![]() |
#4741 |
ʞɐɯǝuɐ
|
Dot.: Scent Bar XIX
Podobno listonosze nie mają obowiązku noszenia ze sobą przesyłek w gabarycie B, kiedyś też mnie wkurzało że nie dzwonią jak jestem w domu tylko od razu zostawiają awizo, ale w sumie rozumiem
![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
![]() ![]() |
![]() |
#4742 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakie masz TSH i T3 , T4 .Czy oprócz hormonów tarczycy miałaś badane przeciwciała i usg tarczycy ? tarczycy nie wolno lekcewazyc, a juz na pewno w ciązy ![]()
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie ![]() Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2010-11-04 o 15:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4743 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() otóż nie, only 175cm Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4744 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale mi się zdarzało, że od paczki koleś nie dzwonił, a oni - przynajmniej u mnie - jeżdżą autami i to zupełnie inny listonosz, niż ten od listów ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ---------- Tak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Z radości mam ochotę wszystkim miłość wyznawać ![]() KOCHAM WAS !!
![]() ![]() ![]() A teraz idę oglądać z małą PONY ![]() Zaraz mi koszulę rozedrze jak z nią nie pójdę ![]()
Edytowane przez kolciag Czas edycji: 2010-11-04 o 15:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4745 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4746 | |
ʞɐɯǝuɐ
|
only
![]() Cytat:
![]() wszystko grubsze niż 2 cm podpada pod gabaryt B, coś mi się tak kojarzy
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4747 | |
Nindżopesz
|
Nooo, USGowiec zasugerował, że może Hashimoto
![]() ![]() Ponarzekam za Maję - Micallefy są za słodkie a Montale za męczące. ---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4748 | ||||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Ja czuję początek zapalenia pęcherza ![]() Cytat:
![]() To niezły okaz babona trafiłaś, nie ma co... Mam nadzieję, że jakieś spotkanko dojdzie do skutku ![]() Tylko baaardzo nieliczne, na moje oko większość (przynajmniej tych co mi sie podobają...) ma ze 40 cm Cytat:
![]() Ja też ![]() a ja siedzę w mini i widać mi prawie wszystko ![]() Cytat:
![]() A jak są to udawane, z suwaczkiem z boku ![]() Only ![]() A później załamane gimnazjalistki zakładają wątki, że są niziutkie, bo tylko 165 cm mają i są zrozpaczone. ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4749 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4750 | |||||
BAN stały
|
Siedzę w jeansowych biodrówach, że się tak w temat wstrzelę
![]() Weź mi lepiej nic nie mów, zasypiam na siedząco, łeb mnie boli i chodzę przymulony, jakby mi ktoś żeliwnym rondlem przypierniczył ![]() Nie oddaję swego miecza ot tak, w obce ręce (obowiązuje przynajmniej 5 minut rozmowy) ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Majuta, źle z Tobą, naprawdę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() My Ciebie też kochamy! ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4751 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4752 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
jezeli listem to na pewno jest B-raczej ma ponad 2 cm grubości ![]() ---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ---------- jesu jak gorąco ![]() ![]()
![]() |
#4753 | ||
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
![]() Taa, starość nie radość ![]() Hmm...tak...jakby to ująć... napiszę pw Cytat:
też nie lubię korków ze znajomymi, w praktyce dużo pitu pitu mało konkretów ![]()
![]() |
#4754 |
|
Tych okolic lepiej nie przegrzewać
![]() Herbatka ok, ale ciepłe galoty?! ![]() ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
![]() ![]() |
![]() |
#4755 |
grozi wypollizowaniem
|
16 stopni
![]()
#4757 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4758 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wśród znajomych jestem z tych średnich ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() wczoraj zignorowałeś ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a ja myślę, że Maja podąża w dobrym kierunku ![]()
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2010-11-04 o 17:29 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4759 | ||
BAN stały
|
Ale to na "nagi miecz" będzie właśnie, a w tle listopadowy, nocny cmentarz
![]() ![]() Bo cięższy, niż takie zwykłe ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4760 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() jeszcze tylko testy wyjściowe na trwałośc i chyba znabędę butlę ![]()
![]() |
#4761 | ||||||
Zakorzenienie
|
oudy są lekkie, przestrzenne, trochę zimne, ale nie mroczne
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() do przedmiotu ![]() to już wiesz po czym tę herbatkę żurawinową pić musisz ![]() Cytat:
Cytat:
![]() chcesz mnie uleczyć? ![]() ![]() ![]() przypomniało mi się, jak z miesiąc temu miałam szał na zapach skórzany - przetestowałam wszystko oprócz Dzing! którego się bałam ![]() Cholerka, jak go niucham, to mi przywodzi obraz wojownika w skórzanym odzieniu albo metalmienso w ramonie ![]() Dziś nic nie kupowałam (co nagle to po diable), a teraz siedze w domu obłożóna bloterkami, próbkami (nawet Afgana, Frapina i Fumidusa odgrzebałam) i zaraz zgłupnę ![]() ![]() A Dzing! no ładny jest, no... moze nawet za ładny ![]() Cytat:
![]() Wio koniku, a jak się postarasz.... ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-11-04 o 18:13 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4762 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gryksiu, nie obraź się, ale Anja w Twoim avku wygląda jak taka pani z wentylkiem, do nadmuchiwania i używania w celach zbereźnych ![]() Cytat:
Co do litanii to siedzę w podróbkach M65 ![]()
![]() |
#4763 |
Zakorzenienie
|
Tru, Skarbiątko- będę do poniedziałku, mogę jutro się spotkać
![]()
#4764 | ||
|
Cytat:
Nie-e, mini włożyłam dopiero po powrocie do domu, bo mi się czyste spodnie pokończyły ![]() Cytat:
![]() Ju, bardzo chętnie ![]() ![]() ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2010-11-04 o 18:32 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4765 | ||
Zakorzenienie
|
nienawidzę Cię
![]() Cytat:
i see, ale to tym bardziej lepiej że na nowe lokum taka zmiana topografii robi dobrze Kameno - rumiankowy - maaaaaaaaaaaarzenie - mam odżywki rumiankowe z Klorane - no po prostu dzieciństwo i błogi spokój - nawet paczula mnie aż tak nie uspokaja bo jednak paczula jest trochę w nastroju mrrrrrau a rumianek - no beztroska Cytat:
![]() oki widzę że zgredowałam niesłusznie - ale serio wyślij jaką delgację do apteki - będziesz mieć spokój a Furagina to chyba nie jest na receptę? no pięknie Micalefy, Absolu(ty) - po prostu pięknie - ja z deszczu pod rynnę Red- kurcze a chciałam wczoraj pytać właściwie jak się czujesz, mam nadzieję że cię dobrze zinterpretują te wyniki i solidnie i po sprawie, w sumie to dobrze ze tak badają Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-11-04 o 18:40 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4766 |
Zakorzenienie
|
![]() Coś dla Polly klik! darcie japy po polsku (chociaż kunia z rzędem temu, kto mi powie po jakiemu on się drze ![]() ![]()
#4767 |
Wpisz tu zomzing
|
jest na receptę, niestety, tylko na zieloną to nie wydadzą chyba
i jeszcze urosept - jest bez recepty |
![]() ![]() |
![]() |
#4768 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A po drugie to ja go nie chce Ci zabierać, nie miałabyś czym walczyć ![]() ![]() ![]() tylko nie z tego samego co Ty ![]() O nie, nie ![]() ![]() ![]() Przepraszam, ale ja to akurat wiem niestety z życiowego experienca ![]() Cytat:
![]() Kalesonów też nie ![]() ![]() Tak jest stawać i do walki ![]() Cytat:
![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4769 |
Zakorzenienie
|
i nie upaść od pierwszego ciosa
edit: nie paść Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-11-04 o 18:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#4770 | |
Zakorzenienie
|
jak się znajdzie taki odważny, co mnie będzie chciał...
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Albo tchórzliwego, bo szybko wieje ![]() ![]() I jeszcze młode długopióry z Polski tak grają A tak wyglądają ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-11-04 o 19:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:18.