|
|
#4921 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część XI
|
#4922 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajne, takie zimowe
|
|
#4923 |
|
Przyjaciółka KWC
|
A mi się średnio podobają te GW, za dużo niebieskich, szarości też przestają do mnie przemawiać powoli.
Mam za to nadzieję, że z fioletów coś wybiorę.Przyszedł wczoraj mój filtr Avene, ważny do 09.2011, więc wszystko dobrze, ale już więcej na zapas brać nie będę. 2 szt. powinny mi wystarczyć do wiosny, a potem poszukam czegoś nowego bez parsola. Potrzebuję znowu kupić podkład, bo Pharmaceris F chyba nie okiełznam. Nie chciałby ktoś się za coś wymienić? Używany dosłownie kilka razy, kolor 01. Wzięłam sobie dzisiaj w Douglasie próbki Revlonów - Colorstay do skóry normalnej/suchej i PhotoReady - mam nadzieję, że któryś się sprawdzi. Nie chciałabym zaliczyć kolejnej wtopy podkładowej, mam nadzieję, że któryś z nich będzie mi odpowiadał, bo wielkich poszukiwań też mi się nie chce prowadzić. W ogóle to okres przedświąteczny w tym roku rozpoczyna się chyba rekordowo szybko, jeszcze dobrze znicze na cmentarzach nie pogasły, a tu w Rossmannie już bombki w promocji, a w Douglasie stoi choinka. Fajnie czuć święta, ale jakoś za szybko mi się to jednak wydaje.
|
|
#4924 |
|
Zakorzenienie
|
Ten ma więcej ziarenek i dodatkowo są pestki dyni i nasiona słonecznika. Pysznie smakuje całość
Jadłam brzoskwiniowo-gruszkowego a jeszcze widziałam w sklepie jabłkowo-pomarańczowego.Piękne te GW
|
#4925 |
|
Zakorzenienie
|
Uff odetchnęłam z ulgą. Z GW tylko 2 kolory mogą mnie zainteresować na żywo
![]() A wczoraj dokupiłam 436 z poprzedniej serii, piękny jest. To istnieje coś takiego jak jogurty dla mężczyzn?? Beznadzieja.
|
#4926 |
|
po prostu Em :)
|
Całkiem niezłe te nowe kolory GW, może wreszcie kupię pierwszy lakier z tej serii.
![]() A ja się cieszę, że święta już nadchodzą do sklepów. Samych świąt nie lubię, za to jestem fanką świątecznych smaków i zapachów, dziś w coffeeheaven piłam pyszną piernikową latte z bitą śmietaną w pięknym zimowym kubku, aż wzięłam go do domu i chyba wsadzę do niego pędzle.
|
|
#4927 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
też uwielbiam świąteczne smaki kocham grycanowe lody o smaku piernika, cynamonu czy makowe a co do ozdób świątecznych w sklepach, dla mnie to też za wcześnie
|
|
#4928 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
em nasyp kamyczków na dno
![]() ---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ---------- kupiłam dwa kwiatki doniczkowe
|
|
#4929 |
|
|
Dzięki dziewczyny, tylko kurcze akurat mam ten najmniejszy więc chyba to nie wyjdzie. Przy najbliższej okazji poproszę miłego pana o gratisowy duży świąteczny kubek, bo ja akurat kupuję tylko małe.
---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ---------- O, wypróbowałam i nawet się trzymają. W każdym razie poprosić nie zaszkodzi, fajnie byłoby mieć jeszcze jeden na kredki i jeden na błyszczyki.
|
|
#4930 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
w pierwszej chwili myślałam o takim ceramicznym, ale chyba niemożliwe :P
|
|
|
|
|
#4931 |
|
|
Oczywiście, że papierowy. Ceramiczne są do kupienia na miejscu.
|
|
#4932 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A mi wczoraj odwołali, bo się grupa nie zebrała ![]() Ja też lubiłam w poprzednim klubie bardzo. W tym nie podeszły mi 2 zajęcia, jeszcze mam trzecie do sprawdzenia. A w piątek fitball mnie czeka jeśli znów nie odwołają ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Gratulacje!! A do mnie przyjdzie paka od Strtcomu z "pomysłem na" Winiar ![]() właśnie ja wczoraj wpadłam w panikę- chyba zniknęła moja ulubiona opcja "ostatnia 100" albo jestem ślepa i ni eumiem znaleźć (oby to drugie) Cytat:
Cytat:
![]() ja na razie widziałam bombki tylko na gazetce rossmanna i niech tak zostanie póki co ![]() Mam od wczoraj tygodniowy blok zajęć z ratownictwa medycznego, od samego rana do 17 nas męczą, dziś to mam obolałe palce i prawą rękę od pisania, nie pamiętam kieyd ostatnio tyle notowałam. Ale był mały przerywnik z bandażowania, ale się nawygłupialiśmy ![]() Jeżdżę sobie na rowerku na zajęcia bo są w centrum, ale chyba jutro będzie lało- dziś mi się udało nie trafić na deszcz, a miałam ochotę zwiać z wykładu i własnei wtedy lało ![]() Z SP coś tam mi wstępnie wpadło w oko, zaraz zweryfikuję jeszcze co jest potrzebne. Colour alike są po 10.90, ale były przebrane i tylko panna z mokra głową mi się spodobała z tych co były. Nowe FC też kijowe. Nie moge się doczekać GW :tuptup: Ale mam planów na najbliższe kilka dni, nie wiem czy się odezwę przed poniedziałkiem
|
|
#4933 | ||
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4935 |
|
Zakorzenienie
|
chyba ostatnia setka zniknęła - bardzo niefajnie, zawsze patrzyłam w zgłaszane nowości i wsadzałam do torebki, a w wolnym czasie recenzowałam, a teraz nawet nie będę wiedziała, czy dany kosmetyk jest w bazie produktów
(bo już widzę, jak chce mi się wszystkiego szukać )
|
#4936 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4937 |
|
Zakorzenienie
|
rzyrafko: gratuluję STRC
![]() Ja już się w to nie bawię. Wkurzyłam się, bo ileż razy mozna im wysyłać tą zgodę na przetwarzanie. Wysyłałam im już 3 razy i teraz znowu pojawia mi sie komunikat że mam wysłać Poza tym nie miałam za bardzo szczęścia. Przez te 3 czy 4 lata dostałam się tylko do akcji z kawą. Czyli jednak ok 11 kosztują. Widziałaś na FB 2 nowe kolory z Barbry?
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2010-11-04 o 22:00 |
|
|
|
#4938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ooo, ładne, ciekawe- ostatnio znów mnie bierze na jakiś granacik lub coś koło tego
|
|
#4939 | |
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/najnowsze.phpZ recenzji w KWC wynika, że raczej nie jest, tylko że jest bardziej wyrównujący koloryt.
|
|
|
#4940 |
|
Zakorzenienie
|
Wy tu o świętach a ja to się bardziej czuję jakby miała być Wielkanoc - jest tak ciepło i wietrznie jak na wiosnę Ale bożonarodzeniowy klimat sobie robię wcinając mandarynki i to chyba jeden z niewielu pozytywnych aspektów nadchodzącej zimy.Jestem happy, bo wychodzę wcześniej z pracy i w związku z tym nawiedzę Bonarkę. Poszukam tych jeansowych legginsów a jak nie będzie to wezmę może jakieś inne, bo w sumie mam tylko 2 pary czarnych a chciałabym jeszcze jakieś kolorowe Mam tylko nadzieję, że ten halny mnie nie porwie po drodze
|
#4941 | |
|
Zakorzenienie
|
Używałam tego MF nowego z próbki i on nie jest jak dla mnie kryjący za bardzo. Porównując go z Lancome Absolue teint czy z Guerlain, którego mam odlewkę to prawie nie kryje.
Cytat:
Jutro jadę do szkoły i pojutrze, nienawidzę tego, kiedy jest taka pogoda deszczowa!Uciekam czytać, miłego weekendu.
|
|
#4942 |
|
|
Kupiłam 3 GW dzisiaj - granatowy, szary i brązowy.
W tym jeden z nowej kolekcji 503.
|
|
#4943 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja nie kupiłam legginsów, bo nie było. Były tylko czarne i żarówiaście zielone i różowe. Za to bogatsza jestem o 2 swetro-sukienki. Są długie i ciepłe, więc już teraz żadne mrozy mi nie straszne ![]()
|
|
#4944 |
|
Zakorzenienie
|
Nosku: już są? na FB pisali, że od poniedziałku będą w sklepach
|
#4945 | |
|
|
Cytat:
natomiast były też jakieś inne GW - żółte, jasnozielone, miętowy nawet nie wiedziałam, że takie są.. isa fotkę wrzucę jutro bo teraz już nie ma dobrego światła, a poza tym niedługo zbieram się na fitness.
|
|
|
#4947 |
|
|
to mam braki - nie widziałam ich
|
|
#4948 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chcemy chcemy!! Cytat:
Czy mogłabyś pstryknąć fotkę tej serii albo testerownikowi jak tam będziesz jeszcze? ![]() Udało mi się trzeci dzień bez deszczu na rowerku brykac po mieście- ale jestem padnięta na zajęcia wyjechałam na 8.15, potem w przerwie ok 13 skoczyłam do Kazia (nie ma nowej limitki essence- to dobrze i nie było matowego topcoata- to akurat nie dobrze ) potem znów wykłady, po 16 Castorama i kupiłam sobie kuferek plastikowy ciut większy niż ten co dostałam ostatnio potem gal. krakowska- z racji nocy zakupów i zniżek 20% w Douglasie i Sephorze poszłam się przekonać czy aby na pewno nic nei potrzebuję, ale udało się- nic nie kupiłam Potem obejrzałam wystawę World Press Photo, potem fitness i w domku byłam ok 20stej, nie mam siły na nic- chyba zaraz się wlanę do łóżka. A, zapomniałam się pochwalić pierwszymi listopadowymi zużyciami- zaraz jak wróciłam od babci 1-wszego poszedł scrub do stóp i krem do stóp ![]() Przyglądałam się dziś nowym produktom Gosha- ładne kolorki lakierów fajne nowe podkłady (o dziwo najjaśniejszy to chyba żółtek- przynajmniej w sztycznym świetle był ciepły). I paletka do brwi bardzo fajna- co prawda chyba już nic nigdy nie dorówna starej sephorowej dla blondynek ![]() I generalnie przez ten rower to się czuję jakbym fruwała- nawet jak z niego zsiądę ![]() Fotka małego kuferka, jak chcecie to jutro zrobię porównanie z dużym.
|
|
#4949 |
|
Zakorzenienie
|
Wkleiłam aktualizację kolorówkową, pielęgnacyjnej nie będzie, bo nie dość, że zapomniałam kilku produktów to jeszcze mi się pomyliły z poprzednimi zakupamii więc nei ma sensu wklejać a nowych mi się nie chce robić, nie mam nic oryginalnego i nowego
|
#4950 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Powodzenia! Nie martw się, komisja jest po to, żeby dać zaliczyć, ja swoją obronę wspominam jako spotkanie z super życzliwymi ludźmi
![]() Cytat:
ale wiesz, ja prawie nie mam kondycji i na razie bym się strasznie wstydziła - ledwo przebiegnę 100 metrów, muszę po prostu iść marszem, bo nie daję rady biegać dłużej![]() Jak poprawię kondycję, to wtedy będę mogła z kimś biegać. Ale bardzo dziękuję za propozycję ![]() Bardzo Ci współczuję ![]() Na zdjęciu podobają mi się wszystkie, ciekawe jakie będą "na żywo" ![]() Cytat:
W jednym trzymam cienie mineralne a w drugim małe lakiery - m.in. miniaturki Eveline.Zaraz idę spojrzeć. Sama miałam zrobić dziś zdjęcia lakierom, ale jest strasznie szaro no i zaraz wychodzę... Edytowane przez kochanie Czas edycji: 2010-11-06 o 09:29 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:13.

Chyba nic dla mnie. 
fajne, takie zimowe
Mam za to nadzieję, że z fioletów coś wybiorę.
Fajnie czuć święta, ale jakoś za szybko mi się to jednak wydaje.
) jogurtami?

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Jutro jadę do szkoły i pojutrze, nienawidzę tego, kiedy jest taka pogoda deszczowa!
natomiast były też jakieś inne GW - żółte, jasnozielone, miętowy
nawet nie wiedziałam, że takie są.. 
ale wiesz, ja prawie nie mam kondycji i na razie bym się strasznie wstydziła
- ledwo przebiegnę 100 metrów, muszę po prostu iść marszem, bo nie daję rady biegać dłużej