|
|
#391 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXII
Podobno ludzie się zmieniają.
To dlaczego znów jesteś taki sam? Taki zimny kur*a drań! I pomyśleć, że przez chwilę myślałam, że przestałeś kłamać. Ty nawet potrafisz mnie dusić nie trzymając mnie za szyję.
odszedł. a ja również dobrze mogłam powiedzieć, że umieram. ![]() Edytowane przez your blue eyes Czas edycji: 2010-11-07 o 13:29 |
|
|
|
#392 |
|
Zakorzenienie
|
I żadne głupie "Będzie dobrze", "Wszystko się ułoży" mi nie pomoże.
|
|
#393 |
|
Raczkowanie
|
'Czekałam aż odpiszesz. Gdy myślałam że to ty okazało się że znowu wygrałam bmw ..'
'Bliskim mów, gdyby pytali, że chwilowo zmieniłam adres, że w niebie leczę duszę z silnego przedawkowania rzeczywistości.' 'Wiem, że mam problemy, ale ty też jesteś nieźle pokręcony.' 'W tej chwili jest 6.470.818.671 ludzi na świecie. Niektórzy z nich uciekają przestraszeni. Niektórzy wracają do domu. Niektórzy mówią kłamstwa, aby przetrwać dzień. Inni po prostu spoglądają prawdzie w twarz. Niektórzy są złymi ludźmi, w walce z dobrem, a niektórzy dobrzy walczą ze złem. Sześć miliardów ludzi na świecie. Sześć miliardów dusz. A czasami wszystko, czego pragniesz... to jedna.' |
|
|
|
#394 |
|
Raczkowanie
|
ruda wiewióra - kradnę ! < 33
ta dojrzałośc jeszcze w nas nie urosła.
od teraz jesteś decydentem ! ![]()
|
#395 |
|
Raczkowanie
|
wystarczyło, że pomyślałam o nim: o jego głosie, jego hipnotycznym spojrzeniu, magnetycznej sile osobowości... co należy zrobić po upadku? to, co robią dzieci: podnieść się. silę się na obojętność, udaję, że mnie nie interesujesz, nie zadaję pytań, na które bardzo chcę znać odpowiedzi, unikam spotkań, chociaż twoja twarz jest pierwszą, którą sobie przypominam każdego wieczora i poranka. tęsknię. ale nie powiem Ci o tym, bo łudzę się, że któregoś dnia to ty zrobisz to pierwszy.
|
|
#396 |
|
Raczkowanie
|
Wodę mineralną zamieniam w nadmiar kofeiny, wafle ryżowe w ulubioną milkę, miętowe cukierki w kolejnego papierosa. Tak, znów tęsknię. Potykam się o najmniejszy kamyk na chodniku, potykam się o naszą miłość. ***
Zdolniachy z was. ![]()
|
#397 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: ;**
To cholernie ułatwia wybór, gdy wszystko jest jednakowe.
na zawsze- powiedziałeś mi na zawsze- wciąż powtarzałeś ja należe do Ciebie, a Ty należysz do mnie to mój idealny obrazek i prosze nie niszcz tego udawaj że mnie kochasz, nie rozczarowujmy świata robisz wieczność z chwili ile potrzeba słów, by znów powrócić?
|
#398 |
|
Rozeznanie
|
Mimo wszystko sama nie wiem, dlaczego tak bardzo chcę byś był. Za mało wspólnych chwil by uwierzyć, że naprawdę mnie kochałeś. Byłam jego, więc już nie musiał się starać. Zdobył mnie i już nie musiał mówić, że mnie kocha. Bo ty nie wiesz jak to jest nie spać po nocach, dławić się wspomnieniami. to ty miałeś być moim bohaterem, a tymczasem to ja ciągle o nas walczę.
Edytowane przez avocadowa Czas edycji: 2010-11-07 o 14:21 |
|
|
|
#399 | ||
|
Rozeznanie
|
♥
Cytat:
![]() Cytat:
--------------------------------- 'Zakochana bez wzajemności... lecz czy na pewno? Bo jego spojrzenie mówi co innego. Po co przychodzisz ? myślisz, że ci wybaczę ? czy naprawdę uważasz, że zapomnę ? uważasz, że przychodząc do mnie z z ulubionymi kwiatami , patrząc na mnie najczulszym wzrokiem, uśmiechając cię do mnie moim ulubionym uśmiechem wszystko naprawisz ? co ty sobie wyobrażasz ? że rzucę ci się na szyję i pocałuje cię najczulej jak potrafię - tak, jak zawsze cię całowałam na powitanie ? jeśli naprawdę tak sądzisz, to wiedz ... że masz rację . Życie z drugim człowiekiem polega na tym, że zaczyna się lubić jego dziwactwa. to było tylko twoje jedno krótkie spojrzenie, ale wystarczyło bym nie mogła przestać o Tobie myśleć .. Czy położyłbyś się ze mną i po prostu zapomniał o świecie? wiesz za czym tęsknie najbardziej? za zapachem twojej bluzy, za dotykiem twojej dłoni, za biciem twojego serca...za Tobą myślę o Tobie 58739453 razy dziennie, ale jeśli ktoś pyta o to czy mam kogoś, mówię, że nie chcę nikogo...cholera. zrób coś dla mnie. zatęsknij za mną i dojdź do wniosku, że beze mnie jest Ci źle miłość? jak będę chciała pocierpieć to przytrzasnę sobie rękę drzwiami. ten uśmiech sprawił, że się w nim zakochałam,a była to ostatnia rzecz, na którą miałam ochotę..'
TRUDNO NIE WIERZYĆ W NIC Edytowane przez ratatamm Czas edycji: 2010-11-07 o 14:26 |
||
|
|
|
#400 |
|
Rozeznanie
|
Δ▲Δ▲Δ▲Δ▲Δ▲Δ▲Δ▲Δ
lubię jak mnie okradasz
i made a wish, and you came true miałam marzenie spełniłeś się i miss all the little things i never thought that they'd mean everything to me tęsknię za małymi rzeczami i nigdy nie pomyślałabym, że one mogłyby znaczyć dla mnie wszystko some people are meant to fall in love with each other, but not meant to be together niektórzy ludzie są stworzeni do zakochania się w sobie nawzajem, ale nie do bycia razem
egyptians, the biggest fucking hipsters ever triangle is the future! Δ▲Δ▲Δ▲Δ▲Δ▲Δ▲Δ▲Δ▲ Edytowane przez otojest Czas edycji: 2010-11-07 o 14:33 |
|
|
|
#401 |
|
Rozeznanie
|
CookieCrisp - kradnę. Uwielbiam zimę, bo kocham czuć Twoje ciepło. I czekam, aż znów mnie tak przytulisz, że aż się rozpłynę w Twoich ramionach. Wiara czyni cuda. Ja nie wiem czy to się uda. Wierzyć mogę bez końca, lecz nadzieja jest już żałosna. Czekam, a wskazówki zegara towarzyszą mi z sekundy na sekundę. Czasem patrzę w gwiazdy i z nich układam Twoją twarz. Faktem jest, że bezgranicznie Cię kocham. Faktem jest, że znów przez Ciebie szlocham. Daj żyć, chcę odpocząć od tych ciągłych zmartwień. Nawet sobie nie zdajesz z tego sprawy, że kiedyś umrę i zmartwychwstanę. I obiecuję Ci, że nie będziesz mógł spać po nocach tak jak ja teraz. że nie będę Twoją obroną, wręcz przeciwnie. Jeszcze mi za to wszystko zapłacisz.
|
#402 |
|
Raczkowanie
|
"
przed prawdą nie uciekniesz, niezależnie jakbyś biegł . wiarę mam w ludzi, a nie w ich uczucia . brzmi to nazbyt mądrze i rozsądnie - byś mówił o miłości. przyszła po mnie śmierć. w Twojej duszy po mnie przyszła. " _______________________ a tak poza tym, cieszę się kolejną już częścią. zachwycajcie najdłużej.
