Nałogowe Kosmetykoholiczki - część XI - Strona 166 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-11-06, 11:35   #4951
isa666
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część XI

rzyrafko fajny ten kuferek, chyba też muszę pomyśleć o czymś takim np. na lakiery. Trzymam je co prawda w pudełku, ale jest już lekko rozwalone
Stary 2010-11-07, 14:16   #4952
karolina1985
Zakorzenienie

Dziewczyny mam do oddania kilka lakierów.
Namnożyło mi się ich ostatnio trochę, używam tylko Bell GW, Vipery i Rimmela, więc nie ma sensu, żeby reszta leżała nieużywana.
Chętnie oddam w dobre ręce I przy okazji zrobię miejsce na nowe
Jeszcze pewnie zrobię jeden przesiew, bo zlitowałam się w ostatniej chwili nad 2 Pierre Rene i 3 Rimmelami

Astor Quick'n Go! nr 343 brudny, ciemny róż
Pierre Rene Salon Use nr 33 brudny róż, jaśniejszy niż Astor
Pierre Rene Salon Use nr 116 ciemny fiolet, z delikatny shimmerem
Eveline Colour Show Cabernet nr 372 jak sama nazwa mówi, winna czerwień
Eveline Colour Show Sherry nr 369 ładna, dość żywa czerwień
Eveline miniatura Classic Colours nr 192 czarny
mały liner drebrny, brokatowy Delia nr 8. Data ważności do grudnia tego roku, ale nie zgęstniał i spokojnie posłuży dłużej
Wibo Extreme Nails szary, nr 81
Wibo Extreme Nails ciemny fiolet, nr 50 chyba.

W wolnej chwili poszukam swatchy.

http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o

Edytowane przez karolina1985
Czas edycji: 2010-11-07 o 18:06
karolina1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-07, 16:09   #4953
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez karolina1985 Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam do oddania kilka lakierów.
Namnożyło mi się ich ostatnio trochę, używam tylko Bell GW, Vipery i Rimmela, więc nie ma sensu, żeby reszta leżała nieużywana.
Chętnie oddam w dobre ręce I przy okazji zrobię miejsce na nowe
Jeszcze pewnie zrobię jeden przesiew, bo zlitowałam się w ostatniej chwili nad 2 Pierre Rene i 3 Rimmelami

Astor Quick'n Go! nr 343 brudny, ciemny róż
O, mogłabym zamówić sobie ten? Później napiszę, co mam na wymianę A jak Ci idzie oglądanie lusha? Zrobiłam "symulację" i wyszło mi, że najdroższa przesyłka to jednak nie 12 tylko 18.95Ł Ale jak będziemy zamawiać razem, to to się ładnie podzieli
Mi zrobiła się dosyć długa lista, może ktoś wie, co powinnam z niej wyrzucić??
mydło Snowcake
zestaw Strawberry Picnic (żel Grass, kostka Strawberry Feels Forever, peeling Sugar Babe i mydło Summer Pudding)
mydło Mandarin's Tea Party
szampony Karma Komba i New Shampoo Bar
masełko do ust Maple Taffy

Kuszą mnie jeszcze balsamy do ciała te w kostce, ale na razie muszę skończyć swoje zapasy maseł
kochanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-07, 18:03   #4954
karolina1985
Zakorzenienie

Kochanie zaklepany
Nic nie chcę w zamian!Minimalizuję

A propos minimalizowania oczywiście oglądam Lusha od piątku i już nic nie wiem
Który szampon w kostce mam brać?
Wezmę sobie chyba szampon, jakieś mydełko (coś polecacie szczególnie?),chcę też maseczkę lub coś innego do twarzy, ten balsam, który miała Ela (a co to było to do skórek, takie jak peeling?) i tyle na chwilę obecną,bo jak pozwolę sobie na więcej to przyjdzie nam paczka na 20 kg

http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o
karolina1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-07, 19:01   #4955
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Jaka tu ostatnio cisza. Mimo braku czasu mam niewiele do nadrabiania.

Dzielnie trwam w niekupowaniu zbędnych kosmetyków, chociaż nawet chciałam dziś coś fajnego i nie do końca potrzebnego ( )sobie kupić, ale nie znalazłam nic ciekawego.. Dobrze, że nie pojechałam do TBS, bo zachciało mi się czegoś pachnącego, najlepiej ze świątecznej kolekcji.

