My juz o sobie tyle wiemy, że każdy nasz problem rozwiązać umiemy- PART III - Strona 16 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-11-03, 20:04   #451
tamlin111
Zakorzenienie

Dot.: My juz o sobie tyle wiemy, że każdy nasz problem rozwiązać umiemy- PART III

Cytat:
Napisane przez Legionistka23 Pokaż wiadomość

Monia noo ale się Tż postarał..fajny prezencik a jak Ci dzień minął jak w pracy?
Nieraz potrafi mnie zaskoczyć A w pracy spokój. Między 10tym a 20tym mamy młyn a tak to luzik
Cytat:
Napisane przez Patrycja183 Pokaż wiadomość
Powiem powiem nawet moze dzisiaj
Przed chwila dostala szoku byly zadzwonil i powiedzial czy bym sie z nim wybrala do kina dzisiaj ? A ja z pytaniem kto zostanie z mala to on ze juz zalatwil opieke Powiedzialam zeby zadzwonil za jakies 30 minut bo musze przemyslec ,ale chyba pojde niby to ma byc kolezenki wypad do kina tak powiedzial A moze dotarlo do niego cos ze cos stracil Zobaczymy cio bedzie tylko zastanawiam sie czy isc a wy dziewczyny byscie poszly?
Ja bym chyba go olała. Przez dwa lata dorastał do kulturalnego i koleżeńskiego spotkania z Tobą??? Nie wierzę w jego dojrzałość i pojawienie się uczuć tacierzyńskich i więzi rodzinnych Jakoś mam uraz do facetów którzy w momencie dowiedzenia się o ciąży partnerki uciekają. Niewiem skąd mi się to wzięło ale dla mnie taki typ jest zwykłym dupkiem.
Stary 2010-11-03, 20:30   #452
Patrycja183
Zadomowienie

Dot.: My juz o sobie tyle wiemy, że każdy nasz problem rozwiązać umiemy- PART III

Cytat:
Napisane przez ygerna Pokaż wiadomość
z Natalką się zgadzam ale.......
a jak ten tekst o "przyjacielskim spotkaniu" to taka podpucha żebyś się zgodziła?? poza tym były zostawił Cię i do tego swoje dziecko...hmmm.. nie wiem czy mówiłaś nam jakie masz z Nim relacje, bo nie nadrobiłam poprzednich stron ale.......jak nie interesuje się córeczką, to ja bym powiedziała NIE. po prostu
chyba że nie jesteś na niego zła itp itd ale nie wchodzi się 2 razy do tej samej rzeki a z resztą ja nie jestem specjalistką w relacjach damsko-meskich
My relacje mamy ok 3 razy w tygodniu mala z nim sie spotyka nawet jak mala chce to czesciej po rostu jak powie mala ze chce z tatusiem spedzic czas to ja dzownie i pytam sie czy on ma czas dla corki a on ze nie ma problemu o ktorej ma byc po nia . Jak na tate to sie dobrze sprawuje i jest nam lepiej jak mieszkamy osobno ,dla malej to nie zabardzo ale juz sie przyzwyczaila ze tata tam mieszka a my tu same i jest nam dobrze .Jak nam cos sie zepsuje tzn ,mi to dzwonie czy by mogl przyjechac i naprawic cos a on ok niema problemu Ja juz nie raz weszlam dwa razy do tej samej rzeki albo bagna i nie raz sie sparzylam

---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ----------

Cytat:
Napisane przez tamlin111 Pokaż wiadomość
Ja bym chyba go olała. Przez dwa lata dorastał do kulturalnego i koleżeńskiego spotkania z Tobą??? Nie wierzę w jego dojrzałość i pojawienie się uczuć tacierzyńskich i więzi rodzinnych Jakoś mam uraz do facetów którzy w momencie dowiedzenia się o ciąży partnerki uciekają. Niewiem skąd mi się to wzięło ale dla mnie taki typ jest zwykłym dupkiem.
Wiesz facet cale zycie dorasta Jak on sie dowiedzial o ciazy to byl ze mna jak urodzilam to po prostu stwierdzilam ze nie moge byc z nim bo to dla mnie drugie dziecko ,a nie jestem w stanie opiekowac sie dwojgiem naraz.Po prostu rozeszlismy sie w zgodzie i z mala sie spotyka ile on chce i ile mala chce .On ma swoje zycie ja mam swoje.I jak narazie radze sobie sama ,czasami jest ciezko ,czasami placze sama w kacie .Ale takie zycie..
Stary 2010-11-03, 20:47   #453
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick

Zdecydowanie, nigdy dwa razy do tej samej rzeki. Bardzo aktualne.

I ja tez len, nie psozlam na 2 pierwsze wyklady bo dojezdzalam, z dojazdem mialam problemy ale jestem.. Przezylam dzien na uczelni i nikogo nie zabilam.

Chyba zjedzą mnie koty...
nietypowynick jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-03, 20:48   #454
tamlin111
Zakorzenienie

To fajnie że jest dobrym tatą. W końcu dziecko jest najważniejsze. Myślałam że to on Was olał ale teraz widzę że to była Twoja decyzja. Bardzo dojrzała przyznam bo nie często kobieta decyduje się na samotne macierzyństwo. A Ty coś do niego jeszcze czujesz??? Bo może warto spróbować jeśli go kochasz. Ja z moim już teraz mężem rozstawałam się sto tysięcy razy ale kochamy się i tylko razem jesteśmy szczęśliwi.
Stary 2010-11-03, 21:00   #455
lala2506
Zakorzenienie

hej ślicznoty ja tylko na moment zadania otwarte niektóre miazga, ale myślę, że z 80% będzie Patrycja co do byłego to możesz spróbować się z nim spotkać Kropelka gratuluję zaliczenia
lala2506 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-03, 21:08   #456
Patrycja183
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nietypowynick Pokaż wiadomość
Zdecydowanie, nigdy dwa razy do tej samej rzeki. Bardzo aktualne.

I ja tez len, nie psozlam na 2 pierwsze wyklady bo dojezdzalam, z dojazdem mialam problemy ale jestem.. Przezylam dzien na uczelni i nikogo nie zabilam.
Co wy takie lenie dzisaj jestescie Mi jakos mimo choroby sie chce

Wezcie mi doradzcie co bedzie lepsze: ta sukienka http://moda.allegro.pl/suknie-wieczo...287337488.html
czy ta http://moda.allegro.pl/luksusowe-suk...294620662.html
Bo widzialam u mnie podobne oczywiscie troche wiekszy rozmar bo nie dlugo mam wesele i chcialambym sobie kupic tylko cholera nie mam sie kogo doradzic tu

---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ----------

Cytat:
To fajnie że jest dobrym tatą. W końcu dziecko jest najważniejsze. Myślałam że to on Was olał ale teraz widzę że to była Twoja decyzja. Bardzo dojrzała przyznam bo nie często kobieta decyduje się na samotne macierzyństwo. A Ty coś do niego jeszcze czujesz??? Bo może warto spróbować jeśli go kochasz. Ja z moim już teraz mężem rozstawałam się sto tysięcy razy ale kochamy się i tylko razem jesteśmy szczęśliwi.
Czy ja czuje? Jakas tam iskierka nadzieji jest ze go nadal kocham

Zdecydowalam sie ide do kina jeju z goraczka do kina ,ale nie z czyms takim sie chodzilo Dobra ja zmykam do kina jutro znowu relacje zdam Jak bedziecie chcialy Mala usnela opiekunka jest wiec mozna wyjsc To ja zmykam papa i do jutro Dobranoc wam zycze
Stary 2010-11-03, 21:37   #457
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick

AGATAAAAA!
Macie 12.11 rektorkie? Bo wiem, że Lenka ma a Wy? Bo kurde u nas nie ma i nie wiem czy mam plakac czy moze nie jestesmy jedyni

