|
|||||||
| Notka |
|
| Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3361 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kraków cz. 5 - jesteśmy niebezpieczne;)
Ale mówiłyśmy też o tych "bardziej potrzebujących" co nie dostają, bo przekraczają progi, a bardzo by chcieli, bo wciąż im mało...
Dla mnie koniec tematu. Każdy ma swoje racje.
|
#3362 |
|
Zadomowienie
|
Hula, to akurat pogląd mojej mamy, nie mój
co innego, że ja nie umiem uczyć się przy kimś, chyba, że faktycznie go znam (dlatego z przyjaciółką miałam wynająć kawalerkę, ale już kiedyś mówiłam jak wyszło i jaką "przyjaciółką" teraz jest). Wiesz, gdybym tylko mogła, to wynajęłabym pokój ze swoim chłopakiem i od razu zaoszczędziła, ale na razie nie ma takiej opcji. Wieje tak mocno, że jeszcze chwila, a drzewo obok okna trafi prosto w mój balkon. Shiru, o nich też mówiłyśmy, wiem o tym, ale chodziło mi o tych, co dostają mniej zasłużenie i Twój cudowny, przeuroczy komentarz odnośnie mojej wypowiedzi
And when I kick my legs, I got rythm My great grandpa was a blues lover He'd be rockin' his moonshine to B.B.King and Jimmy Reed... Edytowane przez Mjucaczek Czas edycji: 2010-11-06 o 15:48 |
|
|
|
#3363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Więc bardziej potrzebujące są te osoby, które się nie łapią w progach, bo ich dochód przekracza jakąś sztuczną linię o śmieszne sumy, aniżeli te osoby, które te linię przekraczają znacznie, ale tego nie wykazują. Kto jest w takim wypadku bardziej potrzebujący ? Rozumiem, że ten biedniejszy ma sobie od ust odjąć i rozplanować swoje wydatki, bo nie jest " mądrym Polakiem " ? Wiesz, ile zarabia urzędnik w starostwie powiatowym ? Inspektor z wyższym wykształceniem, po 10 latach pracy, po skończonych iluś kursach ? ok. 1200 zł, widziałam paski. Dla mnie jest kłamstwem sytuacja, kiedy pracodawca wpisuje w papierach, że pensja pracownika wynosi 1500 zł, kiedy tak na prawdę płaci mu o przykładowo 100 % więcej. Tak sytuacja wygląda dla mnie. I nie chciałabym, żebyś odebrała to wszystko broń Boże personalnie, albo coś z tych rzeczy.
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
|
#3364 | ||
|
Copyraptor
|
Cytat:
![]() Quarelling on the internet is like running in special olympics - even if you win, you're still retarded. Cytat:
![]() Mju - jedni mają dwójkę pracujących rodziców, inni chłopaka który opłaca za nich część rachunków i jedzenia. Idę o zakład, że gdyby wasi rodzice mieli możliwość wystawienia papierka na 1000zł i socjal by się wam należał, to też byście korzystały Nie lubię zaczynać dnia takimi dyskutującymi, i potencjalnie kłótnogennymi postami, więc czas napisać coś miłego... Ineso, Ecrulo, na pewno świetnie dziś wyglądacie
|
||
|
|
|
#3365 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już nie wspominając o tym, że dorabiam, kiedy mam taką możliwość. Ale tak, mam wciąż mało.
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
|
#3366 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() cat nie mogę dorwać;/ sama już chetnie bym to zakończyła bo ciągnie sie to i ciągnie;/ już nawet nie pamiętam co ja tam zamówiłam;/ tylko we 2 jesteśmy wiec chyba nam się nie opłaca zamówić;/ bo koszty przesyłki przewyższą oszczędnosci i frajde z zakupów;/ Cytat:
polecam![]() Cytat:
![]() chyba że któraś z Was chce stanik 65G z metką nowy tylko raz mierzony? o matko dopiero doszłam do siebie po parapetówce wczorajszej ![]()
|
|||
|
|
|
#3367 | |
|
Zakorzenienie
|
Jezu, ja po prostu tak mam i już! Nie wiem dlaczego zawsze któraś się tego czepia! To ja się denerwuje tymi postami nie wy, więc nie wiem o co wam chodzi.
Ech, też mam do oddania stanik..
|
|
|
#3368 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niestety życie jest takie że trzeba wybierać;/ albo prywatność i mniej kasy albo więcej kasy i mniej prywatności a nie masz możłiwości dorabiania sobie;>? Cytat:
a ja to już łądnie nei wyglądam ;p? |
||
|
|
|
#3369 |
|
Copyraptor
|
Bo się martwimy o Twój żołądek, wrzody Ci się zrobią
Baby, w tym zamówieniu przyprawowo-kawowo-herbacianym można kupić kozieradkę, właśnie czytam o jej różnych właściwościach, i wydaje się fajna tylko strasznie kaloryczna ![]() Hula, ty też pewnie ślicznie
|
|
|
|
#3370 |
|
Zakorzenienie
|
Melka, nie widze innego sposobu, żeby rozdysponować stypendia niż ustalenie konkretnej kwoty. Czasem różnice są groszowe, ale tak samo jest z płacą minimalną, stażowym czy nawet stypendiami naukowymi. Jest jakaś wyznaczona liczba i koniec.
I dalej będę się powtarzać, ale tak jak pisałam (wielokrotnie): różni ludzie, różne potrzeby. Jak chce się żyć na jakimś standardzie to trzeba za to płacić. Jednemu wystarczy 700zł na miesiąc, inny ma 2000zł i mu braknie. A jak wiemy, apetyt rośnie w miarę jedzenia... Chyba muszę kupić większą blachę na muffiny. Lepsza silikonowa czy taka blaszana? Zaczynam się bać tego zamówienia
...Popatrz prawdzie w oczy On Cię zauroczył... Cinderella is a proof that a new pair of shoes can change your life Edytowane przez Shiruvii Czas edycji: 2010-11-06 o 16:07 |
|
|
|
#3371 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
od razu czuć jeżeli z kimś się pokłóciłaś tutaj na wizażu i wszystkie się zaczynamy spinać a tego nie chce nikt ![]() poza tym nudno będzie jak Cię będą blokować
|
|
|
|
|
#3372 |
|
Zadomowienie
|
Hula, g? hm pewnie będzie za duży, ale ciekawa go jestem, jak wygląda ?
![]() edit : Oj wiesz, umowę mam na rok, nie mogę tego tak zmienić i jak napisałam, ja nie umiem mieszkać z obcymi, a w momencie gdy szukałam pokoju 2osobowe były w cenie tego co ja mam ... ![]() Cholerko - mój chłopak pomaga mi z pieniędzy swoich rodziców, tak to wspaniałe uczucie, nie? to troszkę inna sytuacja, tyci. robi to, choć tego nie chcę, ale bez tego nie byłoby muffin...więc w sumie robi to dla siebie I może Cię to zdziwi, ale nie skorzystałabym z tego, bo stypendium to i tak dla mnie konieczność, póki nie znajdę pracy ja mam pieniądzowstręt, nie lubię jak ktoś mi za coś płaci, jakieś pieniądze daje, wolę sama je "zdobyć". szkoda, że nie mam jak :/
And when I kick my legs, I got rythm My great grandpa was a blues lover He'd be rockin' his moonshine to B.B.King and Jimmy Reed... Edytowane przez Mjucaczek Czas edycji: 2010-11-06 o 16:09 |
|
|
|
#3373 | |
|
Zakorzenienie
|
No wrzody to mi się zrobią akurat z innego powodu niż denerwowania się na jakichś debili na forum :/
|
|
|
#3374 |
|
Zakorzenienie
|
bój się bój
![]() bo jak ja ostatnio zxobaczyłam jak wielką siatę dla mnie masz to aż się przeraziłam ![]() kiedy maksymalnie najpóżniej moge Ci dać moje zamówienie? bo oddałam kompa koledze do zrobienia formatu i nie wiem kiedy go odzyskam |
|
|
|
#3375 | |
|
Zakorzenienie
|
Frustracje przelewam na wszystko co się da, a na pierwszy ogień idzie R. Poza tym na prawdę jest irytujące, jak już kolejny raz ktoś pisze "przesadzasz", "nie wiem po co się ekscytujesz, to tylko internet".
|
|
|
#3376 |
|
Pani Buka
|
ja też napiszę coś miłego. zanim się ciemno zrobiło to byłam z TŻ w parku i robiliśmy zdjęcia!
Neciak, ale tak czy siak powinnaś przestać brać te różne teksty aż tak do siebie, bo w końcu przez jakąś pierdołę Cię zablokują na stałe i co my wtedy zrobimy? może przestań czytać?
|
#3377 |
|
Zakorzenienie
|
Do poniedziałku, powiedzmy do 10
|
#3378 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a tak na serio to przy obwodzie 65 misecka G wcale nie jest taka ogromna, gorzej jakbym miała G przy obwodzie 80 :d wtedy bym była jak mała orka
|
|
|
|
|
#3379 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak dostałabym stałego bana to miałybyście w końcu spokój ![]() ---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ---------- Dziewczyny, zerknijcie na to zamówienie z maseczkami. Żadna nic nie chce?
|
|
|
#3380 |
|
Zadomowienie
|
Poza tym- Cholerko... jak to "zaczynać dnia" ?! Czy Ty dopiero wstałaś?
Muszę to powiedzieć - z chłopakiem robimy najlepszy rosół pod Słońcem! Hula - za ladą niewiele było widać miednic nie mam, ale jednak zostanę przy 65 c myślałam, że może ta miseczka była za mała na Ciebie, czy coś takiego ![]() Ja maseczek nie chcę, wczoraj w R. kupiłam peeling i maseczkę z DAX (Perfecta) za 1,49zł/szt [bez żadnej promocji!]. Jak dla mnie są rewelacyjne, peeling starczy min. na 5 użyć, szczególnie ten drobnoziarnisty, grubo potrzeba trochę więcej.
And when I kick my legs, I got rythm My great grandpa was a blues lover He'd be rockin' his moonshine to B.B.King and Jimmy Reed... Edytowane przez Mjucaczek Czas edycji: 2010-11-06 o 16:18 |
|
|
|
#3381 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc przynamniej dla mnie wszystkie posty bez emotek od razu mają otoczkę "jestem zła, wku***ona i z daleka ode mnie" ja akurat tak je odbieram i nie mówię tutaj konkretnie o Twoich tylko o wszystkich bez emotek niestety dyskusje internetowe są takie że czasami można nie odebrać dobrze intencji drugiej osoby, a własnie używanie emotek wiele ułatwia dlatego moje posty są czasami przepakowane emotkami |
|
|
|
|
#3382 |
|
Pani Buka
|
Z maseczek nic nie chcę, wszystko mam...
Za to co z tym zamówieniem co wyszukała Ax? ja chcę mój podkład!
|
#3383 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no bo własnie ten co zamawiałyśmy wspólnie jest za mały ![]() robią mi się bułki nad nim ![]() wogóle to chciałam się pożalić, mam nieoczekiwany efekt uboczny odstawienia tabsów libido spadło do zera.....a przecież tyle się pisze, że dziewczyny po odstawieniu miały wręcz odwrotnie.... za to ja biorąć miałam ciągle ochotę a teraz nic...
|
|
|
|
|
#3384 |
|
Zadomowienie
|
O tak, moje posty to emotikonowy raj
Hula, to pokaż jak on wygląda! ![]() Nie martw się, ja nie brałam tabsów nigdy, libido moje jest wysokie do czasu aż się nic nie zacznie, potem ...się nudzę lol a to zdecydowanie nie wina chłopaka
And when I kick my legs, I got rythm My great grandpa was a blues lover He'd be rockin' his moonshine to B.B.King and Jimmy Reed... Edytowane przez Mjucaczek Czas edycji: 2010-11-06 o 16:22 |
|
|
|
#3385 |
|
Pani Buka
|
Hula - może to przez psychikę? w sensie że się po prostu trochę boisz
![]() Mju - O.o (odnośnie tego na biało - nie rozumiem )ja nadużywam emotek i chyba nic na to nie poradzę...
|
#3386 | |||
|
Copyraptor
|
Cytat:
To zależy - jak pieczesz używając papilotek, to blaszana, jak wolisz natłuścić, albo w ogóle piec bez niczego, to silikonowa ![]() Cytat:
(strasznie długie zdanie mi wyszło I cóż, u nas jest trochę na odwrót, bo to ja jestem ta bardziej zaradna. I nie powiem, żeby mi to nie odpowiadało Cytat:
Wcale nie...już o 15! |
|||
|
|
|
#3387 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() idę zaraz zrobić pastę serową dla mojego głodomora
|
|
|
|
|
#3388 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie, nie kejefsi.
Cholerko -Nie zjechałam Ciebie, nie przeklinałam tutaj. Powtarzam raz jeszcze i ostatni. To MOJA SPRAWA czy się czymś denerwuję czy nie, czy przesadzam czy nie. Nie zjechałam Ciebie, nie przeklinałam tutaj.
|
|
|
#3389 | |
|
Matka Smoka
|
Cytat:
![]() No pewnie o to, że zawsze piszesz tutaj o tym, więc mamy wrażenie, że szukasz pocieszenia/obrony/wsparcia/usprawiedliwienia/itp. |
|
|
|
|
#3390 | |
|
Zakorzenienie
|
O nie nie nie. To nie ja zaczęłam temat tamtego wątku! Nie szukam tutaj "pocieszenia/obrony/wsparcia/usprawiedliwienia/itp."!
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:13.

co innego, że ja nie umiem uczyć się przy kimś, chyba, że faktycznie go znam (dlatego z przyjaciółką miałam wynająć kawalerkę, ale już kiedyś mówiłam jak wyszło i jaką "przyjaciółką" teraz jest). Wiesz, gdybym tylko mogła, to wynajęłabym pokój ze swoim chłopakiem i od razu zaoszczędziła, ale na razie nie ma takiej opcji.

)