![]() |
#661 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nimfomanki C.D.N. ^^
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#662 |
BAN stały
|
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ---------- ![]() ![]() tylko słabo rosną ![]() Dziękuję ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#663 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no co mnie wyganiasz ![]() ![]()
![]() |
#664 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#665 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
moje się falują, ale jak rozczeszę to proste druty ![]() Próbowałam, ale mycie samą odzywką mi nie pasuje.
![]() |
#666 |
Zakorzenienie
|
#667 |
Rozeznanie
|
Aaaaa Damo, piękne są
![]() Jak to robisz? Ja też już się przerzuciłam na bezsilikonowe, jedyne czym grzeszę to pianka Nivea, zajrzyj w moją galerię, w to zdjęcie najnowsze z halloween i powiedz czy da rade coś z nimi zrobić żeby się ładniej falowały? ;> Ostatnio jeszcze znalazłam dla siebie dobrą metodę żeby się grzywka ułożyła. Bo jak myję włosy to falują mi się same, ale grzywka jakoś dziwnie się układa. Teraz biorę po niewielkich kosmykach, wykręcam je delikatnie do zewnętrzej strony i spinam żabką na tyle głowy, jak potem rozpinam to się tak ładnie unosi i faluje. Nie wiem czy ktoś zrozumiał ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#668 |
BAN stały
|
![]() ![]() dobra, jak nie udało mi sie wygonić Ciebie, to sama spadam ![]() ![]() EDIT: Vixy ![]() ![]() ![]() ![]() a no i dziekuje- jestem mega zadowolona, bo w końcu jakiś konkretny efekt ![]() napisz czego jeszcze używasz ![]() ---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ---------- Chaiówka! Nie zauważyłam! ![]() kuję ![]() pytanie podstawowe: przed myciem odżywką oczyściłaś z włosów silikony? a poza tym NIE CZESZ ICH, A ZWŁASZCZA NA SUCHO!!!! też napisz czego używasz, to coś spróbuję poradzić ![]() Edytowane przez Dama_pikowa Czas edycji: 2010-11-03 o 15:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#669 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oczyszczałam i potem odżywka, ale jakoś czułam się nie umyta ![]() A nie sposób moich włosów nie czesać... Używam różnych rzeczy, teraz to szampon z apteczki babuni, i odżywka pantene.
![]() |
#670 |
Zakorzenienie
|
Ohoo, ale dyskusja o włosach ;D Ja mam proste, do tego stopnia, że nawet jak zakręcę całą noc na papilotach to po kilku godzinach się praktycznie prostują
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#671 |
Zakorzenienie
|
a ja mam włosy takie sobie...ni zdrowe ni chore
![]() niestety ja musze włosy prostować bo inaczej bym ich nie ułożyła ![]() ENNO jakiej farby do włosów używasz że masz taki płomienny rudy?
11.10.2005-RAZEM ![]() 10.10.2009r-ZARĘCZENI ![]() JAKO ŻONA ![]() 27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem ![]() Edytowane przez madzia2306 Czas edycji: 2010-11-03 o 15:57 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#672 |
Zakorzenienie
|
madzia, to mi zrobiła fryzjerka... potem poprawiałam już delikatniejszym. Ale teraz sobie zrobię chyba Ferię Mango i zobaczymy co wyjdzie na moich
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#673 | |
Zakorzenienie
|
DAMO! Pisz mi tu zaraz, najlepiej na priv jak świadomie pielęgnować włosy, bo ja też chcę
![]() ![]() [1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;23026784]ja tez kocham szalec i dla wlasnego bezpieczenstwa kupilam małe autko ![]() Ale jak to... ? Małe auto chyba nie idzie w parze z bezpieczeństwem ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#674 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#675 |
Zakorzenienie
|
a ja mam herbatę grzaniec z mandarynką
![]() i rodzynki z nerkowacami ![]()
#676 |
Zakorzenienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;23030503]małe=wolne.[/QUOTE]
No no właśnie .. a wolne wcale nie jest bezpieczne ![]() Bo nie ma zapasu mocy, który nie raz potrafi wybawić z opresji oraz pozwala na bezpieczne wyprzedzanie... Ale wiesz, ja tam trochę się mądrze.. bo moje najsłabsze auto ma 135koni i niecałą tonę wagi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#677 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#678 |
Zakorzenienie
|
To dlatego, że motoryzacja to moje życie
![]() Strefy kontrolowanego zgniotu też mniejsze.. ![]() Małe auta mają jedną zaletę.. przeważnie są tanie i relatywnie oszczędne. Reszta.. między innymi bezpieczeństwo leży po stronie aut większych. Tak czy siak najważniejszy jest rozsądek kierowcy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#679 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Cytat:
tego Pana to proszę dla mnie ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#680 |
Zakorzenienie
|
pan fuu... jakiś za bardzo wymuskany i ma brzydką twarz
![]() ![]() Mamy pralkę ![]() ![]()
#681 |
Rozeznanie
|
No ja także uwielbiam te tematy. Odkąd jestem z BSem to już w ogóle. Zwracam uwagę na każdy samochód, który nas mija i motocykl. BS kiedyś jeździł na moto, ja prawko też zrobiłam i na pewno w przyszłości do tego wrócimy
![]() A jeżeli chodzi o szybszą jazdę to tylko z osobą, której ufam za kierownicą (BS i tata :P) i oczywiście w odpowiednich momentach, bo na co dzień jeździ normalnie ![]() ---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ---------- GRATULUJĘ ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#682 |
Rozeznanie
|
dzięki wszystkim za gratulacje haha
![]() ![]() ej dzięki fejsbukowi mam teraz tyle ładnych dziewczyn do oglądania ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- oooo wspólna pralka powazny krok w zyciu każdego związku i każdej kobiety ![]()
![]() |
#683 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#684 |
Konto usunięte
|
a ja na spontana u TZ wyladowalam to sie bedzie dzialo
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#685 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- Cytat:
![]() ale nie narzekam, jest ok ![]() moja sis ma tam kumpele, właśnie ją odwiedziła, były na jakichś festwialach, jakieś warsztaty prowadziły, a ona moja sis chyba sie zakofała w jakimś turasie... zapytałam ją o to niby w żartach, ale przemilczała ---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- tu gratul;uje zal zwłaszcza po gorącej skypowej nocce ![]() ![]() ![]() ![]() i w ogóle gratuluje wszystkim wszystkiego dziś ![]() jestem tak padnięta, z eczytam po pól posta ![]() jakie dziś towary przychodziły do sklepu ![]() taki niby fifa rafa wyluzowany, ale miał obrączkę na paluchu drugi inny też, a trzeci już nie i szukał kontaktu wzrokowego,a Labol nieśmiały uciekał ofkoz ![]() ![]() ![]()
![]() |
#686 |
Rozeznanie
|
Mww twój kolega o którym pisałaś parę stron wcześniej - znalazłam dla niego sweterek
![]()
![]() |
#687 | |
Zakorzenienie
|
Ja od razu napisze, że jakoś mało i rzadko przebywam na facebooku i NK... jakoś tak na pewno nie mam tam życia towarzyskiego czasem zapominam, ze mam tam profil
![]() ---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#688 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ge-nial-ne ![]() ![]() ![]() jestes niesamowita !!!!! Labi - luknij na fb, bo masz nowego przyjaciela (przyjacielówkę) Edytowane przez mww Czas edycji: 2010-11-03 o 20:14 Powód: literówka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#689 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() wiem wiem ![]() ![]()
#690 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:18.