|
|
#3001 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Essence cz. VI
GDańsk: Dworzec Główny natura: spleśniałe resztki ITW
Miszewskiego (koło politechniki): tak samo Pani w tej drugiej naturze "No kurcze, mogłaby być już ta dostawa!" ![]() Aaa i jeśli któraś jest zainteresowana: na Miszewskiego jest taka spora pułka z resztkami Essencez: widziałam błyszczyki summer of love, jakieś cienie z innych limitowanek (np go snow) i kupa inncyh rzeczy z my secret, sensique, gosh. Na dworcu też dużo resztek no.
|
#3002 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3003 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja byłam na Starowiślnej dzisiaj i niestety go nie było . Może w końcu dowiozą.Ja byłam dziś specjalnie na wycieczce: Galeria Kazimierz nic - w miejscu limitki to co ostatnio czyli cienie z CaC, jeden samotny lakier srebrny Eclipse i kilka jakiś badziewi. Na Starowiślnej praktycznie zupelnie pusta ItW. Róży paseczkowych nie było ani w jedenej Naturze ani w drugiej, tak samo rozświetlacza nowego. Myślicie, że jutro też sprawdzać czy raczej w sobotę nie powinni nic dostawić nowego? |
|
|
|
|
#3004 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3005 |
|
Raczkowanie
|
Lublinianki! Byłam dziś w DN na Świętoduskiej( Pani powiedziała, że dopiero w następny piątek będzie limitka
, bo wtedy wychodzi gazetka), w nowym Olimpie( Pani w ogóle nie wiedziała co to jest limitowanka ) tyle wieści z Lublina jutro się jeszcze przejdę do Olimpu, może akurat przyszła limitka
|
#3006 |
|
Zakorzenienie
|
Dzwoniłam teraz do Natury w Bochni i nie ma RtP. Na dodatek Pani kłóciła się ze mną że essence ma limitki raz na 3miesiące i że teraz na pewno nie będzie nowej. Uświadomiłam ją więc że na Solvay'u już jest no to powiedziała mi, że dostali dzisiaj dostawę i żebym zadzwoniła w poniedziałek. Może na Starowiślną też przyjdzie dzisiaj dostawa i RtP będzie na poniedziałek?
Róże paseczkowe widziałam wczoraj - ten ciemniejszy w Kefirku na Karmelickiej a ten jaśniejszy w Firlicie na Długiej. Nie pamiętam jak było z Firlitem na Karmelickiej a w Douglasie na Floriańskiej przy szafie tłoczyła się jakaś dziewczyna z panią z obsługi więc nie chciałam się już wpychać między nie. Looknęłam tylko na limitkę i wyszłam. |
|
|
|
#3007 |
|
Rozeznanie
|
[1=f154c2744ba0c8b7d0fb1b5 23e73ac052b4c9473_6387eeb 28dd5f;23064917]a nie wiesz jak w Douglasie w carrefourze ??[/QUOTE]
Niestety nie wiem, nie byłam. Jak mnie głowa przestanie boleć to przejdę się i zerknę. Ale nic nie obiecuję
|
#3008 |
|
SPAMER
Nieopłacona reklama Zarejestrowany: 2010-10
|
Nie ma, ani w Astrze (byłam o 13.10), ani w Magnolii (o 13.30). Poza tym w Magnolii powiedzieli, że na razie nie ma szans (w miejscu, gdzie zwykle limitowanki leżą, pani kładła inne produkty essence)
|
|
|
|
#3009 |
|
Raczkowanie
|
Warszawa centrum (obie): nadal nic. Panie nic nie wiedzą - ani o tym, kiedy limitka przyjdzie, ani o tym, że za tydzień ma już być w promocji.
Ktoś może monitoruje Targówek? |
|
|
|
#3010 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Akurat mam do załatwienia sprawę w Astrze i obok Magnolii, więc dzisiaj też tam będę. Może w Astrze coś się do tego czasu pojawi?
|
|
#3011 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy już o tym ktoś pisał, ale w Toruniu - Natura w Zieleńcu - są dwie szafy...I jest tam też RtP
![]() Zastanawiałam się nad kupnem zestawu do stempelków, ale nie byłam pewna czy będzie mi to wychodziło... Edytowane przez Kelpie Czas edycji: 2010-11-05 o 15:47 |
|
|
|
#3012 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3013 |
|
Wolę prosto!
|
ma któraś z Was cienie z RTP?chciałam sie rozeznać jak z ich trwałością i czy nie są czasem takie tępawe przy nakładaniu (miałam podobne cienie kiedyś z Sensique i zanim ta "kulka" u góry nie wklęsła to nabieranie cieni to jakaś masakra była:P)
|
|
|
|
#3014 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3015 |
|
Raczkowanie
|
Przyznać się bździągwy, która mi wykpiła ostatni shimmer w Solvayu?
![]() Godzinę się spóźniłam no... a jak pomacałam tester to sie okazało, ze on jest idealny dla mnie!!!! Ten nowy mi zostawia ogromne brokatowe drobiny Ech...
|
#3016 |
|
Zakorzenienie
|
Wrocław
|
|
|
|
#3017 |
|
Rozeznanie
|
Co sie dzieje z Wrocławiem
|
|
|
|
#3018 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3019 |
|
Zakorzenienie
|
jak bylam o 11 byly heszcze albo 5
|
#3020 |
|
Zakorzenienie
|
w Kozienicach RtP jest całe, szafy prawie pełne, kupiłam paletkę korektorów
|
#3021 |
|
Raczkowanie
|
Witam po chyba rocznej przerwie
![]() Byłam w lubelskiej Naturze na Porębie i niestety sa tylko resztki cute as hell
Co może przynieść związek Polki z Kurdem? Lepszy syn czy córka? Z jakimi problemami borykają się kobiety? Dlaczego płaczą i co doprowadza je do śmiechu? Co skrywam pod uśmiechem ja? -----> http://usmiechpolskosyryjski.blogspot.com Salma <3 26/40 |
|
|
|
#3022 |
|
Wolę prosto!
|
byłam, zakupiłam
cienie palm tree party, liner brązowy cienie super, pigmentacja mnie zaskoczyła, póki co wstępne testy były ale czuję, że się polubimy ![]() linerka jeszcze nie testowałam, ale kolor ma super, brązik taki ciemny bez drobinek po rozświetlaczu tylko tester pozostał (IShi zjem Cię :palka: ), ale jak pomacałam tester to si.ę zakochałam i musze go upolować gdzieś "po okolicznych wsiach " ![]() Pani z Natury powiedziała, że ta limitka się wyjątkowym zainteresowaniem cieszy i znika w rekordowym tempie... |
|
|
|
#3023 |
|
Rozeznanie
|
Ktoś wie może jak w Chorzowie? Jest już RTP?
|
|
|
|
#3024 |
|
Zakorzenienie
|
w mojej Naturze brak limitki
ale byla dostawa bo widzialam kosze pelne produktow tylko chyba Panie nie chcialy mi sie przyznac cos poza tym nie ma ciagle rozy pawich oczek i szminek nude na pocieszenie kupilam z wyprzedazy dwa cienie w kremie w tubkach (teraz mam wszystkie 3) bo bardzo je lubie jako baze pod cienie, i matowy antybakteryjny brazer z pure beauty - jest bardzo ciemny - jestem ciekawa jego efektu
|
|
#3025 |
|
Raczkowanie
|
Kobietki z Lublina! Pełna limitka RtP jest w Naturze na Braci Wieniawskich (Czechów)
|
|
|
|
#3026 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3027 | |
|
Crazy turtle lady
|
Cytat:
Oj nie mnie - pani Ekspedientka wzięła 2 dla koleżanek i mi jeden zostawiła.
|
|
#3028 |
|
Zakorzenienie
|
W Katowicach jest juz RtP. Ok 16 byly jeszcze 2 rozswietlacze. Ja kupilam brązowy błyszczyk
|
#3029 |
|
Zakorzenienie
|
Z return to paradise kupiłam dziś:
Zastanawiam się, czy nie dokupić któryś z lakierów...
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:52.

, bo wtedy wychodzi gazetka), w nowym Olimpie( Pani w ogóle nie wiedziała co to jest limitowanka 

.

byla dostawa bo widzialam kosze pelne produktow tylko chyba Panie nie chcialy mi sie przyznac cos