Seks analny - wasze doznania, opinie na temat... - Strona 76 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-18, 15:36   #2251
marcelini
Przyczajenie

Dot.: Seks analny - wasze doznania, opinie na temat...

Witam,
Jako facet uważam pieszczenie mojej pupy za mega podniecające, łącznie z penetracją paluszkami przez moją partnerke. I nie jestem gejem. Kto co lubi i co go podnieca......
Zając i Marceli Szpak

Wędrują przez las jesienny
Wędrują przez las wiosenny
Zimowy i letni czas

Wędrują przez trawy szumiące
Czy wstaje, czy gaśnie słońce
Poznają przygody czar”
marcelini jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 15:39   #2252
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez marcelini Pokaż wiadomość
Witam,
Jako facet uważam pieszczenie mojej pupy za mega podniecające, łącznie z penetracją paluszkami przez moją partnerke. I nie jestem gejem. Kto co lubi i co go podnieca......
w tych okolicach znajduje się bardzo dużo zakończeń nerwowych, dlatego to takie przyjemne.
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-18, 15:45   #2253
marcelini
Przyczajenie

[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;22735874]w tych okolicach znajduje się bardzo dużo zakończeń nerwowych, dlatego to takie przyjemne.[/QUOTE]
... lecz nie każdy ma odwagę się do tego przyznać (bo to jest uważane za zboczenie), szczęśliwi jesteśmy, że lubimy przyjemności i umiemy z nich korzystać...
Zając i Marceli Szpak

Wędrują przez las jesienny
Wędrują przez las wiosenny
Zimowy i letni czas

Wędrują przez trawy szumiące
Czy wstaje, czy gaśnie słońce
Poznają przygody czar”
marcelini jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-06, 15:50   #2254
mysia13
Raczkowanie

Ktoś tu wspomniał o tym, że konsekwencją seksu analnego mogą być hemoroidy... A co w przypadku kiedy się już je ma? w momencie penetracji odbytu zapewne dojdzie do silnego krwawienia i bólu Słyszałam, że hemoroidów nie da sie wyleczyc na wieczność. Maści zmniejszają tylko świąd i pieczenie, a zabieg hirurgiczny nie jest sukcesem, bo hemoroidy pojawiają się znów. Czy więc kobieta z tak krępującą dolegliwością nie może rozpocząć tego rodzaju współżycia? Chcielibyśmy zobaczyć jak to jest , ale nie wiemy czy to możliwe?
mysia13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-06, 15:53   #2255
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez mysia13 Pokaż wiadomość
Ktoś tu wspomniał o tym, że konsekwencją seksu analnego mogą być hemoroidy... A co w przypadku kiedy się już je ma? w momencie penetracji odbytu zapewne dojdzie do silnego krwawienia i bólu Słyszałam, że hemoroidów nie da sie wyleczyc na wieczność. Maści zmniejszają tylko świąd i pieczenie, a zabieg hirurgiczny nie jest sukcesem, bo hemoroidy pojawiają się znów. Czy więc kobieta z tak krępującą dolegliwością nie może rozpocząć tego rodzaju współżycia? Chcielibyśmy zobaczyć jak to jest , ale nie wiemy czy to możliwe?
moze zapytac lekarza u ktorego się leczy na hem?
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-06, 16:09   #2256
mysia13
Raczkowanie

Nie byłam z tym problemem u lekarza - stosowałam JEDYNIE wszystkie maści jakie reklamują w TV . Może znajdzie się na forum jakiś ekspert i pomoże?
Stary 2010-11-06, 23:31   #2257
NanaGoplana
Raczkowanie

A nie lepiej zapytać się eksperta z przychodni?
Stary 2010-11-07, 00:00   #2258
Joline
BAN stały

Cytat:
Napisane przez ever-dream Pokaż wiadomość
Zgadzam się. Poza tym ustom od seksu oralnego nic się złego nie stanie, natomiast od analnego za każdym razem powstają różnego rodzaju szkody (począwszy od mikrourazów, które pojawiają się za każdym razem, osłabienia zwieraczy, a w przypadku częstych inicjacji tego typu gorsze rzeczy typu w/w wypadający odbyt etc.).
Nigdy nie słyszałam o takiej przypadłości, ale zgadzam się , że powikłania wynikające z takiego współżycia mogą być dosyć drastyczne i porprostu niezdrowe.
Po co robić coś co jest niezdrowe, tylko dlatego, żeby sobie urozmaicić swoje życie erotyczne?
Pozatym wspomniany już kał, obrzydza mnie to.
Partner który nalega na taki rodzaj seksu pomimo tego że partnerka tego nie chce wogóle nie liczy się z jej zdaniem i co więcej jej zdrowiem..

---------- Dopisano o 00:00 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:49 ----------

Cytat:
Napisane przez agngrz Pokaż wiadomość
Moja rada dla wstydliwych? Po 1. spróbować z prezerwatywą (mniejszy dyskomfort i Twój i partnera, gdybyś go jednak ubrudziła), a po 2. duuużo cierpliwości i delikatności Powodzenia!
Agngrz, najpierw napisałaś, że łechtaczka nie służy jedynie do pocierania, a teraz jeszcze dajesz rady type 'spróbować z prezerwatywą'. - Co jest chyba jasne ?
Nie wyobrażam sobie, że ktoś kto nawet chce uprawiać ten rodzaj seksu robi to bez prezerwatywy. Po pierwsze chodzi o różnego rodzaju choroby, a po drugie wyobrażasz sobie jakie powikłania dla partnera może mieć bezpośredni kontakt członka z kupą? To tak jakby tobie ktoś napchał kupą pochwę. W głowie się nie mieści, że ludzi decydują się na coś takiego, szczególnie, że tyle się słyszy o nowotworach odbytu...
Joline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-07, 06:45   #2259
kalincia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Joline Pokaż wiadomość
Nigdy nie słyszałam o takiej przypadłości, ale zgadzam się , że powikłania wynikające z takiego współżycia mogą być dosyć drastyczne i porprostu niezdrowe.
Po co robić coś co jest niezdrowe, tylko dlatego, żeby sobie urozmaicić swoje życie erotyczne?
Partner który nalega na taki rodzaj seksu pomimo tego że partnerka tego nie chce wogóle nie liczy się z jej zdaniem i co więcej jej zdrowiem..
Po to, żeby urozmaicić swoje życie erotyczne i dać sobie i partnerowi przyjemność.
---------- Dopisano o 00:00 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:49 ----------

Agngrz, najpierw napisałaś, że łechtaczka nie służy jedynie do pocierania, a teraz jeszcze dajesz rady type 'spróbować z prezerwatywą'. - Co jest chyba jasne ?
Nie wyobrażam sobie, że ktoś kto nawet chce uprawiać ten rodzaj seksu robi to bez prezerwatywy. Po pierwsze chodzi o różnego rodzaju choroby, a po drugie wyobrażasz sobie jakie powikłania dla partnera może mieć bezpośredni kontakt członka z kupą? To tak jakby tobie ktoś napchał kupą pochwę. W głowie się nie mieści, że ludzi decydują się na coś takiego, szczególnie, że tyle się słyszy o nowotworach odbytu...
Wyobraź sobie, chociaż spróbuj, Można.

Edytowane przez kalincia
Czas edycji: 2010-11-07 o 06:46
kalincia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-07, 10:47   #2260
leila_
Raczkowanie

Cytat:

Tak, dokładnie po to. To nie jest aż tak niezdrowe i ryzykowne.
Po drugie - jeśli chodzi o kał, można się jego resztek łatwo pozbyć robiąc lewatywę.
Naleganie i przyciskanie do zrobienia _czegokolwiek_ w seksie kiedy partner(ka) tego naprawdę nie chce tego zrobić jest dla mnie karygodne. Nie chodzi tylko o seks analny i "nie liczenie się ze zdrowiem". Odnoszę wrażenie, że w większości przypadków, powodem odmówienia analnego seksu nie jest obawa o zdrowie, a zwykłe obrzydzenie, czy strach przed bólem.