Stary 2010-11-04, 06:57   #458
sun in the winter
Zadomowienie

DZIEN DOBRY ! ***

wczoraj miałam troche załatwiania potem czas z tż wiec nie miałam kiedy tu zaglądnąć(

co u Was dziewczyny ? ja dzisiaj i jutro w pracy a weekend uczelnia

---------- Dopisano o 06:57 ---------- Poprzedni post napisano o 06:56 ----------

a co do sukienek, nie doradze .. bo żadna mi sie nie podoba

5.09.2008
sun in the winter jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-04, 08:26   #459
ygerna
Zakorzenienie

Cytat:
AGATAAAAA!
Macie 12.11 rektorkie? Bo wiem, że Lenka ma a Wy? Bo kurde u nas nie ma i nie wiem czy mam plakac czy moze nie jestesmy jedyni
chyba nie jesteście jedyni na KULu nie było do tej pory wolnego 12
Cytat:
Napisane przez sun in the winter Pokaż wiadomość

a co do sukienek, nie doradze .. bo żadna mi sie nie podoba
szczerze mówiąc mi też nie

dzień dobry
śniadanko dla Was- smacznego

Patrycja jak tam kino?? opowiadaj!!

a ja mam na dziś zaproszenie na imprezę do kolegi z akademika...razem z moją wspóllok, bo to kolega z jej miasta. nie wiem czy iść z jednej strony chciałabym, bo jak to mówi inna moja koleżanka "może kogos poznam", a z drugiej- jutro mam ćw na które wstać muszę, słyszałam ploty, że moja ekipa wybiera się gdzieś w sobotę, no i szkoda mi kasiory na %, b0 miałam w planach zakup innych rzeczy więc nie wiem.....

ygerna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-04, 09:21   #460
Legionistka23
Zakorzenienie

dzień doberek

Patrycja mi też nie podobają się te sukienki. No ale opowiadaj jak tam było w kinie i oczywiście po kinie

Agatko pierdoło moja idz na dwie a co tam jak nie będzie fajnie to się wrócisz do domku
sniadanko pysznę dziekuję..

Słoneczko ja też idę do szkoły w ten weekend i zajecia mam do 20:20...

ja dziś mam super humor wyspałam się wreszcie połozyłam Filipka o 17:30 to wstał przed 9 i już jest prawie zdrowy no ale muszę się uczyc na cw..

Nie jestem chamska
po prostu nie lubię być
sztucznie miła...
Legionistka23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-04, 12:38   #461
Lenka_007
Zakorzenienie

GG do Lenka_007

Dzień dobry

Chyba tylko UP ma wolne 12
Poszłam dzisiaj grzecznie na wykład i się okazało że odwołany.:/

Nati ale z tego twojego Filipka śpioch
Stary 2010-11-04, 13:02   #462
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick

Filip spioch

No agatka nie bylo i u nas ale 11 wypada w czwartek to mogliby nam piatek zrobic wolny i dlugi weekend. I tak nam malo pzrepada w tym roku bo wszystkie swieta itp sa na weekendach..:/

Stary 2010-11-04, 13:03   #463
Babcia Jaga
Zakorzenienie

hej
ja też mam wolne 12 zresztą jak każdy piątek
a prawdopodobnie będę miała jeszcze 10 wolne i pojadę wcześniej nad morze

Nati to synuś dał Ci wreszcie pospać i cieszę się, że już się lepiej nasz maluszek czuje
Babcia Jaga jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-04, 13:15   #464
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick

Aska
Kurde ja juz nie wiem czy na ten "dlugi" weekend zostawac w lbn czy jak. Nie lubie tak.. Ja lubie miec zaplanowane wszystko

Edytowane przez nietypowynick
Czas edycji: 2010-11-04 o 13:16
Stary 2010-11-04, 15:48   #465
tamlin111
Zakorzenienie

Witam.
Byłam na tym doborze stanika ( ciągle zapominam fachowej nazwy ) i wiecie co??? Super sprawa. Sama kupowałam zawsze 75D a tu proszę mój rozmiar to 70F. Kupiłam sexi czarny komplecik, dwie pary majteczek i piżamkę Jak szaleć to szaleć
Stary 2010-11-04, 17:54   #466
lala2506
Zakorzenienie

Cytat:
Witam.
Byłam na tym doborze stanika ( ciągle zapominam fachowej nazwy ) i wiecie co??? Super sprawa. Sama kupowałam zawsze 75D a tu proszę mój rozmiar to 70F. Kupiłam sexi czarny komplecik, dwie pary majteczek i piżamkę Jak szaleć to szaleć
i ile Cię to kosztowało? hej lasencje
lala2506 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-04, 18:11   #467
tamlin111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lala2506 Pokaż wiadomość
i ile Cię to kosztowało? hej lasencje
160zł Sama byłam w szoku że tak mało jak na taką ilość i jakość. Co prawda piżamka była w promocji.
Stary 2010-11-04, 18:33   #468
Patrycja183
Zadomowienie

Cytat:

Patrycja mi też nie podobają się te sukienki. No ale opowiadaj jak tam było w kinie i oczywiście po kinie
Witam was dziewczyny dopiero co wrocilam z pracy ledwo zyje .Po drodze zabralam mala od cioci i na zakupy oj ciezko jest
A cio do wczorajszego kina bylo cudownie ! W kinie bylismy oczywiscie dostalam od niego roze (z jakiej okazji to ja nie nie wiem )Pozniej poszlismy do kina film trwal jakies pol torej godziny .Jak wyszlismy to spytalam sie co robimy bo ja bym poszla do domu (wiem glupia jestem)Ale juz taka jestem .A on odparl ze moze skusze sie na kolacje szok pierwszy raz kolacja z Nim od roztania !? Zgodzilam sie (moze dobrze moze zle) ale jakos sie dobrze czulam w jego towarzystwie i wiedzialam ze mala jest pod dobra opieka I po kolacji a to bylo dobrze po 12 w nocy Nie wiem czemu ,ale zaprosilam go do siebie :/ Bo bylo zimno i zapropozowalam herbate On sie zgodzil Mala spala opieke zwolnilismy (Siostra mojego bylego opiekowala sie) i jakos tak zeszlo do 2 w nocy i glupio mi bylo go wypraszac (i milo z nim spedzilam czas) ze zaproponowalam nocleg :/ i bylo dobrze dopuki mala rano nie wparowala i spytala sie co tu tatus robi ?! Ja mialam powiedziec cos ,ale moj byly powiedzial ze czekal az wstanie jego ksiezniczka i zaprowadzi ja do cioci Ja nie wiedzialam co mam odpowiedziec po prostu I tyle ,a co do kolegi to go dzisiaj przeprosilam ze nie moglam wczoraj sie z nim spotkac bo mialam duzo pracy w domu (Wiem wiem oklamalam ,ale prawdy tez nie moglam powiedziec )
Ja juz powiedzialam sobie ze na ten slub i wesele nie ide bo nie mam co sie ubrac a po derugie jak mi sie cos podoba to albo kroj zly albo za mala :/ koszmar po prostu mozna sie zalamac przed chwila mala mierzyla nowe spodenki i powiedziala mama ja tych spodni nie zdejme bo sa fajne i jutro pochwale sie cioci jakie mam spodenki (takie teksty mnie rozwalaja calkowicie )
Dziewczyna ja cholera od tego wizazu sie juz naprawde uzaleznilam
Cio tam u was slychac opowiadajcie
Stary 2010-11-04, 18:45   #469
ygerna
Zakorzenienie

Cytat:
Witam.
to się mąż ucieszy
a ja sobie dziś 2 staniczki zakupiłam żółty i czarny koronkowy
Cytat:
Aska
Kurde ja juz nie wiem czy na ten "dlugi" weekend zostawac w lbn czy jak. Nie lubie tak.. Ja lubie miec zaplanowane wszystko
eeeeeeej zostań! ja zostaję

Stary 2010-11-04, 18:46   #470
myszowata s
Rozeznanie

Cześć dziewczyny Pochwalę się, że dostałam list od mojego Tż jak to w czasach telefonów i internetu głupio brzmi, ale my tak lubimy od czasu do czasu do siebie popisać i w ogóle to mu się chyba jakiś instynkt ojcowski włączył, bo ostatnio mnie zastrzelił stwierdzeniem, że powinniśmy zacząć pisać bajki dla naszych dzieci

Patrycja hej jeszcze nie miałyśmy okazji się przywitać chyba to widzę, że miło spędziłaś wczorajszy wieczór
myszowata s jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-04, 18:54   #471
Patrycja183
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez myszowata s Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny:_
Patrycja hej jeszcze nie miałyśmy okazji się przywitać chyba to widzę, że miło spędziłaś wczorajszy wieczór
Nio chyba nie mialysmy okazji sie poznac Nio to witam

---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ----------

http://www.youtube.com/watch?v=gVUN-D09jls

Nie wiem co mi sie stalo ale ostatnio tylko jedna piosenke slucham Andrzeja Piasecznego- Sniadanie do lozka
Stary 2010-11-04, 19:14   #472
Babcia Jaga
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć dziewczyny Pochwalę się, że dostałam list od mojego Tż jak to w czasach telefonów i internetu głupio brzmi, ale my tak lubimy od czasu do czasu do siebie popisać i w ogóle to mu się chyba jakiś instynkt ojcowski włączył, bo ostatnio mnie zastrzelił stwierdzeniem, że powinniśmy zacząć pisać bajki dla naszych dzieci

hej Mysia ja ze swoim Tż też piszę listy myślałam, że się nie odważy ale się skusił

ja tyle co wróciłam z uczelni miałam mieć wykłady do 21 ale poszłyśmy na wagary ! tęskniłam za tym
Stary 2010-11-04, 21:37   #473
kropelkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ygerna Pokaż wiadomość
chyba nie jesteście jedyni na KULu nie było do tej pory wolnego 12

a ja mam na dziś zaproszenie na imprezę do kolegi z akademika...razem z moją wspóllok, bo to kolega z jej miasta. nie wiem czy iść z jednej strony chciałabym, bo jak to mówi inna moja koleżanka "może kogos poznam", a z drugiej- jutro mam ćw na które wstać muszę, słyszałam ploty, że moja ekipa wybiera się gdzieś w sobotę, no i szkoda mi kasiory na %, b0 miałam w planach zakup innych rzeczy więc nie wiem.....
a ja mam 12 wolny
idź pobawisz się rozerwiesz jak masz inne wydatki to może troche zaoszczędzic na % chociaz wiadomo jak to na imprezie cięzko

Cytat:
ja dziś mam super humor wyspałam się wreszcie połozyłam Filipka o 17:30 to wstał przed 9 i już jest prawie zdrowy no ale muszę się uczyc na cw..
o to ciesze się, że humor dopisuje, wiaodmo jak się wyśpi to tez zupełnie inaczej się funkcjonuje dobrze, że już Filipek się lepiej czuje i wraca do zdrowia

Cytat:
Witam.
wow zaszalałaś kiedy ja tak pojde na takie zakupy na razie jestem spłukana ostatnio zamówiłam ksiązki na all i poszło ponad 150zł no a mogła być np bielizna

Cytat:
Pochwalę się, że dostałam list od mojego Tż jak to w czasach telefonów i internetu głupio brzmi, ale my tak lubimy od czasu do czasu do siebie popisać
o rany jak fajnie romantico mmmm

Patrycja jak fajnie wieczór spędziłaś bardzo się ciesze a może wszystko jest na dobrej drodze do polepszenia jeszcze waszych kontaktów z ojcem córci? może się zmienił, dorósł itd, a jak z kolegą z pracy proponował teraz jakiś kolejny termin spotkania?

---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ----------

dopiero teraz nadrobiłam bo od 10 do 19 byłam w szkole same ćwiczenia więc jak wróciłam to głowa mi pękała, dziś musiałam odrobić ćwiczenia na których mnie nie będzie, bo wreszcie mam okuliste więc z jednych ćwiczeń dosłownie wybiegłam żeby zdążyć na drugie
do tego moja przyjaciółka o której Wam mówiłam nie odzywa się do mnie już 3 dzień jedynie dziś jak coś musiała na ćwiczeniach więc jak dziś wracałyśmy razem do domu wkońcu pytam czy się obraziła na mnie za coś, powiedziałam jej coś czy o co chodzi, a ta że nic, że co ma mówić? no kurde o co chodzi nie wiem czy ma jakieś problemy nie chce gadać czy nie wiem o co się na mnie obraziła, ale aż mi się jakoś tak przykro zrobiło, że tak się dzieje nawet nie wiem o co chodzi a wcześniej nigdy się tak nie zachowywała
dziś przez to, że tak późno wróciłam praktycznie nic nie zrobiłam, jedynie paznokcie pomalowałam i już uciekam się kąpać i spać jutro znów musze wstać o 5 na praktyki

dobranoc

Edytowane przez kropelkaa
Czas edycji: 2010-11-04 o 21:41
kropelkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-05, 08:55   #474
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick

Dzień dobry
Co z Gosią?

Stary 2010-11-05, 11:12   #475
Babcia Jaga
Zakorzenienie

Dzień dobry
pojęcie nie mam gdzie jest Gosia..
Stary 2010-11-05, 12:48   #476
ygerna
Zakorzenienie

dzień dobry
może Gosia ma dużo roboty? mam nadzieję że o nas nie zapomniała

nie byłam na tej imprezie.....bo była na niej też koleżanka mojej wspóllok, za którą delikatnie mówiąc nie przepadam teraz trochę żałuję ale już po ptokach

właśnie wróciłam z ćw, na których pojawił się M. choć chodzi normalnie na inną godzinę. dacie wiarę że widzieliśmy się pierwszy raz od 18 września! chciał usiąść obok mnie, ale niestety zajęłam miejsce Agnieszce, na co zrobił bardzo smutną minę potem po ćw dzwonił po coś do mnie, ja oddzwoniłam-nie odebrał, potem znów dzwonił- to ja nie odebrałam i tak się dogadaliśmy

no nic, ogarnę burdel w swoim pokoju i idę robić surówkę do pysznych kopytek od babci

Stary 2010-11-05, 14:07   #477
MarysN
Zakorzenienie

ciocia Gosia nigdy o nas nie zapomina

będzie nas o jedno więcej..
MarysN jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-05, 14:07   #478
Patrycja183
Zadomowienie

Dzien dobry dziewczyny
Jak wam mija dzien ,bo mi dobrze wlasnie zrobilam sobie wagary i nie poszlam do pracy Jak wagary to wagary caly dzien obie z mala leniuchujemy jednen dzien mi sie nalezy
Stary 2010-11-05, 14:09   #479
MarysN
Zakorzenienie

toście sobie pogadali, nie ma co...

no i wogole to bryyy

okropnie! caly dzien w wyrku i nawet ubrac mi sie nie chce! chociaz robie postepy, wlasnie wstalam i zamierzam ogarnac nasz pokoik
Pati przez ciebie nie moge oderwac sie od tej piosenki Piaska!

będzie nas o jedno więcej..

Edytowane przez MarysN
Czas edycji: 2010-11-05 o 14:14
MarysN jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-05, 14:22   #480
ygerna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MarysN Pokaż wiadomość
toście sobie pogadali, nie ma co...
my? ano ja mam zawsze takie szczęście
ale ale wczoraj zapytał jakie mam plany na dziś wieczor (czyli wczorajszy) i jutrzejszy (czyli dziś), a mi głupiej już serce zaczeło mocniej walic, że może coś zaproponuje, a tu lipa

a ja chyba tej piosenki nie słyszałam jeszcze musze poszukać na wrzucie....

Patrycja z Ciebie to dopiero leń:P ale fajnie że możesz sobie tak do roboty nie póść

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości