|
|
#301 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXII
Cudownie mieć Tego, który spełnia sny.
|
|
#302 |
|
Raczkowanie
|
dziękuję za pochwały, kocham Was.
Królewna Śnieżka w XXI w. zamieniła jabłko na żubrówkę z sokiem jabłkowym. rzekomy sen, w jaki po owym jabłku zapadła był tylko urwanym filmem. a książę ? pijackie omamy. Pamiętasz gdy rozmawialiśmy, że nawet jeśli się skończy to co było pomiędzy nami, będziemy dobrymi kumplami ..? Na pewno to pamiętasz, sam to mówiłeś. A dziś co, nagle stałam się n i e z a u w a ż a l n a. Ludzie mówią, że nie lubisz jak jaram, a ja chcę trochę relaksu zanim powiesz mi 'nara'. Ostatecznie wiem, że nic nie trwa wiecznie. Jak chcesz mnie wk*rwić - robisz to skutecznie. chciała złamać mu serce, a porysowała swoje.
|
#303 |
|
Rozeznanie
|
'
a On widział w niej sens, i nie chciał żadnej innej, choć ona nie była aniołem. Czasem jeszcze wyciągam nasze zdjęcie i mocniej ściskam je w dłoniach.Czas tak łatwo nas pokonał. Miałam Cię przez chwilę,a ta chwila w ciągu mojego życia była najwspanialsza. Wiem,jestem głupia,ale jestem też świadoma tego,w co za każdym razem się pakuje.Z resztą nie ponoszę żadnych konsekwencji.Może ewentualnie moja psychika siada,a serce troszeczkę bardziej boli.Chyba uszkodził jakąś cząstkę mnie. Tą, której żaden z lekarzy nie podjąłby się leczenia.Największym w tym wszystkim paradoksem jest to,że jest mi z tym dobrze. Czy widzisz szanse na to,żeby o sobie zapomnieć? Pewnego dnia zapomnę twe imię. Pewnego słodkiego dnia zatoniesz wraz z moim utraconym bólem. Zniewalałeś mnie Swym niesamowitym światłem, Ale teraz związana jestem z życiem, które zostawiłeś za sobą. Twoja twarz, ona nęka moje jedyne przyjemne sny. Twój głos, on wygania ze mnie zdrowe zmysły ' |
|
|
|
#304 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Rób z moją niezależnością, co tylko chcesz. Zniszcz ją, napraw, znowu zniszcz. Cokolwiek. Po prostu pozwól mi poczuć się częścią Ciebie. Twoją własnością.
____________ And normally I would just forget that Except for the fact it was my birthday. My stupid birthday. I normalnie po prostu bym o tym zapomniała, gdyby nie to, że to były moje urodziny. Moje głupie urodziny. |
|
|
|
|
#305 |
|
Zakorzenienie
|
życie jest okrutne bez Ciebie przy mnie..
nikt nie będzie mnie kochał lepiej. nikt nie sprawi, że poczuję się lepiej. Ty robisz to idealnie. jak nikt <3 przywróć te noce, w których przytulam się do Ciebie.. !
|
#306 |
|
Rozeznanie
|
Mimo wszystko potrzebuję tego bałaganu,
który robisz w moim życiu. Możemy się nie widzieć miesiącami. Możemy o sobie "zapomnieć" na chwilę lub dwie. Możemy mieć kogoś w międzyczasie. Ale proszę, powiedz mi jak to jest, że za każdym razem, kiedy znajdziemy się blisko siebie, jakaś niewidzialna siła, pcha nas ku sobie? Po prostu nie zgadzam się z tym, żebyś tak bezkarnie dziurawił moje serce. I co mam mu powiedzieć? Że się Nim znudziłam? Że wyobrażałam Go sobie zupełnie inaczej? Że okazał się taki.. normalny? Czy nie oszczędzę mu bólu, jeśli po prostu przestanę sie do Niego odzywać? Nie mam już na Ciebie ochoty. Na miłość w sumie też nie.
"Nikt nie wie przez co przeszedłem. Widzą tylko, że popadam w kłopoty. Nie wiedzą, że ciężko się żyje, gdy nikt Cię nie kocha." Tupac Amaru Shakur Edytowane przez Naughty_ Czas edycji: 2010-11-06 o 17:01 |
|
|
|
#307 |
|
Zadomowienie
|
a czasami mam takie dni,że deszcz w moim wnętrzu pada. i zalewa mnie,powoduje większe nawałnice niż mózg by pojął. a przez kogo to? przez jednego człowieka o Twoim imieniu..
czasami pragnę,żeby odpłynąć w niebyt, nie zastanawiając się co przyniesie cholerne jutro . |
|
|
|
#308 |
|
Zadomowienie
|
'Kocham Cię' to takie proste....
'Anioły przecież nie umierają.' ' bo kobieta nigdy nie wie czego chce' 'plotka rośnie idąc' |
|
|
|
#309 |
|
Raczkowanie
|
anioł też czasem może mieć doła...
czasami mam wrażenie że stan w którym się teraz znalazłam zaplanowałeś szczegółowo, ale jeśli nawet okazałoby się to prawdą nadal cie kocham. zbyt wile marzeń zbyt mało czasu. ta co płacze , to co się śmieje
|
#310 |
|
Raczkowanie
|
Witam.
Pewnego dnia obudzisz się z myślą, że znów chcesz być ze mną. Wtedy też ja pokażę Ci środkowy palec, odwrócę się na pięcie i odejdę, zmysłowo kołysząc biodrami. Chciałabym, żebyś zobaczył, że zostawiając mnie, popełniłeś największy błąd w swoim życiu.
|
|
#311 |
|
Zakorzenienie
|
ostatnio ciągle ziewam. mama mówi, że brakuje mi tlenu. ja jednak wiem, że brakuje mi ciebie. połóż słuchawkę na poduszce. chcę posłuchać twojego oddechu. |
|
|
|
#312 |
|
Raczkowanie
|
`Potrafisz sprawić, że ona poczuje się wyjątkowa, że przy Tobie będzie wszystko możliwe? Bo tak robią faceci, kiedy im naprawdę zależy.`
|
|
#313 |
|
Zakorzenienie
|
' oszukujemy siebie tak często, że gdyby nam za to płacili, moglibyśmy się spokojnie utrzymać.
Historie nigdy nie mają końca, chociaż ksiązki nam to sugerują. One nie kończą się na ostatniej stronie ani nie zaczynają na pierwszej. Nic wtedy nie rozumialam. Powinnam byla go osazac wedlug czynow, a nie wedlug slow. On przepelnial mnie swoim zapachem, radowal. Nie powinnam byla nigdy uciekac. Moglam dostrzec jego czulosc, ktora kryla sie pod tymi malymi podstepami. Kwiaty sa pelne sprzecznosci. Ale ja bylam zbyt mloda by go kochac. '
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
|
|
|
#314 |
|
Zakorzenienie
|
Poszliśmy na tę imprezę razem.. myślałam że coś się tam zdarzy. I zdarzyło się : ja zasnęłam na stoliku z powodu zbyt dużej ilości wypitego alkoholu a ty jakby nigdy nic wyszedłeś z moją najlepszą przyjaciółką.
|
#315 |
|
Konto usunięte
|
siatkaara- ujełaś mnie tymi słowami aż musiałam napisać:. i dziękuję <3
mogę Ci zagwarantować,że nie znajdziesz nikogo tak fajnego jak ja ![]() ooops! Friends are 4ever. |
|
|
|
#316 |
|
Raczkowanie
|
Witam w nowej części + weny =) !
Zerwij mi bukiet bzu.. ja zdejmę z Twojej twarzy smutek.. Chciałabym iść z Tobą na łąkę i cieszyć się słońcem. Potem chciałabym, żeby przyszedł piękny, krwawy zachód słońca i chciałabym upić się tam z Tobą. Potem chciałabym stracić głowę i uwolnić zmysły. Potem chciałabym, żebyś miał mnie całą noc, całą. Potem nie chciałabym wracać do domu, ale wiecznie oglądać wschód słońca, jeść czekoladę i nie musieć o Tobie zapominać. Zapal mi świeczkę.. bo przecież nie zaczarujesz żeby na niebie pojawiły się gwiazdy.. weź ma rękę...i przytul.. tylko tego dziś chce.. Wymawiam szeptem słowa.. których sama nie rozumiem... Dziś nieprzeciętnie egoistyczna myśl, myśl która w trakcie Kochania nie powinna, nie ma prawa kroczyć w mojej głowie,. kocham. po prostu. z każdej perspektywy, jesteśmy jednym.
Zrobię sobię kiedyś zdjęcie z Bogiem . Udowodnię Ci jak mało jeszcze wiesz . Edytowane przez turka24 Czas edycji: 2010-11-06 o 18:41 |
|
|
|
#317 |
|
Raczkowanie
|
kontrastowao ,lucyferowa , bajkowa , chocolaaate , marikab , carolineo6o , naiwnie_,LadyBerry_ .
Chciałam Wam tylko zakomunikować
że was okradłam . [ wiem że to karalne ]wychowani na kontrastach . w końcu znalazłeś dziewczynę na swoim poziomie . nie wiedziałam że takie kur wy jeszcze istnieją . zrozum skarbie , twoje era minęła . - bądź szczęśliwa - ale mi się tak nie chce . -kochaj mnie . - sam się kochaj ![]()
fbl. szczęście łatwo znaleźć, patrz pod nogi, i myśl tak chłodno o świecie pełnym paranoi. Edytowane przez Nieodkrytaxd Czas edycji: 2010-11-06 o 18:40 |
|
|
|
#318 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję.
" nie bój się ty nie idziesz sama chodzą wraz z tobą wszystkie drzewa Może świat śni się nam Może my się śnimy komuś Jak naprawdę jest nie wiadomo Tego jeszcze nie wie nikt Wiem, że czasem sam tonę w morzu złych myśli I jedyne co z tego mam to psychiczne blizny. " Mogłeś mnie mieć, całą . zawsze . niezależnie od wszystkiego. Bądź mym oparciem, inspiracją. |
|
|
|
#319 |
|
Rozeznanie
|
Coś rano mnie obudziło. Tęsknota? Tak, to była ona.
|
#320 | |
|
Zadomowienie
|
dreamsowa cieszy ryja
![]() dziękuję! : * Cytat:
świetne ![]() ___ ' Idź na randkę w rozciągniętych jeansach. Jeśli facet polubi Cię w spodniach, pokocha w sukience. A dziś gdy go mija nie płacze już i nie opuszcza wzroku. Jedyne co jej towarzyszy to to uczucie w żołądku, dziwne kłucie, takie samo jakie wywołuje kręcenie się zbyt długo w kółko na karuzeli. Po prostu ją mdli. Z szukaniem faceta jest jak z mierzeniem spodni w sklepie: gdy coś nie pasuje zastanawiasz się czy przypadkiem nie masz za dużej dupy.'
|
|
|
#321 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
O kurcze, że jaa? No to w takim razie życzę Ci jeszcze wielu setek, a nawet tysiecy takich wspaniałych postów <3Oo, toż to zaszczyt, być okradzioną przez Ciebie! ![]() Nie pozostaje dłużna i również okradam _______________ Zamieniłam Cię na mniejsze zło. Z pewnością alkohol mniej szkodzi. Za duża dawka kofeiny, za mała Ciebie. `Nie warto płakać przez takich idiotów` pomyślała, po czym poczuła jak coś od środka ją rozpie.rdala. I nie mogąc się powstrzymać od wspomnień, kolejny dzień z rzędu zasypiała ze łzami w oczach, zmęczona płaczem. Udajesz że Ci nie zależy czy jesteś takim skur.wysynem?
|
|
|
#322 |
|
Zakorzenienie
|
Witam w kolejnej części
Wiatr dotyka moją twarz, pieści swymi rękami, zwiewa pozostałości po Twoich ustach, bawi się włosami… Pieść mnie swoim głosem, oczami doprowadzaj do uśmiechu, sercem ożyw moje. Pomimo upływu czasu, pomimo łez, pomimo tego, że jesień już za oknem, wciąż myślę co było źle… I tak nagle zrobiło się ciemniej. Nie tylko na zewnątrz. Marny początek. Wielkie zakończenie. Nie płacz już więcej. Bo utopisz się w łzach… Bóg podarował mi Ciebie I powietrze do oddychania. Po uszy. Po rzęsy. Po czubek głowy. Kocham czekoladę, brązowy lakier do paznokci, ciemno brązową kredkę do oczu i brązową szminkę. Twoje brązowe oczy też pokocham jeśli będziesz chciał. Naughty_ , always be yourself , Paralogiczna , grise, One for all, Chocolaaate, suve, ameel, Christerine
|
|
#323 |
|
Raczkowanie
|
Nadal nie potrafię wybaczyć sobie momentu, w którym niechcący Cię powąchałam. ____________ And normally I would just forget that
Except for the fact it was my birthday. My stupid birthday. I normalnie po prostu bym o tym zapomniała, gdyby nie to, że to były moje urodziny. Moje głupie urodziny. |
|
|
|
#324 |
|
Raczkowanie
|
marikab - kradnij do woli
i ja też zabieram siatkaara- szalenie mi miło Twoje słowa motywują do dalszego pisania aj loff juu naiwnie__ - tak tak tak pisałam o tym już wcześniej mam nadzieje , że nie masz nic przeciwko ?![]() lucyferowa & patrysiowa_ & naiwna0 - kocham Was za PiH`a <333 ZakreconaNaMaxa - Twoje opisy idealnie mi pasują . ;(( zabieram ![]() your blue eyes - dziękuję dziękuję dziękuję ! ![]() ![]() ![]() SparklyAngel - ![]() + Marzenia . To nimi żyjesz . To nic innego jak Twoje najskrytsze myśli , które boisz się pokazać światu . Boisz czy może wstydzisz przyznać się , że w swoim życiu do szczęścia potrzebujesz tak błahych rzeczy ? Nie wystarczy żyć marzeniami . Trzeba je spełniać . Pomyślałeś życzenie ? Wiatr właśnie zdmuchną świeczki na Twoim grobie . Mówiłeś , że nigdy nie zostawisz mnie samej . Wróć utul me myśli , wysusz łzy, przytul jak kiedyś . Chcę Twojego ciepła , a nie przeszywającego zimna duchowej obecności . Wróć . Niebo a ziemia . Zbyt duża odległość na miłość . Na każda inną , ale nie naszą Nasza jest silniejsza . Ponadczasowa . NIEŚMIERTELNA . Do spadających gwiazd krzyczę , by oddały mi Ciebię . Ciebie już nie ma . Nie zmienimy już nic . Najważniejsze pytanie wciąż pozostaje pytaniem . Dlaczego On ? Bóg daje . Bóg zabiera . Dał mi miłość . Zabrał Ciebie . Co takiego ona ma czego ja nie mam ?! Ona ma Jego . Popełnione błędy , porażki , łzy , kłótnie , smutek , rozstanie . To nic . Najważniejsze są wspomnienia NASZYCH najpiękniejszych dni .
|
#325 |
|
Raczkowanie
|
Kocham Was.!
![]() ![]() Without yoy. Without your sweet smile. I handle. bez ciebie i bez twojego słodkiego uśmiechu. Radzę sobie. *** kiedyś upiję się tak , że przyjdę do Ciebie i przy Twoich kolegach wykrzyczę Ci wszystkie twoje błędy.! To jak namieszałeś w moim życiu, że tak bardzo Cię nienawidzę, że mam ochotę zabić i siebie i Ciebie. a na końcu podejdę i szepnę że nadal Cię kocham. a to zaboli Cię najbardziej.
-http://www.fotka.pl/profil/SiAtKaaRaEdytowane przez siatkaara Czas edycji: 2010-11-06 o 19:21 |
|
|
|
#326 |
|
Zadomowienie
|
siatkaara - dziękuję kochana
mad_woman - ![]() w głośnikach melancholijna melodia, biała czekolada, ktorej nie cierpię, Twoja bluza, Ty, kilka miłych, wygrzebanych zdań, napływające do oczu łzy... nasze marzenia są piękne i kolorowe, ale rzeczywistość szara i brutalna. Niestety to w tym drugim musimy żyć, ale po to mamy marzenia by mieć czym ubarwić te szare dni Czasem zastanawiam się, o co tak naprawdę mi chodzi... Czy na pewno robię wszystko to, czego naprawdę pragnę? Czemu nie umiem podjąć swiadomej decyzji? Może kiedys przyznam sobie rację w tym, co robię teraz, a może będę żałować, że "wtedy nie postąpiłam inaczej". Jak na razie mam swój swiat, swoich przyjaciół, cudownego faceta i bajkowe życie. Czego chcieć więcej? Chyba jedynie tej pewnosci, że to wszystko jest tym, o czym marzyłam. Ty biegniesz zbyt szybko żeby na mnie czekać,a ja idę zbyt wolno żeby Cię dogonić. mamy dziś słoneczny szósty listopada, jest sobota , termometry wskazują jedenaście stopni, wieje południowy wiatr z szybkością 10.8 km/h, wilgotność powietrza wynosi 63%, para z czajnika ucieka jak mgła w zaczarowanym lesie, ja przysłuchując się drzewom czuję jak pulsuje w nas coś głębokiego. siedem dni, sto sześćdziesiąt osiem godzin. tęsknię... bujam się na huśtawkach i w tobie; w tobie zabujałam się najbardziej. "kolejny raz wita mnie warszawska jesień, ten smak, tylko tu tak pachnie przestrzeń - wrzesień... pomarańczowe niebo, luz, popołudnie, zamiast łóżka, czterech ścian tylko powietrze; to coś więcej, bo już zawsze pod skórą..."
żegnaj przyjacielu. Malina 19.01.1994 - 24.09.2012 [*] Edytowane przez SparklyAngel Czas edycji: 2010-11-06 o 19:29 |
|
|
|
#327 |
|
Rozeznanie
|
dziękuje landryneczki <3
lucyferowa, bajkowa( w końcu!), _ZaagubiOna_, caroline060- okradłam i częściej Rybki <3 ![]() i brak mi ciepła niewytłumaczalnego, którego nie da grzejnik, koc czy też gorąca kawa. w mojej głowie tornado, które przenosi myśli o tobie z jednego kąta głowy do drugiego. gdy idę parkiem mijam się z cieniami ludzi przypominającymi drzewa. moje " radzę sobie" sprowadza się do płaczu wieczorami, upijaniem się w weekendy, budzeniem się ze świadomością, ze nic mnie tu nie trzyma i całkowitego braku apetytu. te zwykłe ' siema xd' w archiwum potrafi wywołać łzy tylko wtedy gdy kogoś Ci cholernie brakuje. dzisiejsza zasada ludzkości : im więcej pokażesz i przyozdobisz ciało tym łatwiej sprzedasz duszę. w półmroku siedziała a z jej ust wydobywał się półszept, serce wystukiwało równy rytm, a myśli układały pieśni z myśli zakazanych. czuje się jak pełnia księżyca narysowana na czarnym brystolu małym czarnym węgielkiem. dostrzegana przez nielicznych. bądź tym co powie ' chrzanić wszystko' i całkowicie się z nim zgodzę, uwierzę w lepsze jutro, a czerń z szafy zamienię na fiolet. dziś mogę pozwolić sobie na smutny opis, wiem, że na pewno nie napiszesz z pytaniem ' co się dzieje?'.
|
#328 |
|
Zakorzenienie
|
Paralogiczna - uwielbiam Cię ; *
chcialam byc - xxgroszek07xx - więcej Ciebie chcę . ![]() Chocolaaate - Wiem że kiedyś będziesz blisko, blisko, bliżej ponad wszystko.
|
#329 |
|
BAN stały
|
siatkaara
podziękował ślicznie wytrzymaj z nami jak najdłużej ![]() ... bo kiedy dawała Ci swoją miłość, Ty nie byłeś zainteresowany, teraz kiedy chcesz dać mi swoją, ja pobawię się w Ciebie, i też poudaje obojętną . tak, to prawda proszę Pana, może i nawet gdybym chciała, to bym mogła żyć bez Pana, ale co jeśli bym nie chciała proszę Pana ? byliście tak za***iście szczęśliwi, że aż popłynęła mi łza, płakałam ze szczęścia, cieszyłam się jak ostatnia idiotka tym, że Ty jesteś szczęśliwy . nie krzycz ! zostaw to za sobą, zostaw i nie wracaj już ! nie wracaj ! było minęło, tak, dziś już definitywnie mogę powiedzieć, że to wszystko co siedziało w nas, tak po prostu przeminęło . on . okropnie zły . ona . okropnie dobra . on . przesiadywał na murku z piwem w ręku . ona . przesiadywała na parapecie z herbatą . on . jednym słowem miał na nią wy***ane . ona . tak jakby nie mogła o nim zapomnieć . zapominam, tak zapominam o tym wszystkim, od jakiś cholernych kilku, a może i nawet kilkunastu tygodni, próbuję Cię z siebie wyrzucić, lecz ciągle do mnie powracasz, tak jakbyś nie wiedział, że ranisz mnie tym . - uwierzyć ? ... <buhneła mu śmiechem w twarz .> a Ty teraz uwierzysz mi, że jestem śmiertelnie poważna ? ... no właśnie . <i odeszła> ... ... Edytowane przez istny_paradoks Czas edycji: 2010-11-06 o 19:59 |
|
|
|
#330 |
|
Zakorzenienie
|
;-*
siatkaara dreams_x33 lucyferowa jak zawsze <3 <3 <3 " przeszłość zatem brutalnie kopała w okno dnia dzisiejszego ... a na kolanach chodzić nie lubię w moim autobusie życia na wszystkich fotelach leży kartka 'zerezerwowane' z Twoim napisem kocham Cię, przebijesz to? pytasz, czemu nie jestem teraz z tobą? wybacz, najlepsze zostawiam na koniec jak przekupić czas, by chwile z Tobą trwały dłużej? "
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:30.

i ja też zabieram