|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1711 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: PlusLiga startuje, ŁonaFajt jak zwykle imprezuje! cz. 11!
Cytat:
Ale w sumie choroba to zawsze dobra okazja do jedzenia dobrych rzeczy - ton owoców ![]() ![]() ![]() Hm, może jak Ma wróci, to się pochoruję? ![]() Bosz, miałam koszmarny sen. Ze złamanym sercem
|
|
#1712 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzięęęęęęęęęęki
będę bogata Cytat:
|
|
#1713 |
|
Zakorzenienie
|
O! To dziewczyny wygrały ten mecz!
Brawo!! ![]() Budzili mnie, ale sen ważniejszy ^^
|
#1714 | |||
|
Zakorzenienie
|
Bardzo proszszsz
![]() No fakt. Łazienka ładna. Weź mi powiedz kto mu urządzał mieszkanie. Zatrudnię tego samego dekoratora Cytat:
Leżałam i umierałam w łóżku Ale z tym niedźwiedziem mnie zagięłaś Jesteś Joaa na maxiorka Ej znowu dodałam to samo co Ty. Na serio muszę najpierw Was nadrabiac a dopiero dodawać linki ![]() Poor Siurak. A myślałam, że tylko ja mam takie problemy ![]() Jaki terrorysta Nie ma za co. Jakbym nie była chora i nie miała ochoty umrzeć to poszukałabym jeszcze. ALe nie mam siły. Zawijam się zaraz do wyra I muszę sobie kupić Szampon(a) ![]() Ach. Dłobnostka ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale z drugiej strony miłość do mej przyszłej żony nakazuje kibicować Jagielloni... I co ja mam zrobić ![]() ![]() Ten "rapująco- skreczujący" Tomek Kot?? Kocham to ![]() Imm jaki av |
|||
|
|
|
#1715 |
|
Zakorzenienie
|
Karola ej Homer jest zaje bisty
mistrz jednej z ostatnich imprez
|
#1716 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakbyś się źle nie prowadziła, nie byłabyś chora ![]() Weź, ten niedźwiedź to po prostu ![]() Dla niezorientowanych: jechałam wczoraj autobusem na miasto. W pewnym momencie obróciłam głowę... i zamarłam, bo ujrzałam niedźwiedzia w koszuli nocnej joaa yea Z Szampona polecam taki - absolutnie kupił mnie zapachem i swoją ziołowatością (choć plącze włosy, no ale poza tym jest świetny), a o masce mówiłam wczoraj - jedna z tej serii. Ponoć wsje są rewelacyjne I śmiesznie tanie ![]() A mi fejs rzucił w prosto w fejs jakimś Jonasem. Nie wiem, którym, nie moja bajka
|
|
#1717 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nooo smiej się. A żebyś się tak zachlała na najbliższej bibie. Życzę Ci tego z całego mojego wrednego serca! Umieraj! Konaj! Dogorywaj w męczarniach! ![]() Nie no gardzę Wami! Ładnie to tak z konającej osoby się naśmiewać! Boszsz. Degeneratki! Współczucia trochę! Nie macie krztyny ludzkich uczuć w tych swoich pokrytych lodem sercach! ![]() Ona zawsze szybko zaczyna a jeszcze szybciej kończy ![]() A najszybsza jest jak chodzi o ściąganie majtek No. Jedna porządna ![]() Wiedziałam, że na Ciebie zawszę mogę liczyć ![]() Cytat:
![]() A mamy takie pyszne banany, pomarańcze i winogrona i jabłka w domu O masz... A co się działo? Cytat:
I wielbie, przeogromne brawa dla Gosi Glinki Udźwignęła ciężkie akcje, filar dzisiaj,. Zdecydowanie. Werblińska też dawała radę ale Glinka mnie urzekła Cytat:
![]()
|
||||
|
|
|
#1718 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O nie! Jak plącze włosy to absolutnie nie. Nienawidze czegoś takiego Niby używam odżywki regenerującej z witaminami i ułatwiającą rozczesywanie ale nie. Szampon nie może mi kotłasić włosia Mam jeszcze resztki Radicalu... Kurcze i nie wiem czy go nie kupić raz jeszcze. ładnie pachnie, nie plącze włosów i na serio mniej wypadają. Więc chyba się skuszę na powtórkę zakupu Lubię jeszcze serię Mrs. Potters. Też mają fajne szmapony, odżywki i maski Ale najbardziej lubię serię Loreala. Elseve color Vive: http://lorealparis.pl/pielegnacja-wl.../maseczka.aspx Z tym że cenowo się cenią Jakbym chciała kupić cała kolekcję ![]() Chociaż ta maska Joanny (jak sama nazwa wskazuje) Wydaje się być zaiste fajna Kurcze jakoś nigdy sie nie przejmowałam tymi moimi włosami ale strasznie mi ostatnio wypadają i zmatowiały :/ Wiem, że to pewnie przez farbowanie dlatego chcę je jakos wspomóc
|
|
|
|
|
#1719 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale może spróbuj namówić Mamusię, żeby dziś na obiad był rosołek ![]() A jakieś takie głupoty z dupy wzięta. Ale wrażenie zrobiły ![]() Oj, Gocha jest cudowna Kwalifikuję Ją do jednych z tych, co zostawiają serce na parkiecie Czytałam, że miała 57% w ataku - co w sumie, przy wyniku trochę mnie dziwi ---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ---------- Cytat:
Hm. No bo wiesz, to jest tak, że jeśli Twoje włosy i skóra głowy lubi szampony ziołowe (moja, okazuje się, że uwielbia), to jesteś w stanie to plątanie i wyłażenie włosów przeżyć. Natomiast, jeśli lepsze masz włosy po szamponach typu Pantene czy Dove - powinnaś ich używać. A! Fajne są też z Joanny ( - nie, to nie jest reklama ^^) też z serii Naturia. Nie plączą bardzo, są tanie, pięknie pachną i też dają radę ![]() Ms. Potter's też kiedyś używałam, ale nie do końca mi pasuje - chociaż odżywki lubiłam L'oreal ceni się strasznie i, szczerze powiedziawszy, moim zdaniem nie jest za wiele wart. Jest od ciula pana więcej dużo lepszych masek/produktów w ogóle i dużo tańszych od niego. A jak już odkryjesz maski fryzjerskie z takowych sklepów, to ciężko jest się przestawić na te popularne ![]() Duh! ![]() Ale tak naprawdę o wszelkie porady pytać radzę - ale zanim zapytasz, poczytaj ^^ - na forum włosowym. Ja czytam w sumie tylko jedno, ale dowiedziałam się z niego baardzo dużo: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=123209 W tej chwili leci już szósta część wątku
|
|
#1720 | ||
|
Zadomowienie
|
sześśść dziefszyny!
tyle fajnych postów że nie wiem co cytować ale najpierw to co najważniejsze dla mnie w tym momencieCytat:
ale bede z Wami duchem Dżoanno bede miała do Ciebie mega ważną sprawe w zwiazku z Twoim wyjazdem jutro do KK ale to na priw![]() a poza tym dobry sen Cytat:
że nie wiem o czym mówię Edytowane przez ewkaa Czas edycji: 2010-11-06 o 11:30 |
||
|
|
|
#1721 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze nie wiem, o co cho, Ewcia, ale, dobrze, będę rzucać butem w każdą dziunię, która odważy się spojrzeć na Twojego Męża
|
#1722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pojadę klasycznym komentarzem z n-k: 'Pięknie wyszłaś *** pozdro *'
"Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak Ty i zielone oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną, z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu
chciałabyś spędzić resztę życia..." |
|
|
|
|
#1723 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale w sumie szepnę mamusi na ucho że mogłaby zrobić. Kiedyś mi pomagały. Teraz może organizm się już przyzwyczaił i preferuje inne leki ![]() Dzięki za link. Dodałam subskrypcję i jak tylko będe na siłach to się zaczytnę ![]() Cytat:
![]() Ej to by było straszne tak się zjechać na sabat JA SIĘ PISZĘ! ![]() No Ewo. Widzę że to u nas rodzinne Ktoś jeszcze ma równie wspaniałe zdjęcia xDCytat:
"Mnicha pustelnika" tudzież w stylizacji "Na dziecko kukurydzy" ?? Ewo! Powiedz mu żeby więcej tego nie robił
Edytowane przez Karola20 Czas edycji: 2010-11-06 o 11:46 |
|||
|
|
|
#1724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1725 | |||
|
Zakorzenienie
|
dobry
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() każdemu po części ja chyba za Jagielonią
|
|
|
#1726 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
jasne, ze rodzinne Mózgu ![]() nie widziałąm
|
|
|
#1727 | |
|
Zakorzenienie
|
Bo to wredna sucz jest. Jeszcze o tym nie wiesz
![]() No właśnie nikogo. Jakbym chociaż miała kogo to może ta moja kuracja by była bardziej efektowna A ja se jaja robiłam. Nie oglądam nogi ![]() A poza tym dziś Delecta- Polibuda na TV4. mam co oglądać ![]() ---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- A o 17:00 Skraaaa!!!!! ![]() Generalnie moje typy na dziś: Fart- Reso 1:3 Czewa- Skra 1:3 Delecta- Polibuda 2:3 Olsztyn- Wieluń 2:3 Taką mam wizję ![]() ---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ---------- Cytat:
Szalony Chopin. Zwał jak zwał. Mnie nie podoba się! I jako szwagierka mam prawo wymagać aby sie nosił z krótszymi włosami i ogolonym licem ![]() ---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- Przesłałam Wam na pocztę kilka zdjęć z moimi czopami kochanymi ![]() Obczajta sobie z kim muszę się zadawać
|
|
|
|
|
#1728 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
zostań TAP MODL Cytat:
rozwichrzony Chopin dobry je ![]() Cytat:
a generalnie to: Fart - Reso chciałabym 3:0 a będzie 0:3 ![]() Czewa - Skra chciałabym 3:1 a pewnie będzie 2:3 (optymistycznie) Delecta - Polibuda 1:3 Olsztyn - Wieluń 3:2 ![]() a co tam i tak nigdy nie trafiam Edytowane przez 201605040950 Czas edycji: 2010-11-06 o 12:04 |
|||
|
|
|
#1729 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lepiej żebyś nie wyziorała Ja liczę na 3:1 dla Skry. Lepsze by było 3:0 ale lubię Czewików więc pozwalam im sieknąć jednego seta ![]() ![]() No ja też mam z tym problem. A największy mam zawsze z CZewą bo nigdy nie wiem co ich napadnie No i dziś z Olkiem też nie wiem jak będzie w sumie A co tam. Jeszcze Wam podesłałam trochę zdjęć. I tych z ziomami i samą siebie I nawet kilka rodzinnych Te takie z szalikami i w biało- czerwonych barwach to ja z familią xD---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- Eeeee. Z nami chyba nie było takiej tragedii ![]() http://demotywatory.pl/2211388/Znajomi-poznani-w-sieci |
|
|
|
|
#1730 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
aaa w sumie.. ogolić to by sie mógł.. bo wyglada jak włóczykij no to ide zaraz obczaić co to za ping-pongi ![]() Cytat:
![]() Pegg ![]() ja dałam 3:1 dla Skry a resztą idealnie tak samo jak Ty
|
|
|
#1731 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem skąd to. Tak mi przyszło do łba ![]() Tylko się nie smiać! ![]() Ja też 3:1 dla Skry |
|
|
|
|
#1732 |
|
Zakorzenienie
|
Dżoa to sie nazywa uzależnienie
Wrócic o 3 z imprezy i wskoczyć na wizaż Ejj Monrz mi sie śnił Byłam z wami na jakimś meczu (za nami siedział Miro Przedpełski ) i zbych grał ![]() Mecz był na stadionie A po meczu on się przebrał i poszedł na korty do tenisa które były obok. No to ja siłą was zaciągnęłam tam I siadłysmy jako widownia. Zbych ubrany jak tenisista. W pikną biel zaczął podbijac lotkę do badmintona Ale jakoś nikt nie chciał z nim grać. A że ja jako dziecko pocinałam w to całe dnie i całkiem dobra w to jestem Całkiem dobrze nam szło ale często lotka zostawała w mojej paletce bo jak się potem okazało grałam stara mojego brata w której tak się często robiło. Potem przylazła Zibiego mama i nawrzeszczała na niego że on musi już iść. ![]() Więc szybko ruszyłam do Zbycha po autograf w ramach podziękowania za mecz Ten tak mi sie tam rozpisał że w między czasie podbiegłam do was po aparat Bo jak on taki miły to korzystac trzeba Było foto. Niestety nie zdążyłam zobaczyc co za elaborat mi szczelił bo wyciągnęłyscie mnie na basen zakryty. A tam wparowało nagle pół składu Czewików. Z nagrzmoconym jak stodoła Pipenem na czele I Pipen zaczął dla mnie przy wszystkich wykonywać erotic dance I stał już w samych bokserkach takich pomarańczowych obcisłych kiedy wy wszyscy nagle stwierdziliście że zostawicie nas samych. Ja panika i wrzask 'nie! nie! zostancie' a Pipen: 'a idzie juz idzcie w cholere!' Wyszliscie ale dzięki Arkowi już się obudziłam. Ufff
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 |
|
|
|
#1733 |
|
Zakorzenienie
|
Arki
Poproszę namiary na Twojego dealera I wyobraziłam sobie Zbyszka w takiej kiecuszce jak tenisistki mają
|
|
|
|
#1734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie tam bardziej Pipen w tym śnie zawstydzał i szokował Ale musiałybyscie zobaczyć ten erotic dens coby zrozumieć PS: Sprawdziłam plan na 18.12 I zerce mi zamarło I stanęło A potem sie okazało że mam 2 wykłady rano i 2 opcyjne na których nie sprawdzają obecności ![]() ![]() ![]() Ufff
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 |
|
|
|
|
#1735 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tym bardziej, że cały czas widzę to jego :"Co Niemcy postawili? Trudne warunki postawili" A ja właśnie nie wiem jak mi się ustawi wszystko na 18>12 ale żeby się waliło i paliło. W Kędzierzyniu musze być A teraz uciekam. Idę zlec ![]() Paaa |
|
|
|
|
#1736 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I ja! I ja! Zaraz idę na rolki do pracy sie wymasować. A potem znowu zakupy ![]() A tak mi się nie chce ![]() I leje w dodatku
|
|
|
|
#1737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dawno nie oglądałam ładne czoło
|
|
#1738 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja miałam tak gópi sen, że aż go nie pamiętam. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Taaaak, to. ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Będzie ( ) 3-2 dla Czewy. ![]() 3-2 dla Delecty ![]() 3-1 dla Olsztyna ![]() Obczaiłam. Fajni znajomi i rodzinka, widać że poryci tak jak Ty. To był komplement. ![]() Cytat:
Dzień dobry. ![]() Od poniedziałku mam remont i chyba mnie od Was odłączą, ale będę walczyć.
|
|
#1739 |
|
Zakorzenienie
|
Amy walcz i wygrywaj
|
#1740 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
jadę dziś na basen
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:00.

I trochę jakoby mi przeszło... Ale szału ni ma 

I śmiesznie tanie 

*** pozdro

) 3-2 dla Czewy.