![]() |
#151 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Bransoletki które mówią o Tobie (charms, pandora, lilou, trollbeads )
Cytat:
![]() Przeoczyłam, ale śliczne są "magiczne grzyby" Edytowane przez Calluna_Vulgaris Czas edycji: 2010-11-05 o 16:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#152 |
Rozeznanie
|
Paulina
Te wstawione w tym wątku widziałam i są śliczne, ale ciekawa jestem reszty ![]() Jakbyś miała troszkę czasu, to ja bardzo chętnię ;* A z ceną jak? Mówicie, że bardzo dużo, tzn.? |
![]() ![]() |
![]() |
#153 |
Wtajemniczenie
|
Ok, już wstawiam
![]() A ceny są takie: Mikołaj- 129PLN Choinka- 95PLN Domek- 129PLN Skarpeta z prezentami- 89PLN Buda z pieskiem- 119PLN Czapka (chyba, nie wiem dokładnie co to jest ![]() Miś na sankach- 119PLN Biblia- 129PLN Trochę przesadzili rzeczywiście z tymi cenami, z tego co mi wiadomo w Aparcie będą niższe ![]() ![]() I tak sobie pomyślałam, że te pytania to można by było wstawić do pierwszego posta, żeby każdy je widział i ich nie przeoczył ![]() Edytowane przez paulina95 Czas edycji: 2010-11-05 o 17:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#154 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#155 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#156 |
Raczkowanie
|
No dobra, ale gdzieś to jest napisane, czy w salonie Ci powiedzieli ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#157 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#158 |
Raczkowanie
|
Tak, rzeczywiście, pogrzebałam i też znalazłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#159 |
Rozeznanie
|
Bardzo Ci dziękuję!
![]() Chyba się na misia podkuszę i z apartu reniferka. Śnieżynek nie ma chyba? |
![]() ![]() |
![]() |
#160 |
Wtajemniczenie
|
Nie ma za co
![]() Renifer z Apartu naprawdę jest śliczny ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#161 |
Zadomowienie
|
Kurcze a ja chciałam zamówić sobie taką śnieżynkę, tyle że z Verony za coś ok 40zł, a teraz jej już nie ma
![]() Wiecie coś o tym, gdzie można ją złapać? Kilka mies. temu była na allegro a teraz już nie ma ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#162 |
BAN stały
|
Hejka,
nareszcie znalazłam chwilę na zrobienie fotki. Oto moja kompozycja murrano ![]() proszę o szczere opinie co o niej myślicie? wkleiłam fotkę |
![]() ![]() |
![]() |
#163 |
Rozeznanie
|
To teraz moja kolej
![]() 1. Imię - Magda 2. Wiek - 36 3. Data urodzin - w Dzień Matki ![]() 4. Czym się zajmujesz (praca, szkoła?) - pracuję 5. Jakie jest twoje hobby, czym się interesujesz? - Nie licząc licznych i ciekawy które "przeminęły z wiatrem" to lubię hodować rośliny doniczkowe, gotować i robić na drutach ![]() 6. Twoje największe marzenie to... hmmm 7. Kiedy zaczęła się Twoja przygoda z biżuterią? - co najmniej kilkanaście lat temu. Jestem "sroką" i uwielbiam świecidełka. Biżuteria modułową interesuję sie od roku a Trollami od 10 miesięcy. 8. Sama kupujesz kolejne części do swojej bransoletki czy ktoś Ci kupuje - głównie sama chociaż czasami i mąć potrafi zaszaleć i zaskoczyć mnie jakimś prezentem. To od niego dostałam pierwszą bransoletkę Trollbeads z 2 koralikami ![]() 9. Dlaczego zbierasz pandorę/ trolle/ charmsy/ lilou? Tylko dlatego, że Ci się podobają czy mają też dla Ciebie jakąś wartość sentymentalną i są czymś więcej niż koralikiem? podobają mi się ![]() 10. Twoja ulubiona zawieszka to... hmm, jeżeli już muszę wybrać to 2 koraliki unika i Maski Teatralne ; uwielbiam je obracać na bransoletce
Edytowane przez magdadro Czas edycji: 2010-11-05 o 20:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#164 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Nie miej mi za złe że odsyłam Cie do jednej z moich wcześniejszych wypowiedzi ale pisałam o tym wiele razy i nie chcę spamować wątku ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...e#post20732426 post 1301 Zachęcam do odwiedzenia w sieci obydwóch sklepów internetowych i profili na facebooku gdzie można zobaczyć zdjęcia bransoletek nadsyłanych przez właścicielki i właścicieli ![]() aaaa co tam, pokaże je jeszcze raz .... nie bijcie ![]() w końcu jest tu sporo nowych wielbicielek biżuterii modułowej oczywiście zdjęcia pokazują różne kompozycje tych samych koralików ![]()
Edytowane przez magdadro Czas edycji: 2010-11-05 o 20:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#165 |
Wtajemniczenie
|
Dziękuję za odpowiedź. Właśnie rozważam teraz opcje na bransoletki...na pewno kupię jakąś lilou albo charming, i może pandora...sama nie wiem
![]()
#166 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i dramat, zakochałam się i w Pandorze i w Trollach i w Lilou i chcę mieć wszystkie! Do tego przypomnę, że jestem cały czas zakochana w charmsach, ale taką bransoletkę już mam ![]() Aż się przyjrzę stronie Trollbeads ![]()
![]() |
#167 |
Raczkowanie
|
Mam nowego charmsa. Myszkę komputerową z apartu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#168 |
Zakorzenienie
|
Odwiedziłam tą stronę Trolli ... i wpadłam po uszy! Jestem absolutnie zakochana! Poza bransoletką i mnóstwem koralików, strasznie spodobały mi się łańcuszki z perełką
![]()
#169 |
Zakorzenienie
|
ja też ją mam
![]() magdadro! ![]() ![]() to teraz ja spróbuję ![]() 1. Imię - Magda 2. Wiek - nie zgadzam się na takie pytanie!!! 3. Data urodzin - 9 grudnia 4. Czym się zajmujesz (praca, szkoła?) - pracuję, ale chętnie już bym przeszła na emeryturę ![]() 5. Jakie jest twoje hobby, czym się interesujesz? - uwielbiam czytać, interesują mnie zagadnienia psychologiczne i socjologiczne, oraz ogólnie rozwój nauki, ale narazie moje badania ograniczają się do najciekawszego socjologicznie dwuosobowego zespołu moich dzieci. Poza tym jestem zamiłowaną perfumiarą. Zbieram, testuję, czytam i wącham, wącham ![]() 6. Twoje największe marzenie to... wiadomo o czym marzy mama dwójki dzieci... 7. Kiedy zaczęła się Twoja przygoda z biżuterią? - zawsze miałam tendencje do ozdabiania i kombinacji. Jak chodziłam do szkoły modne były ozdoby z czegokolwiek ![]() 8. Sama kupujesz kolejne części do swojej bransoletki czy ktoś Ci kupuje - głównie sama , ale często naciągam TŻta, albo delikatnie mu sugeruję co bym chciała A niedawno sam wpadł na fajny pomysł bo mi chciał kupić charmsa z marką mojego auta! Uważam,że pomysł genialny więc jak ktoś znajdzie charmsa Mitsubishi proszę dać znać! 9. Dlaczego zbierasz pandorę/ trolle/ charmsy/ lilou? Tylko dlatego, że Ci się podobają czy mają też dla Ciebie jakąś wartość sentymentalną i są czymś więcej niż koralikiem? nie oszukujmy się. Zbieram dlatego, ze padłam ofiarą genialnego zabiegu marketingowego ![]() ![]() ![]() ![]() 10. Twoja ulubiona zawieszka to... znak chanel na bransoletce z charmsów. Jest delikatny i ładny, i dobrze oddaje opis punktu 9 ![]() ![]()
...Im bardziej Puchatek zaglądał do środka, tym bardziej Prosiaczka tam nie było... Edytowane przez ennkaa Czas edycji: 2010-11-06 o 09:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#170 |
Wtajemniczenie
|
Magda, piękne masz te bransoletki!
Niestety, nie mam żadnego Trolla w okolicy, a szkoda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#171 |
Raczkowanie
|
Noo super. Tylko sprzedali mi jakiś taki porysowany egzemplarz. Muszę iść wymienić. Co prawda cenę oderwałam, ale nie wyrzuciłam, więc mam nadzieję, że wymienią. Kurcze płacę za coś prawie 60 zł to chyba mam prawo wymagać, żeby było idealne. Nie? :P
Nie mam w ogóle pomysłu na moją bransoletkę. Ale chyba nie zawsze pomysł musi być? Po prostu kupuję to co mi wpadnie w oko ![]() Edytowane przez monikaninoczka Czas edycji: 2010-11-06 o 10:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#172 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do pomysłu to ja też nie mam, własnie kupuję to co mi wpadnie w oko. Dziewczyny robią sobie różne bransoletki na różne okazje, świąteczne, wakacyjne to wtedy dobrze jest mieć zamysł. Ja mam jedną brabsoletę i ona jest taką zbieraniną tego co mi się podoba, więc poprostu jakoś tak pokazuje mnie, to i pomysłu na początku nie miałam. A teraz noszę te przywieszki na które mam ochotę, albo te które mi pasują do stroju. Ale myszki akurat nie noszę na bransolecie tylko na łańcuszku.
![]() |
#173 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak bardzo porysana nie jest i zdaję sobie sprawę, że nowa idealna po kilku dniach tak b wyglądała, ale ja pedantką jestem :P Spróbuję wymienić, żeby na początku chociaż była gładka. Mam wrażenie, że ta może ktoś zwracał i dlatego taka jest. A ja mam i tak na razie tylko 3 przywieszki, w tym jedna na reklamacji, to nie porysa mi się może za szybko, bo nie będzie miała od czego. Ale oby mi wymienili. Zastanawiam się też co bym chciała następne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#174 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#175 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#176 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#177 |
Zadomowienie
|
hortensja na żywo jest śliczna, a ze skóry jestem bardzo zadowolona. dużo bardziej do mnie pasuje, chociaż teraz zbieram kasę na srebrną.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#178 |
Zakorzenienie
|
Ale się zdenerwowałam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#179 |
Wtajemniczenie
|
Napiszesz adres tej strony?
Edytowane przez paulina95 Czas edycji: 2010-11-06 o 17:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#180 |
Zakorzenienie
|
www.amazon.com
![]() Prawie wszystko co ma aprt tam jest i myślę że jak nie ma to albo wykupione albo to te kopie Agathy. Jest nawet fortepin Z yes zauważyłam nowegokota, lód, łyżwę i kawa :/ Edytowane przez sorina Czas edycji: 2010-11-06 o 17:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:40.