![]() |
#121 |
perfumowy zawrót głowy
|
Dot.: Scent Bar XX
![]() ja też przespałam nowy bar.... jest jakiś motyw przewodni tej edycji?? Ha! Będę mieć Addicta, odbiło mi. I jeszcze Jasmin Nuit chodzi mi po głowie ![]()
#122 |
Wpisz tu zomzing
|
marudzisz
---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ---------- ja bym proponować za Wojtkiem od Ju: "majtki wąchane od strony nieseksu" oraz już prywatnie: "marcheff surowa to śmierć gotowa" ![]() ładniejsza Anja dla Lepskiego: z koleżanką, coby do herbu pasować Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2010-11-06 o 17:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
Agnes - pozwolę sobie na małą prywatę. Mam czekać na addictowe rozliczenie czy sama je zrobić i posłać ci przlew?
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#124 | ||
BAN stały
|
Alkohololecznictwo
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
Perfumeria Douglas otworzyła sklep internetowy
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
Wiecie co...?
Nie posprzątałam w kuchni... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#128 |
Nindżopesz
|
Sama chata kosztowała 373 tys (z tego część czyli 10% jako wkład własny, reszta na kredyt), do tego ze 20 tys dodatkowych opłat, sam remont taniutko bo 3 tys za robociznę (ale kolega robił razem z nami, nie mam pojęcia ile by wzięli fachowcy za zrywanie tapet, boazerii, tynkowanie, gruntowanie, malowanie, rozwalanie ścian i stawianie nowej z karton gipsu, gres na przedpokoju), materiały niedrogo, pewnie z 1000-2000, panele z robocizną 5000. Okna były, łazienka/wc i kuchnia też nieruszane. Reasumując trochę ponad 400 tys.
|
![]() ![]() |
![]() |
#129 | |
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
![]() nie lubiem cyferek [QUOTE=gryx82;23088893]Alkohololecznictwo ![]() hmm mnie to nie dotyczy ![]() mąż szedł przed chwilą do sklepu i pyta się czy chcę jakiś alkohol bo kupuje piwo. ja: nie mam ochoty na piwo, ani kadarkę, jak już coś przezroczystego albo ewentualnie słomkowe moje dziecko: wiem! mama chce wódkę! ![]() Pin - czy te usta w avku to Twoje???
![]() |
#130 |
Wpisz tu zomzing
|
leśnik większy
---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- niemożliwe, Pin ma czerwone ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Nindżopesz
|
Agnes
![]() Zostałam szczęśliwą posiadaczką zamioculcusa czy jak mu tam i drzewka kawowego ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
perfumowy zawrót głowy
|
Pin - bardzo ładne no wiesz...
mam trochę podobne tylko nie takie proporcjonalne, Ty masz takie bardziej w stylu Angeliny ![]()
#134 |
Zakorzenienie
|
To straszne.... Wyrzuty sumienia mne już by dawno zabiły
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#135 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2. ![]() no dobra, zdradzam mój tajny przepis: mieszam w zagłębieniu dłoni kilka kropel oleju śliwkowego, kwasu hialuronowego, kapkę NMF i kapkę mleczka migdałowego. I na facjatę. Pachnie marcepanem i robi dobrze na całokształt ![]() 3. prawdziwy zbok...tak z własnej woli ładować sobie maggi na twarz ![]()
![]() |
#137 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tu są lepsze: blog z długopiórami póki co się na McGregorze zawiesiłam ![]() jaki słodziutki... ![]() http://photos1.blogger.com/blogger/3...600/ewan01.jpg edit: łee, mało ich tam ![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-11-06 o 19:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#138 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
Bo jest, ale zapachu nie zniese
![]() ![]() Równie dobrze robi mi lipowy, a nie śmierda ![]()
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
#141 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#142 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#143 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pin Up - to tylko kuchnia. Nie sprzątniesz dziś to jutro. Nie namawiam do brudu i syfu - absolutnie nie. Ale mam awersję na ciągłe i perfekcyjne układanie, wycieranie. Zawsze twierdziłam, że dom jest do mieszkania, relaksowania się, a nie żeby ciągle schizować i sprzątać.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2010-11-06 o 19:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
w mazidłach. Coś koło 4 zł kosztuje.
#145 |
Zakorzenienie
|
wieta co?
Ide zaraz spać ![]()
#146 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#147 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mogę być, za przeproszeniem, czlonkiem honorowym??? No więc tak: Chloe intense- "męskawe", AoD "jak ktoś lubi SMĘTEK- ze smętnych składników smętny zapach"
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
![]() zdycham na kaca ![]() małż z gościami poszli na sztacheten party, a ja się leczę herbatką ![]()
![]() |
#149 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Ja tam je lubię,ale nie kupię juz,bo mam za dużo tego dobra ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
ciekawe jak Twój W. by określił Alamuta? I Samsarze. I L'Instant?
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:59.