Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010 cz.III - Strona 27 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-11-06, 16:08   #781
Misiulka1
Zadomowienie

GG do Misiulka1
Dot.: Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010 cz

papeteria koniecznie daj znać co po wizycie.
Cytat:
Napisane przez Alguien Pokaż wiadomość
Jejku jak ten czas leci, Milena dzis konczy 5 miesiecy !!!
już o kurcze to prawie już pół roku wszystkiego najlepszego dla Milenki . A nocka dziękuję lepsza niz poprzednia ale bez rewelacji.

Byłyśmy dziś u mojej siostry i próbowałyśmy dać Niuni butlę niestety nasze próby spełzy na niczym

29tc - 1230g
33tc - 1919g
37tc - 2538g
40t3d - 3440g, 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/xnw4pc0z1lc1asm8.png
Misiulka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-06, 16:16   #782
aniaa22
Zakorzenienie

Dot.: Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010 cz

Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość
Jedziemy zaraz do lekarki bo w koncu sie dodzwonilismy (poki co jedziemy do tej samej) byla na kongresie dwa dni
az zal mi go budzic no niedawno jakims cudem zasnal
po konsultacji telefonicznej jest to prawdopodobnie nadal infekcja i to postepujaca ...zobaczymy co powie ale i pewnie zleci to co i tak planowalismy zrobic czyli posiew moczu i kalu ....

pozniej Was nadrobie ......
trzymam kciuki kochana zebyscie wreszcie znalezli przyczyne koniecznie napisz co mowila lekarka

Cytat:
Napisane przez Misiulka1 Pokaż wiadomość

Byłyśmy dziś u mojej siostry i próbowałyśmy dać Niuni butlę niestety nasze próby spełzy na niczym
a moze sprobuj innej butelki. moze smoczek jej nie odpowiada?
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-06, 17:24   #783
karolcia228
Zakorzenienie

GG do karolcia228 Send a message via Skype™ to karolcia228

Cytat:
Napisane przez aneciaslonko Pokaż wiadomość
Anoxa i Karolcia mam do Was pytanko odnośnie wózka BOLDERA:
1.czy u was pokonuje krawężniki?Bo u mnie jeśli nie podniosę go to -staje dęba, a facet w sklepie inaczej go reklamował...aaa 2. i jeszcze jedno:czy znosi Was na prawą lub lewą stronę i 3. czy tylne koła latają trochę czy są raczej sztywne?
1. ja nie ma problemów, podnosi się ładnie, po schodach fajnie się jeździ...pod większe krawężniki też, na dziurach amortyzatory fajnie się zachowują, przednie koła skrętne, nie blokowane.

2. tak znosi troszkę na prawo

3. tak są luźne, sprawdzałam we wszystkich są takie luźne by wózek nie zachowywał się sztywno.

Cytat:
Jedziemy zaraz do lekarki bo w koncu sie dodzwonilismy (poki co jedziemy do tej samej) byla na kongresie dwa dni
po konsultacji telefonicznej jest to prawdopodobnie nadal infekcja i to postepujaca ...zobaczymy co powie ale i pewnie zleci to co i tak planowalismy zrobic czyli posiew moczu i kalu ....

Powodzenia, oby nic poważnego, biedny buziaki do Nastki

My byliśmy u mamy na obiadku w hotelu, zamowiliśmy 1 porcje bo taka duża, szaszłyk rybny z ziemniakami pieczonymi i surówki
...Nasz Aniołek...20.08.2009...

http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png
karolcia228 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-06, 17:42   #784
Misiulka1
Zadomowienie

GG do Misiulka1

Aniu mam smoczek TT, avent, lovi, chicco, nuk i nadłużej pociągnie z lovi ale tylko ok. 20ml i potem już nie chce pić z butli, puszcza go , wypluwa, bawi się nim przekłada z jedenj strony buzi na drugą.

