|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2101 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV
Cytat:
![]() Wstawiłam drugą połówkę pizzy do piekarnika, będę cięższa o pół kg
|
|
#2102 |
|
Zakorzenienie
|
loluska
mi jak nigdy malo pryszczy podczas okresu wyskoczylo, ale sie ciesze![]() co to za maseczke keratynowa?
|
#2103 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
Ogólnie wstałam dziś o 7:40 Ale obiecałam Tż'owi, że pomogę mu w napisaniu listu na fakultety z angielskiego, a że wczoraj dopiero mi o tym powiedział, to postanowiłam wstać wcześniej i to zrobić i przyszedł do mnie jakoś ok.8:30, przepisał i poszedł do szkoły ![]() Ogólnie miał wczoraj być wieczór we dwoje skończyło się na paru (cudownych zresztą ) chwilach we dwoje, a potem mój brat zadzwonił i czy wpadamy do niego i jego dziewczyny na wódkę no i poszliśmy i wyszliśmy stamtąd ....ok 3 nad ranem Ale ja wypiłam tylko parę drinków z colą, także czuję się ok Ale niewyspana przeokropnie jestem..Teraz zrobię sobie kawusię i Was nadrobię
|
|
#2104 |
|
Raczkowanie
|
Witam!
Czy mogę się przyłączyć? Od jakiegoś czasu Was podczytuję, ale jeszcze nigdy nie udzielałam się... Muszę przyzać, że to dzięki Wam mam motywację do zabrania się pożądnie za siebie. Niby jestem zadbana, ale moje zabiegi nie są zbyt systematyczne... Jak mnie coś najdzie to przez miesiąc robię np. 2xtygodniowo maske na włosy, a poźniej przez miesiąc ani razu W tym tygodniu miałam urodziny i uznałam, że to świetny powód żeby podjąć zobowiązanie regularnego dbania o siebie Dzisiaj: -prysznic z peelingiem całego ciała -depilacja -mycie włosów + maska na 20 min pod czepkiem -peeling twarzy -balsamowanie ciała -maseczka z glinką na twarz
|
|
|
|
#2105 |
|
Zakorzenienie
|
martusia15cc pewnie, witaj!
![]() Wczorajszą kolacje dla Tż. uważam za udaną.
|
|
#2106 |
|
Zakorzenienie
|
a ja z rana z mamma sie poklocilam o byle co, ale tak ostro wymienilysmy zdania, ze ja sie poplakalam i caly moj piekny makijaz poszedl.... i nie potrafie sie zebrac, bo ciagle mi lzy leca, dlaczego ludzie mnie tak denerwuja, ja mam sie chyba roztroic zeby zrobic wszystko co chca
|
#2107 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Z tą systematycznością mam tak samo, ostatnio przez miesiąc psikałam skalp radicalem i nagle przestałam, to samo z balsamem brązującym
|
|
#2108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam jakąś 'kaszkę' na czole od jakiegoś czasu... co z tym zrobić? |
|
|
|
|
#2109 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2110 |
|
Zakorzenienie
|
dotka95 - ty masz 15 lat
A myślałam, że ja tu jestem najmłodsza A tu jednak ktoś ode mnie jeszcze młodszy się znalazł Ale również, tak jak reszta - nie uznałabym po Twoich wypowiedziach, że tyle masz, naprawdę, jesteś dojrzała jak na swój wiek, jak to mi mówią niektórzy "stara dusza w młodym ciele" Bo ja również mam tak jak Ty, że czuję się od nich doroślejsza - nie, że zadzieram głowę, czy coś w tym stylu, zupełnie nie, ale mam taki inny "dorosły" pogląd na życie, pewne sprawy, może to też dlatego, że w większości mam starszych znajomych od siebie, zawsze byłam w super komitywie z moim starszym o 6 lat bratem i jak przychodzili jego koledzy albo coś, to z nimi przesiadywałam czasami a jak "podrosłam" to zaczęłam z nimi też chodzić na imprezy, teraz też brat mnie zaprasza do siebie na jakieś domówki, chociaż już się wyprowadził Mi kiedyś przyjaciółka powiedziała, przy którejś z kolei rozmowie typu "rady, problemy itd.", że idealnie nadawałabym się na psychoanalityka Zresztą ogólnie wszyscy znajomi się śmieją, że "na problemy psycholog Ola" ![]() loluska - zdrówka Kochana, zdrówka! A Tż tylko się nabija "pamiętaj słońce,że śliniaczki poszły w górę" ![]() hermiona17 - dzięki za filmik ![]() angelwithoutsoul - aaa! No to super masz, zazdroszczę, naprawdę! Bomba To w sumie masz rację - prawie już jak normalne małżeństwo ![]() hanamici - ![]() ![]() dianulaa - gratulacje! caate - z tym okresem, to mój ma tak samo Na KWC też ma świetne opinie.A co do mamy - ja ze swoją też się dziś z rana pokłóciłam, ale mam nadzieję, że jej przejdzie i mam nadzieję, że u Ciebie też będzie dobrze ![]() Trzymaj się Kochana Integirl - ![]() za efekty i tak regularną pracę na sobą!angelinmyheart - ojj, to nieciekawie.. Ja właśnie boję się kiedyś tego, jak będę do pracy chodzić, bo trzeba być punktualnym a ja ZAWSZE się spóźniam I super, że wieczór się tak udał! Kitka - ja ostatnie mojito piłam na początku sierpnia, i tak bym się go napiła, że ahh....marta85 - że też u mnie nie ma żadnej Super- Pharmy A ja wczoraj w nocy dostałam @ i dzisiaj tak mnie brzuch boli i jajniki,że wyrobić nie idzie ![]() martusia15cc - witaj ![]() A ja idę sobie sprzątać Tak, tak, nienawidzę tego..Przeokropnie nie lubię sprzątać..Kocham porządek, ale nie lubię go robić...
|
|
#2111 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny
Nie było mnie trochę, ponieważ nie miałam czasu, zaniedbałam się również, ale od dzisiaj powracam. mój tŻ dzisiaj jedzie na 1,5 msc do Niemiec.. Nie muszę mówić jak jest mi strasznie smutno Jutro nasza rocznica, ale nie spędzimy jej razem .. Jakoś sobie poradzę choć pierwsze dni będą ciężkie.. Mam nadzieję, że będzie miał tam dostęp do internetu to chociaż będziemy mogli sobie codziennie pogadać , bo jeżeli nie to kontakt będzie ograniczony trochę.. Tak dziwnie się czuje, boję się o niego czy szczęśliwie dojedzie, czy nic mu się tam nie stanie.. Wczoraj od godziny 13 nic nie jadłam taki mam ścisk w żołądku, a teraz wcisnęłam w siebie pół bułki. Także teraz mam większą motywację dbania o siebie, że jak wróci na święta będzie zachwycony , że ma najpiękniejszą narzeczoną na świecie
|
#2112 |
|
Zakorzenienie
|
marta 85,caate
to jest maseczka poprawiająca koloryt skóry, prześlicznie pachnie, fajnie nawilża i cera po niej dużo ładniejsza bardzo ją lubię martusia15cc jasne że możesz i wszystkiego najlepszego z okazji urodzin Alessandra no to jest nas 3 zielone_oko 3maj się i pamiętaj że tęsknota i rozłąka dają dużo dla związku jak wróci to tak jakby wszystko odnowa masz teraz duużo czasu na dbanie o siebie i musisz solidnie wykorzystać wiecie co, wczoraj Tż mówię że znowu mam temp, a on na to że trzeba sprawdzić termometr, bo dziwne jest że dobrze czuje a cały czas ok 37... zmierzył sam i co się okazało? że jemu też wyszło 37...
|
|
#2113 |
|
Zakorzenienie
|
caate
zielone_oko dotka95 też myślałam, że masz więcej po wypowiedziach, ale po nicku można było wywnioskować Twój prawdziwy wiek. Ja od dziecka czułam się trochę starsza od rówieśników i inne miałam poglądy, niż oni. Kiedy oni zaczynali pić alkohol, czy palić (w gimnazjum), ja uważałam, że nie warto i nic nie tknęłam. loluska, _Alessandra nie tylko wy brudzicie się jedzenie publicznie. Pamiętam, jak kiedyś byłam z kolegą na gorącej czekoladzie to z 3 razy musiałam ubrudzić spodnie. ![]() _Alessandra właśnie to nie jest chwilowe, bo ma tak już od dłuższego czasu. Często też boli go żołądek. Nie raz jego rodzice i ja gonimy do lekarza, ale on jest uparty i nie chciał iść. Teraz, jak z nim rano rozmawiałam to doszliśmy do wniosku, że z tymi jelitami to dlatego, że mało się rusza. W sumie nie wiem... .
|
|
#2114 |
|
Zakorzenienie
|
Loluska na pewno ten czas wykorzystam w pełni
Dzisiaj jak wejdę do wanny to tak szybko nie wyjdę A ten Twój termometr to zwykły czy elektroniczny? Bo jak zwykły to możliwe , że się popsuł ![]() Dzięki dziewczyny
|
#2115 |
|
Zakorzenienie
|
loluska, a może niech ktoś inny zmieni nim temperaturę. To zobaczysz co wyjdzie.
|
|
#2116 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2117 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Wiem że długo mnie nie było, ale szkoła zabiera mi baaardzo dużo czasu Jeszcze ten oriflame...:P
|
|
|
|
#2118 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
dzień dobry dziewczyny
oo tak ja też ją lubię wczoraj wysmarowałam się samoopalaczem na buzię i dziś jestem tak ładnie opalona a włosy... hmm maja cieply odcien ale jest ok
|
|
|
|
#2119 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Właśnie się szykuję bo za niedługo wychodzę Ostatnio stosuję fajny sposób, zanim się zacznę malować to zakrapiam oczy visine classic i w ogóle nie widać żyłek, oczy są takie bielutkie (tzn.białka)
|
|
#2120 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2121 |
|
Zadomowienie
|
ekomonika ja w tamtym roku się strasznie wkręciłam w oriflame molestowałam wszystkich katalogami i życ nie dawałam. przez co sama sporo kasy wydałam na kosmetyki które tylko stoją
więc uważaj
|
|
#2122 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez martusia15cc Czas edycji: 2010-11-06 o 13:36 |
|
|
|
|
#2123 |
|
Zakorzenienie
|
To może skusze też się na ta maseczką poprawiającą koloryt, bo moja cera lubi wyglądać na szarą i zmęczoną.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2124 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Chyba coś jest w tej pogodzie, bo i ja ciągle mam taki podły nastrój, że mi się płakać chce... Ale musi kiedyś być lepiej! ![]() Oj, Dziewczyny, widzę, że naprawdę Was zaskoczyłam z tym wiekiem ![]() Do mnie przyjechała dzisiaj siostra z synkiem, więc będzie kołomyja, ale już mi pomogła się pouczyć niemieckiego i biologii, bo się w ogóle nie mogłam zmobilizować Nie chce mi się uczyć jak nie wiem...
|
|
|
#2126 |
|
Zakorzenienie
|
I ode mnie najlepsze życzenia
|
|
#2127 |
|
Wtajemniczenie
|
W sumie to różnych, ale najczęściej tych z roossmana, u mnie efekt po każdej praktycznie taki sam
![]() Użyłam maseczki do włosów z Celii z algami i marakują w saszetce i dawno nie miałam takiego fajnego efektu Włosy to rozczesałam małym grzebykiem o gęstych ząbkach Wstawiłabym fotkę która to ale nie mogę znaleźć w internecie a opakowanie wyrzuciłam
|
#2128 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
mnie te z rossmanna zapychaja, poza tym daja na mojej skorze bardzo mocny efekt, fajne są z daxa, no ale teraz przerzucilam sie na samoopalacz z ori i w ogole mnie nie zapycha i daje naturalny odcien opalenizny
na razie to moj kwc wsrod samoopalajacych/brazujacych produktow do twarzy ---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- patrzcie jakas nowosc mineralna z dermacolu http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=40030
|
|
|
|
#2129 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2130 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
wyjatkowo mocna. Poza tym zapycha mnie. A ten samoopalacz z ori to moj pierwszy samoopalacz
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:32.

u mnie tez pochmurnie i pryszczato bo @ się zbliża

mi jak nigdy malo pryszczy podczas okresu wyskoczylo, ale sie ciesze
Ale obiecałam Tż'owi, że pomogę mu w napisaniu listu na fakultety z angielskiego, a że wczoraj dopiero mi o tym powiedział, to postanowiłam wstać wcześniej i to zrobić i przyszedł do mnie jakoś ok.8:30, przepisał i poszedł do szkoły 

A myślałam, że ja tu jestem najmłodsza
to zaczęłam z nimi też chodzić na imprezy, teraz też brat mnie zaprasza do siebie na jakieś domówki, chociaż już się wyprowadził
A Tż tylko się nabija "pamiętaj słońce,że śliniaczki poszły w górę" 
Jutro nasza rocznica, ale nie spędzimy jej razem .. Jakoś sobie poradzę choć pierwsze dni będą ciężkie.. Mam nadzieję, że będzie miał tam dostęp do internetu to chociaż będziemy mogli sobie codziennie pogadać , bo jeżeli nie to kontakt będzie ograniczony trochę.. 

Jeszcze ten oriflame...:P
Nie chce mi się uczyć jak nie wiem...