|
|
#403 |
|
Zadomowienie
|
Diva069, siatkaara (okradłam) - dziękuję bardzo, bardzo
mad_woman (okradłam), Nieodkrytaxd - bardzo mi miło ratatamm (na podpis), rumuneczkaxd, so_steadfast, turka24 - okradłam _________________
'I've been alone with You inside my mind and in my dreams. I've kissed You're lips a thousand times' Byłam sama z Tobą w moich myślach i snach. Całowałam Twoje usta tysiąc razy. 'Is it me looking for?' Czy to ja jestem tą, której szukasz? 'You're all I've ever wanted' Jesteś wszystkim, czego kiedykolwiek pragnęłam.
|
#404 |
|
Zakorzenienie
|
z innej bajki, latin- miłe wyróżnienia
a ja uparcie domagam się powrotu pań o nickach Panna Migotka oraz 3martyna3 . ____ Miała serce ze złota a nikt nie chciał Go mieć Ze szczęścia wypłaczę łzy przeznaczone na ból Nie musisz chcieć mnie mieć, masz mnie wiem, że przyjdą zimowe dnie, gdy nie potrzebny będzie mi koc Pamiętam każdy wschód słońca, który oglądaliśmy razem i do dziś liczę gwiazdy na niebie wiedząc, że też w nie patrzysz Żadna z łez dotąd nie była tak słona, odkąd spijam je z warg samotnie
|
#405 |
|
Zakorzenienie
|
jeśli chcesz usłyszeć jak płaczę w poduszkę zajrzyj do mnie około godziny 22
nie można mówić o uczuciach przy braku zaufania popatrz na nią wygląda tak jakby przez cały czasy myślała tylko o Tobie Naughty _ suve your blue eyes paralogiczna katse nieliczyłamwcalesie ratatamm - powalacie na kolana notcool - ![]() dziękuję Ci bardzo za tak miłe słowa
|
|
#406 |
|
Rozeznanie
|
czasem, żeby coś docenić, trzeba z tego zrezygnować. wolę nie mieć nadziei, bardziej bolą rozczarowania.
|
#407 |
|
Zakorzenienie
|
Zamknęłam oczy, zatraciłam się w fantazji i marzeniach, chwyciłam długopis i zaczęłam pisać coś na kartce, nie sądziłam, że to będzie Twoje imię.
|
|
#408 |
|
Raczkowanie
|
marikab - dziękuję to naprawdę dużo dla mnie znaczy i bardzo motywuje .<3 i okradam
![]() Listen to your heart . Uwielbiam , kiedy bierzesz moją dłoń w swoje, patrzysz w moje oczy i szepczesz `kocham Cię ` . Wtedy wiem , że mam już wszystko . If You love me never tell me `goodbye` . Wspomnieniami jak ciepłysz szalikiem otulam serce . Oddałabym wszystko za wieczór z Tobą , pod ciepłym kocem i z kubkiem kakao . Pełnia szczęścia w zasięgu ust . <3 Odczaruj moje serce . Uwolnij mnie z nieszczęsliwej miłości . Czary mary .
|
#409 |
|
Raczkowanie
|
LadyBerry_ -Czarujesz
Nie mogę się już doczekać Grudnia
bo Listopadowe noce za bardzo mi Ciebie przypominają. ♥♥♥ Już tak nie udawaj, i tak wiem że mnie kochasz ♥♥♥ Jesteś moim apapem- zawsze koisz mój ból ♥♥♥ Byłeś dla mnie najlepszym przyjacielem, ale wszystko zmieniło się z chwilą gdy cie pokochałam. Nieprzespane noce spędzone na rozmyślaniu o Tobie sprawiły że stałam się rozkojarzona... chciałam cie dotknąć, pocałować, ale byłeś dla mnie nieosiągalny. To wszystko było takie dziwne bo przecież spędzaliśmy ze sobą całe dnie a pomimo tego ani razu nie spojrzałeś na mnie jak na zwykłą dziewczynę, którą mógłbyś pokochać...
'Chciałabym znów być dzieckiem. Wesołym, osmarkanym brzdącem, który dopiero co się uczy wiązać buty, wierzy w świętego Mikołaja i nie musi się na każdym kroku rozczarowywać.' "BYŁEM PRZYGOTOWANY NA WSZYSTKO, TYLKO NIE NA CIEBIE" |
|
|
|
#410 |
|
Rozeznanie
|
Christerine, marikab, zuzka0 & siatkaara - dziękuję. w końcu fajnie jest dzielić się z kimś małą cząstką siebie.
![]() Marzę by kiedyś ujrzeć szczęście. Niczym radość w oczach dziecka. Do pewnego momentu w życiu byłam pewna, że wiem czym jest miłość i przyjaźń. Dzięki osobom w tym życiu poznanym dowiedziałam się dotkliwej prawdy. Dziękuję. Bóg jest sprawiedliwy. Tylko po prostu daje nam to, na co zasłużyliśmy. Nie wiem czy lepiej mi jest z Wami czy bez Was. Tak samo się męczę. Nie chcę Cię na pokaz, nie zależy mi na chwaleniu się Tobą. Ku.rwa ja chcę Cię dla wsparcia i dla takich chu.jowych dni jak dziś.
"(...)Czasami brak mi powietrza i wtedy wiem, że na chwilę o mnie zapomniałaś." — Jacek Podsiadło ▼◄ ► ▼ ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ► ▼ Edytowane przez ciiri Czas edycji: 2010-11-07 o 15:43 |
|
|
|
#411 |
|
Raczkowanie
|
Chciałabym.. bardzo wiele bym chciała
Żałuję dziś, tyle chwil, wszystko przepadło Siedzę w oknie i wdycham samotność A Ciebie kocham inaczej, mimo, że tak samo mocno Edytowane przez Aur0ra Czas edycji: 2010-11-07 o 15:52 |
|
|
|
#412 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję z całego serca, za wszystkie wyróżnienia
Do not think that I'm a good girl I can explode sex Nie myśl sobie, że jestem grzeczną dziewczynką ja także potrafię wybuchnąć seksem Please, accept me this time without a queue Proszę, tym razem przyjmij mnie bez kolejki I love you, te amo, Je Taime do not ask me why it is so Kocham Cię, te amo, Je Taime nie pytaj mnie dlaczego tak jest Go to launches with that doll Idź się lansuj z tamtą lalą /opisy są autorstwa mojej przyjaciółki, która nie chce założyć konta na wiżażu /Edytowane przez kontrastowa0 Czas edycji: 2010-11-07 o 16:02 |
|
|
|
#413 |
|
Przyczajenie
|
'anytime I’m a mess by someone before.'
( za każdym razem okazuje się, że ktoś zepsuł mnie wcześniej ) 'maybe it's time to go.' ( może to czas by odejść ) 'ludzie tęsknią za całkowitą odmianą a jednocześnie pragną, aby wszystko pozostało takie jak dawniej.' 'nie czekaj na odpowiedni moment, wybierz go i uczyń go odpowiednim.' 'kto nie ma nic, nie ma nic do stracenia.'
|
|
#414 |
|
Zakorzenienie
|
▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪▫▪
wiedz o tym, że czekam na ciebie. nawet jeśli jeszcze o tym nie wiesz - będziemy razem, serio.
nie zamieniaj się w posąg nie w tak ważnej chwili rozpraszasz moje myśli spotkajmy się w końcu! otojest lovelovelove |
|
|
|
#415 |
|
Rozeznanie
|
Czym więcej o mnie wiesz, tym bardziej mnie krzywdzisz.
Podnieś to co leży głęboko na dnie. Wyciągnęłam dłoń, nie chwycił jej nikt. Moja nienawiść, wzmacnia nasze uczucie. |
|
|
|
#416 |
|
Rozeznanie
|
dziękuje
ciiri, magari91, parala - dziś nie zostało nic jak iść brzegiem morza słów które podmywają grunt pod stopami i doszczętnie chcą rozkojarzyć rozum. nie powiem już nic na temat, że boli, że cierpię, że nie potrafię się pogodzić z tym. i sobotni wieczór inny niż kiedyś, poskładany z minut nadziei i godzin oczekiwania. nie byliśmy sobie pisani - to są fakty, których żądałeś. zdałam sobie sprawę, że na świecie są dwie osoby mi cholernie bliskie, które nie przechodzą obojętnie gdy cierpię, które nie są ze mną tylko wtedy gdy się uśmiecham. Jedna jest kilkaset kilometrów stąd, drugą straciłam. wczoraj dałam sobą manipulować, dziś nie mam nic. podejdź i uderz mnie w twarz, może to sprawi, że się ocknę.
Edytowane przez Paralogiczna Czas edycji: 2010-11-07 o 16:56 |
|
|
|
#417 |
|
Raczkowanie
|
WIELKIE DZIĘKI I BUZIAK
W STRONĘ TYCH, KTÓRYM OPISY SIĘ SPODOBAŁY. nie mam kompletnie czasu, ale nadrobię jutro wszystkie strony i wypiszę dziewczyny, których opisy oczarowały mnie po raz kolejny. I AM SICK OF ALL THIS NON-EXISTENT BULLSHIT MY MIND MAKES UP
/jestem zmęczona tym nieistniejącym g*wnem, które wymyśla mój umysł I'm a loner. I don't have a gigantic group of friends. People don't miss me. I'm never the first person anyone looks for in a crowded room. I'm just me. Take it or leave. /jestem samotnikiem. nie mam gigantycznej grupy przyjaciół. Ludzie za mną nie tęsknią. Nie jestem pierwszą osobą, której szuka się w zatłoczonym miejscu. Jestem sobą. Zrozum to albo odejdź. I want someone to love me for who I am /chcę kogoś, kto kochałby mnie za to jaka jestem you are the wish that will never come true /jesteś życzeniem, które nigdy się nie spełni we all have stories we won't ever tell /wszyscy mamy opowieści, o których nigdy nie powiemy being beautiful has nothing to do with dress size /bycie piękną nie ma nic wspólnego z rozmiarem sukienki
rozbijam się o brzeg twoich ust. Edytowane przez katse Czas edycji: 2010-11-07 o 16:44 |
|
|
|
#418 |
|
Raczkowanie
|
dziękuję za wyróżnienia. i tak bardzo,
chciałabym abyś pomógł mi rano szukać guzików od pościeli.: ostatnio nie jem, nie śpię, mam objawy depresji, n ie wychodzę z domu, nie kontaktuję i nie wiem, co się dzieje na świecie. prawdopodobnie powodem jest złamane serce, ale tego też nie mam siły stwierdzić.
|
|
#419 |
|
Przyczajenie
|
< 333333333333
dzieffczynki ! <3
wydrapałeś mi , swoje imię w sercu .
znowu głowa pęka od wspomnień , kochać nie mogę , nie potrafię zapomnieć . tylko tobą , chce żyć już na zawsze <3 . tylko On , umiał poprawić mi humor . hmm , pewnie dlatego , że to przez niego się piep.rzył . wiesz dlaczego Cię kocham ? bo inaczej poprostu nie umiem . ! będzię tak , że nie będziemy się ranić . i nawet gdy upadnę , będziesz moim wsparciem . ' kocham milczeć jak mówisz , wtedy wszystko rozumiem ' ' My, będziemy bronić prawdy o nas Ty i Ja nikt nie zdoła nas pokonać My, i Ta siła co nam daje szczęście Ty i Ja nie rozłączni jak miłość i serce / fabisz - my , to ty i ja the truth is that I love you. forever / prawda jest taka , że Cię kocham . na zawsze . '' bo on mi wbijał nóż w plecy, a ja jedynie martwiłam się, żeby się nie poplamił ''
|
#420 |
|
Raczkowanie
|
; ***
marikab - nawet nie wiesz jak się cieszę. za jeden delikatny pocałunek, za jedno wtulenie się w twoje ramiona, tak dużo dałabym za jedno wypowiedziane 'kocham Cię' w moją stronę... *** 'popatrz w niebo i uwierz, że warto marzyć'
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:39.

COMA 

/