|
|
#211 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXII
Rany boskie, jakie Wy jesteście kochane. ;*
Nie masz pojęcia, jak bardzo byłbyś ze mną szczęśliwy.
____________ And normally I would just forget that Except for the fact it was my birthday. My stupid birthday. I normalnie po prostu bym o tym zapomniała, gdyby nie to, że to były moje urodziny. Moje głupie urodziny. |
|
|
|
#212 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
kradnę ![]() z innej bajki - kradnij do woli ![]() "Najbardziej się boję stanąć twarzą w twarz z tym, czego najbardziej się boję."
"Czuję, że mój czas wymyka się. Każda mijająca minuta wydaje się być dniem. Nigdy już nie odzyskam rzeczy, które straciłem po drodze."
|
|
#213 |
|
Rozeznanie
|
Nieidealna Ja - pamiętamy
A ze snu obudził mnie chłód codzienności. Wiatr układał moje włosy, ty obiecywałeś spełnić każde me marzenie. Zapomniałam,że gdzieś w tym może tkwić haczyk... Przecież wiesz, że nie lubię bluesa. A twoje serce biło tylko jego rytmem. I przyrzekasz, że tylko ze mną będziesz witać i żegnać każdy dzień, wieczorami pokazywać mi niebo pełne gwiazd, a twoje serce będzie tylko moją własnością?
|
#214 |
|
Zadomowienie
|
|
#215 |
|
Rozeznanie
|
Skradam się cicho, aby usłyszeć Twoje słodkie myśli.
|
#216 |
|
Zakorzenienie
|
najważniejszy człowiek w moim życiu nagle stał się zerem
'zachłanna jest ta gwiazda dla której gubisz radość chwil' BAJM - O TOBIE to źle, że walczę o szczęśliwe życie? wcisnąć backspace przeciągnąć po chwilach spędzonych z tobą Edytowane przez Christerine Czas edycji: 2010-11-05 o 19:40 |
|
|
|
#217 |
|
Raczkowanie
|
i tylko tam i tylko tu, i tylko zawsze. bez stresu patrzy w jego zakochane oczy. pokaż kotku co masz w środku. tańczę po pokoju mocno tupając nogami, żeby wreszcie on do mnie dołączył. postanawiam już na dobre wrócic bo bywałam rzadko, chociaż pewnie i tak nikt nie pamięta mnie. ;p
pełne zakochanie.. [glamour]628526[/glamour] Edytowane przez nomoredrama Czas edycji: 2010-11-05 o 19:41 |
|
|
|
#218 |
|
Raczkowanie
|
dziewczynki ile ja mam przez was do nadrobienia.
co jedna to lepsza; nie będę pisała kogo okradam, bo to chyba oczywiste. ; * _____ przysięgam, że to 'coś' między nami więcej razy się nie powtórzy. to, że odszedł nie oznacza, że jest koniec świata. nadal będę żyła w marzeniach, że kiedyś będzie lepiej. ' usta ludzi układają się w krzywiznę kłamstwa. to prawda, lecz nigdy nie mów 'życie huja warte' .. ' mam tylko ostatnią prośbę zanim odejdziesz na zawsze - zniknij z mojej pamięci!
|
#219 |
|
Raczkowanie
|
Bicie mojego serca - raz
bicie twojego serca - dwa znów w nocy budzą mnie koszmary, że Ciebie już nie ma.. Me & You = our love story ![]()
|
#220 |
|
Przyczajenie
|
Byłam Ja i był On.
Byłam księżniczka a On był moim królewiczem. Nie ma Nas On jest Bogiem a ja jestem nikim. Nie martwmy się o jutro. Jutro już nas nie będzie. Muszę się Tobą nacieszyć
Wiem że jutro już nie będziesz mój.
|
#221 |
|
Raczkowanie
|
witam, dziękuję za pamięć i wszystkie dobre słowa! aaa jesteście kochane
i mega wielki buziak dla Paralogicznej to świat, a nie my się zmieniamy. świat iluzji i złudzeń. teatr umysłu, burdel podświadomości na najwyższym piętrze abstrakcji. za długie myśli, na krótki spacer. w pewnym momencie swojego życia tak przyzwyczajasz się do samotności , że nie dostrzegasz tego że ktoś jest i że Cię kocha. a potem odchodzi. a ty jesteś jeszcze bardziej samotna niż wcześniej, choć teoretycznie to niemożliwe. Nienawidzę jesieni. Co roku ten sam dół, z którego cholernie trudno jest się wydostać. Już nawet jest mi się trudno uśmiechać a przecież on nigdy nie schodził mi z twarzy. A najgorsze, że nie masz z kim tej jesieni przeżyć. pamiętaj, jesteś promieniem słońca!
ile to już razy o Nim zapominałam? / Paralogiczna ;* / Nic nie smakuje tak cudownie jak świadomość, że się chudnie! Dam radę! Edytowane przez Chocolaaate Czas edycji: 2010-11-05 o 19:50 |
|
|
|
#222 |
|
Raczkowanie
|
od dnia dzisiejszego koniec z plastikowym uśmiechem. od dziś będę naturalna. z drżącymi wargami, lodowatymi dłońmi i mokrymi oczami, ze śladami rozmazanego tuszu. ' bo miłość nie jest racjonalna. na całe, ku*wa, szczęście !'
|
|
#223 |
|
Raczkowanie
|
'Czasem życie bywa strasznie,okropnie ironiczne.
Podsuwa nam pod nos, to, czego pragniemy, a jednocześnie nie pozwala nam tego wziąć' Jest Ci źle? nie powiem ''Hej, uśmiechnij się, daj spokój, nie płacz'' - Płacz ile chcesz. Tylko pomyśl czy warto. 'Głupim nazywa się człowiek, który mając kochającą go osobę, odrzuca ją. A robi to dlatego, bo myśli, że potrzebna jest mu wolność, która z biegiem czasu staje się jego największym wrogiem.' 'Lubię sprawiać ci ból. Sadystyczna ku*wa ze mnie .? nie po prostu skrzywdzona kobieta.' |
|
|
|
#224 |
|
Zadomowienie
|
Oh now I'm done believing you You don't know what I'm feeling Teraz skończyłam Ci wierzyć Nie wiesz co czuję |
|
|
|
#225 |
|
Raczkowanie
|
Love is bringing people closer on all continents /
Miłość przybliża ludzi na wszystkich kontynentach. Coś, ktoś, kiedyś, na pewno. Jeśli kiedykolwiek utkniesz na środku morza, przepłynę świat, żeby Cię odnaleźć. Twoje oczy wyrażają więcej niż tysiąc słów. Wiedziałam, że na jednym spojrzeniu, nie skończy się to. <3
Paranoją jest fakt, że po Ziemi stąpa sześć miliardów ludzi, a ja wciąż czuję się samotna. wizaz Edytowane przez One for all Czas edycji: 2010-11-05 o 20:11 |
|
|
|
#226 |
|
Przyczajenie
|
'a przez chwilę byłam zdolna wierzyć, że mnie kochasz.'[/COLOR]
[/FONT][/B][/RIGHT] 'znasz to uczucie, kiedy widzisz go z daleka i usilnie starasz się przypomnieć sobie sytuację ze swojego lub cudzego życia, która sprawi, że się zaśmiejesz po to tylko, aby przechodząc obok niego wyglądać na szczęśliwą osobę, która zapomniała o tym, jak ją zranił, jednakże jego widok tak Cię paraliżuje, że nie jesteś w stanie myśleć racjonalnie, nie słyszysz co mówią do Ciebie inni, a Twoje serce dostaje tachykardii i zdajesz sobie sprawę, że on nigdy już nie wyśle Ci SMS-a na dobranoc, w którym tysiące dwukropków i gwiazdek sprawiały, że czułaś się najszczęśliwszą osobą na świecie, a po tym mijasz go ze smutnym, spuszczonym wzrokiem i zdajesz sobie sprawę, że nadal cholernie za nim tęsknisz ?' [przepraszam , ze takie dlugie . ] Ależ nie przepraszaj ! ;* Cudowne . ... Tak, znam to uczucie... Porzuciła wszystkie marzenia, wszystkie wspomnienia nie wiedziała, że od środka to ją zrzera, Dymem nikotynowym gasiła swe pragnienia gubiła sens swego istnienia W kieliszku topiła swe smutki z dnia na codzień potrzebowała więcej wódki... Do niektórych wspomnień nie warto wracać bo czy jest sens rozdrapywać zabliźniające się rany? Człoweik walcząc ze swoimi problemami nabiera doświadczenia..., które nawet i tak w tej samej sytuacji na nic sie nie zdaje, bo walka serce vs. rozum wygrywa ten pierwszy. Brak weny.
