Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010 cz.III - Strona 28 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-11-06, 22:22   #811
papeteria
Zakorzenienie

Dot.: Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010 cz

Cytat:
Napisane przez ola_k11 Pokaż wiadomość
ad1. ragu to sos pomidorowy z mięsem mielonym, cebulą i marchewką czyli tradycyjny

ad2. tak i kabuki... właściwie to skorzystałam z tej aukcji
http://allegro.pl/flat-top-long-kabu...303549258.html

ad3. kupiłam produkty edm i pixie na all więc pewnie dlatego drożej
m.in. kupiłam korektor pixie żółty, edm róż once and again (taki zgaszony brudny róż), edm puder bambusowy, edm soft bronzer, podkład light medium edm, puder kaolin sunlight edm, korektor mineralny sunlight edm i jeszcze parę innych

ad4. też lubię róże i bronzery no to masz na pewno niezłą kolekcję a czasem stosujesz jeszcze zwykłe kosmetyki czy już tylko minerały?

ad5. wstydzioch ze mnie
1.Pychaaa!!!
2. Super wybór pamiętaj o praniu (moze byc w szamponie )
3.to poszalalas ...korektor sunlight uzywalam pod oczy i bylam zadowolona dopoki nie poznalam korektora pixie puder bambusowy z edm czy z BU soft bronzer jest bardzo jasny ale na kontury powinien sie nadac, fajny jest jak kupilas bambus to kaolin zbedny ale pewnie chcialas potestowac
4.Fajne pytanie ostatnio tradycyjny podklad mialam w kwietniu na slubie kuzynki tylko dlatego bo przetrwa jednak nieco dluzej niz mineralki a mam i tradycyjna kolorowke choc nie uzywam (no chyba ze cosik do ust,kredke czy tusz ) jednak nie wyobrazam juz sobie zycia bez prochów
5 jak cos to pisz śmiało

papeteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-06, 22:23   #812
entertete
Rozeznanie

Dot.: Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010 cz

Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość

wkurzyłam się troche ...wlasnie moja mama zadzwoniła do A. czy nie zawiezie wujka 50 km do domu teraz bo mu autobus uciekl( wujek przyjechal do nich w odwiedziny dzis) ale rano jest kolejny autobus a przenocowac maja gdzie wiec nie rozumiem tego ,nawet rano go zawiezc to tez juz inaczej ...dodam ze mam dobre relacje z mama dlatego ten tel zwalil mnie z nog ..wie ze Adaska cos meczy (choc uwaza ze "dzieci tak maja" a ja wymyslam choc mi tego wprost nie powie) pozna pora,paskudna pogoda itp.....
mam nadzieje ze nie wyszlam na egoistke
Też bym się wkurzyła. Zawsze można odpalić, że wypił piwo i nie możenie, no żartuję, ale rozumiem doskonale.
entertete jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-06, 22:28   #813
papeteria
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość

tez bym sie wkurzyla, moja mama tez ma czasem takie wspaniale pomysly
własnie a najjgorsze ze czasem robi najwieksze zamieszanie a potem patrzy na Ciebie jakbys to twoja wina byla...ech temat rzeka
Cytat:
Napisane przez aneciaslonko Pokaż wiadomość
powiem Ci szczerze,że ja też bym się zdenerwowała,zwłaszcza,że nie lubię jak mój mąż jeździ gdzieś nocą a zwłaszcza w brzydką pogodę.Wcześniej nie przywiązywałam do tego takiej uwagi,ale odkąd zaszłam w ciążę i jak urodziła się Patrycja,zmieniłam diametralnie nastawinie..u Ciebie dochodzą jeszcze problemy z maluszkiem-więc na pewno nie jesteś egoistką!
no dokladnie tak

---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ----------

Cytat:
Napisane przez entertete Pokaż wiadomość
Też bym się wkurzyła. Zawsze można odpalić, że wypił piwo i nie możenie, no żartuję, ale rozumiem doskonale.
to samo mu powiedzialam ale jego tak samo zaskoczyl ten telefon

Stary 2010-11-07, 00:08   #814
wiolek1
Zadomowienie

vette a egz na pewno zdasz bez problemów !!!

papi oby jak najszybciej były wyniki i byście się wkońcu dowiedzieli co za chol..erstwo.
a z pieluchą to tak zrobię w sensie, że rozłoże po złożeniu żeby widzieć czy coś się ciągnie
co do mamy to nie jesteś egoistką i nie dziwne, że Cię zdenerwowała prośba no ale wykręciliście się czy tż pojechał jednak ?

Bajka9 gratki za postępy wiem jak to cieszy i za skończenie 3 miesięcy

Alguien oooo jeeeny jaka Milenka już duża piękna i słodziutka ale jak dla mnie to dalej podobna do Ciebie- w sumie cała Ty wszystkiego najlepszego

ola_k11 daj znać jakbędą się spisywac pędzle bo ja mam tylko kabuki z EDM i muszę zakupić top flat a cenowo jednak jest duża różnica

właśnie ja muszę wypróbować z pixie bo z EDM średnio jestem zadowolona chociaż nie mam porównania
miałam próbkę kaolin powder sunlight którą używałam jako primera i finishing dust jako wykończenia ( tak się pyli, że doslownie 2 razy użyłam i reszta poszła z powietrzem) i mi nie spasowało bo świeciłam się jak choinka ( mam mieszaną skórę ) więc musiałam wstrzymać się z używaniem dopóki mi nie przyszły pudry z BU po których już tak nie błyszczę więc fajnie
miałam jeszcze sunlight pod oczy super więc nawet nie chce myśleć jaki dobry będzie z pixie żółty skoro papi mówi że lepszy jak tylko kasy coś będę mieć to zamówię
i mam też multi intensive concealer ale jakoś nie widzę super krycia ale pewnie spowodowane tym, że nie mam będzelka a palcem czy patyczkiem do du..py się nakłada ( tak samo pod oczy sunlight robię to kabuki hahah muszę zakupić mały pędzelek )
a z róży zauważylam, że te jasne mało intensywne to trochę trzeba nakladać a strasznie lubię walkee talkee a i puder błyszczący wet sand dla mnie super tak się ładnie błyszczy- pewnie dlatego, że " zwykłymi" kosmetykami nigdy nie miałam takiego połsku co by nie wyglądał źle na mojej mieszanej skórze

narazie zużywam wszystkie próbki podkładów mimo, że kompletnie nie moje kolory to tego tak nie widać
narazie ciężko z kasą ale ak tylko coś luźnego będę mieć to na pewno duże zakupy zrobię

byłam dzisiaj na piwku z kuzynką ale tylko mnie "smaki złapały" hehe i świadomość że więcej nie popije jak pomyśle ile kiedyś imprezowałam .... może kiedyś jeszcze na jakąś imprezę pójdę ale narazie nie jestem w stanie nawet pomysleć, że rekinka bym miała do babci na całą noc zaprowadzić by iść na imprezę i chyba nie prędko się przełamię
więc pewnie wybiorę się na impreze za 5 lat
wiolek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-07, 01:41   #815
Alguien
Zadomowienie

marta,ola_k11, aneciaslonko, vette, papeteria, niezawsze, wiolek Milenka przesyla ciociom wizazowym

papi jejku oby jak najszybciej sie te meki skonczyly dla maluszka. Doskonale Cie rozumiem, jak mowisz, ze zabralabys ten caly bol od niego i na siebie wziela. Trzymam kciuki, zeby bylo lepiej!

wiolek
ja nawet nie mam z kim zostawic malej, wiec tak samo nie wiem, kiedy sie gdzies na nocne wyprawy wybiore

bajka9 za 3 miechy!!

Ale tu cisza dzis byla

Dobranoc!
Alguien jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-07, 07:52   #816
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Alguien Pokaż wiadomość
dzidziadziumdzia, AGAMARCIO, karolcia, eleonoremio, aniaa, Morgana le Fay, Misiulka, olakola, ola_k11 dziekujemy ciociom

A na Wasza prosbe zaraz wkleje dzisiejsza Milenke
slicznotka. jaka ona juz duza. taka mala dziewczynka a nie bobas

papi daj znac jak tam nocka.

tak piszecie o tych kosmetykach a dla mnie to jakbyscie po chinsku pisaly nic nie kumam. malo sie maluje i nie potrafie tego robic ale marzy mi sie makijaz jak z reklamy he he
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-07, 08:13   #817
karolcia228
Zakorzenienie

GG do karolcia228 Send a message via Skype™ to karolcia228

Cytat:
dzidzia tylko o infekcji jelit była mowa bo wczesniej zdiagnozowala wlasnie jelita i rowniez zap pecherza.....
wyniki moczu po antybiotykoterapii byly ok co nie znaczy ze sa takie nadal jednak zlecila przede wszystkim posiew kalu na bakterie wirusy i grzyby i mam odstawic bobotic a podac dzis jednorazowo gastrolit dicoflor i smecte...najgorzej ze na wynik sie czeka kilka dni a posiew moczu i tak zrobimy przy okazji..co do wymazu z nosa to bylo ok ale ogolnie podsumowala ze w nosie mozna miec co chwile cos innego....
sluz i smierdzace kupy swiadcza ze cos tam fermentuje czy gnije a daleko posunieta infekcja moze prowadzic do owrzodzenia jelit....mam nadzieje ze w koncu wyjdzie co to jest...wsciekla jestem tylko na siebie ze juz od razu nie zrobilam tego posiewu tylko czekalam nie wiem na co ...przemknela jej przez glowe nawet celiakia ale mowi ze to sa rzadkie przypadki a on byl jednak w tym szpitalu gdzie najpewniej cos sie przyplatalo tym bardziej ze mial po operacji wskaznik crp podwyzszony (z tego m in poszerzona miedniczka w nerce )....nic zobaczymy co wyjdzie mam tylko nadzieje zee do czasu czekania na wyniki nie pogorszy sie
Biedy Adaś oby szybko wszystko się wyjaśniło

ola - a bo takie smaczne i Tz lubi

vette - witam

bajka - gratulacje

U nas nocka oki, mała dziś ma w końcu sukieneczkę ubrana i kończy 4 miesiące pannica
Alguien - śliczna
...Nasz Aniołek...20.08.2009...

http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png
karolcia228 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-11-07, 09:41   #818
wiolek1
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość

tak piszecie o tych kosmetykach a dla mnie to jakbyscie po chinsku pisaly nic nie kumam. malo sie maluje i nie potrafie tego robic ale marzy mi sie makijaz jak z reklamy he he
aniaa ja jak czytałam o tym wątek to też niewiele wiedziałam ( dalej mało wiem ale już cokolwiek ) i wpisywałam sobie te nazwy na stronce EDM http://kosmetyki-mineralne.com/ i tam mi wyskakiwały te produkty i sobie o nich czytałam

ehhh zła jestem bo już któryś dzień mały mi wstaje 6-7 a to wszystko przez to, że wymieniali mi w środę okno ale jeszcze nie przyszły rolety i mam jasno w pokoju rano :/ nosz kurde a zamawiałam to okno z roletami na początku października no ile można to robić
bo dopiero w przyszłym tygodniu będą ale nie wiadomo w który dzień
wiolek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-07, 10:12   #819
papeteria
Zakorzenienie

Dzieki dziewczyny za troske
ania nocka nawet w porzadku i z rana nawet pogadalismy sobie i posmialismy sie , ale zrobil juz jedna "galaretke" a teraz steka bo by chyba dalej chcial i mostki robi i prezy sie ale mam nadzieje ze niedlugo wreszcie sie to skonczy ....
wiolek ola na pewno bedzie z pedzli zadowolona chyba
a co do kabuki pod oczy to bardzo dobry pomysl dziewczyny tez nim nakladaly sunlighta a korektora multi nie mialam.... z reszta na wypryski czy przebarwienia nie mam zadnego korektora , sluza mi do tego zle dobrane probki podkladow(troche jasne ) ale spelniaja funkcje
korektora acha TZ oczywiscie pojechal wczoraj , byl z powrotem po polnocy mama mu wcisla kase , dzis jej oddamy bo idziemy na obiad
Mam nadzieje ze twoj rekinek da ci pospac jutro
karolcia chwal sie tu Twa dama w kiecuszce

Edytowane przez papeteria
Czas edycji: 2010-11-07 o 10:13
Stary 2010-11-07, 10:31   #820
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolcia228 Pokaż wiadomość
U nas nocka oki, mała dziś ma w końcu sukieneczkę ubrana i kończy 4 miesiące pannica
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO dla NASTKI!!!!

Cytat:
Napisane przez wiolek1 Pokaż wiadomość
aniaa ja jak czytałam o tym wątek to też niewiele wiedziałam ( dalej mało wiem ale już cokolwiek ) i wpisywałam sobie te nazwy na stronce EDM http://kosmetyki-mineralne.com/ i tam mi wyskakiwały te produkty i sobie o nich czytałam
ta jak bede kiedys miala czas to poczytam albo do cioci papi sie zwroce

Cytat:
Dzieki dziewczyny za troske
ania nocka nawet w porzadku i z rana nawet pogadalismy sobie i posmialismy sie , ale zrobil juz jedna "galaretke" a teraz steka bo by chyba dalej chcial i mostki robi i prezy sie ale mam nadzieje ze niedlugo wreszcie sie to skonczy ....
dobrze ze chociaz w nocy ok. biedulek maly. tak mi go szkoda

my wstalismy po 7 zjedlismy sniadanie misio zjadl i jeszcze wszyscy walnelismy sobie drzemke a teraz mlody lezy i ulice sezamkowa oglada
Stary 2010-11-07, 10:40   #821
papeteria
Zakorzenienie

Cytat:

ta jak bede kiedys miala czas to poczytam albo do cioci papi sie zwroce
przed chwila poszla druga wielka kupa i juz lepiej..wlasnie karmie

a co do pytan nt prochow to jak cos wal smialo i nie uwierze ze ta ladna dziewczyna na zdjeciach nie umie sie malowac co tu do umienia

Edytowane przez papeteria
Czas edycji: 2010-11-07 o 10:41

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-11-07, 10:44   #822
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
a co do pytan nt prochow to jak cos wal smialo i nie uwierze ze ta ladna dziewczyna na zdjeciach nie umie sie malowac co tu do umienia
no nie potrafie bo prawie tego nie robie. nigdy sie nie malowalam na codzien. na jakies imprezy itp tylko. a walne troche pudru, cien na powieki i tusz do rzes. to wszystko. pomadki blyszczyki roze itp nie istnieja w mojej kosmetyczce
no i dziekuje za komplement

Edytowane przez aniaa22
Czas edycji: 2010-11-07 o 10:49
Stary 2010-11-07, 10:50   #823
papeteria
Zakorzenienie

Cytat:
no nie potrafie bo prawie tego nie robie. nigdy sie nie malowalam na codzien. na jakies imprezy itp tylko. a walne troche pudru, cien na powieki i tusz do rzes. to wszystko. pomadki blyszczyki roze itp nie istnieja w mojej kosmetyczce
ja tez nie zawsze sie maluje (po porodzie nie zagladalam chyba z miesiac do kosmetykow ) i usta bardzo rzadko , cieni nie uzywam na co dzien tylko kreski ale roze to moja slabosc

Stary 2010-11-07, 11:25   #824
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Dzień dobry.
U nas druga nocka pod rząd ze spaniem bez przerwy 8 i pół godziny. Jestem w szoku i budzę się godzinkę przed Małą już zupełnie wyspana.

Papi- miałam już kiedyś napisać o celiakii.. ale nie chciałam być złą wróżką. I nadal mam nadzieję, że to nie to. Mój ex M. (Boże jak to dziwnie brzmi) miał celiakię w dzieciństwie i nie wspominał tego zbyt dobrze... Niewiele produktów mógł jeść...

Co do tych kosmetyków to dla mnie też jakiś chiński język.

Karolcia i Alguien natchnęły mnie i dzisiaj Jagoda ma ubraną sukienkę

Wczoraj Jagódka skończyła 3 miesiące i ja też już tęsknię za tym jak była takim niespełna dwu-i-pół-kilowym maleństwem. I trudno pogodzić się z tym, że już więcej dzieci mieć nie będę...
Stary 2010-11-07, 11:39   #825
papeteria
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lazurowa Pokaż wiadomość
Dzień dobry.
U nas druga nocka pod rząd ze spaniem bez przerwy 8 i pół godziny. Jestem w szoku i budzę się godzinkę przed Małą już zupełnie wyspana.

Papi- miałam już kiedyś napisać o celiakii.. ale nie chciałam być złą wróżką. I nadal mam nadzieję, że to nie to. Mój ex M. (Boże jak to dziwnie brzmi) miał celiakię w dzieciństwie i nie wspominał tego zbyt dobrze... Niewiele produktów mógł jeść...

Co do tych kosmetyków to dla mnie też jakiś chiński język.

Karolcia i Alguien natchnęły mnie i dzisiaj Jagoda ma ubraną sukienkę

Wczoraj Jagódka skończyła 3 miesiące i ja też już tęsknię za tym jak była takim niespełna dwu-i-pół-kilowym maleństwem. I trudno pogodzić się z tym, że już więcej dzieci mieć nie będę...
Super nocka
Co do tej celiakii tez mam nadzieje ze to jednak nie to moglas pisac , wlasnie wiem ze to sie wiaze ze sciasla dieta no ale zobaczymy co wyjdzie z posiewu...obstawiam jeszcze jakies wstretne bakterie , wirusa lub grzyby bo te dziwne kupy zaczely sie tuz po wyjsciu ze szpitala czyli w 3 tyg zycia Adaska....
Co do kosmetykow nie jest to tak skomplikowane jakby sie wydawalo
Pochwal sie swoja mala strojnisia
A czemu nie bedziesz miec wiecej dzieci ?....jezeli nie ma przeciwwskazan medycznych to( na pewno ulozysz sobie jeszcze życie i bedziesz jeszcze szczęśliwa czy z M. czy bez ) życze Ci wiecej dzieciaczków jezeli tego chcesz

Stary 2010-11-07, 11:44   #826
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Cytat:
dzidzia tylko o infekcji jelit była mowa bo wczesniej zdiagnozowala wlasnie jelita i rowniez zap pecherza.....
Ech...trzymam za Was kciuki!

Cytat:
Napisane przez vette Pokaż wiadomość
alutka ,niezawsze, entertete, dziekuje dziewczyny za pamiec

zamilklam bo niestety mam nawal pracy i nauki, a w grudniu badz w styczniu czeka mnie egzamin zycia /pisalamkiedysonim/, jezeli go nie zdam bede mogla strzelic sobie w czapke
zdasz pięknie

Cytat:
Napisane przez Alguien Pokaż wiadomość
A na Wasza prosbe zaraz wkleje dzisiejsza Milenke
Śliczności

Dziewczyny...to już nie jest śmieszne. Od rana wymiotuję :/. Fakt, że wczoraj trochę winkowaliśmy, ale bez przesady :ściana:

Aliska przyszła na świat 18.08.2010
. Witaj Kochanie

Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013

Edytowane przez dzidziadziumdzia
Czas edycji: 2010-11-07 o 11:51
dzidziadziumdzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-07, 11:56   #827
papeteria
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość
Ech...trzymam za Was kciuki!

Dziewczyny...to już nie jest śmieszne. Od rana wymiotuję :/. Fakt, że wczoraj trochę winkowaliśmy, ale bez przesady :ściana:
....eeeeeee coś sugerujesz jakies inne objawy

Stary 2010-11-07, 11:57   #828
alutka78
Rozeznanie

Papi - ja maluje sie codziennie, uzywam tradycyjnego podkladu Vichy Dermablend 35, bardzo chcialabym sprobowac tych mineralnych kosmetykow, ale nie mam pjecia jaki odcien podkladu zamowic, jaki korektor itp.

My po chrzcinach. Dagusia nie plakala, ksiadz wylal jej na glowe tyle wody, a ona tylko zrobila duze oczka. Moja coreczka kochana.
W kosciele skonczylo sie o 19, pozniej pojechalismy do restauracji. Mala z wrazenia prawie nic nie jadla. Imprezka skonczyla sie o polnocy. Dagmara wytrzymala do konca, moze spala z 20 min. Przez sobote spala moze z pol godziny. W domu padla o 1:30, obudzila sie o 8:30, zjadla. godzinke sie pobawila i spi do teraz.
Stary 2010-11-07, 12:02   #829
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Cytat:
....eeeeeee coś sugerujesz jakies inne objawy
Kurde nie wiem, niby zmienny apetyt... w poprzedniej ciąży nie wymiotowałam. Pierdylę, idę po test.

Aliska przyszła na świat 18.08.2010
. Witaj Kochanie

Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013
dzidziadziumdzia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-11-07, 12:42   #830
aneciaslonko
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez karolcia228 Pokaż wiadomość
4 miesiące [/COLOR][/B]pannica
Gratulacje My właśnie się ogarneliśmy (w końcu) i zaraz zbieramy się na obiadek do mojej babciPotem w planach jest zostwienie Patrycji na troszkę z prababcią a my wyskoczymy do galerii na film

---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ----------

Cytat:
Kurde nie wiem, niby zmienny apetyt... w poprzedniej ciąży nie wymiotowałam. Pierdylę, idę po test.
Ehh nieźle..a chciałabyś mieć teraz drugie dziecko?U mnie też okres się spóźnia,ale nawet do świadomości nie przyjmuję,że mogłabym być w ciąży (tylko raz zapomniałam tabletki wziąść o czasie,ale nie wierzę,że mam takiego pecha )..kiedyśtam tak,ale nie teraz...

---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ----------

[QUOTE=papeteria;23096451]Dzieki dziewczyny za troske
nocka nawet w porzadku i z rana nawet pogadalismy sobie i posmialismy sie , ale zrobil juz jedna "galaretke" a teraz steka bo by chyba dalej chcial i mostki robi i prezy sie ale mam nadzieje ze niedlugo wreszcie sie to skonczy ....

Fajnie,że nocka ok i humorek Adasia lepszyJa myślę,że to jednak jakaś bakteria przyplątała się ze szpitala,jakieś takie mam przeczucie (oby się sprawdziło) i po wyleczeniu będzie super

---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ----------

Cytat:
no i dziekuje za komplement
Ja podobnie AniuUżywam tuszu,cienia do powiek,czasem troszkę różu..pudru nie używam (chyba,że nocna impreza,wesele itp)bo zawsze cerę miałam ładną i jakoś tak bez pudru się obywało..pomadek nienawidzę,bo usta mi od razu pierzchną jak użyję
Ale ostatnio naszła mnie ochota aby wyglądać tak ładnie,z pełnym makijażemCiekawe tylko co TŻ powie,bo on nie przepada za mocnym makijażem
aneciaslonko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-07, 12:43   #831
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Cytat:
Super nocka
Co do tej celiakii tez mam nadzieje ze to jednak nie to moglas pisac , wlasnie wiem ze to sie wiaze ze sciasla dieta no ale zobaczymy co wyjdzie z posiewu...obstawiam jeszcze jakies wstretne bakterie , wirusa lub grzyby bo te dziwne kupy zaczely sie tuz po wyjsciu ze szpitala czyli w 3 tyg zycia Adaska....
Co do kosmetykow nie jest to tak skomplikowane jakby sie wydawalo
Pochwal sie swoja mala strojnisia
A czemu nie bedziesz miec wiecej dzieci ?....jezeli nie ma przeciwwskazan medycznych to( na pewno ulozysz sobie jeszcze życie i bedziesz jeszcze szczęśliwa czy z M. czy bez ) życze Ci wiecej dzieciaczków jezeli tego chcesz
Mam nadzieję, że te dolegliwości Adasia to tylko coś związane z pobytem w szpitalu, co da się łatwo wyleczyć.
Moja mała strojnisia właśnie strzeliła focha na karuzelkę, zjadła trochę i zdrzemnęła się pół godzinki.
Raczej już sobie z nikim nie będę życia układała. Nie zamierzam. Moim marzeniem było stworzenie rodzinnego domu dziecka i wychowywanie dzieci swoich i i przybranych.

Cytat:
Będzie dzidzia, będzie dzidzia
Stary 2010-11-07, 12:46   #832
aneciaslonko
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez alutka78 Pokaż wiadomość
My po chrzcinach. Dagusia nie plakala, ksiadz wylal jej na glowe tyle wody, a ona tylko zrobila duze oczka. Moja coreczka kochana.
W kosciele skonczylo sie o 19, pozniej pojechalismy do restauracji. Mala z wrazenia prawie nic nie jadla. Imprezka skonczyla sie o polnocy. Dagmara wytrzymala do konca, moze spala z 20 min. Przez sobote spala moze z pol godziny. W domu padla o 1:30, obudzila sie o 8:30, zjadla. godzinke sie pobawila i spi do teraz.
Gratulacje dla DagusiGrzeczna dziewczynkaFajnie,że wszystko się udało

---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ----------

Cytat:
Moim marzeniem było stworzenie rodzinnego domu dziecka i wychowywanie dzieci swoich i i przybranych.
Piękne i odważne marzenie!!Ja myślałam raczej o adpotowaniu dziecka..życie pokaże jak to w rzeczywistości będzie Ale życzę Ci aby się spełniły Twoje marzenia (wszystkie).
aneciaslonko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-07, 13:36   #833
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Dzień dobry
anuszka1401 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-07, 14:02   #834
Bajka9
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez alutka78 Pokaż wiadomość
Papi - ja maluje sie codziennie, uzywam tradycyjnego podkladu Vichy Dermablend 35, bardzo chcialabym sprobowac tych mineralnych kosmetykow, ale nie mam pjecia jaki odcien podkladu zamowic, jaki korektor itp.
Właśnie Papi ja też chciałabym spróbować mineralnych kosmetykow jeśli takie dobre i wydajne , ale podobnie jak Alutka nie mam pojęcia co i jak z czym łączyć...te kosmetyki chyba zaraźliwe a język jaki stosujcie w tym temacie też dla mnie jak chiński.

Alutka super że już masz chrzest za sobą, my dopiero będziemy chrzcić najszybciej na święta, bo męża teraz nie ma.

A tak w ogóle to dzień dobry w ten deszczowy dzionek ze spaceru dziś nici..

[ori_bas]402798[/ori_bas]
Bajka9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-07, 14:11   #835
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Cytat:
Napisane przez anuszka1401 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Dzień dobry Pani, ale Pani wylewna

Cytat:
Napisane przez Bajka9 Pokaż wiadomość
A tak w ogóle to dzień dobry w ten deszczowy dzionek ze spaceru dziś nici..
Dzień dobry. U mnie bak chęci na spacer... już od kilku dni.
Stary 2010-11-07, 14:33   #836
Alguien
Zadomowienie

Witajcie!
U nas dzisiaj zmiana czasu byla. Nawet nienajgorzej, bo Milena wstala po 8 starego czasu czyli po 7 nowego.

karolcia
dziekujemy za komplement i dla Nastki za 4 miesiace!!!

Cytat:
slicznotka. jaka ona juz duza. taka mala dziewczynka a nie bobas

dziekujemy
A co do kosmetykow to mam dokladnie takie samo wrazenie haha W ogole sie na tym nie znam, a tez chcialabym super makijaz sobie robic

Cytat:
Dzień dobry.
szczesciara...

alutka
dla Dagusi za bycie grzeczna na chrzcie

Cytat:
Czekamy na wiesci !!!!

---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ----------

A swoja droga to ciekawe, ktora z nas pierwsza zaciazy ponownie
Alguien jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-07, 16:38   #837
alutka78
Rozeznanie

Ale tu dzis cisza. Taka pogoda to chyba wszyscy spia
Stary 2010-11-07, 16:55   #838
karolcia228
Zakorzenienie

GG do karolcia228 Send a message via Skype™ to karolcia228

Dziękujemy

dzidza - jestem ciekawa wyniku

lazurowa - to dobrze ja tez w końcu ubrałam

My byliśmy u rodziców później u znajomych na obiadku, spacerku no i teraz Nastka śpi a my czekamy na UGOTOWANI
...Nasz Aniołek...20.08.2009...

http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png
karolcia228 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-07, 18:05   #839
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

No i Dzidzia się nie odezwała hmmm...

Niezawsze jutro ósmy- testujesz?
Stary 2010-11-07, 18:13   #840
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Masakra z tymi testami, ciekawe kiedy dostanę @
anuszka1401 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości