![]() |
#4801 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XIX
Cytat:
ja go nadużywam z premedytacją - pyszny Cytat:
Botrytis to jakby 1/3 składu ale brakuje przełamania tej słodyczy olejkiem z sosenek - i nie drewna tylko ten ekstrackt z szypułek kurde aż sprawdzę jak sie te klejące ciciki nazywają - piszą ze młode pędy Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-11-04 o 21:12 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4802 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
a Chypre Rouge? moze niezbyt sosnowy, bardziej ziołowy,ale moja sis mowi ze pachnie syropem na kaszel (tylko ciul wie którym ![]()
![]() |
#4803 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale plan jest taki że coby to nie było - to i Botrytisa i Fille - muszę sprowadzić nach house - raczej ilości niepełnowymiarowe co oznacza że musiałabym przebrnąc przez regulaminy współzakupowe najwyżej będę miksować nie potrzebuję ich całych bo zdaję sobie sprawe że to są zapachy hmmm spożywcze, slodziachne - ten pierwszy bynajmniej jest - i raczej takie puchato kojące, na użytek domowo codzienny - na srogą zimę, bezpieczeństwo i błogie lenistwo we flaszce Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-11-04 o 21:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4804 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Padam, obejrzałam Bruce'a Wszechmogącego, Amelię i Leona Zawodowca pod rząd i tak mi się spać zachciało, że już jestem do niczego... |
![]() ![]() |
![]() |
#4805 |
Zakorzenienie
|
Przed kilkoma dniami psiknęłam coś meskiego na łape w Rossamnie i tak mi pół dnia lesnymi nutami dosyc świezymi coś pachniało , aż zapragnęłam . ino nie wiem za bardzo, co to było.
Czy byc może tak pachnie Blue Jeans versace ![]() Zniknęo lato i nawet złota jesień, to se na chwilę trochę zieleni wprowadziłam do sypialni , story jeszcze muszę zielone , na gwałt ![]()
#4806 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4807 |
Zakorzenienie
|
Filmy fajne, tylko ja tak mam, że czegokolwiek bym nie obejrzała, to mi się potem spać chce...
Bruce spodobał mi się najmniej, taka dla mnie komedia romantyczna, a za tym nie przepadam. Mimo to oglądało się OK, dla fanów Jima C. pozycja obowiązkowa. Amelia była świetna ![]() ![]() Leon też super... Trochę inaczej sobie koniec wyobrażałam no i myślałam, że więcej napier*** będzie, ale zdecydowanie na plus. Ves, a to swędzenie to od łupieżu? Bo jeśli tak, to ja polecam Polytar AF albo Denorex. Ten drugi ciężko dostępny i droższy, pierwszy ma niszowy zapach, ale jak dotąd to są najlepsze szampony na łupież zwalczające przy tym swędzenie i inne gratisy... Do kupienia tylko w aptekach. |
![]() ![]() |
![]() |
#4808 |
Wpisz tu zomzing
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4809 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tak na poważnie szukam - znów nie po czesku - czarnej tuniki a najlepiej sukienki - luźnej, z materiału najlepiej lejącego - bez zbędnych ozdobników - do noszenia bez spodni - stan najlepij odcinany pod biustem - może być vintydż nie wintydż byleby obciłe nie było - i nie znajduję o np taka: http://www.google.com/imgres?imgurl=...D5O7jAfzw_3UDQ tylko tańsza skończy się an szyciu - wiem to ale materiał do diaska też trzeba znaleźć Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-11-04 o 21:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4810 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() skad ty bierzesz takie cuda ? ![]() ---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ---------- rachel-ja ci moge z 5 ml histori odpalic
![]() |
#4812 |
grozi wypollizowaniem
|
no nie wiem..cos kręcisz
![]() natknąc zie przypadkiem na takiego piczona? i to w akcji? mmhhhhh..to nie moze byc przypadek ![]()
#4813 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4814 |
Zakorzenienie
|
Rachel, a ja sie wpisałam w twoim wątku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4815 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4816 | |||||||||||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Metodą organoleptyczną ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale to fejs tu fejs być musi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Jak się sprawy z wiatrokjem majom? ![]() Cytat:
![]() Zdążyłem na samą końcówkę, przez przypadek tylko ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2010-11-04 o 22:30 Powód: nawias mi uciekł ;) |
|||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4817 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ---------- a ja w Twoim - i łkam szczerze bo miałam nadzieje |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4818 |
Zakorzenienie
|
Rachel, nie łkaj izi
![]() Ja jednak zaniemogłam po tych filmach, idę do wyra... Dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4819 | |||
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4820 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4821 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja niestety obejżałam całośc ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4822 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Moi drodzy wizażyści, ratujcie. Zachciało mi się mebli w stylu kolonialnym ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4823 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4824 | |
Zakorzenienie
|
Ale ona pisała o tym nowym
![]() No to już nie wiem jak to rozwiążemy ![]() No miałbyś, miał ![]() ![]() ![]() ![]() No co a źle coś napisałam ![]() Cytat:
![]() A i nas będzie 2 ![]() ![]() ![]() To nie jest śmieszne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-11-04 o 22:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4825 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4826 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzięki za typy - jednak i Hinoki i Zagorsk mam w ilościach śladowych w domu i to nie mają być olejki do inhalacji ![]() dzięki - uparłam się na Szpilki plus Botrytis - gdzie ja tego kupię po 15 ml to nie wiem - ale jak dawali to fochy szczelałam ![]() cieszę się że dzielnie znosisz rewelacje medyczne - Ci powiem ze ja bym tego na trzeźwo nie zniesła - ale chyba jakiś zdrowy rozsąd w końcu wchodzi i mówi, panowie, panowie, spokojnie, po kolei. Szkoda ze to prywatnie - nie wiem czemu ja durna myslałam że to refundowane ---------- Dopisano o 23:59 ---------- Poprzedni post napisano o 23:56 ---------- Cytat:
a co do piesków właśnie miałam pisać Polly że miałybyśmy deal gdyby nie to że wyrzuciłam pierdyliard piesków i gogosów do kosza ![]() szkoda że śmieci już wyniosłam |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4827 | |||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4828 |
Zakorzenienie
|
Ja natomiast szukam czegos seksownego, i to nie dla mnie (bo dla mnie Aromatics jest sexy) tylko dla Wojtka. Już mam dobre znaki- W. jest tak zmęczony dryndusami, ze zgadza się na wąchanie zapachów tym nie zalatujących, ALE...Lempicka klasyczna go męczy, Chloe "może być, ale po co", najbardziej zdziwiło mnie, że Code, który jest wszak gumą balonową, określił jako "przytłaczający, ale być może dobry do łóżka". Chloe Love natomiast "ohydny dryndus, zalatujący latami 70tymi". Nie lubi akcentów skórzanych, najlepsze byłoby coś kwiatowego, może być nawet słodkie, ale nie fiołek (Insolence- wstrętna brylantyna). Dymków też nie lubi (Sensuous) i banalnych kwiatków również nie. Rozumiecie mnie, mam nadzieję, naprawdę chciałabym znależć coś, co mu się BARDZO spodoba, a pomysłów już brak...
Ale i tak kupię se Insolence... O, jeszcze wskazówka- podobają mu się zapachy "kosmetyczne" typu 5 Premiere, ale mnie zmęczyła.Lubi bez. Kadzidła mu się znudziły, aoudy- lizol.
#4829 | |
Zakorzenienie
|
alez Redzia of kors że Cię stać - na życzenie zdobędę foty od przyjaciółki - choć to kolonialny skromny - kupowali an sląsku dowiem się cogdzieizaile - ale jak opowiadali to było okazyjnie
uwielbiam ten styl ![]() ![]() i nieniemieckim i nie , nie pachną murzynem ---------- Dopisano o 00:09 ---------- Poprzedni post napisano o 00:05 ---------- Cytat:
ma być seksualne na Tobie dla Wojtka? seksualne komplementy połączone z propozycją - koledzy to byli ale mówili że do tego ich to skłania - miałam po Code niestety nie zniesę na sobie - Code - kolesi może bym i zniosła ale mi ich gust nie podobał się ---------- Dopisano o 00:12 ---------- Poprzedni post napisano o 00:09 ---------- wiesz, większość facetów lubi "bez" dobra już idę rozmyślać co to by być mogło co Zeusa podjara |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4830 | ||||||||
BAN stały
|
![]() Cytat:
![]() Aaaa! Tak btw tematu - klik ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jedyne ustępstwo, na jakie iść mogę - moimi mieczami będziecie mogły pobawić się dopiero po walce ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co to gogosy są? Cytat:
![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:44.