|
|
#1651 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Byłam, jestem, chcę byc AU PAIR- part VII
maenstwo w londku sa plksiegarnie i w pl sklepach nawet widzialam pl ksiazki wiec tez mozesz sobie kupic jak cos
![]() a mow kogo tam poznalas i co toto i jak
|
|
|
|
#1652 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale ja w Dublinie jestem
![]() ah takiego jednego, ja juz nic nie mowie, bo wiesz jak to potem u mnie jest mój "były" irol chciał się spotkać ostatnio, co za idiota
|
#1653 |
|
Konto usunięte
|
malenstwo ale w dublinie tez napewno polskie sklepy sa:P etc wygoogluj
http://ksiazka.co.uk/index.php?p_id=...FdD-2AodzGEoPg http://www.polskaksiegarnia.co.uk/?g...FUsB4wodXhLxPA http://www.ksiegarniarenatka.sote.pl/ |
|
|
|
#1654 |
|
Zakorzenienie
|
Malenstwo w centrum jest polska księgarnia ,obok jest bar(a teraz chyba nawet dwa)z polskim jedzeniem i w ogóle to takie Wschodnio Europejskie centrum,książki naprawdę tanie,wiem bo kupujemy z siostrą ale muszę poszukać dokładnego adresu i lokalizacji i Ci wyślę
|
|
|
|
#1655 |
|
Wtajemniczenie
|
Ok
![]() Dzięki !
|
#1656 |
|
Rozeznanie
|
a ja właśnie szykuję się do lekarza. po ostatnim omdleniu, stwierdziłam, że nic mi nie jest, ale wczorajsza noc (wymiotowałam) przekonała mnie do odwiedzenia lekarza.
|
#1657 |
|
Konto usunięte
|
ja niestety dostalam tel ze szkolenie za tydzien i zla jestem tydzien znow w plecy
![]() ale na pocieszenie ide z TZ na Bonfire Night do Battersea Parku w sobote a w niedziele jedziemy do Oxfordu zwiedzac |
|
|
|
#1658 |
|
Zakorzenienie
|
Malenstwo
![]() Ines no dobrze ,że to przemyślałaś,zdaj nam relację kochana jak się czegoś dowiesz od lekarza. Kachaa kurcze Ale grunt,że po tym szkoleniu będzie praca.Oj bardzo dobrze Cię jednak rozumiem,w takiej sytuacji każdy dzień jest na wagę złota ![]() Ja mam dzisiaj popołudniu interview i się stresuję,bo niedość że muszę w pewne skomplikowane miejsce jechać to tak mi zależy na tym,żeby dostać tą pracę że szkoda gadać
|
|
|
|
#1659 |
|
Zakorzenienie
|
Ide jesc zupe grzybowa
|
#1660 |
|
Konto usunięte
|
ano niestety ale co zrobie;/
wndy ![]() a my Guildford albo Oxford nie wiem bo my na spontana zawwsze wiec sie okaze w niedziele gdzi pojedziemy ![]() ![]() http://www.google.co.uk/imgres?imgur...0&tx=108&ty=32 http://www.google.co.uk/imgres?imgur...:0&tx=81&ty=58 http://www.google.co.uk/imgres?imgur...w=1024&bih=364 tu i tu ladnie sie nie moge zdecydowac ![]() mam railcard 16-25 wiec mam tanie pociagi 2L za przejazd w jedna str 3l w dwie str po Londku, 1/3 mniej place
|
|
|
|
#1661 |
|
Zakorzenienie
|
Lenka napisala na fejsie,ze jest dobrze. zawal doslownie, jak zobaczylam w wiadomosciach o wypadku w holandii
![]() lenka ![]() ja nie mam neta. jestem zla. kurna mac. siedze w szkole na necie. wlasnie mialam isc na c1 z angola, ale chrzanie, nie bede siedziec tyle. zostaje w b2, albo pojde za tydzien. ide do domu. pada deszcz, a ja nie mam parasolki. tesknie za wami strasznie. niby pare dni tylko, a ja wariuje juz.
|
|
#1662 |
|
Rozeznanie
|
Do lekarza się umówiłam na jutro. Mam nadzieję, że dziś żadnych objawów nie będzie. Nie dałabym rady, kolejną noc wymiotować. ;/
windy, trzymam kciuki Uda Ci się, wierzę w Ciebie! ![]() rucia, ![]() brakuje nam tutaj Ciebie kiedy będziesz mieć net? Uff.. to dobrze, że z Leną wszystko w porządku.
|
#1663 |
|
Wtajemniczenie
|
PRZEPRASZAM.
Żyję..jestem cała.. staliśmy w korku od niemczech do holandii.. wypadki itd. masakra jakaś... Tęsknie za Wami! nie mam możliwości neta.. będę miała to się odezwe![]() ![]()
|
#1664 |
|
Rozeznanie
|
Lena
witaj! cała i zdrowa to najważniejsze, resztę wybaczamy!
|
#1665 |
|
Konto usunięte
|
rucia brakuje nam ciebie
![]()
|
|
|
|
#1666 |
|
Wtajemniczenie
|
Ines, masz jakies pomysly co to moze byc z Twoim zdrowiem ?
Ruciak, glowa do gory, niedlugo wrocisz i wszystko nadrobisz, ale poniekad Cie rozumiem, codziennie tu bylas, codziennie na necie siedzialas i nagle tego nie masz, durne uczucie :/ wiem to po sobie, kiedys przez ponad miesiac nie mialam kompa w domu, siedzialam w pracy, maksymalnie po 3-4h dziennie i uwierz - po miesiacu tata zapytal co sie stalo ze starym kompem i powiedzial, ze ewentualnie moze z 200 zl dolozyc do nowego (gdzie caly koszt wyszedl ponad 1000 zl), to moja reakcja byla jak "eee, ale ja chyba juz nie chce miec kompa, zycie bez tez jest fajne", bo mialam czas na wszystko, mase czasu dla siebie, czas na filmy, na muzyke, na przesluchiwanie nowych albumow itd. Wiadomo, bylam mega do tylu z roznymi informacjami, ale i tak cieszylam sie, ze nie zamulam ponownie polowy mojego zycia siedzac na kompie :/ Lenka, super wiadomosc, ze jestes cala i zdrowa. Pracuj godnie i pogodnie (jak to moj dziadek mowi 7 dni, 7 DNI, ktore zleca taaaaak szybko.
"Eat clean, train hard and surround yourself with those on the same mission as you". Aparatka: 16.08.2007-10.09.2009 11.03.2015-? Walczę: 82,6 kg --> 80,2 kg --> 75,9 ? cel I: 79 kg cel II: 75 kg cel III: 71 kg "Per aspera ad astra". |
|
|
|
#1667 |
|
Konto usunięte
|
lena super ze jestes cala i zdorwa ufff
![]() ojp trzeba ostatnie dni wykorzystac ![]() ![]()
|
|
|
|
#1668 |
|
Rozeznanie
|
ojp, jedno na pewno wykluczam
- ciążę , tak to nie mam zielonego pojęcia. Okaże się jutro. Ja teraz mam tak samo z internetem. Taki nołlajf zupełny ze mnie, a jeszcze taka pogoda... pada cały dzień u mnie, więc nie ma co innego do roboty jak tylko siedzieć w domu i na necie. Ale koniec z dniem dzisiejszym! Wyłączam kompa! Do jutra!
|
#1669 |
|
Rozeznanie
|
uff... Lenek;*
|
|
|
|
#1670 |
|
Zakorzenienie
|
Lenka jak dobrze wiedzieć,że jesteś cała i zdrowa
|
|
|
|
#1671 |
|
Konto usunięte
|
ja bez internetu bym nie przezyla
![]() i TZ nie miala ![]() ![]() to nawet gorsze |
|
|
|
#1672 |
|
Zakorzenienie
|
Kacha z tym TŻ to fajnie brzmi
|
|
|
|
#1673 |
|
Konto usunięte
|
no bo prawdziwe
![]() ja na trip sie wybieram z TZ ![]() do Worcester i w gory Great Malvern ![]() ![]() jutro jade do niego i jedziemy w sobote rano do niedzieli/pon zalezy
|
|
|
|
#1674 |
|
Rozeznanie
|
Kacha, ale ja Ci zazdroszczę!
|
#1675 |
|
Konto usunięte
|
a bo chce mi pokozac te okolice co lubi, a tez ja tam nie bylam,odstresowac sie musimy
|
|
|
|
#1676 |
|
Zakorzenienie
|
No to ładnie,fajnego masz tego Ch.
![]() A ja się pochwalę,że dostałam ta pracę i od jutra zaczynam,będę sprzatać szkołę od poniedziałku do piątku Co prawda part-time ale stały,więc teraz tylko szukać jakiś extra jobów Ciesze się bardzo,tymbardziej że to już w ogóle cud bo ja nie mam totalnie żadnego doświadczenia w czymkolwiek ![]() Dlatego Kasiu teraz twoja kolej na dobrą passę,po mnie i Lence!
Edytowane przez windykatorka Czas edycji: 2010-11-04 o 23:37 |
|
|
|
#1677 |
|
Rozeznanie
|
Gratuluje Windy! teraz juz tylko z gorki
|
#1678 |
|
Konto usunięte
|
windy ale ie ciesze
![]() mam nadzieje ze ja tez ie uladze jakos. a teraz to TZ moje jedyne wsparcie i pocieszenie tutaj , tego mi potrzeba.. |
|
|
|
#1679 |
|
Zakorzenienie
|
Indy dziękuje Ci bardzo
![]() Osobiście ogłaszam nadejście lepszych czasów na wątku,daj Boże! ![]() Kacha dzięki Z tym modleniem to może sie wydawać przesada,ale ostatnio to obiecałam Lence jak wyjeżdżała bo się o nią bałam i może moje małe prośby do uniwersum w jej intencji coś pomogły
Edytowane przez windykatorka Czas edycji: 2010-11-04 o 23:54 |
|
|
|
#1680 |
|
Konto usunięte
|
oj kochana jestes
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Emigrantki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:06.

Ale grunt,że po tym szkoleniu będzie praca.Oj bardzo dobrze Cię jednak rozumiem,w takiej sytuacji każdy dzień jest na wagę złota