Cytat:
Już pisałam - można zrobić lewatywę, poza tym w odbycie znajdują się raczek śladowe ilości kału poza momentem defekacji.
I tak, można uprawiać seks analny bez prezerwatywy. Sama nigdy tak nie robiłam, niemniej jednak jestem w stanie zrozumieć ludzi, którzy to robią.

O boże... Tyle słyszy się o nowotworach płuc a ludzie palą wciąż, o raku skóry a oni nie boją się wychodzić na słońce i się opalają, no i jeszcze są ci, którzy uprawiają seks analny, jak oni mogą... a poza tym, szczerze mówiąc nigdy nie słyszałam o powikłaniach związanych z seksem analnym takich jak rak - czy mogłabyś podać mi jakieś źródło? Nawet jeśli to to z pewnością bardzo rzadkie powikłanie. Bardziej martwiłabym się ludźmi, którzy się opalają.
Czy jesteś w stanie zrozumieć, że dla niektórych ich zdrowie, 100%, pod każdym względem, kosztem wszelakich wyrzeczeń, nie jest absolutnym nr 1? Że jest ważne, ale z umiarem? Seks analny nie zabija, może w niektórych, nie wszystkich, przypadkach powodować dolegliwości w przyszłości - i ja jestem tego świadoma, ale to nie jest koniec świata. Dla niektórych ma więcej plusów niż minusów i już.
leila_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-07, 10:55   #2261
mysia13
Raczkowanie

jak zrobić lewatywę? wogóle jak zagwarantować sobie 100% higieny? mycie wystarczy? nie mam pojęcia jak zrobić domową lewatywę. Chyba każda kobieta podczas seksu analnego chcialaby czuć się komfortowo...
Stary 2010-11-08, 11:21   #2262
sine.ira
BAN stały

Cytat:
Napisane przez leila_ Pokaż wiadomość
I tak, można uprawiać seks analny bez prezerwatywy.
Pewnie, że można. Z tym, że się nie powinno - nawet w stałym zwiazku z "pewnym" partnerem. W trosce o zdrowie obojga.

Cytat:
a poza tym, szczerze mówiąc nigdy nie słyszałam o powikłaniach związanych z seksem analnym takich jak rak - czy mogłabyś podać mi jakieś źródło? Nawet jeśli to to z pewnością bardzo rzadkie powikłanie.
Bardzo proszę - rak odbytu w wyniku zakażenie onkogennym typem wirusa HPV.
Zakażenie jest bezobjawowe, nie da się stwierdzić czy mężczyzna jest zakażony, bo onkogenne typy tego wirusa nie dają widocznych zmian na skórze w postaci kłykcin (tak jak w przypadku niegroźnych odmian tego wirusa). O tym, że jest problem dowiaduje się kobieta - o ile chodzi do ginekologa i robi cytologię, obecność wirusa daje zmiany na szyjce macicy, które wykrywa się właśnie w cytologii.
Jeżeli zatem facet jest zakażony onkogennym typem HPV, nie wie o tym i współżyje z kobietą bez prezerwatywy (również analnie), to naraża ją na śmiertelną chorobę. A biorąc pod uwagę fakt, że statystyczna Polka chodzi do ginekologa raz na kilka lat, to można założyć, że da sobie zrobić "kuku" nawet bedąc już w stałym związku.
Dlatego prezerwatywa do analnego seksu - ZAWSZE.

http://www.test-hpv.pl/hpv/objawy.html

Cytat:
Czy jesteś w stanie zrozumieć, że dla niektórych ich zdrowie, 100%, pod każdym względem, kosztem wszelakich wyrzeczeń, nie jest absolutnym nr 1?
Ja nie jestem w stanie tego zrozumieć. Dla mnie moje zdrowie zawsze będzie najważniejsze choćby nie wiadomo jak silne seksualne doznania miały mnie ominąć Dlatego np. fisting i seks analny - odpadają.

Edytowane przez sine.ira
Czas edycji: 2010-11-08 o 11:24
sine.ira jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-08, 16:58   #2263
Joline
BAN stały

Cytat:

O boże... Tyle słyszy się o nowotworach płuc a ludzie palą wciąż, o raku skóry a oni nie boją się wychodzić na słońce i się opalają, no i jeszcze są ci, którzy uprawiają seks analny, jak oni mogą... a poza tym, szczerze mówiąc nigdy nie słyszałam o powikłaniach związanych z seksem analnym takich jak rak - czy mogłabyś podać mi jakieś źródło? Nawet jeśli to to z pewnością bardzo rzadkie powikłanie. Bardziej martwiłabym się ludźmi, którzy się opalają.
Czy jesteś w stanie zrozumieć, że dla niektórych ich zdrowie, 100%, pod każdym względem, kosztem wszelakich wyrzeczeń, nie jest absolutnym nr 1? Że jest ważne, ale z umiarem? Seks analny nie zabija, może w niektórych, nie wszystkich, przypadkach powodować dolegliwości w przyszłości - i ja jestem tego świadoma, ale to nie jest koniec świata. Dla niektórych ma więcej plusów niż minusów i już.
To tak jakby powiedzieć, że 'kieliszek' wina nie zaszkodzi dziecku kiedy jest się w ciąży, albo palenie papierosów nie zaszkodzi dziecku 'bo wszystko trzeba robić z umiarem'.
Jeżeli naprawdę tak myślisz, jeżeli stawiasz przed swoim zdrowiem, kilka sekund przyjemności, to pewnie liczysz się ze wszystkimi konsekwencjami swojego zachowania i rzeczywiście nie mamy o czym rozmawiać.
Stary 2010-11-08, 17:12   #2264
leila_
Raczkowanie

Cytat:
To tak jakby powiedzieć, że 'kieliszek' wina nie zaszkodzi dziecku kiedy jest się w ciąży, albo palenie papierosów nie zaszkodzi dziecku 'bo wszystko trzeba robić z umiarem'.
Jeżeli naprawdę tak myślisz, jeżeli stawiasz przed swoim zdrowiem, kilka sekund przyjemności, to pewnie liczysz się ze wszystkimi konsekwencjami swojego zachowania i rzeczywiście nie mamy o czym rozmawiać.
W przypadku ciąży dochodzi jeszcze inny organizm, przyszły człowiek, któremu moje działanie może realnie zaszkodzić. W przypadku seksu analnego mogę zaszkodzić tylko sama sobie, ew. może zaszkodzić mi mój partner, ale za moją zgodą - więc nie ma problemu.

To o HPV zapamiętam, masz rację, niemniej jednak można się tym zarazić nie tylko przez seks analny. Poza tym - istnieje chyba możliwość zrobienia testu na obecność tego wirusa w organizmie. Czy mylę się?
leila_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-09, 08:59   #2265
sine.ira
BAN stały

Cytat:
niemniej jednak można się tym zarazić nie tylko przez seks analny.
Chciałaś żeby podać przykład ew. choroby odbytu, której można się nabawiźć przez seks analny, to podałam
Nie tylko przez seks analny można się tym zarazić, fakt. Ryzyko niosą wszystkie "okoliczności" w których następuję penetracja odbytu, np. przez skażone narzędzia diagnostyczne/chirurgiczne w trakcie badania tamtej części ciała - ale to bardzo rzadko się zdarza.

Cytat:
Poza tym - istnieje chyba możliwość zrobienia testu na obecność tego wirusa w organizmie. Czy mylę się?
Z tego co wiem, to trzeba pobrać wymaz z danej części ciała i zrobić badanie pod kątem obecności wirusa w tkance z oznaczeniem jego DNA. Ale mogę się mylić.
sine.ira jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-09, 12:55   #2266
annamlucz
Raczkowanie

Uprawiając seks analny można się zarazić nie tylko HPV.

Przed wszystkim grożą nam liczne infekcje, gdyż odbyt jest miejscem wyjątkowo delikatnym, podatnym na urazy, do tego występują tam liczne bakterie, niespotykane w żadnej innej części ciała. Regularny seks analny prowadzi do hemoroidów, wypadnięcia odbytnicy, nietrzymania kału, stałego bólu w odbycie, wrzodów i pęknięć odbytów.
Odkąd seks analny stał się tak popularny, rak odbytu w ciągu ostatnich lat wykrywany jest o 160% częściej u mężczyzn, u kobiet odpowiednio o 78%. Ryzyko raka odbytu wzrasta, jeśli uprawiamy seks analny regularnie lub do tego palimy.

Jeśli dla kogoś chwila przyjemności jest ważniejsza niż własne zdrowie, a co więcej, jeśli dla naszego mężczyzny jego przyjemność jest ważniejsza niż nasze zdrowie, to cóż, gratuluję odpowiedzialności. Ja osobiście nie chcę swoim dzieciom tłumaczyć w wieku 50 lat, czemu choruję na raka odbytu i czemu nie doczekam ich dorosłości.

Dowody naukowe na potwierdzenie w książce "Primary Care in Obstetrics and Gynecology: A Handbook for Clinicians" Josepha S. Sanfilippo, oraz w poniższych artykułach:
http://www.soc.ucsb.edu/sexinfo/ques...rs-of-anal-sex
http://lgbthealth.healthcommunities....er/index.shtml
http://web.archive.org/web/200801150...7.asp?sitearea
http://www.fhcrc.org/about/ne/news/2...nalcancer.html
annamlucz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-09, 17:32   #2267
Joline
BAN stały

Nie mówiąc juz o przedostaniu się kału na członek, czy potem do pochwy. Przecież nawet jeśli chodzi o podcieranie to zawsze się mówi, że należy sie podcierać do dołu, a nie odwrotnie, żeby bakterie kałowe nie przedostały się do dróg intymnych kobiety.
Stary 2010-11-09, 19:21   #2268
BlacksweetAngel18
Przyczajenie

Dot.: Wasze doznania, opinie na temat...

[QUOTE=ona1982;1022248]Nie ma za co Może kiedyś będzie odpowiedni moment i wtedy spróbujesz. Nic na siłę. Pozdrawiam.

Mi spodobało się tak bardzo,ze do momentu kiedy się nie nasycę nie chcę z tego rezygnować:P Chociaż Mój TŻ trochę obawia się, że może to jakoś szkodzi pod względem zdrowotnym i powinno się ten sposób pieszczot zachować na specjalne okazje. Ale ja tak nie umiem.[/QUOT
mi rowniez sie bardzo podoba ta metoda n apoczatku tez miałam takie zdanie ze boje sie nbolu i wogle a teraz jak jzu sprobowałam to nie wyobrazam sobie sexu bez tego jest to tak przyjemne ze mogłabym cały czas pozostac na tej metodzie
BlacksweetAngel18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-10, 21:56   #2269
venturka
Raczkowanie

GG do venturka

A mógłby mi ktoś rozjaśnić, dlaczego nie powinno się stosować prezerwatywy razem z oliwką?? Bo już padło parę razy takie stwierdzenie i zastanawiam się dlaczego?
venturka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-10, 22:25   #2270
miriuri
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez venturka Pokaż wiadomość
A mógłby mi ktoś rozjaśnić, dlaczego nie powinno się stosować prezerwatywy razem z oliwką?? Bo już padło parę razy takie stwierdzenie i zastanawiam się dlaczego?
Oliwka jest tłusta, i produkowana właśnie na bazie tłuszczu, co może uszkodzić ścianki prezerwatywy Z prezerwatywą trzeba używać środków na bazie wody, czyli tych specjalnie w tym celu produkowanych - durexów i tak dalej
Stary 2010-11-12, 12:28   #2271
megc
Przyczajenie

Cytat:

Błagam ... , seks analny i nowotwór odbytu, gdy jest to rzadko i sprawia obu partnerom przyjemność why not, każdy ma jednak prawo wyboru, a co mieli by powiedzieć homoseksualiści też nowotwory ? Seks analny najlepiej z nawilżeniem

---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ----------

Cytat:
Napisane przez miriuri Pokaż wiadomość
Oliwka jest tłusta, i produkowana właśnie na bazie tłuszczu, co może uszkodzić ścianki prezerwatywy Z prezerwatywą trzeba używać środków na bazie wody, czyli tych specjalnie w tym celu produkowanych - durexów i tak dalej
Dokładnie, ja dostałam od znajomej próbkę Astroglide, składa się w 100% z wody i dla mnie wrażliwca jest to idealne ( kiedyś w USA kupiłam KY ale u nas juz nie ma ), próbowałam szukać tego w aptekach, ale nie mają, a po wpisaniu nazwy w google wyskakuje mi tylko ich facebook, wiecie gdzie można to dostać?
megc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-13, 14:47   #2272
chwast
Zakorzenienie

Dokładnie jeśli partnerzy uprawiają seks analany rzadko, to dlaczego nie? To jest indywidualna sprawa, ale uważam, że w xxi wieku takie sprawy nie powinny być w pewien sposób 'potępiane'.
To normalne. Myślę, że najpierw należy się przekonać, a później wypowiadać a nie polegać na czystej internetowej teorii.
chwast jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-13, 21:23   #2273
Virginal Boy
BAN stały

Jak dla mnie to nie jest seks dla nastolatek. Szkoda, że tyle młodych dziewczyn ma go za sobą. Ja bym się raczej nie związał z dziewczyną, o której bym wiedział że to robiła. Nie dla mnie taka
Virginal Boy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-14, 17:54   #2274
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Virginal Boy Pokaż wiadomość
Jak dla mnie to nie jest seks dla nastolatek. Szkoda, że tyle młodych dziewczyn ma go za sobą. Ja bym się raczej nie związał z dziewczyną, o której bym wiedział że to robiła. Nie dla mnie taka
to znaczy jaka?

bo wg Twego toku myślenia to mogła dawac każdemu i taką byś chciał a taką co daję sobie w d...to nie?
Stary 2010-11-14, 23:08   #2275
Virginal Boy
BAN stały

Po prostu nie marzy mi się taka co miała wielu partnerów, a już zwłaszcza partnerów analnych
Virginal Boy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-19, 15:21   #2276
kalincia
BAN stały

Cytat:
Po prostu nie marzy mi się taka co miała wielu partnerów, a już zwłaszcza partnerów analnych
Ty się VB tak powtarzasz, że to zakrawa na obsesję. "Nie dla mnie taka" - no daruj, dziecko, skąd tyle pogardy. Pewnie żadna cię nie chce i stąd tyle jadu na tym i innych wątkach. Cóz kobiety teraz wybredne i to one wybierają, nie czekając aż pan i władca zechce taką czy nie. Bezczelne takie! Prawda? I jeszcze na dodatek trzeba wyglądać, w główce mieć, umieć pieścić...co za wymagania!

Edytowane przez kalincia
Czas edycji: 2010-11-19 o 15:23
Stary 2010-11-19, 22:36   #2277
madzik2221
Zakorzenienie

Cytat:
Nikomu sie nie marzy.Tylko ktora Ci powie ze dawala temu czy tamtemu?!? Zastanow sie co piszesz bo dla mnie to wogole nie ma sensu.Poza tym co w tym zlego jak dziewczyna lubi taki rodzaj seksu?

22/23.05.2010
madzik2221 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-19, 22:56   #2278
madzik2221
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pan_alojzy Pokaż wiadomość
Tu nie ma żadnej pogardy. Nie pasowałbym do takiej kobiety po prostu
Widze ze koledze sie nudzi bardzo.Dopiero co zbanowali cie na nicku Virginal
Boy a juz zalozyles nowy.Oj dorosnij chlopaku,dorosnij!

22/23.05.2010
madzik2221 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-19, 23:29   #2279
karolynka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pan_alojzy Pokaż wiadomość
Jestem już za stary na zmienianie poglądów
Czyli miałam rację.
Klon VB.
Zgłaszam.
Stary 2010-11-20, 08:07   #2280
kalincia
BAN stały

A ten już znowu tu?! Chory chłopczyk, niestety. Na którymś z kolei wątku pitoli to samo na okrągło pod kolejnym nickiem. Szkoda dziecka, ale to już nudne. Olewam tego trolla.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości