|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#8251 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6
[QUOTE=MyaDiva;23052478]O to świetnie
Niczego się nie obawiaj ---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ---------- DZiekuje bardzo za slowa otuchy ,tez tak mysle
mentor CPG333-485cc dr SKWIERCZ Edytowane przez yoko02 Czas edycji: 2010-11-04 o 20:06 |
|
|
|
#8252 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widzę, że spotkanko było miłe. No ale jakby mogło być inaczej. Dwie przemiłe i ciepłe osóbki ---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- [QUOTE=yoko02;23052847] Cytat:
Będzie dobrze ---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- [QUOTE=yoko02;23052180] Cytat:
A Ty zrób sobie foteczki wyjścióweczki- przydadzą Ci się potem do porównania
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|||
|
|
|
#8253 |
|
Rozeznanie
|
hej Dziubaski
Myusia kochanie Ano ja juz zmianę zaczynam właśnie ![]() naklikałyście dziś sporo, no i musiałam sie zapoznać z treścią hihi...Andziarrr super cycuchy Qurka, żeby mnie takie wyszły, to będę wniebowzięta dosłownie!!!! Pozdrawiam przy okazji Vibrek fajniusi Happciu ![]() Pinkuś kochana, zasuwaj do domku i wracaj do nas, bo w koncu spokojnie sobie pogadamy! Wiadomo, że jak człowiek do kraju przyjeżdża, to zaległości nadrabia, ale za to jak wraca do siebie, to też ktoś czeka i zaległości kolejne się zbierają Tu na myśli mam NAS ![]() Szczęśliwej podróży i odzywaj się kochana No i zazdraszczam Wam ogromnie spotkanka ![]() Yoko, Miliqqq trzymam kochane za Was bardzo mocno kciuki !!!! Będzie cudownie Artykuł fajny Kejsiii, buziol za odliczanko ![]() Strasznie buziam mocno wszystkie też
|
#8254 |
|
Zakorzenienie
|
Kejsiii oj to zdrówka życzę dla pociechy. Mam nadzieję, że o nic poważnego
. O Machszi na razie pierwsza w nowym roku ---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ---------- Magerka też już jest A Twoje cycusie czemu nie mają być takie śliczne? Co to w ogóle za obawy oj bo zaraz dupsko zlejemy
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
#8255 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nic poważnego od września zaczęła chodzić do przedszkola i ciągle z nosa coś leci i straszny kaszel więc postanowiłam że posiedzi do poniedziałku w domu może wreszcie się wykuruje A wiecie ja jutro na konsultacje pomykam do Wrocławia .. A listę pytań sobie tym razem przygotowałam cala strona A4 do tego zdjęcia jaki efekt bym chciała osiągnąć tak żebyśmy się dobrze z doktorkiem zrozumieli Magera witaj kochana
15.12.2010 nowa ja ![]() Edytowane przez kejsiii Czas edycji: 2010-11-04 o 20:53 |
|
|
|
|
#8256 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
U mnie kochana od zeszłego tygodnia jest ładna wiosna rano mam ok.14st, a później się jeszcze ociepla i slonko swieci Pięknie Wow... zbij mnie Nieeeeee, no ja tak mówię, bo mi się ogromnie podobają Wielkość i tak w ogóle, wiesz.... Piekniutkie!! ---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- Cytat:
No tak to jest, jak dziecko zaczyna chodzić do przedszkola... Tyle dzieci, więc i szybciej jakieś przeziębienie moga złapać. Nie da się tego uniknąć niestety. Buziol dla córci Dobrze, że masz litanię, bo z pewnością się przyda zawsze zapominamy języka w gębie na konsultacjach, dopiero później przypominamy sobie o co chciałyśmy zapytać... ![]() Ach te wenusjanki ![]()
|
|
#8257 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
pomyliło mi się dzieki
|
|
|
|
|
#8258 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Posiedzi w domku to się wykuruje Hi hi - no tylko nie mów dr z którego jesteś forum jak ta liste wyciągniesz ![]() Fotki świetny pomysł. Wiadomo że nie ma co liczyć, że piersi będę takie jak na zdjęciach ale chociaż łatwiej w ten sposób okreslić ich wielkość. Bo określenie C , duże C to baaaaardzo nieokreślony rozmiar To jutro z ciekawością czekamy
|
|
|
|
|
#8259 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
oczywiście za anatomy ---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ---------- Cytat:
tak mi pisz, tak mi dobrze ![]() spadać, spadać, spadać...... A na focie czekam niecierpliwie! Buziam mocno Widzicie... ja to tak na raty odpisuję, bo jednak nie wszystko spamiętałam... No i doszlam kto wrzucił linka... ![]() Darling
|
|
#8260 |
|
Raczkowanie
|
otóż jestem już po konsultacji u Kasprzyka i potrzebuje waszej pomocy bo nie wiem jaka mam podjąć decyzję...ale zacznę od początku...myślę, ze zdecyduje się na tego doktora. Spodobało mi się jego bardzo konkretne i precyzyjne podejście do doboru implantów. Bardzo dokładnie mnie wymierzył suwmiarka i poziomicą, wymalował na klacie esy floresy ( nie mogę ich domyć
) Tylko mam teraz problem bo mogę mieć wkładki zarówno anatomiczne jak i okrągłe i nie wiem na co się zdecydować a przed konsultacja zakładałam, ze biorę anatomy....a w ogóle to doktorek jest strasznie śmieszny i cały czas żartował..spytał jakie chcę duże piersi uzyskać, to ja na to, że największe jakie się da a on , że nie ma problemu bo jak sie zaprze o swojego anestezjologa to i 500 wciśnieMam tez trochę swojego cycka ale jestem duża baba 170 cm pod 75 i w 85 dziewczyny macie jakieś pomysły? dodam, ze okrągłe są ok 2 tys tańsze co dla mnie tez jest ważne...czy te okrągłe są fajne? doktor mówił, że powinno wyjść ok POMOCY |
|
|
|
#8261 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#8262 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No przecie mówiłam, że doktorek rzeczowy bardzo i przemiły ![]() Trzeba było powiedzieć, że chcesz, żeby się zaparł.... No to jak Ty jesteś wielka baba, to co ja mam powiedzieć?? ja mam 179 centów!!!! ![]() Qurka, no masz dylemat... Dobrze, że ja nie miałam takiego wyboru, bo tylko niby projekcję, a myslałam, ze oszaleję jakby mi tak doktor taki wybór rzucił...? Ło matko... ![]() Z pewnością okrągłe bardziej wypelnia górną część piersi. Jeśli zależy Ci na takim efekcie, to weź okrąglasy Luknęłam własnie na tabelke (sprawdzałaś?)i.... anatom ma : szer. 12,5, wys. 11.6 a proj. 6.0 natomiast okrąglasek : 12,5, a projekcja 5.1 ja w Twoim wypadku wybrałabym anatom. To moje zdanie oczywiście ![]() Pozdrawiam mocno ---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- Cytat:
|
|
#8263 |
|
Raczkowanie
|
hej hyra
nie wiem dlaczego ostatni moj wpis sie nie ukazal wiec zaczne jeszcze raz dzieki za pozdrowienia i bardzo sie ciesze ze ci sie podobaja moje nowe ''przyjaciolki'' wolalabym wieksze no ale lekarza nie moglam namowic bo bal sie ze skora nie wytrzyma ![]() mam tylko nadzieje ze miesien pusci i beda wieksze , jestem dopieo 8 dni po op wiec zobaczymy co bedzie dalej ![]() pozdrawiam ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- Mialo byc magera a nie hyra przepraszam |
|
|
|
#8264 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#8265 |
|
Raczkowanie
|
magerko zapomniałam z wrażenia dodać, że doktorka od ciebie pozdrowiłam...sprawdził datę operacji i wielkość wkładek-bo sprytnie zapamiętałam
i powiedział, że jesteś świetna laska.Anatomy maja większą projekcję czyli cyc do przodu, prawda? ja własnie tak do przodu to troszkę mam i może warto wypełnić górę...kurczę nie miała baba kłopotu to se cycki przyprawia cz y ja już wariuję? a co dopiero przed operacja? jak wy to znosiciebeatrycze dzięki za miłe przyjecie Edytowane przez basiak1234 Czas edycji: 2010-11-04 o 22:44 |
|
|
|
#8266 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
hihi... hyra Pewnie, że mi się podobają Qurka, ja naprawdę chciałabym takie!! Jest pięknie, a będzie jeszcze piekniej!!!!!!! ![]() Ja mam mieć podobny rozmiarek zapakowany i licze, że beda takie jak Twoje. A jaki masz w ogóle implant (firma) i jakie ma wymiary??
|
|
#8267 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja mam 325 anatomiczne firmy Mentor czesciowo pod miesien wyjsciowka zero ale pewnie czytalas wczesniej to wiesz ![]() jak masz troche gruczolu to pewnie wyjda wieksze, ale to lepiej
|
|
|
|
|
#8268 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#8269 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ach... i jeszcze taki komplemencik.... aż się zaczerwieniałam ![]() ja Ci wyslę zaproszonko, to zobaczysz sobie moja wyjsciówkę. Ja tez mam tak własnie troszke do przodu... ciekawe...![]() Nie sugeruj się, że anatomy będą jakieś bardziej naturalne w kazdym przypadku, bo nie ma na to reguły. I okragłe tak pięknie potrafia się ułożyć, że w życiu nie pomyślałabyś, że to takie wkładki!! ja sobie tak myślę teraz, że jak doktorek zaproponował tez takie, to z pewnością nie będziesz żałować Wystarczy wejśc na strone doktorka i poogladać okrągłe i anatomiczne albumy... ja tam powalającej różnicy nie widzę!! Byłas na stronie u doktorka? Jak nie, to szybciochem wskakuj!! Poogladaj i sama oceń A co do znoszenia.... crazy crazy crazy!!!!!!!!! Istne szaleństwo kochana No tak jest i trzeba to jakoś przełknąć hihi....Powiem Ci tyle, że do samego zabiegu jest szaleństwo!!!!! ![]() Niczego się nie jest pewnym, zmienia się zdanie co kilka minut, oglada się miliony zdjęć i siedzi na wizażu ![]() Przezyjesz
|
|
#8270 |
|
Raczkowanie
|
beatrycze ja już prawie oślepłam od wpatrywania się w galerię
magerko dzięki serdeczne! doktorek też sugerował anatomy ale powiedział, ze okragłe też ostatecznie dobrze wyjdą...ja biorę również troszkę pod uwagę kwestie finansową, wiem, ze nie jest to najważniejsze ale ja jeszcze jestem pracującym żakiem, więc każda złotówka się liczy.... Edytowane przez basiak1234 Czas edycji: 2010-11-04 o 23:11 |
|
|
|
#8271 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No ja troszke liczę na to, że wlasnie moja wyjściówka też pomoże
|
|
#8272 |
|
Raczkowanie
|
Ale masz porównanie jednych i drugich i wogóle tak niejest że okragłe to piłki jak mówia zaproszenie wysłałam zobacz sobie moje
JJ.mentor okrągły 2010 lewa 275hp prawa 300hp 2011 lewa 275 hp prawa 320uhp Edytowane przez beatrycze1 Czas edycji: 2010-11-04 o 23:04 |
|
|
|
#8273 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a jeszcze dobrze byloby, żeby człowiek później coś więcej wiedział oczywiście szukamy podobnego wymiaru jak nasza wyjściówka i jakoś tak zawsze znaleźć nie można, więc oglądamy inne i inne i inne ![]() Witaj w domu wariatów ---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- Beatryczek, masz gdzieś może te mentory 325?? Znalazłaś gdzieś 325 anatomiczne??
|
|
#8274 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zabij mnie ale nie wiem, wiem tylko, ze to mentor 325 anatomiczne. wiem tyle ze to co odstaje do przodu bylo 3.8 ale wyszly wieksze, to chyba sie nazywa projekcja?
|
|
|
|
|
#8275 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ---------- Cytat:
|
|
#8276 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#8277 |
|
Raczkowanie
|
takie sa wymiary
12,3szer i proj3,8 |
|
|
|
#8278 |
|
Raczkowanie
|
ide kochane spać i czuje, że będą mi się śnić stada implantów i popiersi bez głów
|
|
|
|
#8279 | |
|
Rozeznanie
|
Tu jest katalog.....
http://www.mentorwwllc.com/global/br...rofile-gel.htm Nie mogę znaleźć 325 w żadnym modelu ![]() Dziewczynki!!!! Pomóżcie ![]() ---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- Znalazłam!!!!! Ty masz kochana implant okrągły!!!!!!! Już wklejam Ci tabelkę http://www.mentorwwllc.com/global/br...t-implants.htm masz model round moderate plus profile A implant anatomiczny poza tym ma 3 wymiary : szer. wys. i proj ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- Cytat:
![]() miłych snów
. Edytowane przez magera Czas edycji: 2010-11-04 o 23:31 |
|
|
|
|
#8280 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie nie!!! na 100% anatomiczny bo jak nie ma nic pod skora to nie mozna dawac okraglych implantow, ja nie jestem pewna czy to te wymiary gdzies ogladalam tabele i te 325 mi tak wskoczylo i tyle projekcji zapamietalam, mam na 1000% anatomiczne tylko nie pytalam sie lekarza jakie ma profile bo nie wiedzialam ze w ogole cos takiego jest ![]() ---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ---------- Cytat:
![]()
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:17.

hihi...

.
oj bo zaraz dupsko zlejemy
pomyliło mi się

świetny pomysł. Wiadomo że nie ma co liczyć, że piersi będę takie jak na zdjęciach ale chociaż łatwiej w ten sposób okreslić ich wielkość. Bo określenie C , duże C to baaaaardzo nieokreślony rozmiar