|
|
#2852 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Essence cz. VI
Cytat:
![]() Z RtP wezmę rozświetlacz (jak już wspomniałam mam z Essence tylko 7, plus 2 z Bourjois) kredkę zieloną i zielony lakier. Będę z sobą walczyć, by nie wziąć cieni
|
|
|
|
|
#2853 |
|
Zakorzenienie
|
a jaki z Bourjois poelcasz?;p
|
#2854 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
RTP? Mega! to może znajdę rozświetlacz z dobrym zamykaniem i lakierki ;D
https://www.youtube.com/watch?v=FMaK4DS_ulE Edytowane przez Arrianna Czas edycji: 2010-11-03 o 19:19 |
|
|
|
|
#2856 | |
|
Crazy turtle lady
|
Cytat:
burzujka na stałe ma 1 rozswietlacz, wygląda jak ich okrągły róż...chyba że o coś innego chodzi
|
|
#2857 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kurczę, co by tu z tej limitki zgarnąć
|
|
|
#2858 |
|
Zakorzenienie
|
Hahaha kasza manna zostanie autorytetem w dziedzinie przywidywania limitek.
|
#2859 |
|
Zadomowienie
|
Kasza, to przewidz nam kiedy bedzie Metallics
bo sie napalilam strasznie na ta limitke![]() jakos z Rtp nic do mnie nie wola "kup mnie, kup mnie"... no chyba, ze cicho wola i uslysze dopiero w Naturze
|
|
|
|
#2860 | |
|
Crazy turtle lady
|
Cytat:
|
|
#2861 |
|
BAN stały
|
A ja już z RtP mam wszystko, czego chciałam
I co ja będę kupować...?A jeśli chodzi o podobieństwo między Trendsetterem a Back to Paradise to są to zupełnie różne kolory, nawet mój mąż daltonista potrafi powiedzieć, że się między sobą różnią
|
|
|
|
#2862 |
|
Zakorzenienie
|
Mam białą czekoladkę, ale uważam, że kiepska jak na tą cenę, lepsze są te rozświetlacze z Essence
złotą czekoladkę też mam i generalnie ok, ale nie zachwyca. Najbardziej lubię ten w okrągłym pudełeczku, jak róże, Ishi o nim wspomina wyżej. Ale polecać polecam jednak essence, AOH i Moonlight ![]() Ishi właśnie tak myślę, że ubogo, więc na RtP i ten świąteczny będę polować rozświetlacze to ostatnio moja obsesja, staram się nią walczyć (dobrze, że nie stać mnie na Diory i inne YSL, bo to by dopiero było krucho )
|
|
|
|
#2863 |
|
Raczkowanie
|
Prawdę powiedziawszy to kompletnie nie rozumiem zastanawiania się nad podobieństwem Trendsettera z tym Back to paradise.. przecież one są kompletnie inne i nawet nie wiem, co można w nich wziąć za podobne
![]() Oj cieszę się z RtP, cieszę.. dobrze, że już po wypłacie
|
|
|
|
#2864 |
|
Raczkowanie
|
w Płocku w drogerii Uroda już od dawna jest DW, to samo w galerii mazovia.
|
|
|
|
#2865 |
|
Zakorzenienie
|
Chcę wszystko jak zwykle
|
#2866 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie wiem, jak to możliwe że Return to Paradise? Wybaczcie, ale już pogubiłam, bo nie czytałam wszystkiego na bieżąco. ....To może dojdzie do nas jeszcze Sun Delicious? Będziemy świecić na śniegu słoneczną poświatą
...it's about practice. Edytowane przez lemka Czas edycji: 2010-11-03 o 19:55 Powód: dopisek |
|
|
|
#2867 |
|
Zakorzenienie
|
jasne dziewczyny,wkleję to jutro bo dziś już do wieczora komputer ze skanerem jest zajęty. jeśli chodzi o RtP to lakiery będą od 12.11 za 5,99 zamiast 6,99 a cienie 3 kolory w paletce za 9,99 (11,99
no tyle tam jest jeśli chodzi o essence... a będzie też fajna promocja Loral'a przy zakupie podkładu w niższej cenie dostajesz puder(chyba prasowany) gratis jest tam Visible Lift, True mach, Infallible i Matte Morphose
|
#2868 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ---------- http://www.facebook.com/pages/KOBO-Professional/167494763263474#!/photo.php?pid=491982&o=al l&op=1&view=all&subj=1674 94763263474&aid=-1&id=100000569524913&oid= 167494763263474&fbid=1684 37853185198 ---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- REKLAMA ---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- Cytat:
I jak tu szybko zdobyć kasę?
Muzyka i taniec to dwie rzeczy, które w jedną sekundę potrafią pochłonąć całą moją duszę i ciało ![]() wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post23505256 Nowe dorzuty ![]() Blogujemy ![]() http://kosmetyczny-bzik.blogspot.com/ Edytowane przez kasienka.b Czas edycji: 2010-11-03 o 21:18 |
|||
|
|
|
#2869 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() !! To "moja" Natura!! 5 min drogi z domu!! Chyba zwariuję ze szczęścia!! To ja jechałam do GŁ kawał drogi, nawet nie było mi dane wszystkiego zobaczyć, a tu w mojej małej niepozornej, kochanej Naturce (bez maniakalnego ochroniarza) mam wszystko czego mi trzeba do szczęścia !! Jutro tam pędzę, jestem wniebowzięta![]() ! !Cytat:
|
|
#2870 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może do mnie też coś przemówi bo jak na razie to cisza i co najwyżej jakieś szmery w eterze ![]() Cytat:
Przynajmniej jak będzie szła któraś z nas "świecąc na śniegu słoneczna poświatą" i zobaczy obok drugą taką świecącą istotę to od razu będzie wiedziała, że ma do czynienia z fanką essence![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2871 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra, dobra
ale ja jej nie przewidziałam, to strona Essence mi powiedziała
|
|
#2872 |
|
Zakorzenienie
|
te Mm będzie za49,99 + puder, no i niestey nie ma nic o podkładach maybelline, w prom będą maskary -20%
|
#2873 |
|
Zadomowienie
|
Ufff, przypomniałam sobie RtP i na szczęście nic z jej nie chce
|
#2874 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
50złociszy to chyba jednak za drogo... ![]() |
||
|
|
|
#2875 |
|
Rozeznanie
|
RtP w Naturach - dostałam orgazmu :p
|
#2876 |
|
Zakorzenienie
|
A co do szafy w Sferze w BB to jest pełno pędzelków do różu, były tom maty, pudry matowe brązujące, z nabłyszczających pasiaków są te dla brunetek, no i była dostawa to załapałam się na tusz multi action
|
#2877 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja na rozświetlacze nie choruję aż tak, ale na róże... Z RtP chcę chyba wszystko Ciekawe czy uda mi się dorwać :PA POZNANIU (pestka) dogorywają nadal resztki ITW, poza tym wszystko jest poza paskowymi różami. W przecenach nie ma nic ciekawego. KOBO brak oczywiście, ale pytałam i ma być, tylko nie wiadomo kiedy.
|
|
#2878 |
|
Rozeznanie
|
moje pytanie do Was: Jaki możecie mi polecić podkład z essence bardzo mocno kryjący i bardzo jasny.
Do tej pory używałam pharmaceris i może być, ale pora na zmianę
BLOG: http://badzynka.blogspot.com/ If you don't live for something, you'll die for nothing Edytowane przez Badzynka Czas edycji: 2010-11-03 o 21:03 |
|
|
|
#2879 | |
|
Crazy turtle lady
|
Cytat:
|
|
#2880 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:44.

I co ja będę kupować...?

!! To "moja" Natura!! 5 min drogi z domu!! Chyba zwariuję ze szczęścia!! To ja jechałam do GŁ kawał drogi, nawet nie było mi dane wszystkiego zobaczyć, a tu w mojej małej niepozornej, kochanej Naturce (bez maniakalnego ochroniarza) mam wszystko czego mi trzeba do szczęścia
!! Jutro tam pędzę, jestem wniebowzięta
! !