Powiekszenie piersi cz.6 - Strona 276 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-11-04, 20:03   #8251
yoko02
Raczkowanie

Dot.: Powiekszenie piersi cz.6

[QUOTE=MyaDiva;23052478]O to świetnie dziewczyny bardzo sobie chwalą Nasza Viola tam miała zabieg jako jedna z pierwszych chyba- no tak się jej trafiło.
Niczego się nie obawiaj sama potem powiesz, że strach ma wielkie oczy. A cycuchy będą z pewnością śliczne i takie "jedyne"

---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ----------

DZiekuje bardzo za slowa otuchy ,tez tak mysle Pani dr mowila mi ,ze juz tam operowala i ,ze dziewczyny sobie chwala ..JA mieszkam w Rumi wiec bede miala blisko -)

Edytowane przez yoko02
Czas edycji: 2010-11-04 o 20:06
yoko02 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-04, 20:29   #8252
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pink star Pokaż wiadomość
Witajcie fioletowe...

Ale mam was do nadrabiania chyba do dzis naliczylam 6 stron...
Piszcie bedzie co czytac w domu...

Dzis mialam super dzien!!!!!!!!!!!
bylam z polowkiem u naszej HAPPY bylo cudnie...ciasto no i Pizza, mniam...
pogadalysmy sobie chyba ze 3 godziny, cudna urocza dobra duszyczka...no i jaka super mam mamcie doslownie lasencja jak na swoj wiek..
Nasza Happy urocza kobitka..buziak zlotko bylo superrrrrr
pamietaj o lipcu...jak wypali...
witaj, witaj.
Widzę, że spotkanko było miłe. No ale jakby mogło być inaczej. Dwie przemiłe i ciepłe osóbki Ale Ty kończ już te wojaże i wracaj do domku i tu do nas na forum Pana D uściskaj od nas - niech się nie złości, że tęsknimy za Tobą.

---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ----------

[QUOTE=yoko02;23052847]
Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
O to świetnie dziewczyny bardzo sobie chwalą Nasza Viola tam miała zabieg jako jedna z pierwszych chyba- no tak się jej trafiło.
Niczego się nie obawiaj sama potem powiesz, że strach ma wielkie oczy. A cycuchy będą z pewnością śliczne i takie "jedyne"

---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ----------

DZiekuje bardzo za slowa otuchy ,tez tak mysle Pani dr mowila mi ,ze juz tam operowala i ,ze dziewczyny sobie chwala ..JA mieszkam w Rumi wiec bede miala blisko -)
Poważnie - hi no to Ci się trafiło super skoro mieszkasz w Rumi. Możesz do domku na obiadek skoczyć Będzie dobrze

---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ----------

[QUOTE=yoko02;23052180]
Cytat:
Napisane przez viola1983 Pokaż wiadomość
Yoko to już tylko 4 dni.. nic się nie bój będzie pięknie..
Ty się teraz relaksuj przez te dni.. nie zamartwiaj się.. zrób coś dla przyjemności ciała i ducha a my tu będziemy trzymać kciuki

Jestem tego pewna ,ze bedzie dobrze. Musi !! staram sie jak najmniej myslec o op. wyobrazam sobie tylko moje nowe slicznotki
To żebyś mogła sobie je lepiej wyobrażać to zapraszam do mojego albumiku przecież będziesz miała te same żeleczki co ja Wysyłam zaproszonko
A Ty zrób sobie foteczki wyjścióweczki- przydadzą Ci się potem do porównania

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-04, 20:35   #8253
magera
Rozeznanie

hej Dziubaski

Myusia kochanie
Ano ja juz zmianę zaczynam właśnie

naklikałyście dziś sporo, no i musiałam sie zapoznać z treścią hihi...

Andziarrr super cycuchy
Qurka, żeby mnie takie wyszły, to będę wniebowzięta dosłownie!!!!
Pozdrawiam przy okazji

Vibrek fajniusi Happciu

Pinkuś kochana, zasuwaj do domku i wracaj do nas, bo w koncu spokojnie sobie pogadamy! Wiadomo, że jak człowiek do kraju przyjeżdża, to zaległości nadrabia, ale za to jak wraca do siebie, to też ktoś czeka i zaległości kolejne się zbierają Tu na myśli mam NAS
Szczęśliwej podróży i odzywaj się kochana

No i zazdraszczam Wam ogromnie spotkanka

Yoko, Miliqqq trzymam kochane za Was bardzo mocno kciuki !!!!
Będzie cudownie

Artykuł fajny Nie pamiętam kto wkleił linka, ale istotnie odjazd pełny

Kejsiii, buziol za odliczanko

Strasznie buziam mocno wszystkie też

.
magera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-04, 20:47   #8254
MyaDiva
Zakorzenienie

Kejsiii oj to zdrówka życzę dla pociechy. Mam nadzieję, że o nic poważnego .
O Machszi na razie pierwsza w nowym roku

---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ----------

Magerka też już jest . No co tam u Ciebie kochana- też pada? czy co niektórzy mają lepiej
A Twoje cycusie czemu nie mają być takie śliczne? Co to w ogóle za obawy oj bo zaraz dupsko zlejemy

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Stary 2010-11-04, 20:50   #8255
kejsiii
Rozeznanie

Cytat:

Nic poważnego od września zaczęła chodzić do przedszkola i ciągle z nosa coś leci i straszny kaszel więc postanowiłam że posiedzi do poniedziałku w domu może wreszcie się wykuruje

A wiecie ja jutro na konsultacje pomykam do Wrocławia ..
A listę pytań sobie tym razem przygotowałam cala strona A4 do tego zdjęcia jaki efekt bym chciała osiągnąć tak żebyśmy się dobrze z doktorkiem zrozumieli

Magera witaj kochana

Edytowane przez kejsiii
Czas edycji: 2010-11-04 o 20:53
kejsiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-04, 21:01   #8256
magera
Rozeznanie

Cytat:

---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ----------

Magerka też już jest . No co tam u Ciebie kochana- też pada? czy co niektórzy mają lepiej
A Twoje cycusie czemu nie mają być takie śliczne? Co to w ogóle za obawy oj bo zaraz dupsko zlejemy
Hejka Myusia
U mnie kochana od zeszłego tygodnia jest ładna wiosna rano mam ok.14st, a później się jeszcze ociepla i slonko swieci
Pięknie
Wow... zbij mnie

Nieeeeee, no ja tak mówię, bo mi się ogromnie podobają
Wielkość i tak w ogóle, wiesz....
Piekniutkie!!

---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ----------

Cytat:
Napisane przez kejsiii Pokaż wiadomość
Nic poważnego od września zaczęła chodzić do przedszkola i ciągle z nosa coś leci i straszny kaszel więc postanowiłam że posiedzi do poniedziałku w domu może wreszcie się wykuruje

A listę pytań sobie tym razem przygotowałam cala strona A4 do tego zdjęcia jaki efekt bym chciała osiągnąć tak żebyśmy się dobrze z doktorkiem zrozumieli

Magera witaj kochana
Witaj witaj Słoneczko

No tak to jest, jak dziecko zaczyna chodzić do przedszkola... Tyle dzieci, więc i szybciej jakieś przeziębienie moga złapać. Nie da się tego uniknąć niestety.
Buziol dla córci niech zdrowieje szybciutko

Dobrze, że masz litanię, bo z pewnością się przyda
zawsze zapominamy języka w gębie na konsultacjach, dopiero później przypominamy sobie o co chciałyśmy zapytać...
Ach te wenusjanki

.
Stary 2010-11-04, 21:26   #8257
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
O to świetnie dziewczyny bardzo sobie chwalą Nasza Viola tam miała zabieg jako jedna z pierwszych chyba- no tak się jej trafiło.

W Gdańsku Oliwie Perfekt Medica W Gdyni Pani dr ma gabinet, tam sie jeździ na konsultacje
tak wiem ze w Gdyni konsultuje , byłam tampomyliło mi siędzieki
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-04, 21:38   #8258
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kejsiii Pokaż wiadomość

Magera witaj kochana
No tak - przedszkole
Posiedzi w domku to się wykuruje

Hi hi - no tylko nie mów dr z którego jesteś forum jak ta liste wyciągniesz Lekarze nie lubią neta, oj nie lubią
Fotki świetny pomysł. Wiadomo że nie ma co liczyć, że piersi będę takie jak na zdjęciach ale chociaż łatwiej w ten sposób okreslić ich wielkość. Bo określenie C , duże C to baaaaardzo nieokreślony rozmiar To jutro z ciekawością czekamy

Stary 2010-11-04, 21:52   #8259
magera
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pysia222 Pokaż wiadomość
Chyba za anatomy bo ja za okragle placilam 10.800 slyszalam , ze ceny poszly do gory , ale napewno nie az tak.
Tak, tak Pysia
oczywiście za anatomy

---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ----------

Cytat:
Napisane przez viola1983 Pokaż wiadomość
Witajcie krasnalki zza siedmiu gór
no! to teraz jak wiesz, to sobie akurat tym głowy nie zawracaj..
to nie tak jak z ciążą.. że tylko rośnie, rośnie, rośnie... będzie spadać, spadać, spadać no i żadna zbędna skóra nie zostanie
fotki kochana obiecuję do końca tygodnia nowe wstawić
Hej Violuś
tak mi pisz, tak mi dobrze
spadać, spadać, spadać......
A na focie czekam niecierpliwie!
Buziam mocno

Widzicie... ja to tak na raty odpisuję, bo jednak nie wszystko spamiętałam...
No i doszlam kto wrzucił linka...
Darling

.
Stary 2010-11-04, 21:52   #8260
basiak1234
Raczkowanie

otóż jestem już po konsultacji u Kasprzyka i potrzebuje waszej pomocy bo nie wiem jaka mam podjąć decyzję...ale zacznę od początku...myślę, ze zdecyduje się na tego doktora. Spodobało mi się jego bardzo konkretne i precyzyjne podejście do doboru implantów. Bardzo dokładnie mnie wymierzył suwmiarka i poziomicą, wymalował na klacie esy floresy ( nie mogę ich domyć) Tylko mam teraz problem bo mogę mieć wkładki zarówno anatomiczne jak i okrągłe i nie wiem na co się zdecydować a przed konsultacja zakładałam, ze biorę anatomy....a w ogóle to doktorek jest strasznie śmieszny i cały czas żartował..spytał jakie chcę duże piersi uzyskać, to ja na to, że największe jakie się da a on , że nie ma problemu bo jak sie zaprze o swojego anestezjologa to i 500 wciśnie...ale stanęło na anatomach 370 MX lub okrągłych 385TRF
Mam tez trochę swojego cycka ale jestem duża baba 170 cm pod 75 i w 85
dziewczyny macie jakieś pomysły? dodam, ze okrągłe są ok 2 tys tańsze co dla mnie tez jest ważne...czy te okrągłe są fajne? doktor mówił, że powinno wyjść ok
POMOCY
basiak1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-04, 22:13   #8261
beatrycze1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez basiak1234 Pokaż wiadomość
otóż jestem już po konsultacji u Kasprzyka i potrzebuje waszej pomocy bo nie wiem jaka mam podjąć decyzję...ale zacznę od początku...myślę, ze zdecyduje się na tego doktora. Spodobało mi się jego bardzo konkretne i precyzyjne podejście do doboru implantów. Bardzo dokładnie mnie wymierzył suwmiarka i poziomicą, wymalował na klacie esy floresy ( nie mogę ich domyć) Tylko mam teraz problem bo mogę mieć wkładki zarówno anatomiczne jak i okrągłe i nie wiem na co się zdecydować a przed konsultacja zakładałam, ze biorę anatomy....a w ogóle to doktorek jest strasznie śmieszny i cały czas żartował..spytał jakie chcę duże piersi uzyskać, to ja na to, że największe jakie się da a on , że nie ma problemu bo jak sie zaprze o swojego anestezjologa to i 500 wciśnie...ale stanęło na anatomach 370 MX lub okrągłych 385TRF
dziewczyny macie jakieś pomysły? dodam, ze okrągłe są ok 2 tys tańsze co dla mnie tez jest ważne...czy te okrągłe są fajne? doktor mówił, że powinno wyjść ok
POMOCY
Witaj i ja i chibuke mamy okrągłe nie wiem ile jeszcze tu dziewczyn ale nap sporo
beatrycze1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-04, 22:25   #8262
magera
Rozeznanie

Cytat:
POMOCY
Hej Basiak
No przecie mówiłam, że doktorek rzeczowy bardzo i przemiły
Trzeba było powiedzieć, że chcesz, żeby się zaparł.... może docisnęliby więcej
No to jak Ty jesteś wielka baba, to co ja mam powiedzieć?? ja mam 179 centów!!!!
Qurka, no masz dylemat... Dobrze, że ja nie miałam takiego wyboru, bo tylko niby projekcję, a myslałam, ze oszaleję jakby mi tak doktor taki wybór rzucił...? Ło matko...
Z pewnością okrągłe bardziej wypelnia górną część piersi. Jeśli zależy Ci na takim efekcie, to weź okrąglasy
Luknęłam własnie na tabelke (sprawdzałaś?)i....
anatom ma : szer. 12,5, wys. 11.6 a proj. 6.0
natomiast okrąglasek : 12,5, a projekcja 5.1

ja w Twoim wypadku wybrałabym anatom. To moje zdanie oczywiście decyzja jest Twoja

Pozdrawiam mocno

---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ----------

Cytat:
Napisane przez beatrycze1 Pokaż wiadomość
Witaj i ja i chibuke mamy okrągłe nie wiem ile jeszcze tu dziewczyn ale nap sporo
witaj kochana

.
Stary 2010-11-04, 22:32   #8263
andziarrr
Raczkowanie

hej hyra

nie wiem dlaczego ostatni moj wpis sie nie ukazal wiec zaczne jeszcze raz

dzieki za pozdrowienia i bardzo sie ciesze ze ci sie podobaja moje nowe ''przyjaciolki''

wolalabym wieksze no ale lekarza nie moglam namowic bo bal sie ze skora nie wytrzyma

mam tylko nadzieje ze miesien pusci i beda wieksze , jestem dopieo 8 dni po op wiec zobaczymy co bedzie dalej

pozdrawiam

---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ----------

Mialo byc magera a nie hyra przepraszam
andziarrr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-04, 22:38   #8264
beatrycze1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez magera Pokaż wiadomość
Hej Basiak
No przecie mówiłam, że doktorek rzeczowy bardzo i przemiły
Trzeba było powiedzieć, że chcesz, żeby się zaparł.... może docisnęliby więcej
No to jak Ty jesteś wielka baba, to co ja mam powiedzieć?? ja mam 179 centów!!!!
Qurka, no masz dylemat... Dobrze, że ja nie miałam takiego wyboru, bo tylko niby projekcję, a myslałam, ze oszaleję jakby mi tak doktor taki wybór rzucił...? Ło matko...
Z pewnością okrągłe bardziej wypelnia górną część piersi. Jeśli zależy Ci na takim efekcie, to weź okrąglasy
Luknęłam własnie na tabelke (sprawdzałaś?)i....
anatom ma : szer. 12,5, wys. 11.6 a proj. 6.0
natomiast okrąglasek : 12,5, a projekcja 5.1

ja w Twoim wypadku wybrałabym anatom. To moje zdanie oczywiście decyzja jest Twoja

Pozdrawiam mocno

---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ----------

witaj kochana
: cmok:
Stary 2010-11-04, 22:42   #8265
basiak1234
Raczkowanie

magerko zapomniałam z wrażenia dodać, że doktorka od ciebie pozdrowiłam...sprawdził datę operacji i wielkość wkładek-bo sprytnie zapamiętałam i powiedział, że jesteś świetna laska.
Anatomy maja większą projekcję czyli cyc do przodu, prawda? ja własnie tak do przodu to troszkę mam i może warto wypełnić górę...kurczę nie miała baba kłopotu to se cycki przyprawia ale z drugiej strony anatomy dają bardziej naturalny wygląd a na tym mi strasznie zależy.... ale z drugiej strony...widziałam tez okrągłe wygladające naturalnie....cz y ja już wariuję? a co dopiero przed operacja? jak wy to znosicie
beatrycze dzięki za miłe przyjecie

Edytowane przez basiak1234
Czas edycji: 2010-11-04 o 22:44
Stary 2010-11-04, 22:42   #8266
magera
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez andziarrr Pokaż wiadomość
hej hyra

nie wiem dlaczego ostatni moj wpis sie nie ukazal wiec zaczne jeszcze raz

dzieki za pozdrowienia i bardzo sie ciesze ze ci sie podobaja moje nowe ''przyjaciolki''

wolalabym wieksze no ale lekarza nie moglam namowic bo bal sie ze skora nie wytrzyma

mam tylko nadzieje ze miesien pusci i beda wieksze , jestem dopieo 8 dni po op wiec zobaczymy co bedzie dalej

pozdrawiam

---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ----------

Mialo byc magera a nie hyra przepraszam
Hejka hejka
hihi... hyra

Pewnie, że mi się podobają
Qurka, ja naprawdę chciałabym takie!!
Jest pięknie, a będzie jeszcze piekniej!!!!!!!
Ja mam mieć podobny rozmiarek zapakowany i licze, że beda takie jak Twoje.
A jaki masz w ogóle implant (firma) i jakie ma wymiary??

.
Stary 2010-11-04, 22:47   #8267
andziarrr
Raczkowanie

Cytat:
Hejka hejka
hihi... hyra

Pewnie, że mi się podobają
Qurka, ja naprawdę chciałabym takie!!
Jest pięknie, a będzie jeszcze piekniej!!!!!!!
Ja mam mieć podobny rozmiarek zapakowany i licze, że beda takie jak Twoje.
A jaki masz w ogóle implant (firma) i jakie ma wymiary??

ja mam 325 anatomiczne firmy Mentor czesciowo pod miesien
wyjsciowka zero ale pewnie czytalas wczesniej to wiesz

jak masz troche gruczolu to pewnie wyjda wieksze, ale to lepiej
Stary 2010-11-04, 22:50   #8268
beatrycze1
Raczkowanie

Cytat:
magerko zapomniałam z wrażenia dodać, że doktorka od ciebie pozdrowiłam...sprawdził datę operacji i wielkość wkładek-bo sprytnie zapamiętałam i powiedział, że jesteś świetna laska.
Anatomy maja większą projekcję czyli cyc do przodu, prawda? ja własnie tak do przodu to troszkę mam i może warto wypełnić górę...kurczę nie miała baba kłopotu to se cycki przyprawia ale z drugiej strony anatomy dają bardziej naturalny wygląd a na tym mi strasznie zależy.... ale z drugiej strony...widziałam tez okrągłe wygladające naturalnie....cz y ja już wariuję? a co dopiero przed operacja? jak wy to znosicie
beatrycze dzięki za miłe przyjecie
Poogladaj sobie galerie u swojego dr.tam nasz rozdzielenie na anatomy i okragłe i porównasz sobie
Stary 2010-11-04, 22:57   #8269
magera
Rozeznanie

Cytat:
dziękuję Ci bardzo za przekazanie pozdrowionek
Ach... i jeszcze taki komplemencik.... aż się zaczerwieniałam

ja Ci wyslę zaproszonko, to zobaczysz sobie moja wyjsciówkę. Ja tez mam tak własnie troszke do przodu... i doktor zdecydowanie zaproponował anatomy. Zresztą jak byłam na konsultacji tez u JJ, to usłyszałam to samo! czyli cos w tym jest,bo zaden nie wspomniał okraglasy. Tylko sie pojawiłam, jeszcze nie zdarzyłam sie rozebrać, ale powiedziałam po co przyszłam i było hasło ANATOMY ciekawe...
Nie sugeruj się, że anatomy będą jakieś bardziej naturalne w kazdym przypadku, bo nie ma na to reguły. I okragłe tak pięknie potrafia się ułożyć, że w życiu nie pomyślałabyś, że to takie wkładki!!
ja sobie tak myślę teraz, że jak doktorek zaproponował tez takie, to z pewnością nie będziesz żałować
Wystarczy wejśc na strone doktorka i poogladać okrągłe i anatomiczne albumy... ja tam powalającej różnicy nie widzę!!
Byłas na stronie u doktorka? Jak nie, to szybciochem wskakuj!! Poogladaj i sama oceń

A co do znoszenia.... crazy crazy crazy!!!!!!!!!
Istne szaleństwo kochana
No tak jest i trzeba to jakoś przełknąć hihi....
Powiem Ci tyle, że do samego zabiegu jest szaleństwo!!!!!
Niczego się nie jest pewnym, zmienia się zdanie co kilka minut, oglada się miliony zdjęć i siedzi na wizażu
Przezyjesz

.
Stary 2010-11-04, 22:59   #8270
basiak1234
Raczkowanie

beatrycze ja już prawie oślepłam od wpatrywania się w galerię
magerko dzięki serdeczne!
doktorek też sugerował anatomy ale powiedział, ze okragłe też ostatecznie dobrze wyjdą...ja biorę również troszkę pod uwagę kwestie finansową, wiem, ze nie jest to najważniejsze ale ja jeszcze jestem pracującym żakiem, więc każda złotówka się liczy....

Edytowane przez basiak1234
Czas edycji: 2010-11-04 o 23:11
Stary 2010-11-04, 23:02   #8271
magera
Rozeznanie

Cytat:
ja mam 325 anatomiczne firmy Mentor czesciowo pod miesien
wyjsciowka zero ale pewnie czytalas wczesniej to wiesz

jak masz troche gruczolu to pewnie wyjda wieksze, ale to lepiej
a jaki model masz, bo chciałam porównać wymiary i nie znalazłam Twojego rozmiaru w tych tabelach, które przeglądałam...
No ja troszke liczę na to, że wlasnie moja wyjściówka też pomoże

.
Stary 2010-11-04, 23:03   #8272
beatrycze1
Raczkowanie

Cytat:
beatrycze jeszcze chwila i ja oślepnę od wpatrywania się w te wszystkie zdjęcia ale chciałabym już być po...to gorszy stres niż matura
Ale masz porównanie jednych i drugich i wogóle tak niejest że okragłe to piłki jak mówia zaproszenie wysłałam zobacz sobie moje

Edytowane przez beatrycze1
Czas edycji: 2010-11-04 o 23:04
Stary 2010-11-04, 23:09   #8273
magera
Rozeznanie

Cytat:
beatrycze jeszcze chwila i ja oślepnę od wpatrywania się w te wszystkie zdjęcia ale chciałabym już być po...to gorszy stres niż matura
Nie oslepniesz kochana, poprostu ogladniesz miliony fotek a jeszcze dobrze byloby, żeby człowiek później coś więcej wiedział
oczywiście szukamy podobnego wymiaru jak nasza wyjściówka i jakoś tak zawsze znaleźć nie można, więc oglądamy inne i inne i inne no i tak dochodzimy do miliona
Witaj w domu wariatów matura przy tym wysiada

---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ----------

Beatryczek, masz gdzieś może te mentory 325?? Znalazłaś gdzieś 325 anatomiczne??

.
Stary 2010-11-04, 23:12   #8274
andziarrr
Raczkowanie

Cytat:
a jaki model masz, bo chciałam porównać wymiary i nie znalazłam Twojego rozmiaru w tych tabelach, które przeglądałam...
No ja troszke liczę na to, że wlasnie moja wyjściówka też pomoże

Zabij mnie ale nie wiem, wiem tylko, ze to mentor 325 anatomiczne.
wiem tyle ze to co odstaje do przodu bylo 3.8 ale wyszly wieksze, to chyba sie nazywa projekcja?
Stary 2010-11-04, 23:16   #8275
beatrycze1
Raczkowanie

Cytat:
Nie oslepniesz kochana, poprostu ogladniesz miliony fotek a jeszcze dobrze byloby, żeby człowiek później coś więcej wiedział
oczywiście szukamy podobnego wymiaru jak nasza wyjściówka i jakoś tak zawsze znaleźć nie można, więc oglądamy inne i inne i inne no i tak dochodzimy do miliona

---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ----------

Beatryczek, masz gdzieś może te mentory 325?? Znalazłaś gdzieś 325 anatomiczne??
http://www.padtech.pl/index.php?menu=caromed

---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ----------

Cytat:

http://www.padtech.pl/index.php?menu=caromed a chodziło Ci o fotki?
Stary 2010-11-04, 23:19   #8276
magera
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez beatrycze1 Pokaż wiadomość
Nie kochana, jakie wymiary ma 325 anatomiczny Mentora

.
Stary 2010-11-04, 23:25   #8277
andziarrr
Raczkowanie

takie sa wymiary

12,3szer i proj3,8
Stary 2010-11-04, 23:25   #8278
basiak1234
Raczkowanie

ide kochane spać i czuje, że będą mi się śnić stada implantów i popiersi bez głów
Stary 2010-11-04, 23:32   #8279
magera
Rozeznanie

Tu jest katalog.....
http://www.mentorwwllc.com/global/br...rofile-gel.htm
Nie mogę znaleźć 325 w żadnym modelu

Dziewczynki!!!! Pomóżcie

---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ----------

Cytat:
takie sa wymiary

12,3szer i proj3,8
Znalazłam!!!!! Ty masz kochana implant okrągły!!!!!!!
Już wklejam Ci tabelkę
http://www.mentorwwllc.com/global/br...t-implants.htm
masz model round moderate plus profile
A implant anatomiczny poza tym ma 3 wymiary : szer. wys. i proj

---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ----------

Cytat:
ide kochane spać i czuje, że będą mi się śnić stada implantów i popiersi bez głów
hihi....
miłych snów

.

Edytowane przez magera
Czas edycji: 2010-11-04 o 23:31
Stary 2010-11-04, 23:41   #8280
andziarrr
Raczkowanie

Cytat:
Tu jest katalog.....

Dziewczynki!!!! Pomóżcie

---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ----------

Już wklejam Ci tabelkę

---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ----------

hihi....
miłych snów

nie nie!!! na 100% anatomiczny bo jak nie ma nic pod skora to nie mozna dawac okraglych implantow, ja nie jestem pewna czy to te wymiary gdzies ogladalam tabele i te 325 mi tak wskoczylo i tyle projekcji zapamietalam, mam na 1000% anatomiczne tylko nie pytalam sie lekarza jakie ma profile bo nie wiedzialam ze w ogole cos takiego jest

---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ----------

Cytat:
Tu jest katalog.....

Dziewczynki!!!! Pomóżcie

Już wklejam Ci tabelkę

hihi....
miłych snów
no podalam 2 wymiary bo tyle mialam w glowie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości