Udało się po poronieniu :D cz.II - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-11-03, 15:13   #181
dizi
Zadomowienie

Dot.: Udało się po poronieniu :D cz.II

Madzik , dopiszesz mi synka do listy? Bo teraz Ty chyba zawiadujesz naszym wątkiem?
dizi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-03, 17:54   #182
agiagi82
Raczkowanie

http://szkola-rodzenia.pieluszki.pl/...ies/cat_id/112 znalazlam fajna stronke z lewej str jest lista filmików
agiagi82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-03, 18:11   #183
sylfiaaa
Zadomowienie

http://allegro.pl/hit-smieszne-spioc...286197162.html zobaczcie jakie fajne śpioszki

ja siedzę na allegro i szukam sama nie wiem czego :/
szkoda że dopiero listopad, jakby była końcówka grudnia wiedziałabym już co kupywać

Edytowane przez sylfiaaa
Czas edycji: 2010-11-03 o 18:17
sylfiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-03, 18:19   #184
Pamela86
Zakorzenienie

Dziewczynki zamawajcie sobie próbki pampków z ich strony internetowej
hasło dry max

Pamela86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-03, 18:22   #185
sylfiaaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Pamela86 Pokaż wiadomość
Dziewczynki zamawajcie sobie próbki pampków z ich strony internetowej
hasło dry max
gdzie to trzeba wejśc , poprowadź Pam

sylfiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-03, 18:28   #186
agiagi82
Raczkowanie

a to dzisiejsze moje łowy dla synka
Stary 2010-11-03, 18:33   #187
Pamela86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agiagi82 Pokaż wiadomość
a to dzisiejsze moje łowy dla synka
śliczne ubranka a te spodenki na szeleczkach- miodzio

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-11-03, 18:41   #188
agiagi82
Raczkowanie

były przeceny w tesco i 5-10-15, nie mogłam się opanować, teraz tylko czekam na wypłatę i muszę dokupić kilka technicznych rzeczy, typu majtki porodowe, nakładki laktacyjne, podkłady poporodowe... a na dzień dzisiejszy mam mase prasowania ciuszków od siostry i posegregowanie ich rozmiarami, a później zweryfikować ich stan z listą wyprawki.. łóżeczko chyba dopiero w grudniu zakupimy, kusi mnie to samo co Ty zamówiłaś Pamela, ciekawa jestem jak je ocenisz na żywo, wózek chyba tylko w grudniu wybierzemy a zakupimy w styczniu, zobaczymy jeszcze...
Stary 2010-11-03, 18:47   #189
Pamela86
Zakorzenienie

Cytat:
były przeceny w tesco i 5-10-15, nie mogłam się opanować, teraz tylko czekam na wypłatę i muszę dokupić kilka technicznych rzeczy, typu majtki porodowe, nakładki laktacyjne, podkłady poporodowe... a na dzień dzisiejszy mam mase prasowania ciuszków od siostry i posegregowanie ich rozmiarami, a później zweryfikować ich stan z listą wyprawki.. łóżeczko chyba dopiero w grudniu zakupimy, kusi mnie to samo co Ty zamówiłaś Pamela, ciekawa jestem jak je ocenisz na żywo, wózek chyba tylko w grudniu wybierzemy a zakupimy w styczniu, zobaczymy jeszcze...
Fajnie ze dostalas tyle ciuszkow
Łóżeczko ocenie jak tż je skreci w przyszłym tygodniu... jutro ma je kurier przywieźć to napisze, ale widzialam je w sklepie na zywo i jest bombowe a wózek kupimy koncem listopada

Stary 2010-11-03, 18:58   #190
madzik2221
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dizi Pokaż wiadomość
Madzik , dopiszesz mi synka do listy? Bo teraz Ty chyba zawiadujesz naszym wątkiem?
dopisalam

agi swietne ciuszki,tez chcem takie

Pam nie zapomnij opinii nam tu wystawic o lozeczku bedziemy mialy z kogo sciagac dziewczyny lozeczka i wozki

a ja zjadlam kanapeczki z szynka i mysle o kapieli.mam jeszcze na cos ochote ale sama nie wiem co z tz bez zmian-chociaz ja juz zaczynalam sie lamac i chcialam sie odezwac ale stwierdzilam ze nie,skoro jemu nie zalezy to co ja sie bede wysilala
mam wlasnie to was takie pytanie,gdzies tam wyczytalam ze nie wolno dotykac brzucha jak twardnieje i nie wolno masowac bo to pogarsza sprawe.dziwne to troche.moze ktoras z was wie cos na ten temat?

---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ----------

Cytat:
a ktore te ciuszki z tesco?? bo chyba sie tam przejade jak mowisz ze przeceny,moze i u nas cos nowego doszlo

22/23.05.2010
madzik2221 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-03, 19:07   #191
agiagi82
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez madzik2221 Pokaż wiadomość
dopisalam

agi swietne ciuszki,tez chcem takie

Pam nie zapomnij opinii nam tu wystawic o lozeczku bedziemy mialy z kogo sciagac dziewczyny lozeczka i wozki

a ja zjadlam kanapeczki z szynka i mysle o kapieli.mam jeszcze na cos ochote ale sama nie wiem co z tz bez zmian-chociaz ja juz zaczynalam sie lamac i chcialam sie odezwac ale stwierdzilam ze nie,skoro jemu nie zalezy to co ja sie bede wysilala
mam wlasnie to was takie pytanie,gdzies tam wyczytalam ze nie wolno dotykac brzucha jak twardnieje i nie wolno masowac bo to pogarsza sprawe.dziwne to troche.moze ktoras z was wie cos na ten temat?

---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ----------

a ktore te ciuszki z tesco?? bo chyba sie tam przejade jak mowisz ze przeceny,moze i u nas cos nowego doszlo
tylko ten pajacyk welurkowy niebieski w 5-10-15 z 30zl na 15 zł, a te 2 kompleciki, jeden z 49 zl na 34.30 zł a drugi z 35 na 24.50, a body już normalnie.

wiecie zauważyłam, że zaczęły mi troszkę puchnąć dłonie i stopy, czuje takie lekko nabrzmiałe po obrączce.. czyżby to już ten etap?? i w sumie waga sukcesywnie przybiera, już 10 kg na +, pytanie do mamuś, dużo jeszcze przybrałyście w tych ostatnich 3 m-cach??

Edytowane przez agiagi82
Czas edycji: 2010-11-03 o 19:10

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-11-03, 20:16   #192
lulka265
Zakorzenienie

Cytat:
Mi tez wlosy wypadaja ale podobno jest zawsze odwrotnie,czyli jak przed ciaza mialas super cere i wlosy to teraz bedzie tragedia.i u mnie sie sprawdza

co do kawalerow to u mnie tez bedzie chlopczyk - zapomnialyscie o mnie

To ja wredna wstręciucha zapomniałamsama sie zbije za to

przepraszam
19.04.2011 godz 14:20

Aniołek 26.05.2010r
lulka265 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-03, 20:31   #193
dizi
Zadomowienie

Madzik- dziękować, dziękować

Cytat:
wiecie zauważyłam, że zaczęły mi troszkę puchnąć dłonie i stopy, czuje takie lekko nabrzmiałe po obrączce.. czyżby to już ten etap?? i w sumie waga sukcesywnie przybiera, już 10 kg na +, pytanie do mamuś, dużo jeszcze przybrałyście w tych ostatnich 3 m-cach??
Ja jak na razie nie puchnę wcale, nie wiem czemu wszyscy, których spotykam się temu dziwią mnie to cieszy, a na razie od początku ciąży na plusie jestem 7 kg, w tym 5 kg nadrobione po pierwszych "słabych" miesiącach W 7 miesiącu przytyłam 1 kg, nie wiem czy to mało, czy dużo?
dizi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-03, 21:33   #194
madzik2221
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lulka265 Pokaż wiadomość
To ja wredna wstręciucha zapomniałamsama sie zbije za to

przepraszam
oj kurde nie odbieraj mi tej przyjemnosci i daj mi strzelic klapsa ciezarnej tylko nie wiem ktorego wole tego czy tego

Dizi nie ma za co
Mnie troche rece spuchly ale ociupinke nawet nie widac,czuje po pierscionku a reszta jest ok.Na plusie mam 5 kg okolo.Nie wiem czyto duzo jak przytyje jeszcze 5 przez kolejna polowe ciazyto bedzie super,dalam sobie tak max do 15 w ciagu calej ciazy a jak bedzie mniej to lepiej dla mnie

Agi dzieki za info-czyli czeka mnie znowu wizyta w tesco znaja mnie juz chyba tam na pamiec

22/23.05.2010
Stary 2010-11-03, 22:04   #195
magdaka13
Wtajemniczenie

Nie wiem, dizzi, czy brak puchniecia stop i rak to dziwne czy nie-ale ja mam tak samo...a przytylam od pocz. jakies 12 kg. nic mnie nie boli-ani kregoslup, ani nogi nie puchna...normalnie sie czuje jak przed ciaza, moze troche wiecej jem znowu i spie [albo w druga strone - nie moge zasnac czy tez budze sie w srodku nocy]...to po prostu dowodzi, ze kazda ciaza jest inna...i nie ma co sie sugerowac jak ktos inny sie czul w ciazy-albo co madrego w ksiazkach pisza.

No a co do kawalerow-jakos zapomnialyscie o mnie-u mnie tez chlopaczek mieszka.
Borysek ur. 05.04.2013

Vivere non necesse est. Navigare necesse est.
magdaka13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-04, 04:58   #196
mokra6
Zadomowienie

Cytat:
NO, NIE WOLNO MASOWAĆ BRZUCHA I SUTKÓW! Nie wiedziałaś? Od tego może coś się zrobić z macicą, skracać szyjka i zakończyć się przedwczesnym porodem. Ja tylko trzymam sie za brzuch jak coś.
Moja mała kopała pół nocy, bo mnie TŻ wkurzył i chyba tak z moich nerwów Przechwaliłam go wczoraj! Ale zauważyłam, że zawsze tak mam, że jak powiem, ze jest wszystko dobrze-to zaraz sie to odwraca, jakby normalnie los to słyszał Dlatego juz sie nie odzywam, jak nic nie mówię tzn.że jest OK.

A z tymi chłopcami i dziewczynkami u nas to chyba w sumie wychodzi pół na pół, więc nie bedzie bitew

Sylfiaa fajne ciuszki znalazłaś na all. Przejedziemy się tam, bo w sumie nie mamy tak daleko do Siedlec. Wczoraj nawet byliśmy, szkoda że nie wiedzialam wcześniej, bo bym poszukała tego sklepu.

http://suwaczki.maluchy.pl/li-51052.png
mokra6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-04, 07:44   #197
lulka265
Zakorzenienie

Cytat:
oj kurde nie odbieraj mi tej przyjemnosci i daj mi strzelic klapsa ciezarnej tylko nie wiem ktorego wole tego czy tego

Dizi nie ma za co
Mnie troche rece spuchly ale ociupinke nawet nie widac,czuje po pierscionku a reszta jest ok.Na plusie mam 5 kg okolo.Nie wiem czyto duzo jak przytyje jeszcze 5 przez kolejna polowe ciazyto bedzie super,dalam sobie tak max do 15 w ciagu calej ciazy a jak bedzie mniej to lepiej dla mnie

Agi dzieki za info-czyli czeka mnie znowu wizyta w tesco znaja mnie juz chyba tam na pamiec

To ja wolę bacikiem a co troche przyjemności nie zaszkodzi

a propos masowania brzucha, to ja chodze na te specjalne masaże dla kobiet w ciązy i kobitka msuje delikatnie brzuch i piersi i twierdzi,że można!!ale nie mnoże to być mocny ruch ,tylko takie delikatne głaskanie bez nacisku na mięśnie bądz tu człowieku mądry,każdy ma inne zdanie

Madzik zrób sobie liste pytań do tego lekarza,sama pisałaś ,że dużo to będzie kosztować więc wymagaj od niego odpowiedzi na wszystkie nurtujące Cie pytania

Miłego dnia Dziewczynki

Aniołek 26.05.2010r
Stary 2010-11-04, 07:44   #198
caprica6
Wtajemniczenie

Jezeli chodzi o puchniecie to zaczelo sie u mnie doslownie z dnia na dzien po 30tyg, mialam wtedy na plusie chyba z 10kg (jak nie wiecej). Najgorszy byl ostatni miesiac. No ale wtedy byly straszne upaly i moze to tez mialo wplyw.
Moja corcia skonczyla dzis 12tyg

caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-04, 07:48   #199
lulka265
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez caprica6 Pokaż wiadomość
Jezeli chodzi o puchniecie to zaczelo sie u mnie doslownie z dnia na dzien po 30tyg, mialam wtedy na plusie chyba z 10kg (jak nie wiecej). Najgorszy byl ostatni miesiac. No ale wtedy byly straszne upaly i moze to tez mialo wplyw.
Moja corcia skonczyla dzis 12tyg

No ,no gratulujemyczyli jakąs mała imprezkę robisz?

Aniołek 26.05.2010r
Stary 2010-11-04, 08:44   #200
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
No ,no gratulujemyczyli jakąs mała imprezkę robisz?
Hehe kto wie, ale dla Was na razie moge postawic po soczku

caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-04, 08:53   #201
Pamela86
Zakorzenienie

Cytat:
Gratki dla Aluni z okazji ukończenia 12tc
I dziekujemy za soczek (moj ulubiony)

a do mnie dzwonil kurier i bedzie miedzy 13-14tą z łóżeczkiem
ale zrobilam sobie sniadanko jedna bulka z czekolada druga z serkiem szczypiorkowym, ale mix

Stary 2010-11-04, 09:26   #202
lulka265
Zakorzenienie

Cytat:

No dziękujemyale tak na serio to bym sobie białego,dobrego winka łyknęłaale w ciązy nawet łyczka nie wezme!!

---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ----------

Cytat:
Gratki dla Aluni z okazji ukończenia 12tc
I dziekujemy za soczek (moj ulubiony)

a do mnie dzwonil kurier i bedzie miedzy 13-14tą z łóżeczkiem
ale zrobilam sobie sniadanko jedna bulka z czekolada druga z serkiem szczypiorkowym, ale mix

Powiem Ci,że mix śniadaniowy jakiego jeszcze nie widziałam a mnie dziś znów łeb naparzamusze jutro o tym ginowi powiedzieć,bo chyba czas już Duphaston odstawic
Dziewczyny jeżeli brałyście Duphaston ,napiszcie kiedy go odstawiłyście i czy miałyście po odstawieniu jakieś plamienia??bo ja sie tego boje

Aniołek 26.05.2010r
Stary 2010-11-04, 09:30   #203
Pamela86
Zakorzenienie

Cytat:
No dziękujemyale tak na serio to bym sobie białego,dobrego winka łyknęłaale w ciązy nawet łyczka nie wezme!!
Oj winka tez bym sie napila ale bardziej zimnego redsa juz niedługo...

---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ----------

Powiem Ci,że mix śniadaniowy jakiego jeszcze nie widziałam a mnie dziś znów łeb naparzamusze jutro o tym ginowi powiedzieć,bo chyba czas już Duphaston odstawic
Dziewczyny jeżeli brałyście Duphaston ,napiszcie kiedy go odstawiłyście i czy miałyście po odstawieniu jakieś plamienia??bo ja sie tego boje[/QUOTE]

Bo mialam najpierw zjesc bule z czekolada a z serkiem za godzine ale bylam tak glodna ze zjadla obie naraz
Ja dupka nie bralam tylko luteine, gin kazał odstawic chyba kolo 16tc, i nie mialam później żadnych plamień

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-11-04, 09:35   #204
lulka265
Zakorzenienie

Cytat:
Oj winka tez bym sie napila ale bardziej zimnego redsa juz niedługo...

---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ----------

Dziewczyny jeżeli brałyście Duphaston ,napiszcie kiedy go odstawiłyście i czy miałyście po odstawieniu jakieś plamienia??bo ja sie tego boje
Bo mialam najpierw zjesc bule z czekolada a z serkiem za godzine ale bylam tak glodna ze zjadla obie naraz
Ja dupka nie bralam tylko luteine, gin kazał odstawic chyba kolo 16tc, i nie mialam później żadnych plamień[/QUOTE]

o to super wieśc,bo ja to panikara jakich mało jutro zaczynamy 16 tc tak strasznie bym chciała poczuć już tą Małą,ale jakoś nie daje mamusi sygnałów

Aniołek 26.05.2010r
Stary 2010-11-04, 09:46   #205
Pamela86
Zakorzenienie

Cytat:
Ja dupka nie bralam tylko luteine, gin kazał odstawic chyba kolo 16tc, i nie mialam później żadnych plamień

o to super wieśc,bo ja to panikara jakich mało jutro zaczynamy 16 tc tak strasznie bym chciała poczuć już tą Małą,ale jakoś nie daje mamusi sygnałów[/QUOTE]

da mamuni znac da, spokojne, jeszcze masz czas
moja szwagierka jest prawie w 20tc i nadal nie czuje ruchow, takze różnie to bywa jedna czuja wczesnie drugie później

Stary 2010-11-04, 09:55   #206
madzik2221
Zakorzenienie

no cos czytalam na temat tego brzucha itd. ale zaden lekarz nigdy nic mi nie powiedzial ze mam nie masowac

Lulus to chodz strzele cie tak po golej pupci pare razy
i nie panikuj - zacznie kopac,w koncu nie kazda dzidzia musi zaczac w 15 czy 16 tyg.,kazda ciaza,kobieta i dzidzius jest inne i innaczej sie rozwijaja
co do listy to musze ja zrobic bo wizyta za tydz w piatek a jesli mowimy o lekarzu to trafilam na super specjaliste i powiem wam ze na "dzien dobry" robi facet wrazenie.wczoraj umawialam sie na wizyte i on sam wyszedl z inicjatywa podania mi adresu i latwiejszego dojazdu do siebie.Malo ktoremu by sie chcialo kazdej pacjentce odpisywac na maile czy slac jeszcze sms-y.Reszte opowiem po wizycie bo nie bede pisac tego co tu na forach pisza o nim

Pam ty to masz jazdy z tym jedzeniem wiecznie cos mixujesz ale jedz jedz jak ci smakuje i na zdrowko

No a my dzisiaj pol nocy sie krecilismy na lozku bo mialam taka kolke w boku ze nie szlo spac.rano jak wstalam z lozka to mnie chwycilo jeszcze na chwile a teraz jest juz lepiej.dziwna ta kolka bo szla od jajnika do tylu plecow i z lewej strony jest zwykle.nie wiem co to ale zaczyna mnie co raz bardziej przerazac.wzielam nospe moze przejdzie

22/23.05.2010
Stary 2010-11-04, 10:02   #207
Fridka
Zadomowienie

hey Baby

miałam wczoraj wizytę, a potem problemy z netem i generalnie samopoczucie nie najlepsze.
Do szpitala narazie mnie nie wyrzucono, bo rozwarcia nie mam narazie, ale szyjka nadal mocno skrócona... więc przede mną kolejne tygodnie przymusowego leżenia...
Mały waży 1230g, więc jest drobniutki (o ile ten wynik z usg jest wiarygodny, bo zwykle odbiega to od rzeczywistości), zresztą nie dał się uchwycić, za to machał jajkami więc nie będzie niespodzianki.
Ogolnie czuję się nie najlepiej, bo jestem zła... do grudnia mam zakaz spacerowania, potem prawdopodobnie już jesteśmy bezpieczni, i już planuję co zrobię jak tylko wstanę...

Mam nadzieję, że dam radę zrobić resztę zakupów... i przygotuję się na ten dzień... szpital i położną też odwiedzę dopiero za miesiąc...

Jeśli chodzi o puchnięcie, ja mam na plusie 8 kg, a palce szczuplejsze niż przed, bo tak po pierścionkach czuję, ból pleców się zdarza... boli mnie krzyż, bolą mnie też...kurcze nnie wiem czy to pachwiny czy stawy biodrowe.
Był też temat cery i włosów, ja nigdy nie miałam tak gładkiej buzi, od początku nie miałam najmniejszego syfka, jedynie bardziej uczulają mnie kosmetyki.

dobra...idę leżeć dalej... jakoś dziwnie się w ogole czuję...

http://suwaczki.maluchy.pl/li-51199.png
Fridka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-04, 10:13   #208
Pamela86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fridka Pokaż wiadomość
hey Baby

miałam wczoraj wizytę, a potem problemy z netem i generalnie samopoczucie nie najlepsze.
Do szpitala narazie mnie nie wyrzucono, bo rozwarcia nie mam narazie, ale szyjka nadal mocno skrócona... więc przede mną kolejne tygodnie przymusowego leżenia...
Mały waży 1230g, więc jest drobniutki (o ile ten wynik z usg jest wiarygodny, bo zwykle odbiega to od rzeczywistości), zresztą nie dał się uchwycić, za to machał jajkami więc nie będzie niespodzianki.
Ogolnie czuję się nie najlepiej, bo jestem zła... do grudnia mam zakaz spacerowania, potem prawdopodobnie już jesteśmy bezpieczni, i już planuję co zrobię jak tylko wstanę...

Mam nadzieję, że dam radę zrobić resztę zakupów... i przygotuję się na ten dzień... szpital i położną też odwiedzę dopiero za miesiąc...

Jeśli chodzi o puchnięcie, ja mam na plusie 8 kg, a palce szczuplejsze niż przed, bo tak po pierścionkach czuję, ból pleców się zdarza... boli mnie krzyż, bolą mnie też...kurcze nnie wiem czy to pachwiny czy stawy biodrowe.
Był też temat cery i włosów, ja nigdy nie miałam tak gładkiej buzi, od początku nie miałam najmniejszego syfka, jedynie bardziej uczulają mnie kosmetyki.

Chociaż tyle dobrze ze cie do szpitala gin nie wysłał gdzie by ci bylo lepiej jak nie w domku leż spokojnie i odpoczywaj, juz tak nie wiele nam zostało ze damy rade, a na koncu tej drogi jaka nagroda nas czeka...
a zakupami sie nie martw wyślesz tż najwyzej zeby zrobił
Co do wagi ja mam tylko 7kg na plusie, ciekawa jestem do ilu dobije na sam koniec

Stary 2010-11-04, 10:14   #209
madzik2221
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fridka Pokaż wiadomość
hey Baby

Bidulka to lez i odpoczywajcie,jeszcze zdarzysz sie nabiegac a dla dzidziusia i ciebie tak bedzie lepiej Trzymajcie sie

22/23.05.2010
Stary 2010-11-04, 10:15   #210
Pamela86
Zakorzenienie

Cytat:
no cos czytalam na temat tego brzucha itd. ale zaden lekarz nigdy nic mi nie powiedzial ze mam nie masowac

Lulus to chodz strzele cie tak po golej pupci pare razy
i nie panikuj - zacznie kopac,w koncu nie kazda dzidzia musi zaczac w 15 czy 16 tyg.,kazda ciaza,kobieta i dzidzius jest inne i innaczej sie rozwijaja
co do listy to musze ja zrobic bo wizyta za tydz w piatek a jesli mowimy o lekarzu to trafilam na super specjaliste i powiem wam ze na "dzien dobry" robi facet wrazenie.wczoraj umawialam sie na wizyte i on sam wyszedl z inicjatywa podania mi adresu i latwiejszego dojazdu do siebie.Malo ktoremu by sie chcialo kazdej pacjentce odpisywac na maile czy slac jeszcze sms-y.Reszte opowiem po wizycie bo nie bede pisac tego co tu na forach pisza o nim

Pam ty to masz jazdy z tym jedzeniem wiecznie cos mixujesz ale jedz jedz jak ci smakuje i na zdrowko

No a my dzisiaj pol nocy sie krecilismy na lozku bo mialam taka kolke w boku ze nie szlo spac.rano jak wstalam z lozka to mnie chwycilo jeszcze na chwile a teraz jest juz lepiej.dziwna ta kolka bo szla od jajnika do tylu plecow i z lewej strony jest zwykle.nie wiem co to ale zaczyna mnie co raz bardziej przerazac.wzielam nospe moze przejdzie
A co se bede żałować, w koncu juz niedługo nie bede mogla jesc wielu rzeczy to korzystam

Co do głaskania brzuszka NIE WOLNO!!!!!!!!!!!!! bo to powoduje skurcze i wlasnie twardnienie brzuszka, choc gin mi nic o tym nie mowil ale nie robie tego, jak co to klade rece na brzuszek i trzymam ale nie ruszam nimi

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości