Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV - Strona 66 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-11-03, 21:15   #1951
snowhitee
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
oo Snow fajna szczotka, mam podobną tzn ja mam niby z naturalnym włosiem+plastik, widzę że Twoja jest bardzo podobna a naprawde ma dobre dzialanie na wlosy?
nie wiem tak pisalo w katalogu avonu i babeczka w naturze tez dzis mi tak powiedziala mam nadzieje ze ma

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-03, 21:18   #1952
magne
Zadomowienie

Caate- to chyba twoje włosy po tym ściagnieciu koloru takie są.
A co do rozczesywania włosów, ja używam do tego grzebienia z szeroko rozstawionymi ząbkami.
magne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-03, 21:18   #1953
dotka95
Zakorzenienie

GG do dotka95

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=4302 - to chyba tu było
Stary 2010-11-03, 21:18   #1954
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
nie wiem tak pisalo w katalogu avonu i babeczka w naturze tez dzis mi tak powiedziala mam nadzieje ze ma
a kiedy farbujesz włosy? Twoj obecny kolor baardzo mi sie podoba i oczywiscie włosy same w sobie nie wiem, zastanawiam sie nad podcieciem swoich, ale szkoda mi ich

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-03, 21:19   #1955
magne
Zadomowienie

Chyba w piątek ma przyjść podkład z oriflame. Będę go używać bardziej ako korektora, ale podobno ma słabe krycie.
magne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-03, 21:24   #1956
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
a kiedy farbujesz włosy? Twoj obecny kolor baardzo mi sie podoba i oczywiscie włosy same w sobie nie wiem, zastanawiam sie nad podcieciem swoich, ale szkoda mi ich
mozliwe ze w nastepny weekend Chce zeby odrost byl nie za duzy bo nie wiem jak poradze sobie z nakladaniem w 10min Dziekuje slicznie Sadze ze ten excell bedzie podobny jak stockholm ale ciekawosc mnie zzera wiec musze sprobowac A Ty ile cm dlug masz wloski?

Dbam o siebie

Stary 2010-11-03, 21:32   #1957
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
mozliwe ze w nastepny weekend Chce zeby odrost byl nie za duzy bo nie wiem jak poradze sobie z nakladaniem w 10min Dziekuje slicznie Sadze ze ten excell bedzie podobny jak stockholm ale ciekawosc mnie zzera wiec musze sprobowac A Ty ile cm dlug masz wloski?
wlasnie sobie zmierzylam i mam 54cm od czubka glowy kurde nie wiedzialam ze mam tyle cm, myslałam że mniej... a Twoje ile mają?

Stary 2010-11-03, 21:39   #1958
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez kaaasiuleczka Pokaż wiadomość
a wcierasz to w skóre głowy? też ci dak włosy po tym lecą??

dotka a podasz link do tego wątku bo wpisałam w wyszukiwarke i tam tyle tych wątków i nie wiem który
nie wcieram nakladam ta mieszanke na 3/4 od konca dlugosci,czyli skalp zostawiam suchy. mi nie wypadaja po tym jakos mocniej wlosy

Snowhite dzieki za glosik i rady*
skad ta szczotka?
dzisiaj jak zmyje maske tzn przed zmycie rozczesze,moze faktycznie to mi pomoze i jutro postaram sie zakupic ten grzebien z szeroko rozstawionymi zebami
Vitapil dopiero zobacyzl kapsulki jak je otworyzlam i tez sie zdziwilam co to jest ale polknelam bez problemu

---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ----------

Cytat:
a wcierasz to w skóre głowy? też ci dak włosy po tym lecą??

dotka a podasz link do tego wątku bo wpisałam w wyszukiwarke i tam tyle tych wątków i nie wiem który
Cytat:
Napisane przez magne Pokaż wiadomość
Caate- to chyba twoje włosy po tym ściagnieciu koloru takie są.
A co do rozczesywania włosów, ja używam do tego grzebienia z szeroko rozstawionymi ząbkami.
chyba niestety
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-03, 21:43   #1959
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny czy używałyście olejku rycynowego na włosy? i czy po nim jeszcze gorzej wam włosy wypadały. u mnie masakra jakaś normalnie pasmami
Ja używam i może dlatego włosy nie chcą mi przestać wypadać. Co prawda dzięki olejku nie mam zniszczonych końcówek, ale teraz sama nie wiem... .

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-03, 22:13   #1960
samaraNW
Zakorzenienie

dzisiaj do nauki wypiłam za dużo kawy i się czułam koszmarnie.
teraz oglądam sobie Top Model

caate po pierwsze, oddałam głosik po drugie, jak ktoś Ci mógł tamten salon polecić
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-03, 22:18   #1961
caate
Zakorzenienie

GG do caate

samara dziekuje
no zostal mi polecony, przez jedna wizazanke i nie tylko mi..
tak czy siak, ciesze sie ze spowiadam tu sie jak na spowiedzi, ze sowich zamiarow i czynow i teraz, podobno nie bede zalowac u p.Ani wizyty na kwiskiej. Mam nadzieje, ze we wtorek nie wroce tu z placzem

zmylam i pomalowalam paznokcie bella glamour wear taki wisniowy
demakijaz dokladny,zauwazylam ze to pobudza moja skore z masazem, mikrofibra, maseczka siarkowa, olejowanie wlosow,babydream szampon i kallos+joico na 1h. Peeling ud i posladkow, eveline balsam ujedrniajacy, serum na biust, krem do rak dove, jak na 1dzien @ uwazam ze zrobilam full wypas
Stary 2010-11-03, 22:20   #1962
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
wlasnie sobie zmierzylam i mam 54cm od czubka glowy kurde nie wiedzialam ze mam tyle cm, myslałam że mniej... a Twoje ile mają?
Ostatnio jak mierzylam z 3tyg temu to mialam tak 45-46cm Ogolnie mam wrazenie, ze ciagle mam dluzsze a jak mierze to tyle samo mniej wiecej maja Oj ale Ty to juz dluugie masz Ja marze o 60cm

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
nie wcieram nakladam ta mieszanke na 3/4 od konca dlugosci,czyli skalp zostawiam suchy. mi nie wypadaja po tym jakos mocniej wlosy

Snowhite dzieki za glosik i rady*
skad ta szczotka?
dzisiaj jak zmyje maske tzn przed zmycie rozczesze,moze faktycznie to mi pomoze i jutro postaram sie zakupic ten grzebien z szeroko rozstawionymi zebami
Vitapil dopiero zobacyzl kapsulki jak je otworyzlam i tez sie zdziwilam co to jest ale polknelam bez problemu

---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ----------

chyba niestety
Nie ma za co Szczotka z natury za 11,99 ten grzebien tez tam znajdziesz za ok 3zl To super ze takCi wchodzi vitapil, bo dziewczyny na wlosowym narzekaja na przelykanie Ale podobno jest bardzo dobry, masz ta nowa wersje z biotyna?

Dbam o siebie

Stary 2010-11-03, 22:29   #1963
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Ostatnio jak mierzylam z 3tyg temu to mialam tak 45-46cm Ogolnie mam wrazenie, ze ciagle mam dluzsze a jak mierze to tyle samo mniej wiecej maja Oj ale Ty to juz dluugie masz Ja marze o 60cm

Nie ma za co Szczotka z natury za 11,99 ten grzebien tez tam znajdziesz za ok 3zl To super ze takCi wchodzi vitapil, bo dziewczyny na wlosowym narzekaja na przelykanie Ale podobno jest bardzo dobry, masz ta nowa wersje z biotyna?
tak, mam ta wersje biotynowa ze znizka studencka dalam za niego 33zl, wiec to tez mnie do tego zkaupu naklonilo
ja po skrzypie, po ktorym mialam mdlosci jak kobieta w ciazy kazdego poranka, to juz nic nie jest mi straszne do natury mi nie potrodze, chyba ze samara powie mi gdzie oprocz magnoli jest natura?

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2010-11-03 o 22:30
Stary 2010-11-03, 22:33   #1964
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:

tak, ale Ty masz takie zdrowe no nic, może podetnę te 3cm musze pomysleć

Stary 2010-11-03, 22:34   #1965
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
tak, mam ta wersje biotynowa ze znizka studencka dalam za niego 33zl, wiec to tez mnie do tego zkaupu naklonilo
ja po skrzypie, po ktorym mialam mdlosci jak kobieta w ciazy kazdego poranka, to juz nic nie jest mi straszne do natury mi nie potrodze, chyba ze samara powie mi gdzie oprocz magnoli jest natura?
w astrze to w sumie obok kwiskiej
Stary 2010-11-03, 22:40   #1966
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
w astrze to w sumie obok kwiskiej
aa fakt, ale to tez mi tak srednio bo po kwiskiej spiesze sie do TZta wiec nie ebdzie czasu na nature, hmm co wymysle dzieki

buahhot, mamy ta sama dlugosc wlosow
Stary 2010-11-03, 22:42   #1967
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
aa fakt, ale to tez mi tak srednio bo po kwiskiej spiesze sie do TZta wiec nie ebdzie czasu na nature, hmm co wymysle dzieki

buahhot, mamy ta sama dlugosc wlosow
ooo no widzisz, to dobrze się składa, ile chcesz podciąć włosy? bo ja nie wiem czy sie zdecydować

Stary 2010-11-03, 22:42   #1968
angelinmyheart
Zakorzenienie

caate zagłosowałam, a jakiej aptece dostajesz zniżki studenckie?

Wreszcie obejrzałam Top Model i, jak dla mnie część tych dziewczyn w ogóle nie jest ładna, a tak super wyszły na zdjęciach.

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2010-11-03, 22:44   #1969
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość

Wreszcie obejrzałam Top Model i, jak dla mnie część tych dziewczyn w ogóle nie jest ładna, a tak super wyszły na zdjęciach.
mam dokładnie to samo zdanie o nich ale zdjęcia piekne wychodzą

Stary 2010-11-03, 22:44   #1970
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:

bo modelki zazwyczaj nie są ładne trzeba mieć unikalną i ciekawą urodę.
Stary 2010-11-03, 23:47   #1971
_Alessandra
Zakorzenienie

Powiem Wam, że tak oglądam ten Top Model i one naprawdę mają okropnie ciężkie zadania jak na początkujące modelki i dopiero zaczynające w tej branży
I dzisiaj był wzruszający odcinek, ja płakałam razem z nimi jak one tam w teatrze te swoje przeżycia opowiadały...
Jeśli chodzi o to, która najbardziej mi się podoba to jestto Paulina Papierska - jest śliczna I do tego skromna, inteligentna, mądra A ta nowa, ta Marta to mi się podoba jej odcień skóry - jest jaśniutka i do tego ma gładziutką buźkę - ideał. Ogólnie to baardzo im wszystkim zazdroszczę cery Znaczy wiecie, patrzę na to jak są bez makijażu, jak wcześniej też chodziły bez makijażu itd., bo wiadomo, że przy sesjach itd. to tam tona tego jest
I co do modelek - mam to samo zdanie co samaraNW - identyko.
Na przykład weźmy pod lupę tą naszą całą Anje Rubik - ani to ładne, ani zgrabne, do tego ma okropną wadę wymowy, wygląda jak koń, a zarabia kupę kasy i jest bardzo znana i uważana za cudo, piękność itd. w świecie mody, normalnie odkrycie roku. A jak była u Kuby Wojewódzkiego, to jakiś aktor, który był gościem, powiedział, że z całym szacunkiem, ale o niebo piękniejszą, zgrabniejszą i seksowniejszą kobietę, to on ma za żonę A ona wtedy w takich włosach związanych, prawie jak tłuste i ogólnie jakby dopiero wstała no zero jakiejkolwiek ładności

Kitka, angelinmyheart - dziękuję za odpowiedź

dotka95 - hahaha Wiesz, to chyba indywidualna kwestia nosa Bo niektórzy mówią, że jest bezzapachowy, inny, że ma delikatny zapach, jeszcze innym pachnie tak, i tak a mi właśnie pachnie takim delikatnym cynamonem

ramoncia217 - a jaki to zabieg?

angelinmyheart - jeśli chodzi o takie kilkudniowe rozłąki, to naprawdę jest to bardzo potrzebne w związku - inaczej ludzie zaczynają się dusić, czują się tacy stłamszeni, nudzi im się to i w ogóle - a tak nawet 2, czy 3 dni raz na jakiś czas nikogo nie zbawi, a potrafi naprawdę dać bardzo dużo. Ja z Tż'em w tygodniu widuję się naprawdę sporadycznie, jak już coś to na godzinkę, w porywach czasami to na 2, bo nie ma tak czasu, i dlatego staramy się w jakiś sposób "celebrować" czas spędzony ze sobą w weekend i właśnie nie kłócić się, bo wiemy, że zabieramy sobie tylko cenny czas Tak, mam nadzieję, że zrozumiał, zobaczysz jeszcze kiedyś będziemy się uśmiechać do wspomnień o takich dniach, jak już pozakładamy rodziny, będziemy mieć dzieci i w ogóle I będzie dobrze, musi być!

caate - aaa zapomniałam, kliknęłam dziś na Cię Życzę powodzenia i moocno trzymam kciuki, jak zapewne każda z nas !
Dziękuję, ja również się cieszę
Aaa i napisz, jak sprawuje się ta maseczka siarkowa, bo jestem bardzo ciekawa

snowhitee
- o widzę, że zakupiłaś podobną szczotkę do tej z Avonu i jak jej użyjesz, to napisz czy też na suchych już włosach - o tak jak rozczesujesz,przeczesujes z w środku dnia - to też Ci je elektryzuje??

Dzisiejsze spamowanie:
- 2 skrzypokrzywy do picia

Włosy:
- zero prostownicy
- serum ochronne na końcówki Avon

Twarz:
- filtr 50 La Roche Posay
- starannie wytuszowałam rzęsy - zazwyczaj w tygodniu robię to tak "na ekspres" ale dzisiaj się postarałam
- mikrofibra
- mycie mineralką
- krem nawilżający od derm. Alantan Plus + żel punktowy Under20 na noc
- carmex na usta grubą warstwą na noc

Ciało:
- masaż Syrenką
- balsam nawilżający Neutrogena
- krem do stóp Avon
- krem do rąk Isana co jakiś czas w ciągu dnia
- krem Bambino na dłonie na noc

Także jak widzicie, dzisiaj miałam tak totalnego lenia, do tego wyskoczyła mi opryszczka na górnej wardze - sądzę, że to sprawa pokrzywy albo/i skrzypu, bo opryszczkę to ja chyba raz w życiu dopiero miałam
Ale jutro mam zamiar zrobić więcej dla siebie Zawsze jakoś ten nadchodzący weekend mnie tak motywuje, że szok - też tak macie? Ja nagle chcę być piękna, wymuskana, starannie "zrobiona" w każdym calu, właśnie na weekend Nie wiem, może to wynika z tego, że wtedy widzę się z Tż'em, wychodzę "do ludzi" jakoś tak bardziej a nie do szkoły i pobudka o 6:15

Dobranoc Piękności

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-04, 00:01   #1972
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
tak, ale Ty masz takie zdrowe no nic, może podetnę te 3cm musze pomysleć

Dziekuje NA Twoich nowych zdj w albumie tez Twoje wloski bardzo ladnie wygladaja Ale jak uwaasz ze to im dobrze zrobi to podetnij te 2-3cm

Cytat:
heh no to ladnie A jeszcze podpowiem Ci co pisala o vitapilu jedna wizazanka na wlosowym, najlepiej polykac go w trakcie posilku. Ma to jakis zwiazek z czyms tam juz nie pamietam dokladnie ale jedna wizazanke np bolala glowa po tych tabletkach i to moze miec wlasnie wplyw

Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość
Powiem Wam, że tak oglądam ten Top Model i one naprawdę mają okropnie ciężkie zadania jak na początkujące modelki i dopiero zaczynające w tej branży
I dzisiaj był wzruszający odcinek, ja płakałam razem z nimi jak one tam w teatrze te swoje przeżycia opowiadały...
Jeśli chodzi o to, która najbardziej mi się podoba to jestto Paulina Papierska - jest śliczna I do tego skromna, inteligentna, mądra A ta nowa, ta Marta to mi się podoba jej odcień skóry - jest jaśniutka i do tego ma gładziutką buźkę - ideał. Ogólnie to baardzo im wszystkim zazdroszczę cery Znaczy wiecie, patrzę na to jak są bez makijażu, jak wcześniej też chodziły bez makijażu itd., bo wiadomo, że przy sesjach itd. to tam tona tego jest
Na przykład weźmy pod lupę tą naszą całą Anje Rubik - ani to ładne, ani zgrabne, do tego ma okropną wadę wymowy, wygląda jak koń, a zarabia kupę kasy i jest bardzo znana i uważana za cudo, piękność itd. w świecie mody, normalnie odkrycie roku. A jak była u Kuby Wojewódzkiego, to jakiś aktor, który był gościem, powiedział, że z całym szacunkiem, ale o niebo piękniejszą, zgrabniejszą i seksowniejszą kobietę, to on ma za żonę A ona wtedy w takich włosach związanych, prawie jak tłuste i ogólnie jakby dopiero wstała no zero jakiejkolwiek ładności

Kitka, angelinmyheart - dziękuję za odpowiedź

dotka95 - hahaha Wiesz, to chyba indywidualna kwestia nosa Bo niektórzy mówią, że jest bezzapachowy, inny, że ma delikatny zapach, jeszcze innym pachnie tak, i tak a mi właśnie pachnie takim delikatnym cynamonem

ramoncia217 - a jaki to zabieg?

angelinmyheart - jeśli chodzi o takie kilkudniowe rozłąki, to naprawdę jest to bardzo potrzebne w związku - inaczej ludzie zaczynają się dusić, czują się tacy stłamszeni, nudzi im się to i w ogóle - a tak nawet 2, czy 3 dni raz na jakiś czas nikogo nie zbawi, a potrafi naprawdę dać bardzo dużo. Ja z Tż'em w tygodniu widuję się naprawdę sporadycznie, jak już coś to na godzinkę, w porywach czasami to na 2, bo nie ma tak czasu, i dlatego staramy się w jakiś sposób "celebrować" czas spędzony ze sobą w weekend i właśnie nie kłócić się, bo wiemy, że zabieramy sobie tylko cenny czas Tak, mam nadzieję, że zrozumiał, zobaczysz jeszcze kiedyś będziemy się uśmiechać do wspomnień o takich dniach, jak już pozakładamy rodziny, będziemy mieć dzieci i w ogóle I będzie dobrze, musi być!

caate - aaa zapomniałam, kliknęłam dziś na Cię Życzę powodzenia i moocno trzymam kciuki, jak zapewne każda z nas !
Dziękuję, ja również się cieszę
Aaa i napisz, jak sprawuje się ta maseczka siarkowa, bo jestem bardzo ciekawa

snowhitee
- o widzę, że zakupiłaś podobną szczotkę do tej z Avonu i jak jej użyjesz, to napisz czy też na suchych już włosach - o tak jak rozczesujesz,przeczesujes z w środku dnia - to też Ci je elektryzuje??

Dzisiejsze spamowanie:
- 2 skrzypokrzywy do picia

Włosy:
- zero prostownicy
- serum ochronne na końcówki Avon

Twarz:
- filtr 50 La Roche Posay
- starannie wytuszowałam rzęsy - zazwyczaj w tygodniu robię to tak "na ekspres" ale dzisiaj się postarałam
- mikrofibra
- mycie mineralką
- krem nawilżający od derm. Alantan Plus + żel punktowy Under20 na noc
- carmex na usta grubą warstwą na noc

Ciało:
- masaż Syrenką
- balsam nawilżający Neutrogena
- krem do stóp Avon
- krem do rąk Isana co jakiś czas w ciągu dnia
- krem Bambino na dłonie na noc

Także jak widzicie, dzisiaj miałam tak totalnego lenia, do tego wyskoczyła mi opryszczka na górnej wardze - sądzę, że to sprawa pokrzywy albo/i skrzypu, bo opryszczkę to ja chyba raz w życiu dopiero miałam
Ale jutro mam zamiar zrobić więcej dla siebie Zawsze jakoś ten nadchodzący weekend mnie tak motywuje, że szok - też tak macie? Ja nagle chcę być piękna, wymuskana, starannie "zrobiona" w każdym calu, właśnie na weekend Nie wiem, może to wynika z tego, że wtedy widzę się z Tż'em, wychodzę "do ludzi" jakoś tak bardziej a nie do szkoły i pobudka o 6:15

Dobranoc Piękności
Mam dokladnie takie samo zdanie na temat A. Rubik Mnie jakos nie przekonuje.. Choc zakochana jestem w jej kolorze wlosow na aktualnych reklamach H&M Co do szczotki to jasne dam Ci znac jutro bo dzis czesalam tylko grzebieniem a teraz jeszcze mam wilgotne wlosy

Dbam o siebie

Stary 2010-11-04, 06:51   #1973
_Alessandra
Zakorzenienie

Dzień Dobry
Ja mam dziś na 9, ale chciałam umyć włosy, bo wczoraj miałam taaakiego lenia, że nawet głowy nie umyłam Ale doszłam do wniosku, że te włosy wcale takie złe nie są i nawet mogę je zostawić rozpuszczone, ale jednakże mam zasadę - rozpuszczone = świeże,umyte, to zwiążę - koczka jakiegoś zrobię, czy coś w końcu Bo zawsze tylko rozpuszczone i rozpuszczone, od takiego malutkiego berbecia, nigdy nie lubiłam wiązać
A, że już nie mogłam zasnąć, jak się rozbudziłam, to wpadłam do Was
Piję sobie właśnie kawusię, za chwilę zrobię sobie jakieś śniadanko I jeszcze posprawdzam teraz kosmetyki do włosów z Avonu i może coś zamówię.

Miłego dnia Piękności!!

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-04, 08:27   #1974
angelwithoutsoul
Raczkowanie

Dzień dobry Piękne

Ale mi się nic nie chce... Jakaś taka niewyspana jestem, a wczoraj zasnęłam o 20, jak małe dziecko

Cytat:

Dobranoc Piękności
Mi też sie Anja Rubik nie podoba Nie wiem co w niej ludzie widzą...
A co do Tżtów, to ja ze swoim widze się codziennie I to po 6/7 godzin, ale my to już jak stare małżeństwo A w weekend to już wogóle się nie rozstajemy, ja na to nie narzekam, on też z tego co wiem Tylko w nocy ide spać do siebie do łóżka, to Tż prosi i błaga, żeby z nim przynajmniej troszkę pospała No, ale on ma na 3 zmiany i jest jeden tydzień, co (jak ma na popołudnie) widzimy się tylko godzine, więc wtedy troche od siebie odpoczywamy

25.10. Pijam pokrzywę
21.11. Kuracja 3miesięczna Merz Special
Dbam o włosy i cerę
Zakupoholiczka

Mój cel: Być idealną...

Edytowane przez angelwithoutsoul
Czas edycji: 2010-11-04 o 08:29
angelwithoutsoul jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-04, 08:39   #1975
angelinmyheart
Zakorzenienie

Dzień dobry!

Alessandra ja za moim nie widuje się codziennie. Czasem co 4 dni, co 5. Różnie to jest.

Mała poszła do przedszkola, więc mam wolne 5h.

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2010-11-04, 08:48   #1976
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:

mnie denerwuje Krupa wiec nie ogladam
dziekuje za glosik
a znizki mam w aptece "PRZYJAZNA"

Cytat:
ooo no widzisz, to dobrze się składa, ile chcesz podciąć włosy? bo ja nie wiem czy sie zdecydować
ja chce jak najmniej, max. 5cm a zapewne zniknie mi min.10cm zastanawiam sie nad rekonstrukcja joico, niby jest super ale 150zl kosztuje i nie wiem co robic, zastanawiam sie cyz tylko przed sylwestrem na to nie pojsc, ale znowu moze by uratowala,nawilzyla moje wlosy ze te obciete by sie tak szybko nie rozdawajaly

Cytat:
Dziekuje NA Twoich nowych zdj w albumie tez Twoje wloski bardzo ladnie wygladaja Ale jak uwaasz ze to im dobrze zrobi to podetnij te 2-3cm

heh no to ladnie A jeszcze podpowiem Ci co pisala o vitapilu jedna wizazanka na wlosowym, najlepiej polykac go w trakcie posilku. Ma to jakis zwiazek z czyms tam juz nie pamietam dokladnie ale jedna wizazanke np bolala glowa po tych tabletkach i to moze miec wlasnie wplyw

Mam dokladnie takie samo zdanie na temat A. Rubik Mnie jakos nie przekonuje.. Choc zakochana jestem w jej kolorze wlosow na aktualnych reklamach H&M Co do szczotki to jasne dam Ci znac jutro bo dzis czesalam tylko grzebieniem a teraz jeszcze mam wilgotne wlosy
dzieki tak, wiem ze podczas posilku wczoraj pierwsza tabletka lyknieta przy kolacji, dziisaj bedzie przy sniadaniu i ten tryb obieram poranny mam nadzieje, ze beda dla mnie skuteczne

Alessandra oj Ty zawsze kobieto taka zalatana jestes
ale dobrze, ze nas odwiedzasz
co do rubik to ja tez mam takie zdanie, ona ma swoja urode 'modelkowa' a nie ladna chociaz ostatnia jej sesje jak nigdy mi sie spodobala wszystko zalezy od charakteryzacji, z niej zawsze robia takiego kosciotrupa

lece sie malowac, bo zaspalam a mialam do TZ jechac, a jeszzcze rpanie musze zrobic

aa i musze Wam sie pochwalic, pierwszy raz od xxx lat mam cudowne wlosy zero koltunow, sypkie, miekkie, dziekuje za rady wcale im duzo nie trzeba zeby byly zywe i mam taki efekt push up jakby mnie piorun strzelil
Stary 2010-11-04, 08:48   #1977
marta 85
Wtajemniczenie

Hej

Można dołączyć?

Bardzo potrzebuję się wziąć teraz za siebie bo mam więcej czasu a ostatnio się zaniedbałam
Głównie to chodzi mi o pielęgnację włosów - zapuszczenie bo nawet do ramion mi nie sięgają

Poza tym przytyć, teraz idzie zima więc może trochę tłuszczyku się nazbiera

I się brązowić balsamami bo solarium nie uznaję

Cytat:
Dzień Dobry
Ja mam dziś na 9, ale chciałam umyć włosy, bo wczoraj miałam taaakiego lenia, że nawet głowy nie umyłam Ale doszłam do wniosku, że te włosy wcale takie złe nie są i nawet mogę je zostawić rozpuszczone, ale jednakże mam zasadę - rozpuszczone = świeże,umyte, to zwiążę - koczka jakiegoś zrobię, czy coś w końcu Bo zawsze tylko rozpuszczone i rozpuszczone, od takiego malutkiego berbecia, nigdy nie lubiłam wiązać
A, że już nie mogłam zasnąć, jak się rozbudziłam, to wpadłam do Was
Piję sobie właśnie kawusię, za chwilę zrobię sobie jakieś śniadanko I jeszcze posprawdzam teraz kosmetyki do włosów z Avonu i może coś zamówię.

Miłego dnia Piękności!!
Ja ostatnio używałam tej serii i byłam naprawdę zadowolona (szampon i odżywka)
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,9...ch.html&next=1

Nie farbuję włosów od 2 lat to chce trochę zmienić kolor naturalnie i używam rumiankowego szamponu

marta 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-04, 09:36   #1978
angelinmyheart
Zakorzenienie

marta 85 pewnie, witaj! Podziwiam Cię, że już tyle nie farbujesz. Ja bym chyba nie wytrzymała.

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2010-11-04, 09:37   #1979
theoneandonly
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tillavanilla Pokaż wiadomość
Dzien dobry
Dawno sie nie udzielalam,bo przez ostatnie dni czulam sie fatalnie,najpierw te wstretne opryszczki,potem dopadla mnie grypa zoladkowa,ciagle chcialo mi sie a teraz mam @ i jakos ciezko to znoszeJednak dzis pierwszy raz od ok 1,5 tygodnia zrobilam mega spamowanie,bo dotychczas to tylko podstawa,po prostu nie mialam sil na wiecej,ale teraz mam zamiar sie ogarnac i zaraz po @ wracam do hh i do tego jakies cwiczonka dorzuce

Ja tez jestem w trakcie poszukiwania pedzli do makijazu,juz nawet znalazlam fajne diora,ale cena ogromna i stwierdzilam,ze moge znalezc tansze,ale rownie dobre Czekam na nowy katalog avonu,bo wiem,ze maja fajne pedzle z naturalnego wlosia
Oj firm produkujących pędzle jest pełno. Jeśli nie chcesz zamawiać przez Internet to wybierz się do Sephory, Inglota ,The Body Shop albo po prostu do MACA czy do Douglasa gdzie znajdziesz np pędzle Bobbi Brown i innych marek. Z Avonu bym nie brała

Cytat:
Shadii, angelwithoutsoul - mój mówi dokładnie to samo, a najgorzej mnie drażni jak starannie "zrobię oko", wybalsamuję się, zrobię ładny fryz i ogólne takie spamowanie konkretne itd. a on nie widzi żadnej różnicy, chociaż wszyscy w koło tak Albo np. zmieniłam podkład na BB krem, bo próbkę miałam i się pytam go czy lepiej, czy ładniej, czy lżej ten makijaż wygląda a on do mnie a mnie się pytasz, dla mnie to zawsze wyglądasz pięknie ja różnicy nie widzę, a wszyscy inni mówili, że tak leciutko teraz ten makijaż wygląda i naturalnie itd. I że dla niego to wcale się nie muszę malować i tak śliczna jestem, a wiem, że mam okropne problemy z cerą, no paranoja
I co do tego "dresiku domowego" to u mnie to samo - lubi jak od czasu do czasu się wystroję i w ogóle, ale jednak najlepiej mu jak jestem niepomalowana , w stroju domowym i w ogóle
Ogólnie mój Tż przepada za naturalnością, delikatnością, subtelnością w wyglądzie i do tego nienawidzi jak cokolwiek jest na ustach, co widać, że jest - np. szminki czy błyszczyki dające kolor No masakra

kaaasiuleczka
- gratulacje! Czekamy na relację i ...promocje

dianulaa - ma rację - ogólnie najlepiej rozczesywać włosy grzebieniem z szeroko rozstawionymi ząbkami - ja takiego nie posiadam, ale mogę polecić z czystym sercem szczotkę wygładzającą z Avonu która jest IDEALNA do rozczesywania mokrych włosów - nic nie szarpie, nie wyrywa, tak gładko po nich sunie, no bomba!

Soph - 3mam kciuki mocno

Kitka - podziwiam za chęci i wytrwałość

Uff udało się Was nadrobić w końcu

Aaaa i mam prośbę do Was ! Które perfumy lepsze z Avonu - Pur Blanca, czy Little White Dress? Poszukuję takich na dzień i jakoś te dwa mi się spodobały bo akurat przeglądam Avon A "zapragnę" to sobie od braciszka i jego dziewczyny na urodziny ( 13 listopad ) , bo nie chcę, żeby wydawali dużo kasy, bo mają mieszkanie do utrzymania, studia, siebie itd. także tak bym chciała do 50zł a akurat teraz promocje są na te perfumy

Aktualnie idę pookupować łazienkę , a później M jak Miłość i Top Model z kubeczkiem skrzypokrzywy i kolacyjką, a co
I wpadnę do Was kochane gaduły
Widzę, że nie tylko ja mam niedługo urodzinki
Co do perfum to wybrałabym 'Little white dress'

Edytowane przez theoneandonly
Czas edycji: 2010-11-04 o 09:38
theoneandonly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-04, 10:18   #1980
marta 85
Wtajemniczenie

Cytat:
marta 85 pewnie, witaj! Podziwiam Cię, że już tyle nie farbujesz. Ja bym chyba nie wytrzymała.

Troszkę się namęczyłam, ale dużej różnicy z odrostami nie miałam bo kombinowałam z rumiankiem i kosmetykami podkreślającymi kolor

Ostatnio na noc nakładam na suche włosy odżywkę i czasem do tego jedwab i związuję wysoko w koka, mam nadzieję że robiąc w ten sposób nie zaszkodzę im

marta 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości