|
|
#151 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prawiczek w wieku 21 lat?
No, ja tak samo.
Znam sporo osób które pierwszy raz całowały się koło 20. Ale nikt ci nie powie prawdy ![]() No to skoro bliscy znajomi nie kłamią... Skoro jesteś tego na 10000% pewna i dałabyś sobie rękę uciąć... No to po prostu oni na kogoś trafili, ty nie, kwestia przypadku. No nie będziesz doświadczona nie będziesz wiedziała co i jak, bo jak masz być doświadczona i wiedzieć co i jak?:P No przestań, to nie ma żadnego znaczenia, zwłaszcza jak ludzie się kochają. Nieumiejętności są neutralizowane przez buchające pożądanie, namiętność i chęć bycia blisko nawet nie zauważysz kiedy to minie
Edytowane przez muszynianka Czas edycji: 2010-11-06 o 15:41 |
|
|
|
|
#152 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja się po prostu boję, że mój brak doświadczenia, a co za tym idzie umiejętności będzie jakimś problemem...
'Psycho, groupie, coccaine, crazy..' Edytowane przez Roisin92 Czas edycji: 2010-11-06 o 15:45 |
|
|
|
|
|
#153 |
|
Zakorzenienie
|
Ech
ale spójrz masz dopiero (!) dopiero 18 lat, gdybyś miała 25-30 to może wtedy bym się zaczynała martwić.
|
|
|
|
|
#154 |
|
Rozeznanie
|
wiem, ale i tak czuję się trochę dziwnie... zresztą już jestem powyżej średniej xdd
|
|
#155 |
|
Zakorzenienie
|
Statystyki kłamią
ważniejsza jest moda i mediana a nie średnia weź przestań, statystycznie to każdy polak ma 0,35 kota
|
|
|
|
|
#156 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziękuję za wypowiedzi, mimo, że lekko mnie zdenerwowałaś na początku
|
|
|
#157 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
jeśli to taki ogromny problem twoim zdaniem, to prześpij sie z kims i tyle. chetnych znajdziesz na pewno ![]() zreszta jeden raz cie g***o nauczy i żadne to doświadczenie, jedynie pozbawi błony dziewiczej. a chyba nie chcesz współżyć regularnie nie majac na to ochoty (wywnioskowalam z twoich wypowiedzi, ze masz ochote, ALE z kimś wyjątkowym, a na razie takiej osoby nie masz), bo bylby to przypadkowy partner? ---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ---------- i nie mowie tego złośliwie. sama stracilam dziewictwo w młodym wieku, z czystej ciekawosci, bez głębszego uczucia. nie żałuje, ale dumna z tego też nie jestem Edytowane przez 201712190924 Czas edycji: 2010-11-06 o 16:06 |
|
|
|
|
|
#158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziwne to jest jedynie to że się czujesz dziwnie.Ludzie dostali internet i zaczęli masowo wciskać nos w códze łózka i młodzi ludzie dostaja szajby "bo jeszcze tego nie robili" tylko dlatego że pare nastoletnich siusmajtek wypisuje swoje wynórzenia seksualne w internecie. jakby były dojrzałe, to by nie wypisywały, człowiek dojrzały (psychicznie a nie tylko metrykalnie) umie o siebie dbać więc chroni swoja intymność a nie kłapie paszczą na cała Polskę. Powiem Ci tak, wg standardów usenetowych, to byłam prawie staruszką jak w końcu zaczęłam myślec o umawianiu się z facetami a potem o seksie z nimi .I nie żałuję, bo jak widzę co wypisują nastolatki o seksie, jakie maja problemy, jakie to wszytko dla nich skomplikowane, bolesne, straszne i w ogóle ile to trzeba sie wątków nawypisywac i po forach napytąc i napróbować żeby w końcu "wyszło" cos, co jest naturalną instynktowną czynnością z która radza sobie nawet zwierzęta, to ja im tylko współczuję. ja tam sobie spokojnie dojrzałam nie tylko fizycznie (to ze kobiecie cycki urosły to jeszcze nie znaczy że dojrzała jest) i nic nie było problemem, nic nie bolało, nie było strachu i kompleksów. fajnie było i fajnie jest warto czekac na swój czas i na partnera z którym się to zrobi bo się chce, a nie "bo inni już to robią" i czy to wypadnie w wieku lat jeszcze nastu czy 20 kilku czy może i 30tu- to każdego prywatna sprawa a nie że jest norma którą wypada wyrobić, bo jak nie, to sie dziwnym jest.Po prostu, należy wrzucić na luz i robić swoje- a nie na innych patrzeć.
|
|
|
#159 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- zgadzam sie
|
|
|
|
#160 |
|
Raczkowanie
|
ehc ja nie rozumiem czemu skoro masz takie przekonania White Angel to powstał taki temat.. bądź pewien swoich przekonań i sie ich trzymaj. Mój Tż miał taki sam pogląd na tę sprawę jak Ty, chciał to zrobić z kobietą swojego życia i to było dla niego ważne. Kiedy pierwszy raz się kochaliśmy miał 20 lat i nie miał wcześniej żadnych doświadczeń, nie wstydził sie tego ani nie był dumny specjalnie. Ot tak uznaliśmy to za całkiem naturalne. Kiedy spotkasz właściwą kobietę ona nie powinna mieć żadnych obiekcji co do Twojego braku doświadczenia, a może nawet ucieszy ją myśl że to właśnie na Nią czekałeś tyle lat
|
|
|
|
|
#161 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- Jeszcze jedno: Cytat:
Polecam czytać więcej gazet lub zacząć uprawiać jakiś sport, może wtedy to co kto robi w swojej sypialni nie będzie Wam spędzało snu z powiek. ---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ---------- Jedna z największych bzdur jakie słyszałam, wybacz. Wiesz, że związki się rozpadają? Wiesz, że czasem partner umiera? I co wtedy? Jak kogoś innego pokochasz, to znaczy, że nie kochałaś poprzedniego?
|
||
|
|
|
|
#162 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam wiele szacunku dla autora tematu. Sama straciłam dziewictwo mając ponad 20 lat, z 19-letnim partnerem-prawiczkiem i wcale nie przeszkadzała mi obustronna cnota, przeciwnie, cieszyłam się. I w dodatku żadne z nas nie jest słabe w łózku, było cudownie i jesteśmy super dopasowani.
|
|
|
|
|
#163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#164 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Szanuję prawo innych do decydowania o sobie w tak ważnych sprawach. Nie szanuję natomiast osób, które z racji tego, że wybrały gruszki a nie jabłka czują się lepsze i zamiast rozmawiać z innymi przemawiają do nich z wyższością i przypinają im metki ![]() ennostiel - czytałaś inne tematy założone przez aniołka? Jak na kogoś, kto czeka na właściwą i jedyną osobę, interesuje się dziwnymi rzeczami - na przykład analem bez gumki. Myślałby kto, że to wyższa szkoła jazdy ![]() Z drugiej strony dobrze, że jeszcze się nie seksi, bo ma ewidentne braki teoretyczne - patrz: jego kolejny temat, w którym oblicza "nieskuteczność" pigułek. Nie wiem czy śmiać się, czy płakać
|
|
|
#165 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Żyjmy i dajmy żyć innym. Cytat:
|
||
|
|
|
|
#166 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#167 | |
|
Zakorzenienie
|
Wiedziałam, ze nie powinnam tu zaglądać, bo kolejny ponad 20to letni prawiczek od siedmiu boleści, który potrafi tylko gadać jakie to kobiety są łatwe.
|
|
|
|
#168 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#169 |
|
Zakorzenienie
|
mysiak przepraszam za offtop, tak mi się nasunęło jak obejrzałam petycję
Do: Prawodawców, dziennikarzy i hodowców zwierząt zabijanych dla futer Prezydent Rzeczypospolitej Polskiej Pan Lech Kaczyński czy nie należy wystosować nowej, aktualniejszej? ? |
|
|
|
|
#170 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Sprawdzę, czy na stronie źródłowej jest aktualniejsza wersja.Żeby nie było, że całkiem offtopowo: w związku z tematem o (nie)skuteczności prezerwatyw i tematami (to już chyba trzy?) Aniołka, na które reaguję alergicznie, TŻ się odgraża, że odetnie mnie od Wizażu, bo jestem nadciśnieniowcem i mu zejdę przy kompie Muszynianko, podziwiam, że nie dajesz się wyprowadzić z równowagi.
|
|
|
#171 |
|
BAN stały
|
A ja autora popieram. Też jestem prawiczkiem i w życiu bym nie chciał takiej, która szybko z kimś poszła do łóżka
|
|
|
|
|
#172 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to jest właśnie w was, ponad 20-to letnich prawiczkach najgorsze. Uważacie się za takich och i ach i obrażacie dużo kobiet.
|
|
|
|
#173 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja sama znam BARDZO blisko mężczyznę, który zrobił to po raz pierwszy w okolicy 23 urodzin i nigdy nie traktował kobiet z wyższością, nie przyczepiał im metek ani nie uważał się za lepszego
|
|
|
#174 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#175 |
|
BAN stały
|
Ja szanuję wszystkie kobiety tak samo, ale partnerki która miała wielu partnerów nie jest dla mnie. Może być najlepszą przyjaciółką, ale jako prawiczek wolałbym mieć bardziej niewinną i delikatną dziewczynę, a nie taką która już dobrze poznała świat wyuzdanych rzeczy
|
|
|
|
|
#176 |
|
Zakorzenienie
|
KLOOOOOOOOOOOOOON
|
|
|
|
|
#177 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Nie-dziewice też potrafią być delikatne. ![]() Seks kojarzy Ci się tylko z wyuzdaniem? Biedny Ty. ---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:47 ---------- Szczerze? Pomyślałam tak samo. |
||
|
|
|
|
#178 |
|
BAN stały
|
Jeden partner w poważnym związku mnie nie razi, ale przygody, seks bez miłości już tak
|
|
|
|
|
#179 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#180 | |
|
Zakorzenienie
|
To, że dziewczyna prześpi się ze swoim przyszlym facetem bardzo szybko to jest zupełnie co innego niż przygody i zwykły seks bez miłości.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:00.

nawet nie zauważysz kiedy to minie

ale spójrz masz dopiero (!) dopiero 18 lat, gdybyś miała 25-30 to może wtedy bym się zaczynała martwić.
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Sprawdzę, czy na stronie źródłowej jest aktualniejsza wersja.