Zaplanowałam sobie na dziś wieczór relaksu i do tego spa, bo ciągle żyję w pośpiechu, nie mam na nic czasu i oczywiście standardowo, stres mnie zabija. Dlatego dziś napiszę jeszcze tylko kilka stron i koniec, odpoczywam.

Miłego wieczoru dziewczyny.
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-07, 20:13   #4956
iceflower
Przyjaciółka KWC

Rzeczywiście ostatnio cisza tu w wątku. Chyba nałóg nam tu słabnie.
Ja w tym miesiącu kupiłam tylko krem Rossmann Babydream za całe 3,49, więc jestem na to najlepszym przykładem.

Za to testuję sobie podkłady Revlon - PhotoReady i Colorstay i podobają mi się oba. Ale zamówię chyba Colorstaya, bo pod PR chyba musiałabym cerę podreperować, a nie chcę się rozdrabniać i chcę złożyć zamówienie w Eskulapie na całość potrzebnych mi kosmetyków, jak budżet mi na to pozwoli. A już się nie mogę doczekać i kwasów i Active C i żelu Cleanance... No a poza tym poprawa stanu cery też potrwa trochę.

Właśnie się przymierzam do zaczęcia mojej drugiej pracy magisterskiej i chyba dojrzewa w mojej głowie początek pierwszego rozdziału.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-07, 20:22   #4957
emememsik
po prostu Em :)

Ja też jestem grzeczna, kupiłam tylko rozświetlacz i lakier z nowej limitowanki Essence.

Malowałam wczoraj paznokcie Zulu, i masakra jak on się beznadziejnie rozprowadza.
Stary 2010-11-07, 20:26   #4958
Hosenka*
Zakorzenienie

U mnie nie słabnie: tzn pielęgnacji nie kupuję już tak dużo, ale lakiery trzymają mnie nadal ... (to już będzie jakieś 1,5 roku!! ) W listopadzie kupiłam już 8

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-07, 20:40   #4959
MagJa
Zakorzenienie

Właśnie sobie uświadomiłam, że nie odzywałam się gdzieś od tygodnia albo i dłużej Czytać czytam, tylko jakoś weny i siły na pisanie brak.

A dzisiaj to już w ogóle czuję się jakbym się nie czuła. Od wczoraj mam @ i dosłownie krew mnie zalewa Nigdy tak nie miałam
Na domiar złego od poniedziałku boli mnie kolano i boję się iść na fitness. Co prawda trochę już przeszło, ale tak coś czuję, że w związku z nadejściem chłodów moje nogi będą mi takie sensacje fundować częściej Także w związku z tym zaczynam się mocno obawiać o moją kondycję i sylwetkę, bo skoro teraz nijak mi nie idzie walka z kg, to co będzie potem Zaczęłam nawet myśleć nad Dukanem, ale chyba to nie dla mnie. Jeszcze jakbym mieszkała sama i sama mogła sobie pichcić, to jeszcze, ale ciężko mi będzie powstrzymywać się od pokus, jeśli w domu będzie unosić się zapach pyszności, które lubię, a są zakazane, a znów mamy do całkowitej rewolucji w gotowaniu nie nakłonię. Także chyba nie pozostaje mi nic innego, jak iść za wzorem noska i postawić na racjonalne odżywanie. Tylko kurka, jak chipsów i fastfoodów mogę nie jeść, tak ze słodyczami ciężko. Ostatnio znów mam na nie straszną fazę - wczoraj wieczorem zjadłam chyba z 8 białych michałków i pół czekolady, dziś wrąbałam całą paczkę ciastek, a codziennie w pracy do kawy był wafelek Pocieszam się myślą, że to może przez okres. oby...

Kosmetycznie nie szaleję i staram się ciągle ograniczać zbiór. W październiku udało mi się zejść z 73szt. pielęgnacji do 67szt. i w zasadzie jedyny zbędny zakup, to był tonik. Bo żel do mycia twarzy jednak był trafiony, po odstawieniu miniaturki Mineral Flowers moje problemy z podrażnioną, zaczerwienioną skórą zniknęły.

Poszalałam za to z kolorówką, bo pozwoliłam sobie na tusz Maestro Armaniego, sypańca MySecret, korektor pod oczy Bell i bazę pod cienie Lumene. W sumie jakby nie patrzeć wszystko było niezbędne, ale z drugiej strony jakbym się uparła, mogłabym bez tego żyć No ale muszę przyznać, że rozumiem już zachwyt rzyrafki nad tuszem, niezłe firanki można nim wyczarować

Tyle w październiku, a co do listopada, to póki co zamówiłam sobie w YR flaszeczkę Vanille Noir, bo bardzo mi się ten zapach spodobał po testach miniaturki. Będzie idealny na jesień. Korci mnie też, żeby złożyć drugie zamówienie z oferty światecznej i zrobić zapas żeli pod prysznic, bo są naprawdę smakowite, ale ciągle biję się z myślami. Z jednej strony b. je lubię i w tej chwili mam tylko 3 żele, z czego jeden, malinowy będzie i tak czekał do wiosny, a z drugiej strony boję się, że jak znów zamówię 3-4 żele, to potem będę sobie w brodę pluła, że tyle tego mam i nie mogę nic nowego kupić. A korci mnie wycofywany już anyżek, limitowany owocowy, no i oba świąteczne pomarańcza-kakao i pomarańcza-migdał I jak tu się im oprzeć
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-08, 00:47   #4960
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kochanie Pokaż wiadomość
Mam dwa takie same W jednym trzymam cienie mineralne a w drugim małe lakiery - m.in. miniaturki Eveline.
Porównanie z dużym- akurat wszystkei lakierki mi wlazły i nawet jak dołożyłam 3 kupione w sobotę to też jeszcze jets miejsce
Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
rzyrafko fajny ten kuferek, chyba też muszę pomyśleć o czymś takim np. na lakiery. Trzymam je co prawda w pudełku, ale jest już lekko rozwalone
na lakiery w sam raz, tylko 2 mi się nie mieszczą na wysokość- 1 seconde
Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
Dzielnie trwam w niekupowaniu zbędnych kosmetyków, chociaż nawet chciałam dziś coś fajnego i nie do końca potrzebnego ( )sobie kupić, ale nie znalazłam nic ciekawego.. Dobrze, że nie pojechałam do TBS, bo zachciało mi się czegoś pachnącego, najlepiej ze świątecznej kolekcji.
Ooo, a jakie są zapachy w tym roku?
Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Właśnie się przymierzam do zaczęcia mojej drugiej pracy magisterskiej i chyba dojrzewa w mojej głowie początek pierwszego rozdziału.
Brawo
Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Ja też jestem grzeczna, kupiłam tylko rozświetlacz i lakier z nowej limitowanki Essence.
Dzięki za cynka o topie- dzięki em mam matowego top coata
Jak poszła rozmowa?
Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
Poszalałam za to z kolorówką, bo pozwoliłam sobie na tusz Maestro Armaniego, sypańca MySecret, korektor pod oczy Bell i bazę pod cienie Lumene. W sumie jakby nie patrzeć wszystko było niezbędne, ale z drugiej strony jakbym się uparła, mogłabym bez tego żyć No ale muszę przyznać, że rozumiem już zachwyt rzyrafki nad tuszem, niezłe firanki można nim wyczarować

no i oba świąteczne pomarańcza-kakao i pomarańcza-migdał I jak tu się im oprzeć
Widzisz, chociaż jak testowałąś mojego to chyba nie przypadł Ci do gustu? Ja też muszę tusza, ale kasę przepiłam i przepuściłam na targach

w sobotę polazłam na targi kosmetyczne- udało mi się wejść na hasło za darmo i całę szczęście, bo bym sobie pluła w brodę gdybym miała dac za to 20 zł :/ - że było mniej wystawców- zwłaszcza paznokciowych- nie było żadnego esiaka którego chciałam a mesmerize jednak jest zbyt podobny do GW któego ma siostra. Chciałam tez bazę Mariposa ale nie było tej marki a zdawało mi się, że mieli być. Z Opi kusiły promocyjne ceny na resztki kolekcji hongkongowej i shrekowej- 19 zł ale się opanowałam i nic nie kupiłam. Z pozostałych kolorów na nic nie mogłam się zdecydować. To samo z Orly- śliczniaste wszystkie były zwłaszcza ta now akolekcja Cosmix czy jakoś tak. Ale i tu nei umiałam wybrać 1 odcienia- chyba mi nie były potrzebne
Zakupiłam 3 pilniczki, 2 lakiery CM po 9 zł- ten brąz to mleczna czekolada z takim delikatnym bardzo srebrzystym shimmerkiem i kremowy granat z kroplą szarości i zieleni, taki śliczny stonowany. Zobaczymy jak się będą nosić.
Zdjęcie zakupów i drugie z gratisami.
Potem podrałowałam na targi książki- kupiłam najnowszą pozycję Stasiuka i autor mi podpisał mój drugi autograf w życiu
A potem impreza i wróciłam dziś wieczorem
dobranoc
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-08, 07:03   #4961
isa666
Zakorzenienie

Widzę, że wątek nieco ożył wczoraj Poczekajcie tylko się święta zaczną zbliżać to znów pewnie mania kosmetykowa się obudzi a u mnie to już na pewno, bo się doczekać nie mogę świątecznie pachnących żeli i balsamów Wczoraj sobie umyśliłam, że kupię jakąś świecę zapachową cynamonową albo korzenną, mam ochotę powdychać trochę takich aromatów

A co do lakierów to w sobotę nałożyłam jedną warstwę lekko zgluciałego już bakłażanowego Manhattana a na niego jedną warstwę zmierzchowego Essence i skubaniec trzyma się lepiej niż jak nakładałam go solo. 2 dni minęły a ja nie mam ani jednego odprysku!

BTW. Czy w Rossmanie są kosmetyki Palomy? Kończy mi się mój preparat przyspieszający wysychanie lakieru a specjalnie do Natury jechać mi się nie chce. Chyba, że jest w Ross. coś innej firmy w tym rodzaju co możecie mi polecić?
Stary 2010-11-08, 09:53   #4962
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Wczoraj sobie umyśliłam, że kupię jakąś świecę zapachową cynamonową albo korzenną, mam ochotę powdychać trochę takich aromatów
AirWick wypuścił fajne świece na zimę - Touch of Luxury pierniczki z wanilią (pachną obłędnym cynamonem ), waniliowy śnieg kaszmiru, księżycowa lilia otulona satyną i cynamonowe jabłko przy wieczornym kominku

piątek spędziłam z TŻ, miał urodziny, więc zabrałam go na Wyśnione Miłości (tylko jedno kino w W-wie go puszcza) i wyszliśmy dość rozczarowani.. zupełnie nie nasz klimat, momentami byłam zniesmaczona.. jednak kino niszowe nie jest dla mnie niektóre momenty były niezłe, ale jako całość nie potrafię ocenić zbyt dobrze
natomiast doceniam, że potrafił to wszystko stworzyć chłopak rok starszy ode mnie
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-08, 10:23   #4963
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
AirWick wypuścił fajne świece na zimę - Touch of Luxury pierniczki z wanilią (pachną obłędnym cynamonem ), waniliowy śnieg kaszmiru, księżycowa lilia otulona satyną i cynamonowe jabłko przy wieczornym kominku
Widziałam je i chyba się na którąś skuszę Zwykle kupowałam te małe podgrzewacze, ale one nie pachną zbyt intensywnie.

A jak tam Twoje prawko?
Stary 2010-11-08, 10:39   #4964
Hosenka*
Zakorzenienie

Rzyrafko: co za relacja

To ja niesmiało zapytam co z Barbrą Ja i tak czekam, az będą do kupienia te 2 nowe lakiery, a mają być lada dzień.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-08, 14:11   #4965
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Widziałam je i chyba się na którąś skuszę Zwykle kupowałam te małe podgrzewacze, ale one nie pachną zbyt intensywnie.

A jak tam Twoje prawko?
intensywnie pachną podgrzewacze z Ikei mam w domu zapas i cała szuflada, w której się je przechowuje, pachnie lodami waniliowymi oczywiście podczas palenia już nie pachną (a szkoda )

miło, że pamiętasz kurs skończyłam ok. dwa tygodnie temu, za niecałe 2 egzamin źle się za kierownicą nie czuję, jedyne czego sobie nie wyrobiłam to nawyk patrzenia w lusterka, wiem, że przyjdzie z czasem, ale to niemały błąd na egzaminie, zwłaszcza przy zmianie pasa etc.. takich niedociągnięć się boję, no ale mam nadzieję, że się uda
Double with me?
Stary 2010-11-08, 16:33   #4966
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
intensywnie pachną podgrzewacze z Ikei mam w domu zapas i cała szuflada, w której się je przechowuje, pachnie lodami waniliowymi oczywiście podczas palenia już nie pachną (a szkoda )

miło, że pamiętasz kurs skończyłam ok. dwa tygodnie temu, za niecałe 2 egzamin źle się za kierownicą nie czuję, jedyne czego sobie nie wyrobiłam to nawyk patrzenia w lusterka, wiem, że przyjdzie z czasem, ale to niemały błąd na egzaminie, zwłaszcza przy zmianie pasa etc.. takich niedociągnięć się boję, no ale mam nadzieję, że się uda
No właśnie podgrzewacze pachną same z siebie, ale jak się je zapali to jakoś aromat znika.
Co do egzaminu, będziemy trzymać kciuki Ja też zdawałam pierwszy raz jakoś w listopadzie albo z końcem października a drugi raz bodajże na początku grudnia (leżał śnieg)
Stary 2010-11-08, 17:19   #4967
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
BTW. Czy w Rossmanie są kosmetyki Palomy? Kończy mi się mój preparat przyspieszający wysychanie lakieru a specjalnie do Natury jechać mi się nie chce. Chyba, że jest w Ross. coś innej firmy w tym rodzaju co możecie mi polecić?
Chyba nie ma tam Palomy. A ona taka dobra?
Cytat:
piątek spędziłam z TŻ, miał urodziny, więc zabrałam go na Wyśnione Miłości (tylko jedno kino w W-wie go puszcza) i wyszliśmy dość rozczarowani.. zupełnie nie nasz klimat, momentami byłam zniesmaczona.. jednak kino niszowe nie jest dla mnie niektóre momenty były niezłe, ale jako całość nie potrafię ocenić zbyt dobrze
natomiast doceniam, że potrafił to wszystko stworzyć chłopak rok starszy ode mnie
Ojej, szkoda, że Wam się nie podobało Ja uwielbiam odjechane filmy, chociaż też jakoś z miesiąc temu trafiłam na taki, który mi zupełnie nie siadł
Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Rzyrafko: co za relacja

To ja niesmiało zapytam co z Barbrą Ja i tak czekam, az będą do kupienia te 2 nowe lakiery, a mają być lada dzień.
No jak na kacową przystało to w miarę przyzwoita uważam

A też byli na targach, ale światło takie masakryczne, że kiepsko było jakiś poglad wyrobić sobie. Ale nawet jak blogowe swatche oglądam to mnie raczej nie ruszają więc ja chyba odpadam
Cytat:
Przy zmianie pasa nie dość, że lusterko to jeszcze przez ramię
Cytat:
Ja też zdawałam pierwszy raz jakoś w listopadzie albo z końcem października a drugi raz bodajże na początku grudnia (leżał śnieg)
Ja skutecznie zdałam też jakoś w listopadzie, 8 lat temu- ooo, rocznica, będzie co opijać

Kupiłam dziś tę bazę Mariposa Nail, znalazłam w necie, że punkt sprzedaży jest rzut beretem ode mnie

Co z zamówieniem z Trans Design- już miało miejsce?
Stary 2010-11-08, 19:45   #4968
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
księżycowa lilia otulona satyną
Jej, co za nazwa, jak to niby ma pachnieć?
Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Co z zamówieniem z Trans Design- już miało miejsce?
Nie, nie miało Ja potrzebuję tylko 2 lakierów, Ice chciała jeszcze poczekać... Estella ogranicza zakupy... więc póki co się nie zebrałyśmy

Jej, jaka ze mnie ofiara losu: nie wiem, jak ja dziś lazłam, ale bardzo się spieszyłam, chciałam iść na skróty i przewróciłam się o krawężnik W dodatku miałam w ręku komórkę, więc nie miałam jak pomóc sobie rękami i wylądowałam na kolanach! Oczywiście od razu wstałam, bo jeszcze by mnie ktoś zobaczył, ale jak zaczęłam iść, to poczułam efekt upadku No i od razu przestało mi się tak spieszyć
Z tego nieszczęścia aż poszłam do sklepu, kupiłam sobie czekoladę strzelającą Milki (no co ja mam poradzić, to limitowanka) .... i pomadkę utlenianą Celii No i jakoś mnie to pocieszyło
Ale i tak się trochę boję, mama kilka lat temu upadła na kolano, to teraz musi chodzić na rehabilitacje i straszą ją operacją...

Dobra, idę oglądać stronę Lusha, żeby już całkiem sobie humor poprawić

Edycja: Rzyrafko, super zakupy! Mogłabyś powiedzieć coś o glince Ideal Skin jak ją wypróbujesz? Już od dawna się przymierzam do tych kosmetyków, tylko odstraszają mnie ceny i wielkość opakowań...

Edytowane przez kochanie
Czas edycji: 2010-11-08 o 19:47
kochanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-08, 21:11   #4969
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Ojej, szkoda, że Wam się nie podobało Ja uwielbiam odjechane filmy, chociaż też jakoś z miesiąc temu trafiłam na taki, który mi zupełnie nie siadł
nie no, zawsze jakieś nowe doświadczenie, przynajmniej wiem, że to nie mój klimat
Cytat:
Przy zmianie pasa nie dość, że lusterko to jeszcze przez ramię
poważnie? mnie nikt tak nie uczył

a Ty już 8 lat jeździsz? dłuuugo
Cytat:
Jej, co za nazwa, jak to niby ma pachnieć?
znalazłam opis
Księżycowa Lilia Otulona Satyną pozwala cieszyć się zmysłowym zapachem księżycowej lilii, róży, piwonii, otulonych gładkością satyny.
wąchałam, ale pamiętam tylko, że to były kwiatki, nawet ładne kwiatki najbardziej spodobały mi się te pierniczki z wanilią

współczuję upadku i mam nadzieję, że nie będzie miał przykrych konsekwencji w przyszłości
a co to za Milka? dobra?
Double with me?
Stary 2010-11-08, 21:33   #4970
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Nie, nie miało Ja potrzebuję tylko 2 lakierów, Ice chciała jeszcze poczekać... Estella ogranicza zakupy... więc póki co się nie zebrałyśmy

Jej, jaka ze mnie ofiara losu: nie wiem, jak ja dziś lazłam, ale bardzo się spieszyłam, chciałam iść na skróty i przewróciłam się o krawężnik

Edycja: Rzyrafko, super zakupy! Mogłabyś powiedzieć coś o glince Ideal Skin jak ją wypróbujesz? Już od dawna się przymierzam do tych kosmetyków, tylko odstraszają mnie ceny i wielkość opakowań...
Aha, ok.

Biedactwo

Jak wypróbuje to powiem, na razie mam 2 maski planet Spa więc jeszcze trochę minie. Ale przypominaj się Ja uwielbiam białą saszetkową Eco care a ta to dopiero wychodzi drogo- pani powiedziała, że ta jets podobna tylko silniejsza w działaniu więc na to właśnie liczę
Cytat:
poważnie? mnie nikt tak nie uczył

a Ty już 8 lat jeździsz? dłuuugo
Ja już nie pamietam jak na moim kursie było, ale jest taki kolejny martwy punkt że, jak samochód zaczyna być na twoim poziomie na sąsiednim pasie to w lusterku go nie widać i chcąc np. skręcić w lewo wjeżdżasz prosto w niego. Ja się tego nauczyłam właśnie jak mi się to zdarzyło, na szczęście skończyło się bezdotykowo
Tyle mam prawko, ale w sumei tak regularnie to jeżdżę 2 lata odkąd mamy drugi samochód

2 godziny fitnessu pod rząd to chyba jeszcze dla mnie za dużo, umieram
Stary 2010-11-08, 22:18   #4971
bossy
Zakorzenienie

Heeej
Ja w tym miesiącu kupiłam szampon Timotei Intensywna Odbudowa do włosów suchych itp. Z awokado i wyciągiem z jakichś tam orzeszków czy co. Bardzo dawno nie miałam szamponu Timotei, ale ostatnio te drogeryjne - do farbowanych wszystkie mnie rozczarowały więc wzięłam stary, dobry, tani Timotei tylko wybrałam jakiś odpowiedni. I powiem Wam, że jestem zadowolona. Serio

Kupiłam też 2 maski latte kallosa, tusz do rzęs telescopic i będę musiała kupić jeszcze podkład bo mi się kończy i balsam, jeden już wykończyłam cały z Iwonicz SPA a została mi końcówka L'oreal nutrilift i nie wiem jaki teraz kupię.
Ale idzie zima i nie chciałabym sytuacji z zeszłego roku, że skóra mi się tak wysuszyła, że pękała i była "za mała". Więc pewnie wezmę dermedica hydrain lub xeriala. Ale to zobaczę jeszcze.

Kupiłam też mydło nawilżające dla dzieci z oliwą z oliwek i olejem z migdałów z Himalaya - jest bardzo fajne powiem Wam. I mydło z Barwy antybakteryjne, używam je po siłowni sobie zawsze.
Coś mnie żele ostatnio denerwowały więc zaopatrzyłam się w mydła
Nie wysuszają. Dlatego je lubię ))

Ah no i perfumy kupiłam ale to już Wam pisałam.

Z kolei z nie kosmetycznych rzeczy to kupiłam sobie spódnicę w Zarze i dżinsy w Mohito. Takie jakich szukałam, zwykłe, granatowe, bez zbędnych dodatków, lekko rozszerzane nogawki.

Aha i chyba jednak będę musiała jeszcze kupić nail teka, bo mój już zdechł zasechł i nie żyje i oliwkę do skórek też z nail teka, bo moja się wielokrotnie zagotowała stojąc obok lapa i teraz lekko, ekhe, śmierdzi takim starym dziadem )))))

.supergirls just fly.
bossy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-08, 22:51   #4972
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bossy Pokaż wiadomość
Heeej
Ja w tym miesiącu kupiłam szampon Timotei Intensywna Odbudowa do włosów suchych itp. Z awokado i wyciągiem z jakichś tam orzeszków czy co. Bardzo dawno nie miałam szamponu Timotei, ale ostatnio te drogeryjne - do farbowanych wszystkie mnie rozczarowały więc wzięłam stary, dobry, tani Timotei tylko wybrałam jakiś odpowiedni. I powiem Wam, że jestem zadowolona. Serio

Kupiłam też 2 maski latte kallosa, tusz do rzęs telescopic i będę musiała kupić jeszcze podkład bo mi się kończy i balsam, jeden już wykończyłam cały z Iwonicz SPA a została mi końcówka L'oreal nutrilift i nie wiem jaki teraz kupię.
Ale idzie zima i nie chciałabym sytuacji z zeszłego roku, że skóra mi się tak wysuszyła, że pękała i była "za mała". Więc pewnie wezmę dermedica hydrain lub xeriala. Ale to zobaczę jeszcze.

Kupiłam też mydło nawilżające dla dzieci z oliwą z oliwek i olejem z migdałów z Himalaya - jest bardzo fajne powiem Wam. I mydło z Barwy antybakteryjne, używam je po siłowni sobie zawsze.
Coś mnie żele ostatnio denerwowały więc zaopatrzyłam się w mydła
Nie wysuszają. Dlatego je lubię ))

Ah no i perfumy kupiłam ale to już Wam pisałam.

Z kolei z nie kosmetycznych rzeczy to kupiłam sobie spódnicę w Zarze i dżinsy w Mohito. Takie jakich szukałam, zwykłe, granatowe, bez zbędnych dodatków, lekko rozszerzane nogawki.

Aha i chyba jednak będę musiała jeszcze kupić nail teka, bo mój już zdechł zasechł i nie żyje i oliwkę do skórek też z nail teka, bo moja się wielokrotnie zagotowała stojąc obok lapa i teraz lekko, ekhe, śmierdzi takim starym dziadem )))))
witaj bosiaczku
mnie mydła wysuszały bardziej niz żele.

Powiedz mi co i jak się powinno jeść po wieczornym treningu?
Stary 2010-11-08, 23:00   #4973
bossy
Zakorzenienie

Cytat:
witaj bosiaczku
mnie mydła wysuszały bardziej niz żele.

Powiedz mi co i jak się powinno jeść po wieczornym treningu?
Mnie zaczęła irytować postać żelu, sama konsystencja

A to zależy jaki trening i ile zjadłaś wcześniej itp.
jak sam aerobowy to spokojnie może być samo białko.

.supergirls just fly.
Stary 2010-11-08, 23:21   #4974
rzyrafka
Zakorzenienie

jadłam 4 godziny przed 2godzinnym treningiem (hi-lo + step)
generalnie staram się jeść do 3 h przed ćwiczeniem, bo potem mam kolki albo czuję to żarcie
Stary 2010-11-08, 23:26   #4975
bossy
Zakorzenienie

Ja też ok 4 h. Inaczej nie umiem. A po jem różnie, jak jestem głodna i mam mocne ssanie to sobie nie odmawiam, to w sumie i tak się szybko pali

.supergirls just fly.
Stary 2010-11-08, 23:46   #4976
rzyrafka
Zakorzenienie

Ech, muszę się porządnie zabrac za dietę- jeśli nie schudnę teraz to pewnie już nigdy...
Może wrócę do zwracania uwagi na indeks glikemiczny żeby przestać chodzić nonstop głodną. A potem nie wiem
Stary 2010-11-08, 23:50   #4977
bossy
Zakorzenienie

Dobrym rozwiązaniem jest jedzenie chleba żytniego/owsianki/kasz/ryżu razowego itp tak do 14. na sniadanie koniecznie, potem niekoniecznie, potem znow koniecznie, i tak do 17 ok 70-80% dziennej racji zywieniowej. przy takim schemacie potem sie juz nawet nie chce jesć

.supergirls just fly.
Stary 2010-11-09, 01:05   #4978
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

ojaa jestej trochem malo trzezwa ale meldjuje ze durga praca orbroniona n a 5

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-09, 07:02   #4979
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba nie ma tam Palomy. A ona taka dobra?
W sumie nie mam porównania do innych, ale mnie ta Paloma służy
Ostatnio jak byłam w Ross. nie widziałam żadnych preparatów tego typu, jedynie odżywki różnego rodzaju.

Cytat:
Jej, jaka ze mnie ofiara losu: nie wiem, jak ja dziś lazłam, ale bardzo się spieszyłam, chciałam iść na skróty i przewróciłam się o krawężnik

Cytat:
Ja już nie pamietam jak na moim kursie było, ale jest taki kolejny martwy punkt że, jak samochód zaczyna być na twoim poziomie na sąsiednim pasie to w lusterku go nie widać i chcąc np. skręcić w lewo wjeżdżasz prosto w niego. Ja się tego nauczyłam właśnie jak mi się to zdarzyło, na szczęście skończyło się bezdotykowo
Mnie nie uczyli o tym martwym punkcie, ale czytałam o tym i słyszałam wiele razy. Ja zawsze przed zmianą pasa staram się ze 2-3 razy szybko spojrzeć w lusterko żeby widzieć czy coś jedzie pasem obok i na końcu przed samą zmianą pasa patrzę jeszcze w bok.

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość

Gratulacje

A ja idę jutro chyba na jakieś szkolenie do Woj. Urzędu Pracy, ale w ogóle jeszcze nie wiem o co cho Mam nadzieję, że nie będzie nudne i oby nie było zbyt długie.
Stary 2010-11-09, 13:52   #4980
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
Ooo, a jakie są zapachy w tym roku?
Takie jak w załącznikach.
Cranberry Joy, Jolly Orange i Spiced Vanilla.

Cudownie pachną, chcę wszystko.
Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość

Moje gratulacje.

Reaktywowałam projekt denko, wypisałam sobie kosmetyki 'do odstrzału' i zamierzam używać ich w pierwszej kolejności, przy okazji oczywiście będę się starała nie kupować nowych, do czasu aż nie zużyję tych z listy. Obym wytrwała.
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości