![]() |
#4921 | |
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar XIX
Cytat:
a to widzisz-to ja mysle ze najlepsiejszy byłby oryginalny plakat filmowy czy teatrowy ![]() ![]()
![]() |
#4922 |
Zakorzenienie
|
no ale widzicie laski
AoD Addict Alien dla mnie są nie do zaakceptowania - dlatego też tżtowi wmówiłam kiedyś że Aliena wycofują m.in. bo ja nie umiem tym pachnieć - choć Alien ejszcze pachnie jako tako da się wąchać ![]() ale kolesie odpływają, tzn za wyjątkiem Addicta, takie moje obserwacje |
![]() ![]() |
![]() |
#4923 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4924 |
grozi wypollizowaniem
|
plakat z krakowem mam tu swietny o prosze:
i o kolorystyke sie pytam bo to wazne-bo np en krakow to ja bym brała-ale szary plakat na szarą sciane to niebałdzo. a fryderyk mi pasuje taki magentowy, osz w morde jak on mi pasuje ![]()
#4925 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4926 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4927 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4928 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
cos pitolisz ![]() ![]() plakat dla koneserów ![]()
![]() |
#4929 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2. A to nie masz w domu pomalowanych ścian ? ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-11-05 o 19:44 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4930 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no chyba że filmowy lub muzyczny ale ajk mówiłam wolę scenę z filmu mieć na ścianie to mię się podoba Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-11-05 o 19:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4931 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
smok uciekł na inny plakat Cytat:
oj..to było dawno ![]() ![]() smok dla spoory:
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4932 |
grozi wypollizowaniem
|
aaaaa rachelo mam! plakat filmowy (byc moze to jest nawet scena z filmu)
klik ![]()
#4933 |
Zakorzenienie
|
za***iste były
a musze dać linka bo jak chciąłam wkleić załącznik to invalid file http://office.microsoft.com/pl-pl/im...i:MC900438413| takie cuś mnie kręci m.in. |
![]() ![]() |
![]() |
#4934 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja przelotem ![]() pozdrawiam wszystkich i produkujcie ciekawostki, a ja w poniedziałak poproszę o streszczenie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4935 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj nieieeeeeeeee dziś wzdychasz od rana so nie ? brrrrrrrrrrrr Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-11-05 o 20:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4936 | |||||
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Może wydrukuj sobie z netu? Sprawdź co wyjdzie. Mogę Ci też w photoshopie wykasować napisy jeśli przeszkadzją ![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4938 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ooo-bardzo ładne to ![]() ![]()
![]() |
#4939 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
a nawet wpadłam na ten pomysł ![]() i nie mówie nie-tylko znowu zgubiłam tabelke ile to pixeli ma byc zeby wyszedł dobry rozmiar-nie ma ktos takiego przelicznika? ![]() ad 1.-co to takie brzydkie ![]() od 2.- fajne ![]() a propos fdortepianu
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-11-05 o 20:20 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4940 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a wiesz że to zobaczyłam, niczego sobie no no - ale to moze kiedyś na swoim jak będę nie tak ładne przyznaj jednak jak dwie propozycje od Miciel |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4941 |
Wpisz tu zomzing
|
nie mówi się "brzydkie", mówi się "niszowe"
mi się podoba, ładnie pachnie ![]() ---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- weeeeź no, przeeeeż to warszawka ![]() ja lubię te z satyrykonów np. o, Vik stłukł talerz a to pod Ogonną fuksję Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2010-11-05 o 20:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#4942 |
Zakorzenienie
|
Następna
![]() ![]() Ale właśnie odkryłam kto jest ojcem na 99% ![]() ---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#4943 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a Twoje piano juz dla mnie za futurystyczne ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- Cytat:
wizyty od 20.00 do 23.00 we wtorki, środy i czwartki on-line 24h tak prekursor - lenistwyzmu albo bałaganizmu Spoora - nie mówiłam żeby pić duszkiem, można pisać ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-11-05 o 20:36 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4944 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
O bosheee, teściowa wydzwania do TŻta z pytaniem czemu ja nie gotuję obiadów skoro siedzę na zwolnieniu. Jakiej ściemy użyć? Prawda jest taka, że nie umiem i nie lubię gotować, dla mnie to strata czasu bo obiady są wstrętne (kasze! ciapy! zupy! rozciapane ziemnoki! mięso! blah, rzygać się chce od samego zapachu) i wolę gotowe dania z mikrofali albo kanapki. Prawda nie przejdzie, co? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4945 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ta już o poniedziałku, jak dopiero piątek ![]() ![]() cbr - ![]() ![]() Cytat:
![]() Jestem, jestem ![]() ![]() No to ja już wypiłam, a Ty mi teraz dopiero mówisz, że nie duszkiem ![]() ![]() A poważnie to od jakichś 10 minut się zbieram po to piwo i nie mogę zebrać, ale już teraz to idę po nie ![]() Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-11-05 o 20:47 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4946 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4947 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja bym powiedziała że od zapachów kuchennych mi w cionszy słabo, mdląco, niedobrze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4948 |
Nindżopesz
|
Ale jak zapyta: "dlaczego nie gotujesz skoro siedzisz na zwolnieniu" to przecież nie odpowiem: "bo nie"
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4950 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2010-11-05 o 20:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:30.