|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4771 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Matura 2011! Czesc 3 czyli "Szkołę witamy, lecz wizażu nie opuszczamy"! :D
|
|
|
|
#4772 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Matura 2011! Czesc 3 czyli "Szkołę witamy, lecz wizażu nie opuszczamy"! :D
Cytat:
![]() Matko, zmarnowałam cały dzień, nic nie robiłam, nawet nie odpoczęłam. Jakoś tak krążyłam koło książek, przewracałam strony, obejrzałam, ale tylko obejrzałam pare arkuszy matruralnych, rozpisałam sobie czasy z ang z zamiarem poćwiczenia... Nic, nic w sumie nie zrobiłam. Też macie wyrzuty sumienia w takich sytuacjach? ![]() A co do wyjść awaryjnych... nie mam. Ale jako, że ide na uczelnie prywatną to mam nadzieje, że mnie przyjmą Tak chciałam iść na publiczną, jakieś to ambitniejsze mi się wydaje, ale mój kierunek na publicznej na drugim końcu Polski tylko
Każdy błysk w jego błękitnych oczach wywoływał u niej gęsią skórkę. Jego spojrzenie hipnotyzowało, a ton jego głosu był niczym ulubiona piosenka, którą chciała nagrać na płytę i odtwarzać bez końca... ____ Piotruś! <3 ____ Edytowane przez chococabana Czas edycji: 2010-11-07 o 20:27 |
|
|
|
|
#4773 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4774 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4775 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale ja w sumie też reszta to przykrywka ;D więc idę się uczyc co by się nie rozczarowac ;D
|
|
#4776 |
|
Zakorzenienie
|
Z racji tego, że jutro mam na 7:10 i dwa pierwsze wf idę oglądać film i kimać a wam życzę dobrej nocy!
|
|
#4777 |
|
Zadomowienie
|
ja też już się będę powoli zbierać, może nie spać, ale z wizażu, bo jutro na 1 lekcji mam historię i nie mogę się spóźnić, bo facet mnie zapyta
![]() dobrej nocki |
|
|
|
#4778 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale basen i film zaliczone xD |
|
|
|
|
#4779 |
|
Zakorzenienie
|
a ja nie jestem jeszcze zmęczona.. no ale jak wstałam o 13 to co się dziwić
![]() oglądam sobie program na tvn style o ciążach.. w sumie oglądałam go wczoraj, ale jakoś tak włączyłam przypadkiem teraz.. kurcze, na koniec aż się wzruszyłam ![]() polecam tym z was, które czasem odczuwają instynkt macierzyński
|
#4780 | |||
|
Zakorzenienie
|
Spokojnie.
Tylko zapytałam, bo dużo osób pisało, że się wyprowadza itd. a mi już tak szczerze to przeszła ochota na wyprowadzkę.Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ja też już będę lecieć spać. Dobranoc.
|
|
#4781 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
.ja mam dokładnie tak samo, nigdy wcześniej nie narzekałam na moje miasto - a teraz wszystko mnie w nim drażni i męczy... |
|
|
|
|
#4782 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Ja już po lekcjach. Okazało się, że nie ma znowu godz.wych. Także tylko na spr. z maty pojechałam. U Was też nadal tak pochmurnie i deszczowo ? W dodatku ciśnienie spada, a co za tym idzie - jedyne na co mam ochotę to spanie. Dzisiaj zrobię sobie chyba dzień lenistwa.
|
#4783 |
|
Raczkowanie
|
Ja też już po szkole
właściwie mieliśmy tylko 2 godziny - fizykę i religię ponieważ mieliśmy prezentacje o maturze ustnej z polskiego i spotkanie ze studentami, którzy brali udział w erasumsie. Pogoda jest straszna... Ja dzisiaj niestety muszę się pouczyć angielskiego i polskiego na sprawdziany
|
|
|
|
#4784 |
|
Zadomowienie
|
ja zrobiłam sobie długi weekend już
![]() mam zamiar ćwiczyć języki. wiecie może gdzie znajdę co jest wymagane z ang i niem na maturze? kiedyś znalazłam taką rozpiskę co na podstawie, co na rozszerzeniu, a teraz nie mogę tego znaleźć (tylko w jakimś dokumencie 100stronowym, a tyle stron - nie uśmiecha mi się drukować)
|
#4785 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ja tyż moja jedyne wyjście awaryjne to zamiast dziennej logistyki, zaoczna |
|||
|
|
|
#4786 |
|
Zadomowienie
|
Uff, ja już po szkole
dostałam 20/20 z ustnej z angielskiego a jutro nie idę do szkoły bo w planie mam 3 lekcje ale nie mam pierwszej więc musiałabym iść tylko na wuefy. Wstanę tak jak do szkoły i pouczę się biologii Moja wychowawczyni była w szpitalu i nie wiadomo kiedy wróci. Fatalnie bo przez to mogę nie mieć matematyki nawet przez miesiąc a i tak jesteśmy do tyłu z materiałem bo zaledwie tydzień temu zaczęliśmy podręcznik do 3 klasy |
|
|
|
#4787 |
|
Zadomowienie
|
ja też po szkole. Nie było tak źle: z mat 5 za spr, z pol za czytanie ze zrozumieniem z jakiejś maturki też 5, za karkówkę z jądra: 3
. W nagrodę za każdą ocenę kupiłam sobie na okienku kredki z limitowanki z essence, czyli mam wszystkie kolory . Dzisiaj za to czeka mnie wieczór z geografią
|
|
|
|
#4788 |
|
Zakorzenienie
|
a ja szłam nieprzygotowana na sprawdzian z historii i dostałam... 5-!
a spodziewałam się 2, w najlepszym wypadku 3- ![]() no i odwołałam sobie zajęcia z chemii, pójdę co centrum handlowego posiedzieć z kawą i książką, jak wrócę to porobię zadania z biologii i fizyki. Powinnam się pouczyć na środowy angielski, ale nie wiem czy sobie nie odpuścić pierwszych 2/3 lekcji (angielski, matematyka - której może nie być i zastępstowo jakieś na polskim) i iść tylko na biologię, fizykę i wos. miałam podły humor, ale mi się poprawił
|
|
|
|
#4789 |
|
Zakorzenienie
|
Nam jednak przydzielili tego gościa od wosu... I teraz historia i wos z tym samym nauczycielem tyranem. Jeśli przejdę będzie impreza
![]() i dostałam -2 z biologi :/ Nienawidzę genetyki.
|
|
#4790 |
|
Rozeznanie
|
Cześć
![]() ja też już wróciłam ze szkoły, oprócz lekcji 3h zegarowe przygotowań do olimpiady ![]() jem śniadanio-obiado-kolację, oglądnę odcinek "Momentu prawdy" i biorę się za naukę a wy jakie macie plany na dzisiaj?;* |
|
|
|
#4791 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4792 |
|
Raczkowanie
|
O, to znajome strony
Choć przyznam, że osobiście za Legionowem zbytnio nie przepadam, ale już okolice są całkiem przyjemne A plany na dziś? - zdecydowanie Muszę dokończyć czytać wos na jutrzejszy sprawdzian, poza tym sporo mi się uzbierało z angielskiego. Miałam się spotkać z przyjacielem i się razem pouczyć, ale niestety wypadło mu coś ważnego.... Chociaż, przynajmniej mnie nie będzie rozpraszał ![]() I w ogóle boli mnie głowa bardzo, ale to chyba przez pogodę Edytowane przez Nikolati Czas edycji: 2010-11-08 o 16:45 |
|
|
|
#4793 |
|
Rozeznanie
|
Wróciłam właśnie od lekarza a teraz czeka mnie uroczy wieczór z książkami. Dzisiaj tylko chemia i angielski.
|
|
|
|
#4794 |
|
Zakorzenienie
|
Plany na dziś?
Zrobienie ściągi z niemca i powtórka z matmy - jutro pisze kombinacje i inne nieszczęścia
|
|
#4795 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4796 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() jutro mam sprawdzian z konstrukcji, na który nic jeszcze nie umiem i narazie nie mam siły, żeby się uczyć w ogóle od poniedziałku zmienia nam się nauczycielka od niemieckiego...
|
||
|
|
|
#4797 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i zdradź mi czemu nie przepadasz za legionowem ;p
|
|
#4798 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dostałam dziś dwie piątki
|
|
#4799 |
|
Rozeznanie
|
Dopiero wróciłam ;( Matko jak ja tu widze, że nie które z was są w domu o 14 to zazdroszczę... ja codziennie kończe o 15, no dwa razy w tygodniu o 14.10... zanim się dokulam do domu to mija godzina.
Dobra, nie ma co zrzędzić, jutro sprawdzian powtórkowy z matmy z wyrażeń algebraicznych, niemiecki i biologia, na niemiecki i biologie, trzeba zawsze umiec! Miłej nauki ;*
Każdy błysk w jego błękitnych oczach wywoływał u niej gęsią skórkę. Jego spojrzenie hipnotyzowało, a ton jego głosu był niczym ulubiona piosenka, którą chciała nagrać na płytę i odtwarzać bez końca... ____ Piotruś! <3 ____ Edytowane przez chococabana Czas edycji: 2010-11-08 o 17:12 |
|
|
|
#4800 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Poza tym, przynajmniej dla mnie kiedy jeszcze w Legionowie bywałam na co dzień, przytłaczająca była mentalność ludzi... Sporo cwaniaków, kombinowania, wredności, ludzie wszystko mają gdzieś, biegną tylko przed siebie... Taki uderzający brak uprzejmości... Ale to tylko spostrzeżenia moje i moich znajomych. Oczywiście absolutnie nie chcę generalizować, bo nadal mam znajomych z tych okolic... Ale ogólnie jeśli chodzi o moje wrażenie, to jest raczej negatywne - przynajmniej tyle mi zostało we wspomnieniach. Z resztą... wszędzie można znaleźć tak plusy jak i minusy, ciężko nie mieć jakichkolwiek zastrzeżeń... |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:33.

dostałam 20/20 z ustnej z angielskiego