29tc - 1230g
33tc - 1919g
37tc - 2538g
40t3d - 3440g, 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/xnw4pc0z1lc1asm8.png
Misiulka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-06, 18:07   #785
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
Aniu mam smoczek TT, avent, lovi, chicco, nuk i nadłużej pociągnie z lovi ale tylko ok. 20ml i potem już nie chce pić z butli, puszcza go , wypluwa, bawi się nim przekłada z jedenj strony buzi na drugą.
gdzies ostatnio czytalam ze powinno sie probowac przyzwyczajac do butli tak ze np jesli je co 3 godziny to po 2 od ostatniego karmienia sprobowac podac butle. dziecko wtedy juz jest troche glodne ale nie rozdraznione. tak pisze moze juz probowalas tego sposobu. kurde uparta ta twoja corcia ze ho ho
a z tym bawieniem sie itp. to misiek tak robi jak juz sie najadl i nie chce wiecej
Stary 2010-11-06, 18:19   #786
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Cytat:

Ech...czemu musiałam mieć rację . Choć może lepiej, że to zapalenie pęcherza lub układu moczowego niż coś gorszego. Trzymam bardzo mocno kciuki!!!!

Aliska przyszła na świat 18.08.2010
. Witaj Kochanie

Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013
dzidziadziumdzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-06, 18:29   #787
olakola
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ola_k11 Pokaż wiadomość
a z TZ nadal jestem pokłócona! co prawda rozmawiamy ale on jest złośliwy, uparty i wogole żeby mi zrobić na złość nic dzisiaj nie jadł i siedzi na kompie a mnie olewa!!
przepraszam, ale się uśmiałam

Cytat:
gratki dla Milenki, poprosimy zdjęcia

Cytat:
u nas podobnie, wczoraj też próbowałam dać moje odciągnięte, w sumie to nawet chwilę pociągnął z TT, bo innej nie chce (aventu nie mam ); wydaje mi się, że jak by był bardzo głodny to by zjadł

Kiedy dziecku można podać chrupki kukurydziane ?
olakola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-06, 18:57   #788
aneciaslonko
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez karolcia228 Pokaż wiadomość
1. ja nie ma problemów, podnosi się ładnie, po schodach fajnie się jeździ...pod większe krawężniki też, na dziurach amortyzatory fajnie się zachowują, przednie koła skrętne, nie blokowane.

2. tak znosi troszkę na prawo

3. tak są luźne, sprawdzałam we wszystkich są takie luźne by wózek nie zachowywał się sztywno.
Dzięki Karolcia U mnie właśnie bardzo znosi i jedno tylne koło bardziej luźniejsze niż drugie ale zobaczymy w tyg,mam 30dni jak coś na zwrócenie
aneciaslonko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-06, 19:12   #789
vette
Zadomowienie

czesc kochane czytaczki , dzidziadziumdzia+, aneciaslonko, FraniaPirania, Xawmeli+, niezawsze, karolcia228+, zdulcia

ale sie stesknilam
vette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-06, 19:27   #790
papeteria
Zakorzenienie

dzidzia tylko o infekcji jelit była mowa bo wczesniej zdiagnozowala wlasnie jelita i rowniez zap pecherza.....
wyniki moczu po antybiotykoterapii byly ok co nie znaczy ze sa takie nadal jednak zlecila przede wszystkim posiew kalu na bakterie wirusy i grzyby i mam odstawic bobotic a podac dzis jednorazowo gastrolit dicoflor i smecte...najgorzej ze na wynik sie czeka kilka dni a posiew moczu i tak zrobimy przy okazji..co do wymazu z nosa to bylo ok ale ogolnie podsumowala ze w nosie mozna miec co chwile cos innego....
sluz i smierdzace kupy swiadcza ze cos tam fermentuje czy gnije a daleko posunieta infekcja moze prowadzic do owrzodzenia jelit....mam nadzieje ze w koncu wyjdzie co to jest...wsciekla jestem tylko na siebie ze juz od razu nie zrobilam tego posiewu tylko czekalam nie wiem na co ...przemknela jej przez glowe nawet celiakia ale mowi ze to sa rzadkie przypadki a on byl jednak w tym szpitalu gdzie najpewniej cos sie przyplatalo tym bardziej ze mial po operacji wskaznik crp podwyzszony (z tego m in poszerzona miedniczka w nerce )....nic zobaczymy co wyjdzie mam tylko nadzieje zee do czasu czekania na wyniki nie pogorszy sie

papeteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-06, 19:27   #791
FraniaPirania
Rozeznanie

vette haj
FraniaPirania jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-11-06, 19:31   #792
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vette Pokaż wiadomość
czesc kochane czytaczki , dzidziadziumdzia+, aneciaslonko, FraniaPirania, Xawmeli+, niezawsze, karolcia228+, zdulcia

ale sie stesknilam
a napisz co u was. tak dawno sie nie odzywalas. zamilkas jak Xaw.

---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ----------

Cytat:
dzidzia tylko o infekcji jelit była mowa bo wczesniej zdiagnozowala wlasnie jelita i rowniez zap pecherza.....
wyniki moczu po antybiotykoterapii byly ok co nie znaczy ze sa takie nadal jednak zlecila przede wszystkim posiew kalu na bakterie wirusy i grzyby i mam odstawic bobotic a podac dzis jednorazowo gastrolit dicoflor i smecte...najgorzej ze na wynik sie czeka kilka dni a posiew moczu i tak zrobimy przy okazji..co do wymazu z nosa to bylo ok ale ogolnie podsumowala ze w nosie mozna miec co chwile cos innego....
sluz i smierdzace kupy swiadcza ze cos tam fermentuje czy gnije a daleko posunieta infekcja moze prowadzic do owrzodzenia jelit....mam nadzieje ze w koncu wyjdzie co to jest...wsciekla jestem tylko na siebie ze juz od razu nie zrobilam tego posiewu tylko czekalam nie wiem na co ...przemknela jej przez glowe nawet celiakia ale mowi ze to sa rzadkie przypadki a on byl jednak w tym szpitalu gdzie najpewniej cos sie przyplatalo tym bardziej ze mial po operacji wskaznik crp podwyzszony (z tego m in poszerzona miedniczka w nerce )....nic zobaczymy co wyjdzie mam tylko nadzieje zee do czasu czekania na wyniki nie pogorszy sie
biedny Adas tyle juz przeszedl i ciagle cos
Stary 2010-11-06, 19:45   #793
vette
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość
a napisz co u was. tak dawno sie nie odzywalas. zamilkas jak Xaw
czesc Anusia

wlasnie wrocilam do domu po dwoch dniach wykladow,daaaaleko od domu

J. zasypia mi na rekach, bozeeee jak za nia tesknilam

Lece poczytac bo nawet nie wiem co tam u Was

papeteria
Stary 2010-11-06, 19:51   #794
bassienkaw
Zakorzenienie

Dziewczynki, odnośnie próbek... jakby ktoś chciał Pantene wypróbować
http://www.pantene.pl/aqua_light.php?grp=sample

90 - 86 - 82- 78 - 74 - 70 -66 -61 - 60

Moja historia odchudzania

bassienkaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-06, 19:52   #795
Bajka9
Raczkowanie

Hej dziewczyny!

Chciałam napisać, że rzadko się odzywam, ale stale Was podczytuje, jakoś zawsze trudno mi się wbić w rozmowę

U nas zmiany...zostałyśmy same z Wiktorią do świąt - mąż pojechał do pracy do Anglii, jakoś sobie radzimy choć tęsknota jest straszna

Wiki robi coraz większe postępy w rehabilitacji, bardzo się denerwuje jak ćwiczy ale rezultaty widać.

Papeteria szczerze współczuje, trzymam kciuki żeby wszytsko wróciło do normy.

A i moja córeczka wczoraj skończyła 3 miesiące!

[ori_bas]402798[/ori_bas]

Edytowane przez Bajka9
Czas edycji: 2010-11-06 o 19:57
Bajka9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-06, 19:57   #796
entertete
Rozeznanie

papeteria całusy dla Adasia

vette nawet ostatnio myślałam, że coś zamilkłaś

Dziś wyszliśmy w końcu na spacer, udało się wstrzelić między deszczyk, niecała godzinka, ale zawsze coś. A poza tym siedzę sama i

Edytowane przez entertete
Czas edycji: 2010-11-06 o 20:00
entertete jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-06, 20:02   #797
niezawsze
Zakorzenienie

Papi mam nadzieje, ze dopoki nie bedzie wynikow to te leki pomoga
Cytat:
Napisane przez vette Pokaż wiadomość
czesc Anusia

wlasnie wrocilam do domu po dwoch dniach wykladow,daaaaleko od domu

J. zasypia mi na rekach, bozeeee jak za nia tesknilam

Lece poczytac bo nawet nie wiem co tam u Was
2 dni bez malej wspolczuje

---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ----------

Cytat:
Napisane przez Bajka9 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny!

Chciałam napisać, że rzadko się odzywam, ale stale Was podczytuje, jakoś zawsze trudno mi się wbić w rozmowę

U nas zmiany...zostałyśmy same z Wiktorią do świąt - mąż pojechał do pracy do Anglii, jakoś sobie radzimy choć tęsknota jest straszna

Wiki robi coraz większe postępy w rehabilitacji, bardzo się denerwuje j
oj biedna, mam nadzieje, ze szybko zleci

brawa dla Wiki za postepy

Maciuś

Edytowane przez niezawsze
Czas edycji: 2010-11-06 o 20:51
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-06, 20:17   #798
papeteria
Zakorzenienie

dzieki dziewczyny za porady i wsparcie...

niezawsze no nawet lekarka mi mowila ze juz jest na tyle duzy ze to co jem nie powinno wywolywac u niego takich reakcji ..tyle by unikac jeszcze orzechow, cytrusow ogolnie alergenow....
ania dodalam w zakladce kropeli moze trzeba bedzie kupic
aneciaslonko no duzo racji w tym co piszesz ...ze sloiczkami poczekam oczywiscie...
Cytat:
Napisane przez wiolek1 Pokaż wiadomość
daje bobotic ale na pewno nie "zagęścił" kup.
a co do smrodu to u mnie też straaaasznie śmierdzące ale chyba to jest taki naturalny kwaśny zapach
chociaż nie wiem czy ostatnio nie jest on bardziej nieprzyjemny no ale jeśli chodzi o te kupowe sprawy to jak pisałam wyżej nie umiem stwierdzić czy coś jest nie tak ( nie wiem czy są ze śluzem ale chyba tak chodź nie jestem pewna bo nie wiem jak taki śluz wygląda, do tego ostatnio widziałam kropkę czerwoną podczas 2 przewijań ) więc wychodze z założenia, że skoro nic innego się małemu nie dzieje to chyba jest ok ?
u nas jak te kupy byly bez sluzu to tez smierdzialy tak kwasno ale lajtowo a teraz ro ryby po prostu sluz widac dokladnie gdy zlozysz pieluszke i rozkladajac widac takie pasma ciagnace jakby...u nas ostatnio kupa to jeden wielki sluz .....jakby Adas byl spokojny to pewnie tez bym sie specjalnie tym nie przejela

---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ----------

Cytat:
Napisane przez ola_k11 Pokaż wiadomość
ja robię lazanię klasyczną z sosem ragu ... mhmmm pycha już mi pachnie!!!

papi kilka razy namawiałaś dziewczyny do stosowania minerałów, że i ja sie skusiłam poczytałam trochę na forum i na razie zakupiłam sobie próbki edm i pixie (z tych nie było wszystkiego na all) i wydałam na same próbki primerów, podkladów, pudrów, korektorów, bronzerów no i pędzli oczywiście ... uwaga... 230zł
kolory dobierałam zupelnie na czuja, bo ja nie umiem ocenić swojego koloru skóry, więc mam nadzieję, że nie spudłowalam hehe a w razie co będę się wymieniać
a co to za sos ?
ja nikogo nie namawialam
o raju to ile tego wzielas ??? a flat topa kupilas ??? Bez dobrego pedzla ani rusz bez flat topa nawet nie probuj bo mozesz sie zniechecic
to chwal sie tu co to za bronzery ,korektory primery
ja nie wiem ile wydalam na wszystkie probki bo zamawialam stopniowo na wspolnych zamowieniowych mineralnych , ale wierze ze nie duzo
wazne ze juz wiem co mi pasuje a co nie i mam swoje typy
osobiscie najwieksza slabosc mam do rozy i nie moge sie tu ograniczyc do minimum (dwadziescia pare sztuk ) rozswietlaczy i bronzerow
ale juz nie zamawialam nic dluzszy czas bo musze zuzyc te dozywotnie zapasy ktore mam w domu a to diablo wydajne jest mam nadzieje ze bedziesz zadowolona ...trzeba bylo pytac przed zakupem moze bym cos niesmialo doradzila a jak cos to tak jak mowisz na wymianke..... tylko daj znac wczesniej

Stary 2010-11-06, 20:22   #799
vette
Zadomowienie

alutka ,niezawsze, entertete, dziekuje dziewczyny za pamiec

zamilklam bo niestety mam nawal pracy i nauki, a w grudniu badz w styczniu czeka mnie egzamin zycia /pisalamkiedysonim/, jezeli go nie zdam bede mogla strzelic sobie w czapke

trzymajcie kciuki

bajka brava za 3 miesiace
Stary 2010-11-06, 20:22   #800
ola_k11
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez eleonoremio Pokaż wiadomość
hmm niezły jest strajk głodowy hehe
my jakos nie potrafimy długo się złościć na siebie w sensie tz zawsze nie wytrzymuje i się przymila heh a później namietne przeprosiny jak dzieci zasną
niestety ale u Nas to ja zawsze pierwsza rękę wyciągam bo nie umiem się gniewać a TŻ jest zawzięty i potrafi tak kilka dni...

Cytat:
Napisane przez karolcia228 Pokaż wiadomość
U nas pada świeci słońce na zmianę, robię dziś gyrosa i drożdżówki z serem
Karolcia zakochała się w drożdżówkach z serem

Cytat:
sto lat!!!

Cytat:
Napisane przez olakola Pokaż wiadomość
przepraszam, ale się uśmiałam
nic nie szkodzi to jest śmieszne zresztą TŻowi już powiedziałam, że jest dziecinny...

ps. ale już się pogodziliśmy...
ola_k11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-06, 20:22   #801
Alguien
Zadomowienie

dzidziadziumdzia, AGAMARCIO, karolcia, eleonoremio, aniaa, Morgana le Fay, Misiulka, olakola, ola_k11 dziekujemy ciociom

A na Wasza prosbe zaraz wkleje dzisiejsza Milenke
Alguien jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-06, 20:23   #802
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1

papi moc całusków dla Adasia. Nasza bidulka kochana, mam nadzieję, że będzie dobrze.
Zapomniałam Ci napisac o mojej koleżance. Jej córka przez 3 miesiące płakała. Lekarka bez zastanowienia stwierdziła, że to kolki. Ale ona sie uparła i zrobiła wymaz z kału. Okazało sie, że miała grzyba na jelitach. Antybiotyk i problemy odeszły w niepamięć.
vette Ale Cie dawno nie było.

A gdzie itakasia

Dla Milenki Jaka ona sliczna!

Edytowane przez marta_d1
Czas edycji: 2010-11-06 o 20:27
marta_d1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-06, 20:23   #803
papeteria
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eleonoremio Pokaż wiadomość

nic sie nie stanie jak tego nie zrobisz, chodzi tu o przyzwyczajenie organizmu do tolerancji glutenu. dostałam ostatnio taka książeczkę z bobovity od lekarki na ten temat właśnie.
no wlasnie mi pediatra tez dzis o tym wspomniala bo byc moze te nasze problemy(oby nie) to nietolerancja glutenu wlasnie ( celiakia)

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-11-06, 20:25   #804
kinia656
Zadomowienie

alutka ja tez jeszcze nie chrzcilam a chcialam tez jakos w grudniu (blisko swiat) bo wtedy bedzie tez moj tata (pracuje za granica)
kinia656 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-06, 20:33   #805
vette
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Morgana le Fay Pokaż wiadomość

co do wypadania włosów - też się tego boje strasznie. Biorę Centrum Materna, żeby nie miec niedoborów witamin w miarę możliwości.
moja fryzjerka powiedziała, że niestety i tak przyjdzie dzień, że zaczną wypadać i żadna z nas z tym nie wygra
wycofali juz materne ;/

przerzucilam sie wiec na prenatal dha

Cytat:
Napisane przez entertete Pokaż wiadomość
Rok temu po 23 zrobiłam test, cóż to był za szok, wmurowało nasbo cały tydzień tłumaczyłam sobie, że to przez przeziębienie.....

szok i u nas byl

Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość
Nie jesteś ostatnia. My chrzcimy po nowym roku.
To jednak ja bede ostatnia

---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ----------

Cytat:
Pieknie siedzi

Cytat:
Napisane przez marta_d1 Pokaż wiadomość
Ale Cie dawno nie było.!
czeeeeescccc

no wlasnie gdzie kasienka?
Stary 2010-11-06, 20:38   #806
ola_k11
Zadomowienie

Cytat:
1. a co to za sos ?
ja nikogo nie namawialam
o raju to ile tego wzielas ??? 2. a flat topa kupilas ??? Bez dobrego pedzla ani rusz bez flat topa nawet nie probuj bo mozesz sie zniechecic
3. to chwal sie tu co to za bronzery ,korektory primery
ja nie wiem ile wydalam na wszystkie probki bo zamawialam stopniowo na wspolnych zamowieniowych mineralnych , ale wierze ze nie duzo
wazne ze juz wiem co mi pasuje a co nie i mam swoje typy
4. osobiscie najwieksza slabosc mam do rozy i nie moge sie tu ograniczyc do minimum (dwadziescia pare sztuk ) rozswietlaczy i bronzerow
ale juz nie zamawialam nic dluzszy czas bo musze zuzyc te dozywotnie zapasy ktore mam w domu a to diablo wydajne jest mam nadzieje ze bedziesz zadowolona ...5. trzeba bylo pytac przed zakupem moze bym cos niesmialo doradzila a jak cos to tak jak mowisz na wymianke..... tylko daj znac wczesniej
ad1. ragu to sos pomidorowy z mięsem mielonym, cebulą i marchewką czyli tradycyjny

ad2. tak i kabuki... właściwie to skorzystałam z tej aukcji
http://allegro.pl/flat-top-long-kabu...303549258.html

ad3. kupiłam produkty edm i pixie na all więc pewnie dlatego drożej
m.in. kupiłam korektor pixie żółty, edm róż once and again (taki zgaszony brudny róż), edm puder bambusowy, edm soft bronzer, podkład light medium edm, puder kaolin sunlight edm, korektor mineralny sunlight edm i jeszcze parę innych

ad4. też lubię róże i bronzery no to masz na pewno niezłą kolekcję a czasem stosujesz jeszcze zwykłe kosmetyki czy już tylko minerały?

ad5. wstydzioch ze mnie

---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ----------

papi biedny Twój maluszek oby szybciutko wyzdrowiał!

Alugien Milenka jest cudowna!!!
ola_k11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-06, 21:03   #807
aneciaslonko
Raczkowanie

Cytat:
Trzymam kciuki aby się polepszyło i szybciutko wyleczyli Adasia!!

---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ----------

Cytat:
dzidziadziumdzia, AGAMARCIO, karolcia, eleonoremio, aniaa, Morgana le Fay, Misiulka, olakola, ola_k11 dziekujemy ciociom

Malutka śliczna i wygląda bosko i jak ładnie siedzi!!Wszystkiego naj
Stary 2010-11-06, 21:07   #808
papeteria
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość
....tyle juz przeszedl i ciagle cos
to cos to od 3 tygodnia zycia to chyba ciagle jedno i to samo

marta mam nadzieje ze i u nas wystarcza tylko odpowiednie leki
alguien gratulacje 5 miesiecy Milenka piekna dama
a z tym prezeniem to roznie czasem placze czasem tylko sie skupia i steka ale to jest prawie caly czas gdy nie spi ..mam wrazenie ze gdyby sie dalo to by caly czas robil kupke.....teraz gdy bral ten antybiotyk to caly tydzien po odstawieniu bylo zupelnie inne dziecko,wogole sie nie prezyl, bylo wiele lepiej (antybiotyk bral na pecherz ale dla jelit nie byl obojetny, mial pomoc)
misiulka moze by tak sprobowac jak ania pisze ? u nas umie jesc z butli ale tez nie chce
bajka9 super ze sa postepy

wkurzyłam się troche ...wlasnie moja mama zadzwoniła do A. czy nie zawiezie wujka 50 km do domu teraz bo mu autobus uciekl( wujek przyjechal do nich w odwiedziny dzis) ale rano jest kolejny autobus a przenocowac maja gdzie wiec nie rozumiem tego ,nawet rano go zawiezc to tez juz inaczej ...dodam ze mam dobre relacje z mama dlatego ten tel zwalil mnie z nog ..wie ze Adaska cos meczy (choc uwaza ze "dzieci tak maja" a ja wymyslam choc mi tego wprost nie powie) pozna pora,paskudna pogoda itp.....
mam nadzieje ze nie wyszlam na egoistke

Stary 2010-11-06, 21:18   #809
aneciaslonko
Raczkowanie

Cytat:
wkurzyłam się troche ...wlasnie moja mama zadzwoniła do A. czy nie zawiezie wujka 50 km do domu teraz bo mu autobus uciekl( wujek przyjechal do nich w odwiedziny dzis) ale rano jest kolejny autobus a przenocowac maja gdzie wiec nie rozumiem tego ,nawet rano go zawiezc to tez juz inaczej ...dodam ze mam dobre relacje z mama dlatego ten tel zwalil mnie z nog ..wie ze Adaska cos meczy (choc uwaza ze "dzieci tak maja" a ja wymyslam choc mi tego wprost nie powie) pozna pora,paskudna pogoda itp.....
mam nadzieje ze nie wyszlam na egoistke
powiem Ci szczerze,że ja też bym się zdenerwowała,zwłaszcza,że nie lubię jak mój mąż jeździ gdzieś nocą a zwłaszcza w brzydką pogodę.Wcześniej nie przywiązywałam do tego takiej uwagi,ale odkąd zaszłam w ciążę i jak urodziła się Patrycja,zmieniłam diametralnie nastawinie..u Ciebie dochodzą jeszcze problemy z maluszkiem-więc na pewno nie jesteś egoistką!
Stary 2010-11-06, 21:19   #810
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
jaka fajniutka!
Cytat:
wkurzyłam się troche ...wlasnie moja mama zadzwoniła do A
tez bym sie wkurzyla, moja mama tez ma czasem takie wspaniale pomysly

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości