![]() |
#151 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Ząbki, raczki, zaraz kroczek, bo niebawem pierwszy roczek! (I-II.10)
Zuzka już spi a ja postanowiłam dziś zrobić sobie wieczór dla siebie , żadnego prasowania itp.
![]() maseczka na twarzy i tylko wizaz ![]() ![]() no troszeczkę ... ale faktem jest że sukienka jak i spodnie troszkę za szerokie są ![]() Cytat:
![]() ale te babki za wesołe i spokojne były jak na śmierć syna i wnuczka ![]() ja też sprzątam z Zuzią . Zuza sama przez ten czas się bawi albo zabawkami albo chodzi sobie obok mnie trzymając się mebli kuchennych ![]() mycie podług też odpada bo już miałam kibek wody w kuchni wylany ![]() Cytat:
![]() ![]() Patuś to straszne co przeżyłaś ![]()
" Tylko niekiedy szczęście bywa darem , najczęściej trzeba o nie walczyć " P.Coelho ![]() ![]() ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73q3br6dgn.png Zębole ![]() http://s2.pierwszezabki.pl/036/036140970.png?5725 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#152 |
Zadomowienie
|
patinka
![]() basia witaj,córeczka słodki ma usmiech. ula pracusiu ![]() ![]() patka chyba zmieniłas kolor wlosów,ostatnio byłas blonde.teraz dla mnie lepiej ![]() joli zdrówka dla dzieciaczków ![]() zebra krejzolka?co cie tak wzieło na sprzątanie?u mnie okna nadal siwe i aż sie proszą.ale może w nast tyg ![]() my byłysmy na kontroli i jestem mega wkur.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() to tyle..... Ada waży 7,5kg ![]() ![]()
![]() ![]() Edytowane przez filka2 Czas edycji: 2010-11-04 o 18:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#153 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() a co do tej "lekarki " to muszę napisać ze takie sytuacje coraz częściej się zdarza ... żadnego powołania do do zawodu ![]()
" Tylko niekiedy szczęście bywa darem , najczęściej trzeba o nie walczyć " P.Coelho ![]() ![]() ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73q3br6dgn.png Zębole ![]() http://s2.pierwszezabki.pl/036/036140970.png?5725 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#154 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#155 |
Zadomowienie
|
asiulka przecież Towja niunia jest duża
![]() ula ponad 11 kg ![]()
#156 |
Zakorzenienie
|
no i my byliśmy u lekarza.. Filip dostał swój pierwszy antybiotyk
![]() ![]() pediatra powiedziała że nie podoba jej się ten kaszel, a do tego nie ma kataru tylko właśnie taki gruźliczy kaszel ![]() Ech tak nie chciałam tych antybiotyków bo to straszne świństwa są ale skoro mają pomóc... Poza tym Filip waży 8,6kg, a na kontrolę idziemy we wtorek.. Wzięłam L4 na opiekuńczy i zostaję z nim w domu.
#157 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
#158 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#159 |
Zakorzenienie
|
Dawidek 2 tyg temu ważył 9400.
Dziewczyny ile płacicie za godz. zajęć na basenie z dzieckiem? |
![]() ![]() |
![]() |
#160 | ||
Zakorzenienie
|
aldii - spokojnie, nikogo nie mordują ani nic..myślę,że możesz obejrzeć....
Cytat:
codziennie tu jestem, ale nie mam nic ciekawego do pisania:P Emi OK, pseudokatar minął, raczkuje pełną parą spryciarz jeden, podciąga się w kojcu i staje na kolanach ![]() ![]() ![]() ja generalnie zarobiona jestem, dzień za dniem mija mi w pracy...później po pracy lecę do domy i tyle z przyjemności...z gorszych rzeczy to jednak będę musiała znależć opiekunkę-przynajmniej na 3 dni w tygodniu.W przyszłym tygodniu Tż będzie cały tydzień z Emilkiem...no ale od 15.11 kogoś muszę mieć-wstępnie napisałam do koleżanki ze studiów-ale ona zaczęła jakąś podyplomówkę i ma mieć praktyki, więc jeszcze nie wiadomo jak jej rozplanują i co z tego wyniknie...w sumie to nawet nie wiem czy ma jakiekolwiek doświadczenie, ale jest młoda, spokojna i ułożona-darzę ją zaufaniem..więc nawet jeśli nie ma doświadczenia to myślę,że szybko opanuje sztukę zmieniania pieluch...aha..napiszę Wam coś w klubie....coś na temat pracy ![]() Cytat:
![]() |
#161 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny za komplementy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#162 |
Zakorzenienie
|
hey masakra chyba odpuszcze sobie ...net
Julka ma gorącze nadal skacze 0d 38-40,4 Jak robie jej kompresy i kąpiele w chłodnej wodzie to spada (ale jej sięto nie podoba i potfornie płacze ) na zmiane podaje Paracetamol i Ibufen... Poszła teraz spać udręczona dzisiejszym dniem wygląda tak bidnie ... ![]() i sienie usmiecha dziś się wygłupiałam by jarozsmieszyć i resztkami sił sięśmieje ![]() Mam nadzieje że jutro będzie lepiej ![]() To tyle z placu boju ...może jutro co więcej naskrobie ![]()
#163 |
Zakorzenienie
|
Zdrówka dla Dzieciaczków!!!!
Patinka to lecę na klub... ![]() ---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- Ulcia ja właśnie paznokcie zrobiłam-nie pamiętam kiedy był poprzedni raz |
![]() ![]() |
![]() |
#164 |
Zakorzenienie
|
patinka nie chciałam oglądać tego filmiku
![]() Teraz się denerwuje 3- razy bardziej ![]() Filka co za baba z tej lekarki ...a fakt chudzinke masz ...ale będzie pewnie jak modelka ![]() Basiu witamy ciebie i córeczkę ![]() Patka pięknie wyglądasz ty lachonie ![]()
#165 |
Zadomowienie
|
pysiam współczuje,Adusia też ostatnio taka była słabiutka tylko na ręce i przytulać
patka ile schudłas?Dawaj przepis
![]() ![]() Edytowane przez filka2 Czas edycji: 2010-11-04 o 19:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#166 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#167 |
Zakorzenienie
|
Patinka, Ula ja też o tym pomyslałam, ale może to juz upłyneło troche czasu i emocji i już na chłodno opowiadały. Ewentulanie zrobiły wszytsko żeby nie płakać przy kamerach. Sama źle bym się czuła widząc siebie w tv jak płacze... wolałabym w zaciszu domu...
Patka właśnie wybacz zapomniałam... że laska z Ciebie się zrobiła! Schudłaś dużo- widać po buzi. A kolor bardzo ładny- jasniejsze odmładzają. Kamyk gratuluję zdobyczy! Pola co Piotrek robi ![]() Podłogi myje jak śpi, bo by mazie robił. No i też nie prasuje przy nim, bo wiem, że mogło by dojśc do nieszczęścia z jego pomysłowością:F Jak wyciągne pranie uwielbia mi wywalać je z koszyka(mokre czyste) czasami coś znowu nadaje się do prania- swoją koszulką wytarł podłogi ostatnio ![]() Pysia, Filka, Youyou zdrówka dla maluszków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#168 |
Raczkowanie
|
Oj Pysia-biedna Julcia...szkoda dzieciaczka. NIech zdrowieje. A ty sie trzymaj dzielnie
![]() Youyou- antybiotyk tez dla ludzi...wiadomo, lepiej jak sam organizm by sobie pordził, ale spokojnie-wszystkiego nie unikniesz. Mam nadzieje , ze szybko mu przejdzie. ![]() Filka-o lekarzach pisałam chyba wczoraj. MIalam podobna sytuacje ![]() Moja tez z tych ponizej 8kg ![]()
#169 |
Zakorzenienie
|
Patinka pamiętam.masakra była
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#170 |
Raczkowanie
|
Zebcia- Ty to masz ubaw z tym swoim Pitkiem
![]()
#171 |
Zakorzenienie
|
To co wypisałam to wszystko dzisiaj zrobił w trakcie sprzątania... nigdy nie wiem co mnie czeka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#172 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#173 |
Zadomowienie
|
I moja też
![]() Pysiu zdrówka dla Julci ![]() Nowa mamusiu cześć. ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#174 | |
Zadomowienie
|
Pysia biedna Julka,
![]() ![]() Zebra ja tez sprzatam z Krzysiem. i tez lazi za mna. jedyne czego nie udaje mi sie zrobic to wlozyc albo wyjac naczyn ze zmywarki bo zaraz do mnie przybiega i koniecznie chce mi pomagac ![]() ![]() jak tz odkurza to tez za nim idzie ale boi sie troszke odkurzacza i tak tylko niesmialo podchodzi a jak jest za blisko to robi w tyl zwrot i biegiem do mamusi ![]() ![]() ja juz po radzie masakra 3 h ![]() ![]() Krzys zasnal juz o 8, chyba przestawil sie razem ze zmiana czasu bo wczesniej chodzil spac o 21. ---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#175 |
Zakorzenienie
|
Gosbaj ale dzielna jesteś, przeżyłaś
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#176 |
Zakorzenienie
|
Gosbaj oj dokładnie...też padam na twarz wieczorem- dlatego sprzatam z nim..bo nie miałabym kiedy odpocząć tak sam na sam...tak, że palce już sobie w szafce pare razy przytrzasnął, zgubił rączki jak biegł żeby coś dopaść przede mną(tj. upadł na buźkę). ale takie niegroźne rzeczy uczą go ostrożności jednak...
|
![]() ![]() |
![]() |
#177 |
Wtajemniczenie
|
Filka moja też coś koło 7,5-7,8 waży, wszyscy mówią, że drobinka ale ja się tym nie przejmuje
![]() Patka faktycznie bardzo ładnie wyglądasz ![]() ![]() Ula Twoja córcia to widzę, już całą biżuterię nosi, kolczyki i chyba bransoletka na rączce? mała modnisia ![]() Kamyk cuda a na blogu jakie ma śliczne takie serduszka to sama chętnie bym przygarnęła ![]() Pysia youyou zdrówka dla dzieciaków
#178 |
Zakorzenienie
|
Ja myślałam że Filip taki drobny a widzę że mamy jeszcze szczuplejsze laski na wątku
![]() dziękujemy za troskę ![]() Filip po kąpieli też nie chciał jeść, wypił tylko 40ml, no ale potem jeszcze baraszkowaliśmy na łóżku i widzę że zrobił się chłodniejszy i chyba antybiotyk zaczął działać wiec stwierdziłam że może spróbujemy z butlą i wypił prawie wszystko, ponad 200ml ![]() Więc może te antybiotyki nie są takie złe, przynajmniej dziecko się nie będzie tak męczyć.
#179 |
Zadomowienie
|
zebra moja już zdrowa tylko na kontroli byłysmy
![]() moja tez uwielbia wyciągać chusteczki,zwłaszcza jak jej zmieniam pieluche to ona wtedy a dziś wystawało kawałek foli z szuflady i tylko sie odwróciłam a ona zzzzłapała i wyciągała i wyciagała i wyciagała....to były torebeczki foliowe połączone,rozwineła chyba ze 3m ![]() dobrzez e kwiatkow nie mamy bo ziemi to by sie najadła
#180 |
Wtajemniczenie
|
filka kiedy będziecie zmieniac małej fotelik samochodowy? my chyba do roku pojezdzimy ostatnio u znajomych sprawdzalam ale w tym wiekszym ona sie gubi
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:43.