|
|||||||
| Notka |
|
| Uśmiechnij się Uśmiechnij się to miejsce dla wszystkich, którzy chcą poprawić sobie nastrój. Tutaj obejrzysz śmieszne zdjęcia i komiksy. Możesz podzielić się swoim zdjęciem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2761 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Autentyczne!!!! ;)))))))))))) Buahahahahah!
moja mama szła chodnikiem i zderzyła się z obcą kobietą. odbyła się rozmowa:
ta kobieta: przepra mama: dzieńdo |
|
|
|
|
#2762 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Blog o życiu w Walii z przymrużeniem oka: #23. Cieszę się ze złej pogody i wrzucam moje motywujące linki! http://blondiewales.blogspot.co.uk/ |
|
|
|
|
|
#2763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
5.06.10-poznałam Cię ![]() 12.07.10-prawko zdane za 1. razem 26.07.10 prawko w kieszeni, kierowca oficjalnie ![]() Nie ma odwrotu z drogi obranej wierność do końca i tak będzie. Amen. Mój ukochany M. Razem od 8.08.10 licencjat 08.2011-Dziadek[*]![]() 02.2012-Ciocia[*] |
|
|
|
|
|
#2765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2766 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A mi ostatnio w drogerii natura: weszłam do sklepu z koleżanką, ona poszła oglądać płyny do kąpieli a ja zaczęłam się przyglądać odżywką. Ona zawsze się śmieje z tej mojej manii włosowej (która niedawno się narodziła) i zawsze dodaje jakiś zgryźliwy komentarz. Wiedziałam że tam stoi i spokojnie stałam pochylona nad odżywką joanny sprawdzając skład. Usłyszałam że ktoś za mną stanął, więc myśląc że to ona i zaraz coś powie, powiedziałam krótkie : cicho siedź! . I cisza. Odwracam się, a koleżanki nie ma, za to jest pani ze sklepu która chciała się zapytać czy coś nie pomóc. Zrobiłam się cała czerwona i bąknęłam coś w stylu "bardzo przepraszam", i uciekłam na drugi koniec sklepu. Gdy stałam przy kasie podczas gdy koleżanka kupowała krem, pani sprzedawczyni i jej koleżanka miały ze mnie niezły ubaw, a ja stałam kompletnie czerwona
|
|
|
|
#2767 |
|
Zakorzenienie
|
idę sobie z TŻem ostatnio do kina, trzymamy się za rączki, idziemy wzdłuż kina ku wejściu. Zobaczyłam wejście i z całym impetem weszłam....i nagle bom, zamroczyło mnie, nie wiedziałam co się stało...a okazało się, że chciałam wejść w drzwi, które zobaczyłam za szybą. Szkoda tylko, że obecność owej szyby mi umknęła. Ubiłam sobie kolano i nabiam guza na głowie. Uśmieliśmy się oboje, a w kinie przykładałam zimny napój do bolącego miejsca
|
|
|
#2768 |
|
Zakorzenienie
|
Kiedyś byłam w Kościele i szłam do Komunii i w momencie kiedy ksiądz mi dawał Komunię ja do niego z tekstem : "Ciało Chrystusa"
Raz jak spałam u babci i wstałam wczesnym rankiem zaspana, popsikałam się środkiem na pchły w sprayu, którym babcia psa psikała, zamiast dezodorantem
|
|
|
|
|
#2769 |
|
Wtajemniczenie
|
Moja Ciocia uczyła kuzyna [5letniego] angielskiego. I mówi:
- Słońce to "sun". Wymawia się to "san", jak ta rzeka w Przemyślu [Ciocia jest z Przemyśla]. Pamiętasz? Widziałeś ją. I tak chodził przez tydzień i powtarzał, że słońce to "sun", jak ta rzeka. Ostatnio pytamy się go: - Jak jest słońce po angielsku? Odp: Odra ![]() Pomyliły się maluchowi rzeki
|
|
|
#2770 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#2771 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#2772 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
ja kiedyś podchodzę do Komunii :Ksiądz: Ciało Chrystusa Ja: Dziękuję Ksiądz się dziwnie na mnie spojrzał, nie powiem
|
||
|
|
|
|
#2773 |
|
Raczkowanie
|
4 dni temu na lektoracie na angielskim na uczelni chciałam coś powiedzieć a konkretnie coś pochwalić że to niby jest "fantastic" a powiedziałam "fastatntik". serio niewiele brakło żebym się posikała
a propos niecelowych dwuznaczności - rozmawiam z przyjaciółką o łaskotkach i chciałam powiedzieć, że mam łaskotki między palcami u stóp a powiedziałam "ja mam łastkotki między stopami".... jakieś 2 lata temu rozmawiam z tż a konkretnie to on mi coś opowiada a ja się wyłączyłam i zaczęłam myśleć o tym jak wrócę do domu. on mówi, mówi a ja nagle mu przerywam i mówie "no to pa". jego mina była obłędna... jeszcze jedno - pracowałam kiedyś z taką dziewczyną która (wiem to z jej opowieści) weszła do sklepu i mając na myśli kubusia w dużej butelce zapytała ekspedientkę "ile kosztuje ten seks?" powiedziała mi to gdy jadłam rosół właśnie siedząc w pracy w kawirani, efekt był taki że oplułam ją makaronem. Edytowane przez megalija Czas edycji: 2010-10-30 o 19:25 |
|
|
|
|
#2774 |
|
Raczkowanie
|
Działo się to ok 2 lat temu na wakacjach za granicą.Byłam wtedy na nich z bratem ciotecznym.
Schodzimy ze schodów,ja taka w wyśmienitym humorku!śpiewam sobie piosenkę tokio hotel Durch den monsun i zeskakuję sobię z tych schodków i nagle łups!leże na plecach i nagle turlam się w dół ![]() leże zwinięta w kłębek,podbiega brat i z przerażeniem się pyta czy żyję Albo byliśmy na porcie i czekaliśmy na moją mamę aż wróci i nagle Patrykowi zachciało się do łazienki!i to strasznie!Błagał mnie zebym zapytała kogoś gdzie jest łazienka,bo on popuści jak ja po włosku za bardzo nie umiałam,po ang też nie i mówię że nie pójdę bo mnie ktos zgwałci jeszcze a on zaczął płakać!i znalazłam jakąś łazienkę ale ktoś tam pilnował i się płaciło a my akurat nie mieliśmy ani centa przy sobie...zal mi go było... ![]() chciał nawet swój aparat oddawać żeby tylko wejść do tej łazienki.Ale w końcu tamten koleś gdzieś poszedł a brat szybko wszedł i się załatwił
|
|
#2775 |
|
Zadomowienie
|
o matko
ja już nie mogę - brzuch mnie ze śmiechu boli
|
|
|
#2776 |
|
Zakorzenienie
|
moja kolezanka raz przezegnala sie wchodzac do empiku- nie musze chyba pisac jak sie ludzie na nas popatrzyli?
|
|
|
#2777 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale czemu ? Ostatnio stałam na przystanku autobusowym. Położyłam torbę na chodniku i schyliłam się do niej żeby poszukać słuchawek. Szukałam, szukalam, w końcu stwierdziłam, że ich zapomniałam i wkurzona się wyprostowałam, a mój autobus właśnie odjeżdżał z przystanku xD
|
|
|
|
#2778 |
|
Zadomowienie
|
O mi się przypomniało
![]() 1. Byłam w Hous'ie z Chłopakiem. Przymierzał różne spodnie i żeby było szybciej ja je mu przynosiłam. Kiedy już wybrał idziemy do wyjścia ii.. zaczynają te bramki piszczeć. Ja na luzaku cofnęłam się, piszę do kogoś esa.. Byłam pewna , że to jemu coś źle skasowali... No i tak stoję i piszę nie przejęta niczym. Podchodzi do Nas ekspedientka i mówi: nie, to nie pan. Pani ma spodnie na ręce przewieszone :wstyd:, a ja ich nie czułam, bo pod nimi była moja kurtka więc i tak mi ciężko było ![]() 2. To już wiem z Tż opowieści. Jechaliśmy razem do miasta autobusem (jakieś 25 min), później on szedł do szkoły jakieś 10 min, minęła cała pierwsza lekcja, drugą miał na ostatnim piętrze...więc przeszedł przez cała szkolę i na tej lekcji wychodzi na środek klasy, patrzy a mu z nogawki skarpetka zagląda - taka wiecie z poprzedniego dnia . Orient czy nikt nie patrzy i schował ową skarpetkę 3. Na wakacjach tak się śpieszył żeby do mnie przyjść , że zapomniał klamerki takiej do wieszania prania od spodni odpiąć i mu tak śmiesznie koszulka odstawała i było to widać, a po drodze jeszcze w sklepie był - ale ramę miałam .4. Stałam kiedyś w łazience i coś śpiewałam i nowy (dzień wcześniej kupiony) telefon miałam w ręce... Jakoś się z impetem odwróciłam i wrzuciłam telefon prosto do kibelka... [dobrze, że nic w środku nie było ], - telefon udało się uratować suszarką tylko głośnik trochę nawalał.5. Jestem w jakiś małym butiku z mamą i 5-letnią siostrą. Mama przymierza jej buty i pyta czy dobre, a ona po krótkim zastanowieniu: mamo, mam otchłań przy palcach
czego Ty nie chcesz sam!" Edytowane przez Lidzia007 Czas edycji: 2010-11-07 o 09:50 |
|
|
|
|
#2779 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to ladnie bylas zajeta tym szukaniem wlasnie nie wiem czemu sie przezegnala- na poczatku nawet sie nie zorientowala bo to tak automatycznie zrobila. Jak jej powiedzialysmy to troche zglupiala i powiedziala, ze nie wiedziala nawet o tym ![]() ale ja czasami tez tak mam jak np. zmeczona jestem moje stare LO jest kawalek od kosciola, kosciol po drugiej stronie no i kiedys przechodze obok wejscia do LO i tez sie przezegnalam chyba, ze sie od niej zarazilam![]() Cytat:
w tym housie to bym sie chyba ze wstydu spalila!
|
|
|
|
#2780 |
|
Zadomowienie
|
6. O jeszcze kiedyś ... na początku "bycia" z moim lubym
oglądaliśmy film razem ale osobno - w sensie, że ten sam, ale on u siebie ja u siebie. Leciały reklamy i ja nawalam do niego esy i on już wkurzony dobra oglądaj! a ja głupia pomyślałam, że u niego film już leci i się jeszcze głupio pytam: a co u Ciebie już film jest? bo u mnie jeszcze reklamy....
|
|
|
#2781 |
|
Raczkowanie
|
Butelka Jonson&Jonson w łazience, współlokator wysmarował sobie twarz, łysinę i przedramiona po czym poszedł do pracy. po powrocie oznajmia, że pożyczył rano moją oliwkę (!) ale ta to jakaś kiepska bo taka "ściągająca" te Nivea których używałam wcześniej są lepsze....
Tak. Zapewne są lepsze od szamponu do włosów...
|
|
|
|
|
#2782 | |
|
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
|
|
|
#2783 |
|
Zakorzenienie
|
heh przypomnialo mi sie cos...
moj tata ma manie balsamowania sie kiedys- jeszcze przed latem, moja mama dostala jakis balsam ze zlotymi drobinkami i niby wlasciwosciami samoopalacza. Oczywiscie ojciec sie do niego dobral Kiedys wraca z pracy ( a trzeba napisac, ze prace ma taka, ze jezdzi po roznych firmach, sklepach itd i rozmawia z ludzmi ) i mowi, ze tak sie dziwnie na niego jeden facet patrzyl jak stali przed sklepem- zorientowal sie jak czegos szukal i zauwazyl jak mu sie rece swieca od zlota najlepsze bylo jeszcze to, ze on twarz sobie tez wysmarowal!
|
|
|
#2784 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2785 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A kiedyś w Rossmanie stałam sobie przy półkach z lakierami, a obok mnie rozmawiały dwie dziewczyny. Jedna mówi: Możesz kupić sobie tą masakrę. Druga: Masakry sobie nie kupię, ale maskarę jak najbardziej. Taka głupota a śmiałam się chyba z 5 minut, a jak opowiedziałam o tym mamie to ona stwierdziła, że też kiedyś napisałam do niej w smsie masacra zamiast mascara
|
|
|
|
#2786 |
|
Zadomowienie
|
Jakieś 2 tygodnie temu położyłam się spać po imprezie.. przyśniło mi się, że mój TŻ mi powiedział, żebym przebrała spodnie na inne, bo te są brzydkie. Ściągnęłam więc, będąc w łóżku, spodnie od piżamy i odkładając je na brzeg łóżka zorientowałam się co robię, ale tak mi się chciało spać, że zalożyłam je spowrotem dopiero rano
|
|
|
#2787 |
|
Zadomowienie
|
A co mi się przypomniało
![]() !!3 maja festyn i urodziny mojego TŻ... kupił sobie gofra z bitą śmietaną i jakimś sosem... a ja wpadłam na genialny pomysł, że jak będzie jadł "lekko" go szturchnę... skończyło się tak, że biedak miał całe okulary i twarz w bitej śmietanie... musiał iść taki klejący do domu.. jeej jakiego miał fooocha.. i na nic było moje tłumaczenie "ale ja chciałam tyyylkooo tak deeelikatnie , naprawdę!" ![]() kurczę, do tej pory nie lubi wspominania tej sytuacji hmm ![]()
|
|
|
#2788 |
|
Zadomowienie
|
ja jadąc samochodem tak się zagapiłam, że nie zauważyłam objazdu i przejechałam przez roboty drogowe !!! jak już się zorientowałam było za późno, na szczęście jakoś mi się udało wydostać, ale wyboje były niezłe.. a miny robotników... bezcenne
było mi gorąco ze wstydu matko co oni sobie musieli pomyśleć, jakaś idiotka im wjechała i udaje niewzruszoną... <wstyd>Historia mojej siostry i jej przyjaciółki - były razem w barze i ta przyjaciółka się trochę upiła. Moja siostra na chwilę gdzieś wyszła, a ta zaczęła do niej dzwonić, ale nie zorientowała się że M. zostawiła swoją komórkę na stole Odebrała ją i zaczęła do niej krzyczeć: halo!!! haloo!! wielce oburzona, że M. się nie odzywa chciałabym to widzieć
Edytowane przez Milky_quartz Czas edycji: 2010-11-08 o 23:35 |
|
|
|
|
#2789 |
|
Przyczajenie
|
Moja Mama wlasnie zauwazyla ze ogolila sobie dzis tylko jedna paszke hehe
|
|
|
|
|
#2790 |
|
Raczkowanie
|
z opowiadan mojej mamy, jak mialam 5 lat, wzielam nozyczki i zaczelam ciac sobie wlosy w sypialni na lozku moich rodzicow. w tym samym czasier tata bral prysznic. Przyszedl do sypialni , wyniosl mnie do mojego pokoju i polozyl sie w sypialni na lozku. a musze wspomniec ze to byly czasy kiedy faceci mieli dlugie wlosy. i tata wzial po glowie sier pomacal, patrzy a w rekach ma pukiel wlosow ;o myslal ze umyl wlosy szamponem dla psow i zaczal krzyczec ze mu wlosy sie posypaly <haha>
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Uśmiechnij się
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:44.

05.06.2015 
, że zapomniał klamerki takiej do wieszania prania od spodni odpiąć i mu tak śmiesznie koszulka odstawała i było to widać, a po drodze jeszcze w sklepie był - ale ramę miałam 

, naprawdę!"