|
|
#151 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXII
1. smaku kawy nie psuje się mlekiem i cukrem, a smaku miłości małżeństwem .
2. although there’s pain in my chest I still wish you the best . /pomimo bólu w klatce piersiowej, nadal życzę Ci jak najlepiej/ 3. shit he’s a gold digger . /on jest cholernym materialistą/ .
|
#152 |
|
Raczkowanie
|
weny weny .
nie było mnie i taka opóźniona jestem ![]() ![]()
|
#153 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy ktoś mnie jeszcze pamięta ale wraaacam
Zauważyła ,że to na ludzi działa . Jej uśmiech . Nie trzeba nic mówić, wystarczy żyć z uśmiechem na ustach. I myśleć swoje .
|
#154 |
|
Raczkowanie
|
Nikt nigdy nie pachniał tak jak on. Nikt mu nigdy nie dorówna pod tym względem. ____________ And normally I would just forget that Except for the fact it was my birthday. My stupid birthday. I normalnie po prostu bym o tym zapomniała, gdyby nie to, że to były moje urodziny. Moje głupie urodziny. Edytowane przez so_steadfast Czas edycji: 2010-11-04 o 20:29 |
|
|
|
#155 |
|
BAN stały
|
WITAM W XXII części i gratuluje tym, które wytrwały tu aż do tej pory
![]() need you love istną przyjemnością to jest czytanie tego typu pochwał ![]() podziękował ...
zero zbędnych emocji, zero uniesień, zero spontanicznych spotkań, zero przypadkowych spojrzeń, wygaśliśmy doszczętnie . wyjątkowo trudno żyje się ze świadomością, że nie ma Cię obok . zaciśnij pięści i idź przed siebie, nie patrz na niego, słyszysz ? nie patrz ! zamiast serca masz wyciąg z konta bankowego, szkoda tylko, że nie zauważyłam tego wcześniej . ciekawe jak często przewijam Ci się po głowie, ciekawe czy często mnie z niej wywalasz ... ... |
|
|
|
#156 |
|
Raczkowanie
|
mad_woman, LOLKA
kamisha Czas przemija. Jak wszystko w życiu. A my wciąż siedzimy na tej samej werandzie, wpatrujemy się w siebie jak para bezgranicznie i szaleńczo zakochanych w sobie nastolatków. Nie tak już piękni i młodzi, ale wieczni. Wieczni miłością. Modeluję po raz setny swoje serce. Ktoś w końcu musi zalepić w nim dziury sztuczną plasteliną. Przymykam powoli powieki, a Ty zjawiasz się bez uprzedzenia. Zawsze ten sam, uśmiechnięty i z rozwartymi ramionami, w które wbiegam bez zastanowienia. Zatracam się w nich, a Ty zaciskasz je mocniej, jakbyś chciał ochronić mnie przed wszelkim złem tego świata. -i jesteś mój! -tak, wiem. -już nie protestujesz? -nie, bo czuję się Twój.
|
#157 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jak zwykle zadziwiasz Bejbe ; * Cytat:
Cytat:
Uwielbiam wsłuchiwać się w ciszę Twoich słów . ` za wami idę ja, co w życia wiośnie, Zginęłam prawie nie zaznawszy świata.` Mogłabym ponaklejać Twoje zdjęcia na suficie, Żeby codziennie rano widzieć Twoją twarz, W końcu już nigdy nie zaśniesz u mojego boku... Nawet kupując nowe perfumy, Jest mi żal, ze już nigdy nie powiesz jak pięknie pachnę. Sprawiłeś że umarłam, choć jeszcze żyję. Codziennie umieram, Z braku serca, Z braku szczęścia, Z braku Ciebie. Doszłam do wniosku, że takie codzienne umieranie, Jest o wiele gorsze, niż umrzeć raz a dobrze. Wszystkie moje łzy, cierpienia, ból, smutek, przekleństwa, wypity alkohol, wypalone papierosy, przepłakane i nieprzespane noce, pocięte serce - nazywam Twoim imieniem.
|
|
#158 |
|
Przyczajenie
|
to przykre kiedy człowiek czegoś bardzo pragnie,a okazuje się ze za wszelką cenę nie może tego mieć..
|
|
|
|
#159 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
nareszcie ! gdzieżeś Ty była ? Mężczyzno mojego życia ! czy mógłbyś istnieć ? ' leżała bezwładnie na podmokniętej przez tanie wino, podłodze. na jej policzkach widniały rumieńce. ciśnienie skoczyło jej z powodu niekontrolowanego wybuchu płaczu. włosy miała rozczochrane jak nigdy wcześniej. rękawy sukienki miała całe mokre, umazane resztkami tuszu po ocieraniu łez. zapalając kolejnego papierosa, starała wbić sobie do głowy, że nie słusznie jej na nim zależy. że nie warto robić sobie złudnej nadziei. że bezsenne noce, nie są tego warte. właśnie wtedy, usłyszała ciche skrzypnięcie drzwi jej pokoju. podnosząc delikatnie głowę, próbowała zobaczyć, co się dzieje. łzy, przez które niemal oślepła, wcale jej w tym nie pomagały. usłyszała ciche 'witaj'. doskonale znała ten głos. podnosząc się gwałtownie, starała się okiełznać. opuszkami palców, przejechała po brzegach ust, żeby zetrzeć rozmazaną szminkę. otworzyła szeroko oczy z niedowierzania. zobaczyła jego uśmiech. jedyny w swoim rodzaju. podszedł do niej. wplątując palce w jej czarne loki, wyszeptał : wróciłem .'chociaż wiem, że teraz Twoje ramiona należą do innej, mam ochotę się w nie wtulić. czy jest coś złego w tym, że w końcu jest dobrze? chciałabym kiedyś znów zasnąć w ubraniach, zmęczona od śmiechu. ' Łatwo znaleźć składniki miłości, ale wszystko zależy od tego, jak się je miesza. Potrzeba ogromnej pracy. [...] Po pierwsze, trzeba umieć rozumieć i akceptować. Potem trzeba być najlepszym przyjacielem. Zawsze. Trzeba pracować nad pokonywaniem tego, czego w tobie nie lubi druga osoba. Potrzeba wielkiego serca, mimo że tak łatwo jest po prostu być małym człowiekiem w tak wielu sytuacjach... Czasami iskra zapalająca miłość jest z ludźmi od początku. Ale wielu tę iskrę bierze za płomień, który - jak uważają - będzie trwał wiecznie. To dlatego tak wiele ognia i żaru serc ludzkich po prostu się wypala i w końcu gaśnie. Nad prawdziwą miłością trzeba pracować diabelnie ciężko.' brawa dla wytrwałych
![]()
|
|
#160 | ||||||
|
Zadomowienie
|
_______________________ witam Talenciary w XXII to już części! jestem z Wami, wciąż ; * _______________________ Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
dziękuję Kochane, dziękuję! jestem z Wami, byłam i będę ; * __________________ 'Sure got my piece of heaven.' Z pewnością miał mój kawałek nieba. 'How could an angel break my heart? ' Jak anioł mógł złamać moje serce? 'My thoughts unsaid stuck in my head and it all feels so useless..' Moje niewypowiedziane myśli utknęły w mojej głowie. I wszystkie uczucia są takie bezużyteczne.. 'My love for life is gone, You see..' Widzisz, mojej życiowej miłości już nie ma..
|
|
|
#161 |
|
Rozeznanie
|
need you love - dziękuję gwiazdeczko <3 miło ![]() Pokaż mu, że Ty też potrafisz ranić. Jak zauważyłeś.. CIERPIĘ. To tak boli, aż skręca od środka. Potrzebuję czasu, by poukładać sobie moje nowe życie bez Ciebie. Dajesz mi zbędne znaki.
|
#162 |
|
Rozeznanie
|
Iszaa, need you love & niczego_po_trochu - cieplutko się na sercu zrobiło.
![]() Kiedyś spytałeś mnie czy będę z Tobą na zawsze - wtedy odpowiedziałam tak, dziś odpowiem nie. Jednostkową myślą jesteś w mojej głowie. A mogło być tak fajnie. Mogliśmy razem przejść tę zimę. On mi nic nie zabrał. Poszedł i zostawił mi wszystko co moje. Na tym właśnie polega mój ból.
|
#163 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
otulę cię zapachem moich uczuć.
nie pozwól by wymyślony ideał, przyćmił prawdziwą miłość. poczuj cząstkę goryczy, poczuj się jak ja, mój ból i moje cierpienie. przełknij przeszłość, posmakuj przyszłość. |
||
|
|
|
#164 |
|
Raczkowanie
|
Ja, się nie obrażam ja się tylko w****iam..
Moje w****ienie rośnie wraz z Twoim spojrzeniem. Proszę nie patrz więcej! Udaje, że nie widzę. Jesteś fałszywym sukinsynem.
|
#165 |
|
Raczkowanie
|
dziękuje za pochwały
![]() __ I lost my bed... Can I sleep with you? ![]() /zgubiłam swoje łóżko... Mogę spać z tobą?/ Trochę kultury, k*rwa. ![]() Edytowane przez MamCieGdzies Czas edycji: 2010-11-04 o 21:43 |
|
|
|
#166 |
|
Raczkowanie
|
; ***
Proszę , uśmiechnij się . To prostrze niż tłumaczenie , dlaczego jest się smutnym *** gdzieś między jutrem , a wspomnieniem . nie mogę się odnaleźć . *** Czy Wy wiecie, że jesteście genialne.?
Wszystkie bez wyjątków.!
-http://www.fotka.pl/profil/SiAtKaaRaEdytowane przez siatkaara Czas edycji: 2010-11-04 o 21:52 |
|
|
|
#167 |
|
Zadomowienie
|
:**
budzenie wiary
bez Ciebie moje serce nie ma się w co ubrać kicham na taki stan rzeczy życie. to jedyne słuszne wytłumaczenie zmagania z bolesną świadomością nie sposób nie zauważyć braku sensu
|
#168 |
|
Raczkowanie
|
buzia się raduje
![]() ![]() uwielbiam odnajdywać na sobie resztki twojej obecności weź sobie wszystko co moje i oddaj dopiero, gdy przesiąknie tobą chcę pewności, że będziesz wyraź to choćby poprzez podawanie mi cukiernicy zawsze, gdy robię kawę |
|
|
|
#169 |
|
Zadomowienie
|
need you love - <33 thank U!
okrrrrrradło mi się: Mrs Unfabulous, bajsza, uusiaa, desiree01, Sharmila. *
gdybyś miał 3 życzenia do spełnienia, byłabym jednym z nich? chyba tak, chyba tęsknię, chyba nie, chyba nie powinnam. o kim myślisz obserwując goniące się po szybie krople jesiennego deszczu? nie udało się, przynajmniej mam czyste sumienie. wiem, że Ja zrobiłam co mogłam, podczas gdy Ty nie starałeś się wcale. mój jesienny wieczór? herbata z cytryną, jedna łyżka cukru, siorbanie w jego towarzystwie. jeden z tych najmniej dla mnie odpowiednich. ten, którego najmocniej chcę. kiedyś. kiedyś uśmiechniesz się szczerze i szeroko. kiedyś spłynie po Tobie Jego obojętność. kiedyś wszystko się odmieni. kiedyś miniesz Go pędząc przed siebie. kiedyś zapragnie Cię mieć z powrotem. tak, wtedy będzie miał pecha. wtedy będzie mógł sobie chcieć. więc nosek do góry, mała, kiedyś może nadejść już jutro. kto jest idiotą palec do budkiiiiii..
(...) a jak już chcieć to tak, że od samej chęci rośnie serce. .. gdzie nadać list, aby dotarł do Ciebie? Marika, moja Mała Iskierko, tak bardzo mi Ciebie brak.. [*] Edytowane przez poprostuAsiss Czas edycji: 2010-11-04 o 23:24 |
|
|
|
#170 |
|
Raczkowanie
|
serce pustką przeżarte tęsknota żłobi łzami blizny na policzkach . czuje, że nie żyje . że tylko wegetuje jak jakaś p******na roślinka . nie tłumacz się chłopcze, słowa znaczą słowa ! mężczyźni potrafią tylko pięknie pożądać .
|
#171 |
|
Zakorzenienie
|
alkoholowi mówię stanowcze : czemu nie ?
nieustanna seria prób i kolejnych błędów. zabawne. miliony planów jakie dla nas mam .
|
|
#172 |
|
Zakorzenienie
|
Krzesło jest wciąż krzesłem nawet jeśli nikt na nim nie siedzi. ale krzesło nie jest
budynkiem, a budynek nie jest domem, gdy nie ma w nim nikogo, kto by Cię mocno objął i nikogo by pocałowal na dobranoc. teraz i wtedy wołam Twe imię. i nagle ukazuje się twarz. ale to tylko szalona gra. i gdy kończy się, kończy się łzami
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
|
|
|
#173 |
|
Przyczajenie
|
Gdybym miała wypłakać wszystkie uczucia do Ciebie, nawet Mount Everest byłby dwa metry pod wodą.
nie wiesz co ze mną zrobić .? wsadź mnie w kieszeń i przez życie ze mną idź. |
|
|
|
#174 |
|
Raczkowanie
|
" Ma twarz anioła i boskie oczy, / by Madzia. / Spadam. Cały czas.
Edytowane przez MalutkaGwiazdka Czas edycji: 2010-11-05 o 12:14 |
|
|
|
#175 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję.
i miss who you were
|
#176 |
|
Raczkowanie
|
'W niebie mnie nie chcą
A w piekle Boją się Że nimi zawładnę !!!! 'łapać uśmiechy i rozdawać je smutnym . (; 'Szary wieczór bez opcji na miłość' "...I rozgryzać tę zagadkę Po ostatnią czekoladkę" "...i ślubujesz mi uśmiech przy kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę?" wszystkie opisy są z wizażu ![]() ale ten ostatni mi się najbardziej podoba ![]() chciałabym podziękować autorce za ten opis ______________ ... a Ty księżniczko ruszaj w świat , przed Tobą całe życie ... ! Edytowane przez no love_no love you Czas edycji: 2010-11-05 o 13:55 |
|
|
|
#177 |
|
Zakorzenienie
|
zasadzasz ziarno nadziei na miłość
zostawiasz mnie kiełkującą choruję z miłości wątpię bo 'kocham cię' w twoich ustach brzmi tak sztucznie toksyczna miłość powiedz, że to ostatnia szansa powiedz, że mnie nie zostawisz że dalej kochasz idiotka myślała, że znalazła księcia z bajki 'Ona była z bajki. On z filmu dla dorosłych' ciiri <love> |
|
|
|
#178 | |
|
Zakorzenienie
|
hahaha. dobre.
zabieram Cytat:
powalasz Moja Droga You don't know what You got till it's gone. / nie zrozumiesz co masz, dopóki tego nie stracisz. I know how You feel inside I've. / wiem jak się czujesz, tam w środku. You are part of me like breathing. <3 / jesteś częścią mnie jak oddech. <3 all that's left of yesterday. / to wszystko odeszło wczoraj. ![]() there's something in Your eyes, when You look at it. something... like love. so whether You love Him? / widzę coś w Twoich oczach, gdy na Niego patrzysz. to coś... jakby miłość. a więc Ty Go kochasz? give me a kiss before You tell me "goodbye".. / obdarz mnie pocałunkiem zanim powiesz "żegnaj".. I'll still be thinkin' of You. / ja wciąż będę myślała o Tobie. surely You can love me.. / przecież możesz mnie kochać..
|
|
#179 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
kradnę
mój pretensjonalny tok myślenia czyni mnie męczennikiem . cierpię na niedostępność . nieskończoność . i każdy jej wieczór wyglądał tak samo, z łzami odbijającymi się echem od ścian . nie mam siły na słowa .
|
|
#180 |
|
Raczkowanie
|
porwała księżyc a słońcu zabroniła świecić. czym się zajmuję? bólem doświadczeń. z powodu zaistniałych problemów technicznych, koniec naszej miłości. 'zakopię cię szmato na peryferiach'. tysiąckrotnie kocham ale więcej nienawidzę. to zwykła codzienność, nie hurtownia snów. kochać głupie sprawy wielką miłością. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:36.

to przykre kiedy człowiek czegoś bardzo pragnie,
) 

cieszę sie
kolejny piękny raz
powalasz Moja Droga
/ to wszystko odeszło wczoraj.