|
#227 |
|
Raczkowanie
|
marikab -
dzięki :P motywujesz ![]() `Uśmiech nie oznacza szczęścia, zamknięte powieki snu, "kocham cię" miłości.` I jak teraz czujesz się widząc moje łzy ? Naprawdę o to Ci chodziło ? Ty udajesz , że nie patrzysz . Ja udaję , że nie tęsknie . W pustym pokoju zostały tylko Twoje ciepłe słowa i serce z Twoim imieniem na ścianie . Najwyższy czas na p r z e m e b l o w a n i e . Jeśli kiedyś powrócę do Twych myśli , proszę daj mi znać . Chce znów "być " w Twoim życiu . - Ona zakochała się bez pamięci , on długo ją zwodził ... -jak skończyła się ich historia ? -ona się nie skończyła. jej serce wciąż bije dla Niego . Dwa serca . Jeden rytm . Różne drogi . Mogę ukrywać uczucia do Ciebie , ale nie potrafię ich zmienić . Jeśli raz złamiesz mi serce , nie myśl , że znów Ci na to pozwole . Jeszcze nie teraz , nie przyszedł duplikat . Pamiętasz jeszcze swoją najukochańszą `myszkę` ? Złapała się na kłapkę . Miłości . Wiesz jak pachnie kawa bez kofeiny ? Wiesz jak smakują lody truskawkowe bez truskawek ? Wiesz jak gorzka jest gorąca czekolada bez cukru ? Nie . Otóż to jak moje życie bez Ciebie . Traci smak . Wrócisz . Będziemy żyć długo i szczęśliwie . Amen .
|
#228 | |||
|
Zadomowienie
|
cieszę się, że się spodobało ; )
Cytat:
Cytat:
Cytat:
_____________________ 'And if You want to try to speak to me again,
I'll be Your bestest friend.' A jeśli chcesz spróbować porozmawiać znowu ze mną, będę Twoim najlepszym przyjacielem. 'You're like the sea to hold- impossible and cold. But Your taste lingers on my hands and on my tongue.' Jesteś jak morze do schwytania- niemożliwe i zimne. Ale Twój smak utrzymuje się na moich rękach i na moim języku. 'When You called me, You said You lived on Your own, just dreaming of me. When I called You someone else picked up the phone. It wasn't You.' Kiedy dzwoniłeś do mnie, powiedziałeś, że mieszkasz sam, że właśnie marzysz o mnie. Kiedy ja zadzwoniłam do Ciebie, ktoś inny odebrał telefon. To nie byłeś Ty. 'I want go to sleep, but I lie in my bed and cry. How I forget, when I still dream about You?' Chcę pójść spać, ale leżę w łóżku i płaczę. Jak mam zapomnieć, jeśli wciąż śnię o Tobie?
|
|
|
#229 |
|
Zadomowienie
|
a kiedy złapiesz mnie za rękę,
obiecuję nie płakać, nigdy więcej. czasem mam taki dzień, w którym zaczynam Cię bardziej niż zwykle - chcieć. - pomocy! - co jest ? - serce mi pęka - a mogę Ci jakoś pomóc? - nie wiem ... bo to twoja wina . ;<
|
#230 |
|
Zakorzenienie
|
uwielbiam czerwień swoich ust po Twoich pocałunkach.
jesteś jak sos winegret w mdłej sałatce mojego życia. Dziękuję absorbed i notcool (nie bić jak poprzekręcałam ). za wyróżnienie i pamięć w poprzedniej części. mimo, że jesteście utalentowane jak i inne moje perły STĄD, jeszcze więcej weny, koty!
|
#231 |
|
Raczkowanie
|
Muszę Ci coś powiedziec, coś co pewnie Cię zaboli ..
- o nie ! błagam Cię tylko nie to o czym myślę.. "Cały ten czas nie wiem czy cię potrzebowałem,, -co ? -żegnaj . I odszedł i tak po prostu bez słowa przepraszam bez żadnych wyjaśnień Typowy chłopak .. coś nie podoba Ci się to sobie to zdrap ja nie żałuje żadnej chwili i wiem że, te najgorsze nauczyły mnie najwięcej .. _______________ ... a Ty księżniczko ruszaj w świat , przed Tobą całe życie ... ! |
|
|
|
#232 |
|
Raczkowanie
|
Burzowe chmury, którym nie ma końca,
Wyciskają z ulic ostatni promień słońca. Tu ulice ślepe, tu wilczy dół Usłyszaną prawdę dziel zawsze na pół. Chwała przegranym, dzieciak o tym pamiętaj Twarda dyscyplina, ucz się na cudzych błędach. DOWÓD RZECZOWY
|
#233 |
|
BAN stały
|
viper19
podziękował za uznanie ![]() Nieodkrytaxd na zdrowie ![]() ...
to powraca, jak pieprzony bumerang, wyrzucam to, a zaraz znowu jest przy mnie, pieprzone wspomnienia. a co jeśli nie chce żyć w normalnym świecie ? co jeśli dobrze mi w tym nienormalnym ? i nagle rozpływasz się, znikasz za najbliższym zakrętem i już nigdy nie wracasz . nie wracasz ! więc powiedź mi, co do kur.vy nędzy robisz stojąc na mojej drodze w mojej części miasta .? serce mówi ruszaj, rozum stój, a Ty na przekór im siadasz i płaczesz . nie wiem, naprawdę nie wiem, chyba pogubiłam się, a Ty najwidoczniej nie masz ochoty pomóż połapać mi się w tym . ... |
|
|
|
#234 |
|
Rozeznanie
|
dziękuję <3
kontrastowa0, Malinowa Girl - boskie chocolaaate - wreszcie się doczekałam ile trzeba udawać silną by takową się stać? bawimy się ze sobą w kotka i myszkę Ty się chowasz, a ja jak głupia czekam z nadzieją, że wychylisz łebek. zaufałam, aż głupio mi się przyznać, że byłam taka naiwna. a gdybyś wiedział co dzieje się w mojej głowie za pewne odpadłbyś po minucie. pocieszeniem jest, że gdzieś, ktoś myśli o Tobie jak o największym skarbie nie znając jeszcze twego imienia. i co z tego, że znam Twój numer na pamięć skoro nie mogę do Ciebie zadzwonić? jaki jest powód naszego spotkania? i dała się ponieść życiu, trudne decyzje podejmował los, a ona zaciekawiona oczekiwała jutra. ten ciągły niedosyt. tego człowiek mądry nie jest wstanie opisać, a co dopiero taka mała, naiwna ja. niech się dzieje co chce, ja swoich uczuć jestem pewna. cholera! Tęsknić się damie zachciało.
|
#235 |
|
Przyczajenie
|
Czytam od dawna, piszę po raz pierwszy..moje ulubione, może się komuś spodobają
![]() Pozdrawiam "Co to znaczy kochać mężczyznę? To znaczy kochać go na przekór sobie, na przekór niemu, na przekór całemu światu. To znaczy kochać go w sposób, na który nikt nie ma wpływu.." „Mieć” zaufanie. Nigdy się nie „ma” zaufania. Zaufanie to nie jest coś, co się posiada. To coś, czym się obdarza. „Darzy się” zaufaniem.. "Kochać to znaczy mieć tę wytrzymałość, która pozwala przechodzić przez wszystkie stany, od cierpienia do radości, z tą samą intensywnością.." "Mężczyzna bierze sobie kochankę, żeby pozostać z żoną, kobieta natomiast bierze kochanka, żeby opuścić męża.." /E.E. Schmitt/ * Nie leć do gwiazd, a sprawi czas, że znajdziesz miejsce w sercu mym.. * W sercu mym, gwiżdże wiatr..bo tam wciąż ducha brak * Plotka obiegnie świat, zanim prawda założy buty..
|
|
#236 |
|
Zakorzenienie
|
witam w kolejnej części
![]() good luck! ![]() keendy, ciri, Asiss, Paralogiczna, so_steadfast, z innej bajki __________ chcę, żebyś wiedział co trzeba, a czego nie można...
'gdy przyjaciel staje się kolegą, kolega znajomym, a znajomy osobą, którą zna się już tylko z widzenia...' 'są dwa sposoby zrozumienia kobiety - pierwszy nie działa, a drugi nie istnieje.' 'Są rzeczy, które trzeba zrobić, i robi się je, ale nigdy o nich nie mówi. Nie próbuje się ich usprawiedliwić. Są nie do usprawiedliwienia. Po prostu się je robi. A potem o nich zapomina.'
|
#237 |
|
Zadomowienie
|
To już wszystko. Zamykamy ten rozdział, właściwie Ty już go dawno zamknąłeś i rozpocząłeś nowy, w którym mnie nie ma. Nie! Właśnie, że jestem ,ale inną rolę mi przypisałeś. To była wielka miłość. Trudna, niełątwa, pogmatwana. Silnych charakterów walka, prawdziwych uparciuchów. Dla niego białe było białe, czarne-czarne. Przyjaźń, zaufanie to wartości nadrzędne. Jeden za wszystkich, wszyscy za jednego... Zwyczajnie pokochałam. Samotność jest najokrutniejszym sprawdzianem, wiesz? Może złamać na zawsze albo dać siłę do przenoszenia gór. Stajesz sam przed sobą nago. Bez tego w co ,,ubierają'' Cię ludzie, okoliczności, zwyczaj bez tego co wolno, co nie. W zupełnej szczerości i bez udawania lepszego niż się jest w rzeczywistości. Słowa jak sztylety, wbite pod żebro. On wyprowadzał mnie ze swego rodzaju egoizmu. Krok po kroku, z konsekwencją, na którą tylko on mógł się zdobyć. Czasem trochę bolało, ale z perspektywy czasu widzę, że było warto. Pytasz co u mnie?- jeśli nie licząc tego, że grunt usunął mi się spod nóg, że wiszę w próżni- reszta jest okej.
|
|
#238 |
|
Raczkowanie
|
Kiedyś Bóg wysmarkał nos i tym glutem jesteś Ty.
![]() Od dziś mam serce z teflonu. Żadna miłość nie przywiera i nie skwierczy. Kilka Twoich błędnych decyzji i jedna moja właściwa doprowadziły nas do tego miejsca. Wróżka przepowiedziała mi, że spotkam na swojej drodze wspaniałego faceta. Więc racz mój drogi, z łaski swojej, wyp***dalać. Nigdy nie bawiłam się w żółte kartki, więc wynocha z mojego boiska.
|
|
#239 |
|
Zakorzenienie
|
marikab - no love_no love you - bardzo mi miło. ![]() bajkowaa, NieidealnaJa, nydee, Chocolaaate, me9so3horny, lucyferowa [DOWÓD RZECZOWY!!! _________________________ _________ ' dziś po oczach mych nie poznasz nic, mam pustkę w nich. moje myśli - głodne Twoich snów. więcej niż wszystko. ta tęsknota sprawia mi fizyczny ból. i krzyczę znów, za dużo słów, za dużo słów, na marne. nie staraj się ratować czegoś, co Cię niszczy. '
jeśli miłość jest człowiekiem, chodzi mi o Ciebie Mateusz <3 21.11.2012 <3 Edytowane przez chcialam byc Czas edycji: 2010-11-05 o 22:40 |
|
|
|
#240 |
|
Raczkowanie
|
you! yes, you! I<3 you. ` a miałaś tak kiedyś, ze odmówiłaś, a potem kiedy znalazł inną żałowałaś, cholernie żałowałaś ? .' uwielbiała delikatnie muskać ustami to miejsce tuż za jego uchem..
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:23.

kradnę 

dzięki :P motywujesz 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)