
#2004 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Idąc za Waszym przykładem też nałożyłam maseczkę
w tym miesiącu się skończy ![]() Poczyniłam dzisiaj zakupy kosmetyczne.
|
|
#2005 | |
|
Zakorzenienie
|
Wariatki
Siedzi na tym FB prawie całymi dniami i nocami. Już nieraz miałam ochote napisac mu, żeby się dziećmi zajął albo żoną Dziś zauważyłam tą "zaczepkę" (jest coś takiego jak: "zaczep użytkownika" po wejściu na czyjś profil) Cytat:
![]() Ja tez w sobotę spotkałam wielu znajomych, w tym kuzyna, który trzymając na kolanach swoją narzeczoną powiedział :"K, dlaczego Ty jestes moją kuzynką?" Swego czasu ciągło nas do siebie no i w sumie dalej się tak troszkę jakby ![]() ![]() Ja dziś kupiłam karnet na 9 wejść w miesiącu .Tylko co z tych cwiczeń skoro zaraz po przyjściu do domu zjadłam: 1. "deser" z Biedronki (takie coś trzywarstwowe w kubeczku, dobre nawet) 2. 2 zapiekanki (tzn opieczony chleb z serem) 3. pomarańczę 4. kawałek placka z jabłkami Był konkurs na nazwy błyszczyków - jedna z wybranych nazw jest moja ![]() Można sobie wybrać 1 rzecz z ich asortymentu. Wybrałam serum z mirrą http://sklep.barbra.pl/produkty.php?...d_produkt=1031 Co kupiłaś?? Ja też kupiłam co nie co, ale żadna z was chyba nie wyłowiła mojego postu
|
|
#2006 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko ta cena...No właśnie miałam pisać o KWC w poprzednim poście i zapomniałam Mnie się nie podoba, jakoś dziwnie wygląda I ja też! ![]() A jaka była Twoja nazwa? Pochwal się nam tu ![]() Zużyłam próbkę natłuszczającego balsamu LRP
Edytowane przez Nusia7 Czas edycji: 2010-11-03 o 22:19 |
|
|
|
|
#2007 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2008 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a to takie cuś : TUTAJ niech by to, właśnie czytam, że ta seria jest wycofana? dlaczego to co mi podpasuje zawsze muszą wycofać ;( Cytat:
no to nie tak źle Cytat:
![]() ano nawet fajnie, że dodali obrazki, bo od razu widać, czy to to, czego szukasz, po nazwie nie zawsze wiedziałam...a do reszty na pewno przywykniemy ![]() Hos a jaka nazwa?
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2010-11-03 o 22:59 |
|||
|
|
|
#2009 |
|
Zakorzenienie
|
Super, że znowu dali zdjęcia - brakowało mi tego
![]() Co do nazwy to nic szczególnego szczerze mówiąc, ale wazne że się spodobało :p Fioletowe wibracje
|
#2010 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tej serii już nie ma w sprzedaży, niedługo skończy mi się krem pod oczy i zastanawiałam się nad jakimś z ori właśnie https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...lm.html&next=1 a maseczkę kupiłam tą https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...zy.html&next=1 mam ją właśnie i mi odpowiada a jako że znajoma sprzedawała za grosze jeszcze taniej niż ja mam jako konsultantka to szkoda było nie wziąć
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:11.

(w sensie, ze jakosc marna strasznie). ale co tam, pare razy zaloze i wywale
bo sadze ze to prania to sie one nie nadaja
ale zużywam, zużywam dzielnie
kiedy składasz zamówienie? Na dobrą sprawę taki jak kosmos dostanę z Essence, a kolory podobne do jesiennego bluesa mam 
)

reszty jego słów nie powiem
ale wymieniliśmy się numerami gg, ma już żonę i dziecko, ale nadal taki crazy jest jak był 
mój projekt jest bardzo w jego guście więc chętnie sam go wykona