|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2131 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych! (grupa wsparcia) - część VI
|
|
#2132 | |
|
Zakorzenienie
|
poczekam może się odezwie
![]() Cytat:
![]()
|
|
#2133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To jakie masz teraz dyplomy?
|
|
#2134 |
|
Zakorzenienie
|
Ogladam własnie nowa gazetkę z Rossmanna - pewnie skuszę się na masła Daxa - są w cenie 8,99
Waniliowo-pomarańczowe i czekoladowo-kokosowe
|
#2135 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiedziałam o tym, może przejdę się na coś z TŻ-em, pewnie na "Red".![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jeszcze jest migdałowe.EDIT: Oglądam właśnie gazetkę i jest tam jeszcze czwarte masło, jaki to zapach?
Edytowane przez Nusia7 Czas edycji: 2010-11-08 o 14:13 |
|||
|
|
|
#2136 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem i jest jeszcze kakaowe
![]() A SP nie mam
|
#2137 |
|
Rozeznanie
|
Biczujcie...
dużo zużyłam...ale za to ILE kupiłam... i do tego wcale nie potrzebne bo po co mi 6 preparatów do mycia twarzy?!! |
|
|
|
#2138 | ||
|
Zakorzenienie
|
Zgadza się
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Byłam dziś w Rossie. Kupiłam trochę rzeczy, ale nie poszalałam zbytnio : 2 mydełka Babydream dzieciowe dla TŻta (więc się nie liczy ), 2 pianki Yung do kręconych (w CND z 1,99 więc nie mogłam nie zrobić zapasu ) , olejek do kąpieli Isana jakiś nowy chyba za 4 zł i oliwkę Babydream fur Mama (od dawna chciałam ją wypróbować) Złożyłam jeszcze zamówienie na dozie. Wzięłam dwa punktowe na pryszcze: Best Herba studio i Acnefan Asa, żel ze świetlikiem pod oczy Flos-Leku i czerwoną glinkę Argiletz. Wszystko potrzebne, bo kończy mi się krem pod oczy Bielendy (nie mam nic w zapasie ).Ilościowo trochę mi tego przybędzie, ale w zasadzie wszystko potrzebne i nic drogiego. |
||
|
|
|
#2139 | |
|
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
ja zuzylam maske do wlosow gloria. wyciagam nastepna z zapasow i ubedzie mi krem do twarzy dermedic hydrain 2 - nowy, byl w zapasie, leci na wymianke. nie potrzebowalam go i tak, mam w tej chwili 2 kremy mineral flowers, happyderm, pure nature z ori, nivee soft i nivee klasyczna. starcza mi do wakacji spokojnie niebawem wykoncze maslo z body shopu - sweet lemon (zostalo tak na 3 zastosowania). zabiore sie za cynamonowe tutti frutti (juz nie moge sie doczekac). Probuje tez wykonczyc zel oliwkowy z ziaji 500ml, mecze go juz dlugo ale cholerstwo jest strasznie wydajne, a juz mi sie nie chce tego zapachu... za zimno jest. otworzylabym sobie fleur noel z 2008 (bo mam jeszcze nowke w zapasach) albo biala czekolade aquoliny...
|
|
#2140 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na dzień używam tego żelu a na noc czegoś treściwszego, zapobiegającego zmarszczkom.Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2141 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzylam tonik Bourjois
![]() nosku - gratulacje
|
|
#2142 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc kobietki!!!
Dzisiaj Jogiemu sciagneli szwy wszystko ladnie sie goi hihi to co sobie sprawisz jako prezent?
|
|
|
|
#2143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam na studiach taki przedmiot jak wyrównywanie zaległości w uczeniu się matematyki i mam na ćwiczenia przygotować domino... tematyką są cechy podobieństwa trójkątów a ja nie mam o tym zielonego pojęcia
|
|
#2144 | ||
|
Zakorzenienie
|
Nosiaczku gratuluję Kochana
![]() Cytat:
![]() gratuluję zużyć i powstrzymania się Cytat:
rozejrzę się tonik, czy micel? ten micel mi się podoba, ale na razie nie potrzebuję ;(do mnie przyszły dzisiaj 2 zmywacze do pazurków i 2 lakiery Colour Alike z Barbry Księżniczko w teorii mam być nauczycielką angielskiego a w praktyce...zobaczymy ![]() dzisiaj miałam praktyki, fajnie nawet było Nynko ładny essence, a tego drugiego za dobrze nie widać...
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2010-11-08 o 21:23 |
||
|
|
|
#2145 |
|
Zakorzenienie
|
Maliniarko - tonik
Ten pomaranczowy z witaminami. Polecam, moja cera po nim rozkwitla
|
|
#2146 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To może ja się skuszę. W tym miesiącu pójdzie mi przedostatnie smarowidło, więc mogę sobie pozwolić ![]() Cytat:
![]() Byłam wczoraj na tym "Zanim odejdą wody" i stwierdzam, że słabe |
||
|
|
|
#2147 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
sprzedałam podkład YSL za 70zl na all!
ale kupilam perfumy womanity TM (tester) 80ml za 120zl (140 z przes) W CIEMNO ale tlumacze sie ze to super promocja byla i jak mi nie podejda to sprzedam bez problemu (mam nadzieje). a jeszcze chcialam kupic to vanille noire w YR... ![]() najlepsze jest to, ze jak mam buty za 150zl kupic, to krece nosem, ze drogie i zwykle w konsekwencji nie kupuje. A jak perfumy i promocja to jakos nie ciezko mi wydac
|
#2148 |
|
Zakorzenienie
|
Znowu kupiłam lakiery
![]() Tym razem Pierre Rene Top Flex - pojawiły się nowe, żywe kolory i kupiłam oczywiście różowy (218 Vibration) i fioletowy (219 Decadence). Już wypróbowałam i są cudne w użyciu fajnie, że w końcu dali "kolorowe" kolory a nie takie bure i nijakie jak do tej pory ![]() Obecność w komisji wyborczej mam już potwierdzoną ![]() Dziś i jutro zapowiadają mi sie intensywnie - dziś już zrobiłam kilka telefonów odnośnie reklamy, po 15 mam spotkanie w celu podpisania zlecenia (już trezcie ) i chyba pójde z wizażanką (imago) na siłownię (po wczorajszym fitnessie o dziwo nic mi nie dolega). Jutro kolejne spotkania, muszę jechać do biura po pieniążki (faktycznie dostanę więcej niz tylko prowizję Czy któraś z Was mieszka w Sosnowcu?? Bo wybieramy się w 3 w piątek do tego sławnego outletu ![]() Wczoraj zrobiłam malutkie zakupy ciuszkowe: kupiłam 2 pary grubszych rajstop: grafitowe i takie morskie (na szczęście udało mi sie dziś wymienić bo wzięłam przez pomyłkę za małe ) i koszulkę (do spania czy pod sweterki) w panterkę w lumpku
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2010-11-09 o 12:25 |
|
|
|
#2149 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
ja wlasnie mysle czy kliknac china glaze lakier ruby deer na ebayu. na victoriasbeauty juz wykupili
a na all nie ma.
|
#2150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2151 |
|
Zakorzenienie
|
Hosenko znowu lakiery
![]() zuzylam 5 probek kremow i tym sposobem zostaly mi tylko probki fluidow
|
|
|
|
#2152 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
sama se doradziłam
kliknęłam, ofkors. sciagnelo mi 23zl z groszami za pelnowymiarowy lakier z przesylka do PL to teraz czekam. mam nadzieje ze dojdzie przed grudniem
|
#2153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Świetnie sobie sama doradziłaś Ode mnie usłyszałabyś to samo
|
|
#2154 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ostatnio mam ochotę kupić z milion nowych lakierów, a przed tym wszystkim powstrzymują mnie resztki zdrowego rozsądku, strażnik w postaci chłopaka i raczej pusty portfel. ![]() Zużyłam wczoraj jedną maseczką do twarzy z Under Twenty. I oddałam mamie krem do rąk Isana z koenzymem Q10, bo nie miała już żadnego, a po cóż mi on w zapasach? ![]() Hm, dzisiaj wrzucę tu tasiemnego posta z aktualną listą kosmetyków, bo ta wrześniowa już stara jest, a chcę to wszystko spisać i znów mieć w jednym miejscu.
|
|
#2155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie wiem, czy dobrze zrozumiałam o co chodzi, ale coś tam stworzyłam ![]() Poszedł mi dziś krem Soraya do twarzy ![]() Edytowane przez ksiezniczkaa87 Czas edycji: 2010-11-09 o 16:45 |
|
|
|
|
#2156 |
|
Zakorzenienie
|
To są cechy podobieństwa trójkątów. Mam nadzieję, że nic nie pomyliłaś i nie chodziło o przystawanie trójkątów. Bo to całkiem inna bajka, a często się myli
|
|
|
|
#2157 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
gratulacje perfum, jestem ciekawa ile masz buteleczek z zapachami ![]() bo ja muszę chyba sobie i od zapachów odwyk zrobić |
|
|
|
|
#2158 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2159 |
|
Zakorzenienie
|
Przyszedl Avon:
-zel senses enchanted i winter time -spray do wlosow daily shine i volume -maseczka planet spa thailand lotus flower -foot works czekolada i granat krem |
|
|
|
#2160 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie, dzis skonczylam wczesniej bo o 17 i moge na chwilke do was zaglądnąć. widzę ze nosek się obronił-moje gratulacje, hosenka tez sobie radzi z tymi reklamami.ciesze się ze wam dobrze idzie.nawet nie doczytuję co tam naskrobałyscie bo ostatnio wchodziłam na neta chyba w pt
![]() kupiłam brązer MACa,kolejne cienie z inglota,bezbarwny błyszczyk i do tego dwie super sukienki do pracy w Aggi.jedna szara,druga czarna,bardziej wieczorowa ale jak bede miala duzo klientów mężczyzn i bede musiala ich namawiać na ofertę to będzie w sam raz
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:10.

!! 

no i będę mieć drugi dyplom z 5! 

Waniliowo-pomarańczowe i czekoladowo-kokosowe
). Szkoda, że jeszcze nie wiem, czy w długi weekend będę w domu i nic konkretnego nie mogę zaplanować. 
Jeszcze jest migdałowe.

).

) i koszulkę (do spania czy pod sweterki) w panterkę w lumpku
a na all nie ma.

kliknęłam, ofkors. sciagnelo mi 23zl z groszami za pelnowymiarowy lakier z przesylka do PL