|
|||||||
| Notka |
|
| Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3541 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Tajemnica ślicznych ciuszków reklamowanych przez Japonki cz.II
Cytat:
wrzuć tutaj zdjęcia ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=22683460 Ja wieczorem postaram się zrobić zdjęcia mojego swetra i też wrzucę
|
|
|
|
|
#3542 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
moja bluza juz jest takze nie bede wrzucac drugi raz, najwyzej moge zrobic zdjecie tuniki, chociaz nie na mnie bo za mala..
|
|
|
|
|
#3543 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny. Miała któraś z WAS tą kurteczke albo zamawiała i czy dobrze się sprawdza czy nie bardzo nie opłaca się jej kupować??
http://allegro.pl/hit-ciepla-kurtka-...292422523.html |
|
|
|
#3544 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie kupilam, ale tez mi sie podobala.. jakbys sie zdecydowala i zamowila to napisz jak wrazenia i uwazaj na rekawy bo w mojej bluzie byly krotsze niz napisali.
|
|
|
|
|
#3545 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Ma ktoś taką kurtkę ? Zastanawiam sie czy ona jest ciepła i jakoś w miarę wykonana. |
|
|
|
#3546 |
|
Zakorzenienie
|
cotynato - możesz dać namiary na sprzedawcę? podoba mi się ta kurtka, chyba się skuszę
![]() http://allegro.pl/hit-bluza-kurtka-m...293063841.html - to taka? jeśli tak to obawiam się że na kurtkę się nie nadaje z racji swojej grubości, ale obym się myliła bo jest świetna i chętnie bym sobie taką kupiła
Edytowane przez lillymy Czas edycji: 2010-11-05 o 12:49 |
|
|
|
#3547 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny czy któraś z was posiada może jedną z tych sukienek:
http://allegro.pl/2328-czarna-sukien...299759680.html http://allegro.pl/srebrna-sukienka-n...304139413.html
|
#3548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3549 |
|
Rozeznanie
|
Witam
ja posiadam to futerko w panterke zamowilam to tansze ![]() musze zrobic fotki ![]() wyszukiwalam na allegro sprzedawcow tych futerek i prosilam ich o real zdjecie i co ?? prawie wszyscy wyslali mi ta sama fotke :| z lekko rozowa podpinka jasno bezowe z metka ja dostalam paczke prosto od nich i futerko jednak sie rozni od tamtych real fotek jest bardziej brazowe , jest w sumie miekkie , ma kiedzonki ( z tego co wiem sa czesto bez kieszonek) podszewka jest dokladnie takiego samego koloru jak na zdjeciach z azjatka. rekawki troche krotki bo do kostek ALE mam zamiar kuic skorzane dlugie rekawiczki, futerko cieple spodziewalam sie czegos cienszego , no i minus kaptur ktory jest troszke maly wolalabym taki duzy i zeroki a ten AKURAT wchodzi na moj łeb ;] no i nie ma zamka ale to w kazdym go niema i pisza o tym na aukcjach ![]() a kto posiada real fotki tych plaszczykow jestem zachwycona nimi na zdjeciachale wnioskuje ze beda bardzo cienkiutkie no i pewnie malutenki a naprawde cholernie mi sie pododbaja!!!!!!!!!
|
|
#3550 |
|
Przyczajenie
|
Hej, na forum, jestem nowa, ale mam pytanie do dziewczyn, które śledzą od początku wątek. Właśnie zastanawiam się nad kupnem paru rzeczy i :
1. Kupić ? 2. Allegro/jakaś inna strona 3. Jeśli Allegro, który użytkownik ? Z góry dziękuję za odpowiedzi !!! |
|
|
|
#3551 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Niedługo mam nadzieję i ja się podzielę swoimi nabytkami z Wami. Pozdrawiam Edytowane przez MoccACaffE Czas edycji: 2010-11-05 o 21:07 |
|
|
|
|
#3554 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jest za ok 12,5 $ czyli tania a wydaje się być całkiem fajna. Myślałam że może gdzieś taką , ktoś kupił ponieważ chciałam się dowiedzieć czy nadaje się na zimę, ale zaryzykowałam i najwyżej ponoszę sobie jako przejściową
|
|
|
|
|
#3555 |
|
Przyczajenie
|
Kamila901 uwierz, że przed zadaniem pierwszego pytania przejrzałam pół pierwszego watku o JS, a przed drugim pytaniem resztę, i za dużo nie znalazłam, i nie chce mi się przeglądać kolejnych 100 stron, dlatego pytam się. Chyba po to jest forum ?
|
|
|
|
#3556 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
no i jak dorwiesz ta 2 wersje rowniez ;]
|
|
|
#3557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Narysuj mi coś 23/6 |
|
|
|
|
#3558 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pozdrawiam
Edytowane przez kamila901 Czas edycji: 2010-11-06 o 08:40 |
|
|
|
|
#3559 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie będziesz miała wiele do przeszukiwania, a zdjęć jest całkiem sporo już |
|
|
|
|
#3560 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3561 |
|
Zakorzenienie
|
Hej mam pytania:
Czy któraś z was ma tą bluzeczkę w kwiaty? (fotka 1) Która lepsza bluza? (fota 2 i 3) |
|
|
|
#3562 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkich
![]() jestem tu nowa. Zainteresowal mnie ten watek poniewaz ostatnio przegladajac plaszczyki na all znalazlam wlasnie taki "japan style" i jestem zainteresowana zamowieniem. Ale z tego co tu troche czytalam widze ze sa z tym spore problemy ;/ no i czy oplaca sie zamowic... od razu zpytam czy ktoras z Was moze ma taki? albo czy byl juz o nim jakis post? bo nie wiem czy opłaca mi się ogladac te 100 stron
|
|
|
|
#3563 |
|
Zakorzenienie
|
TyTeCzko jakie jest w tym futerku panterce to futereczko? czy przypomina takie zwykłe jak się w sklepie na włochacze-narzuty kupuje? bo na zdjęciach wygląda ślicznie i zupełnie nie kanapowo
![]() Czy ono jest ciepłe i nadaje się na zimę? Proszę podaj rozmiary futerka, jestem niska lecz mam problem z dopięciem się w biodrach oraz biuście. Można prosić o nazwę sprzedawcy? ![]() I zdjęcia futerka
|
#3564 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja chce sobie kupic jeden z zakietow ktore zamiescilas, taki czasny z rekawem krotszym. tylko obawaim sie ze bedzie za krotki na mnie... jak sie zdecydujesz to zamiesc koniecznie zdjecia
|
|
|
|
|
#3565 |
|
Przyczajenie
|
aam : wielkie dzięki !!!
|
|
|
|
#3566 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Kilka stron wczesniej dodawałam zdjęcie bluzki w kwiaty ---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ---------- Cytat:
zdjęcie jednej z marynarki zamieszczalam kilka stron wczesniej wystrczy przejrzeć , czarnej mini sukienki http://allegro.pl/s47-mala-czarna-su...293999244.html nie polecam brzydko sie układa, a zdjęć haremek było tu już bardzo dużo, jedne z moic ulubionych spodni
|
|
#3567 |
|
Zakorzenienie
|
Tak? Przeglądałam i nie zauważyłam ;D Wielkie dzięki.
|
|
|
|
#3568 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Powiem Ci, że te zdjęcia co ja dałam, to chyba jednak troszkę innego płaszcza dotyczą, bo widać, że zupełnie inny materiał, ten japoński jakby bardziej sliski, a ten ze zdjęć taki jakby z wełny. Ja je znalazłam na allegro i osoba, która go sprzedaje chce za niego ponad 140zł +przesyłka, wiec dużo, bo moze lepszy jakościowo. Mam wrażenie, ze jest on szyty na wzór tych japońskich i jest z lepszego materiału. I dziwi mnie jeszcze to,bo te płaszcze japońskie się rozchylają na dole, a to zdjęcie co ja dałam to nie ma tego rozchylenia oraz jest inny "pasek" w talii. Te japońskie są tylko zszyte w talii, a te ze zdjęcia jest taka jakby zakładka, grubszy "pasek". No i doły płaszcza japońskiego są zaokrąglone, a te ze zdjęcia są "ostre" To tyle jeszcze z moich obserwacji. ![]() Jeśli kupisz, to zdaj jak najszybciej relacje, ja czekam na dopływ gotówki i go kupię sobie, choc pewnie już w tym roku nie zdążę go założyć, bo lada moment spadnie pewnie śnieg
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Narysuj mi coś 23/6 Edytowane przez beatiska Czas edycji: 2010-11-07 o 09:57 |
|
|
|
|
#3569 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a powiedz mi czy marynarka ma poduszki w ramionach? bo sprzedawcy nie odpowiadaja a jak odpowiadaja to nie wiedza. i jaki rozmiar zwykle nosisz? bo ja zwykle M i boje sie ze bedzie za maly. |
|
|
|
|
#3570 |
|
Zakorzenienie
|
Czy któraś z Was zamawiała ten sweter?
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:49.

i uwazaj na rekawy bo w mojej bluzie byly krotsze niz napisali.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

})i({ Amore Dolce Vita })i({