|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1951 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV
Cytat:
mam nadzieje ze ma
|
|
#1952 |
|
Zadomowienie
|
Caate- to chyba twoje włosy po tym ściagnieciu koloru takie są.
A co do rozczesywania włosów, ja używam do tego grzebienia z szeroko rozstawionymi ząbkami. |
|
|
|
#1953 |
|
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=4302 - to chyba tu było
|
|
#1954 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
Twoj obecny kolor baardzo mi sie podoba nie wiem, zastanawiam sie nad podcieciem swoich, ale szkoda mi ich
|
|
|
|
|
#1955 |
|
Zadomowienie
|
Chyba w piątek ma przyjść podkład z oriflame. Będę go używać bardziej ako korektora, ale podobno ma słabe krycie.
|
|
|
|
#1956 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chce zeby odrost byl nie za duzy bo nie wiem jak poradze sobie z nakladaniem w 10min Dziekuje slicznie A Ty ile cm dlug masz wloski?
|
|
#1957 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
kurde nie wiedzialam ze mam tyle cm, myslałam że mniej... a Twoje ile mają?
|
|
|
|
|
#1958 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Snowhite dzieki za glosik i rady *skad ta szczotka? dzisiaj jak zmyje maske tzn przed zmycie rozczesze,moze faktycznie to mi pomoze i jutro postaram sie zakupic ten grzebien z szeroko rozstawionymi zebami ![]() Vitapil dopiero zobacyzl kapsulki jak je otworyzlam i tez sie zdziwilam co to jest ![]() ---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- Cytat:
Cytat:
|
|
#1959 |
|
Zakorzenienie
|
Ja używam i może dlatego włosy nie chcą mi przestać wypadać. Co prawda dzięki olejku nie mam zniszczonych końcówek, ale teraz sama nie wiem... .
|
|
#1960 |
|
Zakorzenienie
|
dzisiaj do nauki wypiłam za dużo kawy i się czułam koszmarnie.
teraz oglądam sobie Top Model ![]() caate po pierwsze, oddałam głosik po drugie, jak ktoś Ci mógł tamten salon polecić
|
|
|
|
#1961 |
|
Zakorzenienie
|
samara dziekuje
![]() no zostal mi polecony, przez jedna wizazanke i nie tylko mi.. tak czy siak, ciesze sie ze spowiadam tu sie jak na spowiedzi, ze sowich zamiarow i czynow i teraz, podobno nie bede zalowac u p.Ani wizyty na kwiskiej. Mam nadzieje, ze we wtorek nie wroce tu z placzem ![]() zmylam i pomalowalam paznokcie bella glamour wear taki wisniowy demakijaz dokladny,zauwazylam ze to pobudza moja skore z masazem, mikrofibra, maseczka siarkowa, olejowanie wlosow,babydream szampon i kallos+joico na 1h. Peeling ud i posladkow, eveline balsam ujedrniajacy, serum na biust, krem do rak dove, jak na 1dzien @ uwazam ze zrobilam full wypas
|
#1962 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ogolnie mam wrazenie, ze ciagle mam dluzsze a jak mierze to tyle samo mniej wiecej maja Oj ale Ty to juz dluugie masz![]() ![]() Cytat:
Szczotka z natury za 11,99 ten grzebien tez tam znajdziesz za ok 3zl To super ze takCi wchodzi vitapil, bo dziewczyny na wlosowym narzekaja na przelykanie Ale podobno jest bardzo dobry, masz ta nowa wersje z biotyna?
|
|
#1963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja po skrzypie, po ktorym mialam mdlosci jak kobieta w ciazy kazdego poranka, to juz nic nie jest mi straszne ?
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2010-11-03 o 22:30 |
|
|
|
|
#1964 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
no nic, może podetnę te 3cm musze pomysleć
|
|
|
|
|
#1965 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to w sumie obok kwiskiej
|
|
|
|
|
#1966 |
|
Zakorzenienie
|
aa fakt, ale to tez mi tak srednio
bo po kwiskiej spiesze sie do TZta wiec nie ebdzie czasu na nature, hmm co wymysle dzieki![]() buahhot, mamy ta sama dlugosc wlosow
|
#1967 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
bo ja nie wiem czy sie zdecydować
|
|
|
|
|
#1968 |
|
Zakorzenienie
|
caate zagłosowałam, a jakiej aptece dostajesz zniżki studenckie?
![]() Wreszcie obejrzałam Top Model i, jak dla mnie część tych dziewczyn w ogóle nie jest ładna, a tak super wyszły na zdjęciach.
|
|
#1969 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
ale zdjęcia piekne wychodzą |
|
|
|
|
#1970 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1971 |
|
Zakorzenienie
|
Powiem Wam, że tak oglądam ten Top Model i one naprawdę mają okropnie ciężkie zadania jak na początkujące modelki i dopiero zaczynające w tej branży
I dzisiaj był wzruszający odcinek, ja płakałam razem z nimi jak one tam w teatrze te swoje przeżycia opowiadały... Jeśli chodzi o to, która najbardziej mi się podoba to jestto Paulina Papierska - jest śliczna A ta nowa, ta Marta to mi się podoba jej odcień skóry - jest jaśniutka i do tego ma gładziutką buźkę - ideał. Ogólnie to baardzo im wszystkim zazdroszczę cery I co do modelek - mam to samo zdanie co samaraNW - identyko. Na przykład weźmy pod lupę tą naszą całą Anje Rubik - ani to ładne, ani zgrabne, do tego ma okropną wadę wymowy, wygląda jak koń, a zarabia kupę kasy i jest bardzo znana i uważana za cudo, piękność itd. w świecie mody, normalnie odkrycie roku. A jak była u Kuby Wojewódzkiego, to jakiś aktor, który był gościem, powiedział, że z całym szacunkiem, ale o niebo piękniejszą, zgrabniejszą i seksowniejszą kobietę, to on ma za żonę A ona wtedy w takich włosach związanych, prawie jak tłuste i ogólnie jakby dopiero wstała no zero jakiejkolwiek ładności Kitka , angelinmyheart - dziękuję za odpowiedź dotka95 - hahaha Wiesz, to chyba indywidualna kwestia nosa ![]() ramoncia217 - a jaki to zabieg? ![]() angelinmyheart - jeśli chodzi o takie kilkudniowe rozłąki, to naprawdę jest to bardzo potrzebne w związku - inaczej ludzie zaczynają się dusić, czują się tacy stłamszeni, nudzi im się to i w ogóle - a tak nawet 2, czy 3 dni raz na jakiś czas nikogo nie zbawi, a potrafi naprawdę dać bardzo dużo. Ja z Tż'em w tygodniu widuję się naprawdę sporadycznie, jak już coś to na godzinkę, w porywach czasami to na 2, bo nie ma tak czasu, i dlatego staramy się w jakiś sposób "celebrować" czas spędzony ze sobą w weekend i właśnie nie kłócić się, bo wiemy, że zabieramy sobie tylko cenny czas I będzie dobrze, musi być! caate - aaa zapomniałam, kliknęłam dziś na Cię Dziękuję, ja również się cieszę ![]() Aaa i napisz, jak sprawuje się ta maseczka siarkowa, bo jestem bardzo ciekawa snowhitee - o widzę, że zakupiłaś podobną szczotkę do tej z Avonu i jak jej użyjesz, to napisz czy też na suchych już włosach - o tak jak rozczesujesz,przeczesujes z w środku dnia - to też Ci je elektryzuje?? Dzisiejsze spamowanie: - 2 skrzypokrzywy do picia Włosy: - zero prostownicy - serum ochronne na końcówki Avon Twarz: - filtr 50 La Roche Posay - starannie wytuszowałam rzęsy - zazwyczaj w tygodniu robię to tak "na ekspres" ale dzisiaj się postarałam - mikrofibra - mycie mineralką - krem nawilżający od derm. Alantan Plus + żel punktowy Under20 na noc - carmex na usta grubą warstwą na noc Ciało: - masaż Syrenką - balsam nawilżający Neutrogena - krem do stóp Avon - krem do rąk Isana co jakiś czas w ciągu dnia - krem Bambino na dłonie na noc Także jak widzicie, dzisiaj miałam tak totalnego lenia, do tego wyskoczyła mi opryszczka na górnej wardze - sądzę, że to sprawa pokrzywy albo/i skrzypu, bo opryszczkę to ja chyba raz w życiu dopiero miałam ![]() ![]() Ale jutro mam zamiar zrobić więcej dla siebie Ja nagle chcę być piękna, wymuskana, starannie "zrobiona" w każdym calu, właśnie na weekend ![]() Nie wiem, może to wynika z tego, że wtedy widzę się z Tż'em, wychodzę "do ludzi" jakoś tak bardziej a nie do szkoły i pobudka o 6:15 Dobranoc Piękności
|
|
#1972 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziekuje NA Twoich nowych zdj w albumie tez Twoje wloski bardzo ladnie wygladaja![]() Cytat:
![]() A jeszcze podpowiem Ci co pisala o vitapilu jedna wizazanka na wlosowym, najlepiej polykac go w trakcie posilku. Ma to jakis zwiazek z czyms tam juz nie pamietam dokladnie ale jedna wizazanke np bolala glowa po tych tabletkach i to moze miec wlasnie wplyw![]() Cytat:
Mnie jakos nie przekonuje.. Choc zakochana jestem w jej kolorze wlosow na aktualnych reklamach H&M Co do szczotki to jasne dam Ci znac jutro bo dzis czesalam tylko grzebieniem a teraz jeszcze mam wilgotne wlosy
|
|
#1973 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
Ja mam dziś na 9, ale chciałam umyć włosy, bo wczoraj miałam taaakiego lenia, że nawet głowy nie umyłam Ale doszłam do wniosku, że te włosy wcale takie złe nie są i nawet mogę je zostawić rozpuszczone, ale jednakże mam zasadę - rozpuszczone = świeże,umyte, to zwiążę - koczka jakiegoś zrobię, czy coś w końcu Bo zawsze tylko rozpuszczone i rozpuszczone, od takiego malutkiego berbecia, nigdy nie lubiłam wiązać ![]() A, że już nie mogłam zasnąć, jak się rozbudziłam, to wpadłam do Was Piję sobie właśnie kawusię, za chwilę zrobię sobie jakieś śniadanko I jeszcze posprawdzam teraz kosmetyki do włosów z Avonu i może coś zamówię. Miłego dnia Piękności!!
|
|
#1974 | |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry Piękne
![]() Ale mi się nic nie chce... Jakaś taka niewyspana jestem, a wczoraj zasnęłam o 20, jak małe dziecko Cytat:
A co do Tżtów, to ja ze swoim widze się codziennie I to po 6/7 godzin, ale my to już jak stare małżeństwo Tylko w nocy ide spać do siebie do łóżka, to Tż prosi i błaga, żeby z nim przynajmniej troszkę pospała No, ale on ma na 3 zmiany i jest jeden tydzień, co (jak ma na popołudnie) widzimy się tylko godzine, więc wtedy troche od siebie odpoczywamy
![]() Edytowane przez angelwithoutsoul Czas edycji: 2010-11-04 o 08:29 |
|
|
|
|
#1975 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Alessandra ja za moim nie widuje się codziennie. Czasem co 4 dni, co 5. Różnie to jest. ![]() Mała poszła do przedszkola, więc mam wolne 5h.
|
|
#1976 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziekuje za glosik a znizki mam w aptece "PRZYJAZNA" ![]() Cytat:
zastanawiam sie nad rekonstrukcja joico, niby jest super ale 150zl kosztuje![]() Cytat:
![]() Alessandra oj Ty zawsze kobieto taka zalatana jestes ![]() ale dobrze, ze nas odwiedzasz ![]() co do rubik to ja tez mam takie zdanie, ona ma swoja urode 'modelkowa' a nie ladna chociaz ostatnia jej sesje jak nigdy mi sie spodobala![]() lece sie malowac, bo zaspalam a mialam do TZ jechac, a jeszzcze rpanie musze zrobic ![]() aa i musze Wam sie pochwalic, pierwszy raz od xxx lat mam cudowne wlosy
|
|
#1977 | |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Można dołączyć? Bardzo potrzebuję się wziąć teraz za siebie bo mam więcej czasu a ostatnio się zaniedbałam ![]() Głównie to chodzi mi o pielęgnację włosów - zapuszczenie bo nawet do ramion mi nie sięgają Poza tym przytyć, teraz idzie zima więc może trochę tłuszczyku się nazbiera ![]() I się brązowić balsamami bo solarium nie uznaję ![]() Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,9...ch.html&next=1 Nie farbuję włosów od 2 lat to chce trochę zmienić kolor naturalnie i używam rumiankowego szamponu
|
|
#1978 |
|
Zakorzenienie
|
marta 85 pewnie, witaj!
|
|
#1979 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Z Avonu bym nie brała ![]() Cytat:
![]() Co do perfum to wybrałabym 'Little white dress'
Edytowane przez theoneandonly Czas edycji: 2010-11-04 o 09:38 |
||
|
|
|
#1980 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Troszkę się namęczyłam, ale dużej różnicy z odrostami nie miałam bo kombinowałam z rumiankiem i kosmetykami podkreślającymi kolor ![]() Ostatnio na noc nakładam na suche włosy odżywkę i czasem do tego jedwab i związuję wysoko w koka, mam nadzieję że robiąc w ten sposób nie zaszkodzę im
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:41.

a naprawde ma dobre dzialanie na wlosy?
mam nadzieje ze ma

nie wiem, zastanawiam sie nad podcieciem swoich, ale szkoda mi ich

no nic, może podetnę te 3cm 

zastanawiam sie nad rekonstrukcja joico, niby jest super ale 150zl kosztuje
a teraz mam @ i jakos ciezko to znosze
Czekamy na relację i ...promocje