|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#451 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My juz o sobie tyle wiemy, że każdy nasz problem rozwiązać umiemy- PART III
Cytat:
A w pracy spokój. Między 10tym a 20tym mamy młyn a tak to luzik Cytat:
|
||
|
|
|
|
#452 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: My juz o sobie tyle wiemy, że każdy nasz problem rozwiązać umiemy- PART III
Cytat:
.Jak nam cos sie zepsuje tzn ,mi to dzwonie czy by mogl przyjechac i naprawic cos a on ok niema problemu Ja juz nie raz weszlam dwa razy do tej samej rzeki albo bagna i nie raz sie sparzylam ---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- Cytat:
Jak on sie dowiedzial o ciazy to byl ze mna jak urodzilam to po prostu stwierdzilam ze nie moge byc z nim bo to dla mnie drugie dziecko ,a nie jestem w stanie opiekowac sie dwojgiem naraz.Po prostu rozeszlismy sie w zgodzie i z mala sie spotyka ile on chce i ile mala chce .On ma swoje zycie ja mam swoje.I jak narazie radze sobie sama ,czasami jest ciezko ,czasami placze sama w kacie .Ale takie zycie..
|
|
|
#453 |
|
Zakorzenienie
|
Zdecydowanie, nigdy dwa razy do tej samej rzeki. Bardzo aktualne.
I ja tez len, nie psozlam na 2 pierwsze wyklady bo dojezdzalam, z dojazdem mialam problemy ale jestem.. Przezylam dzien na uczelni i nikogo nie zabilam. |
|
|
|
|
#454 |
|
Zakorzenienie
|
To fajnie że jest dobrym tatą. W końcu dziecko jest najważniejsze. Myślałam że to on Was olał ale teraz widzę że to była Twoja decyzja. Bardzo dojrzała przyznam bo nie często kobieta decyduje się na samotne macierzyństwo. A Ty coś do niego jeszcze czujesz??? Bo może warto spróbować jeśli go kochasz. Ja z moim już teraz mężem rozstawałam się sto tysięcy razy ale kochamy się i tylko razem jesteśmy szczęśliwi.
|
|
|
|
|
#455 |
|
Zakorzenienie
|
hej ślicznoty
ja tylko na moment zadania otwarte niektóre miazga, ale myślę, że z 80% będzie![]() Patrycja co do byłego to możesz spróbować się z nim spotkać Kropelka gratuluję zaliczenia
|
|
|
|
|
#456 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mi jakos mimo choroby sie chce Wezcie mi doradzcie co bedzie lepsze: ta sukienka http://moda.allegro.pl/suknie-wieczo...287337488.html czy ta http://moda.allegro.pl/luksusowe-suk...294620662.html Bo widzialam u mnie podobne oczywiscie troche wiekszy rozmar bo nie dlugo mam wesele i chcialambym sobie kupic tylko cholera nie mam sie kogo doradzic tu ![]() ---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- Cytat:
![]() Zdecydowalam sie ide do kina jeju z goraczka do kina Dobra ja zmykam do kina jutro znowu relacje zdam Jak bedziecie chcialy Mala usnela opiekunka jest wiec mozna wyjsc To ja zmykam papa i do jutro Dobranoc wam zycze![]()
|
|
|
#457 |
|
Zakorzenienie
|
AGATAAAAA!
Macie 12.11 rektorkie? Bo wiem, że Lenka ma a Wy? Bo kurde u nas nie ma i nie wiem czy mam plakac czy moze nie jestesmy jedyni
|
|
|
|
|
#458 |
|
Zadomowienie
|
DZIEN DOBRY !
***wczoraj miałam troche załatwiania potem czas z tż wiec nie miałam kiedy tu zaglądnąć (co u Was dziewczyny ? ja dzisiaj i jutro w pracy a weekend uczelnia ![]() ---------- Dopisano o 06:57 ---------- Poprzedni post napisano o 06:56 ---------- a co do sukienek, nie doradze .. bo żadna mi sie nie podoba
|
|
|
#459 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na KULu nie było do tej pory wolnego 12![]() szczerze mówiąc mi też nie dzień dobry ![]() śniadanko dla Was- smacznego ![]() Patrycja jak tam kino?? opowiadaj!! a ja mam na dziś zaproszenie na imprezę do kolegi z akademika...razem z moją wspóllok, bo to kolega z jej miasta. nie wiem czy iść z jednej strony chciałabym, bo jak to mówi inna moja koleżanka "może kogos poznam", a z drugiej- jutro mam ćw na które wstać muszę, słyszałam ploty, że moja ekipa wybiera się gdzieś w sobotę, no i szkoda mi kasiory na %, b0 miałam w planach zakup innych rzeczy więc nie wiem.....
|
|
|
#460 |
|
Zakorzenienie
|
dzień doberek
![]() Patrycja mi też nie podobają się te sukienki. No ale opowiadaj jak tam było w kinie i oczywiście po kinie ![]() Agatko pierdoło moja idz na dwie a co tam jak nie będzie fajnie to się wrócisz do domku ![]() sniadanko pysznę dziekuję.. Słoneczko ja też idę do szkoły w ten weekend i zajecia mam do 20:20... ja dziś mam super humor wyspałam się wreszcie ![]() no ale muszę się uczyc na cw..
|
|
#461 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Chyba tylko UP ma wolne 12 Poszłam dzisiaj grzecznie na wykład i się okazało że odwołany.:/ Nati ale z tego twojego Filipka śpioch
|
|
#462 |
|
Zakorzenienie
|
Filip spioch
![]() No agatka nie bylo i u nas ale 11 wypada w czwartek to mogliby nam piatek zrobic wolny i dlugi weekend. I tak nam malo pzrepada w tym roku bo wszystkie swieta itp sa na weekendach..:/ |
|
|
|
|
#463 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() ja też mam wolne 12 zresztą jak każdy piątek ![]() a prawdopodobnie będę miała jeszcze 10 wolne i pojadę wcześniej nad morze ![]() ![]() Nati to synuś dał Ci wreszcie pospać i cieszę się, że już się lepiej nasz maluszek czuje ![]()
|
|
|
|
|
#464 |
|
Zakorzenienie
|
Aska
Kurde ja juz nie wiem czy na ten "dlugi" weekend zostawac w lbn czy jak. Nie lubie tak.. Ja lubie miec zaplanowane wszystko Edytowane przez nietypowynick Czas edycji: 2010-11-04 o 13:16 |
|
|
|
|
#465 |
|
Zakorzenienie
|
Witam.
Byłam na tym doborze stanika ( ciągle zapominam fachowej nazwy Jak szaleć to szaleć
|
|
|
|
|
#466 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hej lasencje
|
|
|
|
|
|
#467 |
|
Zakorzenienie
|
160zł
|
|
|
|
|
#468 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
oj ciezko jest ![]() A cio do wczorajszego kina bylo cudownie ! W kinie bylismy oczywiscie dostalam od niego roze (z jakiej okazji to ja nie nie wiem .Jak wyszlismy to spytalam sie co robimy bo ja bym poszla do domu .A on odparl ze moze skusze sie na kolacje szok pierwszy raz kolacja z Nim od roztania !? Zgodzilam sie (moze dobrze moze zle) ale jakos sie dobrze czulam w jego towarzystwie i wiedzialam ze mala jest pod dobra opieka I po kolacji a to bylo dobrze po 12 w nocy Nie wiem czemu ,ale zaprosilam go do siebie :/ Bo bylo zimno i zapropozowalam herbate Mala spala opieke zwolnilismy (Siostra mojego bylego opiekowala sie) i jakos tak zeszlo do 2 w nocy i glupio mi bylo go wypraszac (i milo z nim spedzilam czas) ze zaproponowalam nocleg :/ i bylo dobrze dopuki mala rano nie wparowala i spytala sie co tu tatus robi ?! Ja nie wiedzialam co mam odpowiedziec po prostu Ja juz powiedzialam sobie ze na ten slub i wesele nie ide bo nie mam co sie ubrac a po derugie jak mi sie cos podoba to albo kroj zly albo za mala :/ koszmar po prostu mozna sie zalamac przed chwila mala mierzyla nowe spodenki i powiedziala mama ja tych spodni nie zdejme bo sa fajne i jutro pochwale sie cioci jakie mam spodenki (takie teksty mnie rozwalaja calkowicie ) Dziewczyna ja cholera od tego wizazu sie juz naprawde uzaleznilam ![]() ![]() Cio tam u was slychac opowiadajcie
|
|
|
#469 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja sobie dziś 2 staniczki zakupiłam żółty i czarny koronkowy![]() Cytat:
|
|
|
#470 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny
Pochwalę się, że dostałam list od mojego Tż i w ogóle to mu się chyba jakiś instynkt ojcowski włączył, bo ostatnio mnie zastrzelił stwierdzeniem, że powinniśmy zacząć pisać bajki dla naszych dzieci![]() Patrycja hej jeszcze nie miałyśmy okazji się przywitać chyba to widzę, że miło spędziłaś wczorajszy wieczór
|
|
|
|
|
#471 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nio to witam ![]() ---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ---------- http://www.youtube.com/watch?v=gVUN-D09jls Nie wiem co mi sie stalo ale ostatnio tylko jedna piosenke slucham Andrzeja Piasecznego- Sniadanie do lozka
|
|
|
#472 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja ze swoim Tż też piszę listy ![]() myślałam, że się nie odważy ale się skusił ![]() ![]() ja tyle co wróciłam z uczelni miałam mieć wykłady do 21 ale poszłyśmy na wagary ! tęskniłam za tym
|
|
|
|
|
|
#473 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() idź pobawisz się rozerwiesz jak masz inne wydatki to może troche zaoszczędzic na % chociaz wiadomo jak to na imprezie cięzko ![]() Cytat:
dobrze, że już Filipek się lepiej czuje i wraca do zdrowia ![]() Cytat:
kiedy ja tak pojde na takie zakupy na razie jestem spłukana ostatnio zamówiłam ksiązki na all i poszło ponad 150zł no a mogła być np bielizna Cytat:
![]() Patrycja jak fajnie wieczór spędziłaś bardzo się ciesze a może wszystko jest na dobrej drodze do polepszenia jeszcze waszych kontaktów z ojcem córci? może się zmienił, dorósł itd, a jak z kolegą z pracy proponował teraz jakiś kolejny termin spotkania? ![]() ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- dopiero teraz nadrobiłam bo od 10 do 19 byłam w szkole same ćwiczenia więc jak wróciłam to głowa mi pękała, dziś musiałam odrobić ćwiczenia na których mnie nie będzie, bo wreszcie mam okuliste więc z jednych ćwiczeń dosłownie wybiegłam żeby zdążyć na drugie ![]() do tego moja przyjaciółka o której Wam mówiłam nie odzywa się do mnie już 3 dzień jedynie dziś jak coś musiała na ćwiczeniach więc jak dziś wracałyśmy razem do domu wkońcu pytam czy się obraziła na mnie za coś, powiedziałam jej coś czy o co chodzi, a ta że nic, że co ma mówić? no kurde o co chodzi nie wiem czy ma jakieś problemy nie chce gadać czy nie wiem o co się na mnie obraziła, ale aż mi się jakoś tak przykro zrobiło, że tak się dzieje nawet nie wiem o co chodzi a wcześniej nigdy się tak nie zachowywaładziś przez to, że tak późno wróciłam praktycznie nic nie zrobiłam, jedynie paznokcie pomalowałam i już uciekam się kąpać i spać jutro znów musze wstać o 5 na praktyki ![]() dobranoc Edytowane przez kropelkaa Czas edycji: 2010-11-04 o 21:41 |
||||
|
|
|
|
#474 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Co z Gosią? |
|
|
|
|
#475 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() pojęcie nie mam gdzie jest Gosia.. |
|
|
|
|
#476 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() może Gosia ma dużo roboty? mam nadzieję że o nas nie zapomniała ![]() nie byłam na tej imprezie.....bo była na niej też koleżanka mojej wspóllok, za którą delikatnie mówiąc nie przepadam ![]() właśnie wróciłam z ćw, na których pojawił się M. choć chodzi normalnie na inną godzinę. dacie wiarę że widzieliśmy się pierwszy raz od 18 września! chciał usiąść obok mnie, ale niestety zajęłam miejsce Agnieszce, na co zrobił bardzo smutną minę potem po ćw dzwonił po coś do mnie, ja oddzwoniłam-nie odebrał, potem znów dzwonił- to ja nie odebrałam i tak się dogadaliśmy![]() no nic, ogarnę burdel w swoim pokoju i idę robić surówkę do pysznych kopytek od babci
|
|
#477 |
|
Zakorzenienie
|
ciocia Gosia nigdy o nas nie zapomina
|
|
#478 |
|
Zadomowienie
|
Dzien dobry dziewczyny
Jak wam mija dzien ,bo mi dobrze wlasnie zrobilam sobie wagary i nie poszlam do pracy Jak wagary to wagary caly dzien obie z mala leniuchujemy jednen dzien mi sie nalezy
|
|
#479 |
|
Zakorzenienie
|
toście sobie pogadali, nie ma co...
![]() no i wogole to bryyy ![]() ![]() okropnie! caly dzien w wyrku i nawet ubrac mi sie nie chce! chociaz robie postepy, wlasnie wstalam i zamierzam ogarnac nasz pokoik ![]() Pati przez ciebie nie moge oderwac sie od tej piosenki Piaska!
Edytowane przez MarysN Czas edycji: 2010-11-05 o 14:14 |
|
|
|
|
#480 |
|
Zakorzenienie
|
my? ano
ja mam zawsze takie szczęście![]() ale ale wczoraj zapytał jakie mam plany na dziś wieczor (czyli wczorajszy) i jutrzejszy (czyli dziś), a mi głupiej już serce zaczeło mocniej walic, że może coś zaproponuje, a tu lipa a ja chyba tej piosenki nie słyszałam jeszcze musze poszukać na wrzucie....Patrycja z Ciebie to dopiero leń:P ale fajnie że możesz sobie tak do roboty nie póść
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:54.

a jak Ci dzień minął jak w pracy?
A w pracy spokój. Między 10tym a 20tym mamy młyn a tak to luzik
A ja z pytaniem kto zostanie z mala to on ze juz zalatwil opieke
Zobaczymy 

ja tylko na moment
Mi jakos mimo choroby sie chce 

(

no kurde o co chodzi nie wiem czy ma jakieś problemy nie chce gadać czy nie wiem o co się na mnie obraziła, ale aż mi się jakoś tak przykro zrobiło, że tak się dzieje nawet nie wiem o co chodzi