|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1981 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV
dzień doby
![]() caate mi ta rekonstrukcja troche pomogla, ale zaplacilam za nia chyba 80zl, wolalabym juz za 120 kupic sobie mini zestaw tych produktow i zrobic sama w domu conajmniej 2 razy moze kiedys sie skusze ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#1982 |
|
Wtajemniczenie
|
buahhot no to wszystkiego najlepszego kochana
|
#1983 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
a co ja tam bede sie chwalic
|
|
|
|
|
#1984 |
|
Zakorzenienie
|
buahhot spóźnione, ale szczere wszystkie najlepszego.
|
|
#1985 |
|
Wtajemniczenie
|
buahhot Wszystkiego Najlepszego
|
#1987 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1988 |
|
Raczkowanie
|
Ijeeee spóźnione, ale baaardzo szczere!!!!!!!! Najlepszego!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() To kiedy ?
|
|
#1989 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
dziekuje ![]() ![]() ![]() jestescie kochane |
|
|
|
|
#1990 |
|
Wtajemniczenie
|
To mamy dziś wieczorem na wizażu imprezkę urodzinową
|
#1991 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1992 | |
|
Raczkowanie
|
Czesc
caate uwazam,ze lepiej miec krotsze,a zdrowe wlosy,niz dlugie ,a zniszczone,dobrze,ze zdecydowalas sie pojsc do fryzjera Jestes bardzo ladna,wiec mysle,ze skrocenie wlosow nic u ciebie nie zmieni z niecierpiwoscia czekam na zdjecia nowej fryzurki![]() marta 85 jasne witaj ![]() Cytat:
buahhot Sto lat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jestem z toba od pierwszgo grama,ty moj najwiekszy skarb,a ja twoja mama... Dbam o siebie!!! Edytowane przez tillavanilla Czas edycji: 2010-11-04 o 14:04 |
|
|
|
|
#1993 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Buahhot - wszystkiego najlepszego! A co Wy na to, żeby zrobić np. w klubie taki wątek, w którym byśmy wszystkie napisały, kiedy mamy urodziny, wtedykażdy by pamiętał? ![]() Ja dzisiaj na wf-ie miałam zapasy i jestem taka zmęczone Ale ze mnie chudzinka, więc nie wygrałam ani razu Ale walczyłam dzielnie
|
|
|
#1994 |
|
Zakorzenienie
|
zrobiłam maseczkę oczyszczającą i dotleniającą
|
|
|
|
#1995 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Wreszcie się troszku lepiej czuje to i humorek fajniejszy zresztą nocowałam dziś u tż więc dzień rozpoczęty w jego ramionach od razu piękniejszy marta85 witaj ![]() buahhot sto lat dbania o siebie i pięknienia wszystkiego co najlepsze caate zagłosowałam ja to tam gdzieś z tył już jestem na dziś mam mocne postanowienie poprawy jeśli chodzi o SPA bo już dawno nic porządnego nie zrobiłam dla siebie, więc dziś wszystko idzie w ruch
|
|
#1996 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Siedzę właśnie sobie w wygodnym dresiku, z kubkiem skrzypokrzywy pod ciepłym kocykiem z muzyczką w tle - luubię to
|
|
#1997 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja chciała bym dzisiaj spać u TŻ ale chyba do późna będzie pracował, jeżeli nie pojadę do zrobię sobie SPA ![]() Akcja przytycie trwa, więc idę zrobić tosty, jestem przed @ to chociaż mam większy apetyt bo tak na co dzień to nie bardzo
|
|
#1998 |
|
Zakorzenienie
|
buahhot
aaa to spóźnione naaaaajlepszego, najpiękniejszego, najsłodszego ![]() dziś nie mam czasu na wizaż, ale przeżyłam w szkole... [chociaż nie było rewelacyjnie...] jutro też proszę trzymać kciuki
|
|
|
|
#1999 |
|
Zakorzenienie
|
angelwithoutsoul - a no widzisz, ale to chyba zależy od ludzi i związku w sumie
Ale jak mówisz - macie jednak troszkę tego czasu aby od siebie odpocząć w tym jednym tygodniu i sądzę, że to też wiele daje I rozumiem, że ze sobą mieszkacie? Jeśli tak, to zazdroszczę!! angelinmyheart - no to mamy bardzo podobnie jeśli chodzi o widzenie się caate - hehe, jakbym mojego Tż'a słyszała z tym zalataniem Ale wiesz, w sumie ja taka jestem, że nie potrafię usiedzieć na tyłku zbyt długo, a do tego szkoła nawet mi nie pozwala na chwilę odetchnąć w tygodniu niestety Ale jak przychodzi weekend, to mam tak ogromnego lenia, że tylko bym leżała, jadła, tuliła się do Tż'a i oglądała filmy Muszę Was odwiedzać - ja się od Was uzależniłam dosłownie! A co do stylizacji - właśnie dzięki takim programom i różnym kulisom zdjęć widać dokładnie jak wiele dobre oświetlenie, makijaż, strój i świetny fotograf potrafią zrobić - z najbrzydszego kaczątka zrobią światową piękność Rozumiem, że po ścięciu jesteś tak? To super, że tak się udało! marta85 - witaj I dziękuję za linka I jeszcze jedno - mogłabyś opisać, jak pielęgnujesz włosy tym rumiankiem? Bo wiem, że ma właściwości rozjaśniające a na tym mi zależy theoneandonly - a którego masz? Również skorpionek? I dziękuję za odp. ![]() buahhot - to co się nie chwalisz?! STO LAT STO LAT !! Najlepszego Piękna! sylwia40 - ojj tak, pomarzyć zawsze można marta85 - mogę Cię pocieszyć - uczniowie technikum również A co studiujesz? czekoladowa1 - oo tak, jestem jak najbardziej za To o której wizażowe drinkowanie? ![]() dotka95 -super pomysł, zajmiesz się tym? A ja dziś mam mocne postanowienie iż się sobą porządnie zajmę, zwłaszcza, że na jutro nic nie mam Dzisiejsze spamowanie: - skrzypokrzywa do picia będzie: - jeszcze jedna skrzypokrzywa Włosy: - zero prostowania będzie: - mycie szamponem nawilżającym Joanny - odżywka mocno nawilżająca TRESemme na pół godziny na mokre od połowy - spray termoochronny TRESemme - mgiełka Radical - serum ochronne na końcówki Avon Twarz: - filtr 50 La Roche Posay - nie pomalowałam rzęs będzie: - mikrofibra - maseczka drożdżowa oczyszczająca Soraya - krem nawilżający od derm. Alantan Plus i żel punktowy Under20 na noc - peeling ust + gruba warstwa kremu bambino na usta na noc Ciało: - krem do rąk Isana co jakiś czas będzie: - peeling domowy oliwkowo-cukrowy - masaż Syrenką - depilacja całego ciała - balsam nawilżający Neutrogena - tarka do stóp - gruba warstwa kremu bambino na stopy i dłonie + grube skarpety i rękawiczki i tak na noc zostawię ---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ---------- Soph - to gratuluję przetrwania I oczywiście 3mam kciuki za jutro również marta85 - a przepraszam, że tak zapytam, mam nadzieję, że nie będziesz miała mi tego za złe - Twoja niziutka waga to jest efekt czegoś, czy też masz tak po prostu? Zawsze mnie to ciekawi, jak ktoś chce przytyć, stąd moje pytanie ![]() Idę zrobić sobie coś do jedzenia i poczytam gazetę, wpadnę później !
|
|
#2000 |
|
Zakorzenienie
|
buahhot również wszystkiego dobrego
![]() aby kolejny rok był dla Ciebie jeszcze "piękniejszy" no i cały czas systematycznie was nadrabiam ![]() no i muszę zrobić jakąś mini listę kosmetyków niezbędnych do zakupienia .. mało wciąż mało
Edytowane przez zffazoffana Czas edycji: 2010-11-04 o 17:36 |
|
|
|
#2001 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Studiowanie - skończyłam licencjat na kierunku Resocjalizacja a teraz ostatni rok mgr - Terapia Zajęciowa A co do wagi to mam 165 cm i ważę 45 kg. Kiedyś ważyłam więcej ok 48, ale miałam rozrywkowy tryb życia i nie mogę wrócić do tylu, dlateo od 5 lat staram się przytyć Nie ma sprawy, pytaj o co chcesz a odpowiem ![]() Jednak jadę do TŻ ![]() Miłego wieczoru
Edytowane przez marta 85 Czas edycji: 2010-11-04 o 18:07 |
|
|
|
|
#2002 |
|
Zakorzenienie
|
To zaraz zakładam temat, tylko coś zjem, bo dzisiaj zjadłam tylko dwie kanapki
|
|
#2003 |
|
Zakorzenienie
|
kurde a ja tak się cieszyłam że dziś z Tż miły wieczór spędzimy to najpierw musiałam jechać po brata bo ze studiów wraca a potem zadzwoniła siostra Tż że jest pod domem a kluczy zapomniała, a że ma kawałek to musiał jechać i już nie wróci
ale jedyny plus że mam czas na spamowanie i w planach:twarz: regulacja brwi peeling planet spa z avonu maseczka regenerująca planet spa avon krem oliwkowy z ziaji ciało depilacja peeling kawowy balsam brązujący masaż syrenką muszę zadbać o paznokcie również (cięcie i pomalowanie) włoski odżywka z isany jedwab na końce serum odbudowujące na całą długość i leniuchowanie czuję się taka jakaś pełna choć wiele nic nie jadłam dziś, tzn dużo owoców, jogurty itd... nawet na liona nie mam ochoty który leży mi pod nosem ale to pewnie tak przed @... wiecie co, musiałam odpuścić na razie żel do mycia buźki z under 20 bo jednak wysuszył mi ją ;/ będę go używać max 2 razy w tygodniu
|
|
#2004 |
|
Zakorzenienie
|
A ja nie mam nic dobrego do jedzenia
|
|
#2005 |
|
Zakorzenienie
|
marta85 - dziękuję bardzo za odpowiedzi!
Ojejku, to bardzo malutko, mocno trzymam kciuki za przytycie ! Uda się dotka95 - ok Ale odbiję sobie przy Tancerzach, jak zgłodnieję Ja jednak jeszcze dopiszę coś do dzisiejszego spamowania - otóż idę aktualnie wziąć gorącą, długą, odprężającą kąpiel w pianie pachnącą mlekiem i miodem i pozapalam sobie świeczki i włączę jakąś relaksującą muzykę
|
|
#2006 |
|
Zakorzenienie
|
Jaka szkoda że nie mam wanny, bo też jestem zmęczona i mam ochotę sobie poleżeć
![]() Na szczęście jutro urywają mi się dwie pierwsze lekcje, więc się wyśpię
|
|
#2007 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Czy ja wiem czy biedni? czasami właśnie na odwrót Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
|
||||
|
|
|
#2008 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a w jakich rejonach PL szukasz SPA? |
|
|
|
|
#2009 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry dziewczynki
![]() Jeszcze do szkoly musialam podjechac po pracy wrrrCytat:
![]() Cytat:
Sto lat sto lat Spelnienia najskrytszych marzen dlugich pieknych blond wloskow i czego tam jeszcze sobie zyczysz ![]() ![]() ![]() Cytat:
jeszcze nie jest tak najgorzej Moja kolezanka ma wymiary jak Ty i bardzo ladnie wyglada Ale dobrze sie czuje w swoim ciele Tzn moglabym miejscami byc kraglejsza ale nie ma tragedii W kazdym razie jedzenia sobie nie odmawiam
|
|
#2010 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zrobiłam sobie długie spamowanie. Trzy razy malowanie paznokci, bo za każdym razem mi się niszczył lakier, jak robiłam francuski, więc teraz pomalowałam na czerwono.
Długa kąpiel, depilacja, peeling, balsamowanie itd.
![]() Edytowane przez angelinmyheart Czas edycji: 2010-11-04 o 20:40 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:35.

moze kiedys sie skusze 

? 

Ale ze mnie chudzinka, więc nie wygrałam ani razu 

Sto lat sto lat