Matura 2011! Czesc 3 czyli "Szkołę witamy, lecz wizażu nie opuszczamy"! :D - Strona 160 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-11-07, 20:24   #4771
NutkaStylu
Rozeznanie

Send a message via Skype™ to NutkaStylu
Dot.: Matura 2011! Czesc 3 czyli "Szkołę witamy, lecz wizażu nie opuszczamy"! :D

Cytat:
Napisane przez alice333 Pokaż wiadomość
A macie jakieś alternatywy w razie jak nie dostaniecie się na wymarzony kierunek?
Właśnie uświadomiłaś mi, że nie mam żadnego wyjścia awaryjnego
NutkaStylu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-07, 20:24   #4772
chococabana
Rozeznanie

Dot.: Matura 2011! Czesc 3 czyli "Szkołę witamy, lecz wizażu nie opuszczamy"! :D

Cytat:
Napisane przez Katalonkaaa Pokaż wiadomość

Dziewczyny jak to jest z tą maturą z Operonu? Ona jest w listopadzie? Z ilu przedmiotów można ją pisać?
Któraś już tu mówiła kiedy jest, a pisać ją można z tych przedmiotów, z których chcesz zdawać maturę

Matko, zmarnowałam cały dzień, nic nie robiłam, nawet nie odpoczęłam. Jakoś tak krążyłam koło książek, przewracałam strony, obejrzałam, ale tylko obejrzałam pare arkuszy matruralnych, rozpisałam sobie czasy z ang z zamiarem poćwiczenia... Nic, nic w sumie nie zrobiłam. Też macie wyrzuty sumienia w takich sytuacjach?

A co do wyjść awaryjnych... nie mam. Ale jako, że ide na uczelnie prywatną to mam nadzieje, że mnie przyjmą Tak chciałam iść na publiczną, jakieś to ambitniejsze mi się wydaje, ale mój kierunek na publicznej na drugim końcu Polski tylko
Każdy błysk w jego błękitnych oczach wywoływał u niej gęsią skórkę. Jego spojrzenie hipnotyzowało, a ton jego głosu był niczym ulubiona piosenka, którą chciała nagrać na płytę i odtwarzać bez końca...
____ Piotruś! <3 ____

Edytowane przez chococabana
Czas edycji: 2010-11-07 o 20:27
chococabana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-07, 20:41   #4773
alice333
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez NutkaStylu Pokaż wiadomość
Sobie też uświadomiłam, że nie mam. Boję się że nie dostanę się nigdzie.
alice333 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-07, 21:55   #4774
NutkaStylu
Rozeznanie

Cytat:
Sobie też uświadomiłam, że nie mam. Boję się że nie dostanę się nigdzie.
ja biorę pod uwagę tylko jedno miasto, jedną uczelnię i jeden kierunek...
Stary 2010-11-07, 22:05   #4775
monakaja
Raczkowanie

Cytat:
ja biorę pod uwagę tylko jedno miasto, jedną uczelnię i jeden kierunek...
odważnie ;D
ale ja w sumie też
reszta to przykrywka ;D

więc idę się uczyc co by się nie rozczarowac ;D
Stary 2010-11-07, 22:11   #4776
Lavi92
Zakorzenienie

Z racji tego, że jutro mam na 7:10 i dwa pierwsze wf idę oglądać film i kimać a wam życzę dobrej nocy!
Stary 2010-11-07, 22:31   #4777
Adus_
Zadomowienie

ja też już się będę powoli zbierać, może nie spać, ale z wizażu, bo jutro na 1 lekcji mam historię i nie mogę się spóźnić, bo facet mnie zapyta
dobrej nocki
Adus_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-07, 22:40   #4778
marlen92
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez chococabana Pokaż wiadomość
Któraś już tu mówiła kiedy jest, a pisać ją można z tych przedmiotów, z których chcesz zdawać maturę

Matko, zmarnowałam cały dzień, nic nie robiłam, nawet nie odpoczęłam. Jakoś tak krążyłam koło książek, przewracałam strony, obejrzałam, ale tylko obejrzałam pare arkuszy matruralnych, rozpisałam sobie czasy z ang z zamiarem poćwiczenia... Nic, nic w sumie nie zrobiłam. Też macie wyrzuty sumienia w takich sytuacjach?

tez praktycznie caly dzien "czailam sie " dookola ksiazek, ani nic konkretnego nie zrobilam ani konkretnie nie odpoczelam ;D wyrzuty sumeinia sa , zaleglosci maturalne jeszcze wieksze niz byly ;p
ale basen i film zaliczone xD
marlen92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-07, 22:44   #4779
Jamajka007
Zakorzenienie

a ja nie jestem jeszcze zmęczona.. no ale jak wstałam o 13 to co się dziwić

oglądam sobie program na tvn style o ciążach.. w sumie oglądałam go wczoraj, ale jakoś tak włączyłam przypadkiem teraz.. kurcze, na koniec aż się wzruszyłam
polecam tym z was, które czasem odczuwają instynkt macierzyński

"Każdy popełnia głupstwa, kiedy jest nieszczęśliwy.."

Jamajka007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-07, 23:14   #4780
GirlOfDeath
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bziu Pokaż wiadomość
błagam Cię nie strasz
Spokojnie.
Tylko zapytałam, bo dużo osób pisało, że się wyprowadza itd. a mi już tak szczerze to przeszła ochota na wyprowadzkę.

Cytat:
powiecie mi jak to jest z próbną z mat którą pisałyśmy 3 listopada, kiedy będą wyniki?
Mi powiedzieli, że w połowie grudnia.

Cytat:
A macie jakieś alternatywy w razie jak nie dostaniecie się na wymarzony kierunek?
Niby mam, ale nie wiem czy chciałabym iść na niego. Ostatnio to już coraz mniej wiem...

Cytat:
tak, jest pod koniec listopada http://www.probnamatura.pl/index.php?c=terminy
Teraz tak właśnie czytam na tej stronie i trochę mi się to nie zgadza. W mojej szkole mówią, że 25 listopada są języki na podstawach, a 26 można wziąć język na rozszerzeniu. A z tej strony wynika, że 25 jest albo język na podstawie albo na rozszerzeniu. Rozumiem, że to na tej stronie podają prawdziwe informacje ?

Ja też już będę lecieć spać. Dobranoc.
Stary 2010-11-08, 07:23   #4781
wera921
Raczkowanie

Cytat:
Ja w sumie sama jeszcze nie wiem dokładnie na co na 100% chcę iść. Narazie moje plany oscylują wokół FiR, zarządzania, budownictwa i inżynierii środowiska.
Cytat:
ja ostatnio widzę coraz więcej minusów mieszkania tu gdzie mieszkam i wszystko co jeszcze niedawno mnie troszkę zatrzymywało tutaj odpycha.
ja mam dokładnie tak samo, nigdy wcześniej nie narzekałam na moje miasto - a teraz wszystko mnie w nim drażni i męczy...
wera921 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-08, 13:50   #4782
GirlOfDeath
Zakorzenienie

Dzień dobry.
Ja już po lekcjach. Okazało się, że nie ma znowu godz.wych. Także tylko na spr. z maty pojechałam. U Was też nadal tak pochmurnie i deszczowo ? W dodatku ciśnienie spada, a co za tym idzie - jedyne na co mam ochotę to spanie. Dzisiaj zrobię sobie chyba dzień lenistwa.
Stary 2010-11-08, 14:14   #4783
wera921
Raczkowanie

Ja też już po szkole właściwie mieliśmy tylko 2 godziny - fizykę i religię ponieważ mieliśmy prezentacje o maturze ustnej z polskiego i spotkanie ze studentami, którzy brali udział w erasumsie. Pogoda jest straszna... Ja dzisiaj niestety muszę się pouczyć angielskiego i polskiego na sprawdziany
wera921 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-08, 14:31   #4784
whiskey
Zadomowienie

ja zrobiłam sobie długi weekend już
mam zamiar ćwiczyć języki.

wiecie może gdzie znajdę co jest wymagane z ang i niem na maturze? kiedyś znalazłam taką rozpiskę co na podstawie, co na rozszerzeniu, a teraz nie mogę tego znaleźć (tylko w jakimś dokumencie 100stronowym, a tyle stron - nie uśmiecha mi się drukować)

odkąd cię poznałam, noszę w kieszeni szminkę.

blog.
whiskey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-08, 14:55   #4785
Smarfetka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monakaja Pokaż wiadomość
moi rodzice przeprowadzają się w czerwcu/lipcu pod warszawę,( decyzję podejmowali nie znając moich planów związanych z wawą ), więc mam zamiar przynajmniej na początku zamieszkac z nimi podobnie jak ty nie widzę sensu szczególnie na początku się wyprowadzać <jak już się tam wszyscy wprowadzimy > xdd
można wiedzieć gdzie?

Cytat:
powiecie mi jak to jest z próbną z mat którą pisałyśmy 3 listopada, kiedy będą wyniki?
wiem, że dopiero od 12 listopada będą ją sprawdzać

Cytat:
dzięki dziewczyny za odp

jakbym siebie czytała, szczerze? to nawet nie mam takiej przyjaciółki od serca. Mam parę dobrych kumpel szkolnych i tyle, poza szkołą kontakt się urywa. Zresztą w moim otoczeniu nie ma takiej która by nie wyśmiała mojego podejścia do życia. Ja chcę się uczyć, pójść na studia, mieć dobra pracę, zabawić się z dobrym towarzystwie, pogadać o czymś, a nie od poniedziałku planować sobotę w wiejskiej dyskotece i chwalić się ilością wypitego alkoholu. Nie czuję się dobrze tutaj i zmykam stąd, bo po co mam się dalej męczyć?
no niestety ja też nie mam prawdziwej przyjaciółki od serca. jeszcze w gimnazjum miała, ale trochę się rozeszły nasze drogi.

Cytat:
ja tyż

moja jedyne wyjście awaryjne to zamiast dziennej logistyki, zaoczna
Smarfetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-08, 15:01   #4786
Katalonkaaa
Zadomowienie

GG do Katalonkaaa

Uff, ja już po szkole dostałam 20/20 z ustnej z angielskiego a jutro nie idę do szkoły bo w planie mam 3 lekcje ale nie mam pierwszej więc musiałabym iść tylko na wuefy. Wstanę tak jak do szkoły i pouczę się biologii

Moja wychowawczyni była w szpitalu i nie wiadomo kiedy wróci. Fatalnie bo przez to mogę nie mieć matematyki nawet przez miesiąc a i tak jesteśmy do tyłu z materiałem bo zaledwie tydzień temu zaczęliśmy podręcznik do 3 klasy
Katalonkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-08, 15:06   #4787
Adus_
Zadomowienie

ja też po szkole. Nie było tak źle: z mat 5 za spr, z pol za czytanie ze zrozumieniem z jakiejś maturki też 5, za karkówkę z jądra: 3 . Aż się sama zdziwiłam . W nagrodę za każdą ocenę kupiłam sobie na okienku kredki z limitowanki z essence, czyli mam wszystkie kolory . Dzisiaj za to czeka mnie wieczór z geografią
Adus_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-08, 15:45   #4788
rosiek
Zakorzenienie

GG do rosiek

a ja szłam nieprzygotowana na sprawdzian z historii i dostałam... 5-! a spodziewałam się 2, w najlepszym wypadku 3-
no i odwołałam sobie zajęcia z chemii, pójdę co centrum handlowego posiedzieć z kawą i książką, jak wrócę to porobię zadania z biologii i fizyki. Powinnam się pouczyć na środowy angielski, ale nie wiem czy sobie nie odpuścić pierwszych 2/3 lekcji (angielski, matematyka - której może nie być i zastępstowo jakieś na polskim) i iść tylko na biologię, fizykę i wos.
miałam podły humor, ale mi się poprawił
rosiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-08, 15:52   #4789
Lavi92
Zakorzenienie

Nam jednak przydzielili tego gościa od wosu... I teraz historia i wos z tym samym nauczycielem tyranem. Jeśli przejdę będzie impreza
i dostałam -2 z biologi :/ Nienawidzę genetyki.
Stary 2010-11-08, 16:26   #4790
NutkaStylu
Rozeznanie

Cześć
ja też już wróciłam ze szkoły, oprócz lekcji 3h zegarowe przygotowań do olimpiady
jem śniadanio-obiado-kolację, oglądnę odcinek "Momentu prawdy" i biorę się za naukę

a wy jakie macie plany na dzisiaj?;*
Stary 2010-11-08, 16:27   #4791
monakaja
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Smarfetka Pokaż wiadomość
można wiedzieć gdzie?

wiem, że dopiero od 12 listopada będą ją sprawdzać

no niestety ja też nie mam prawdziwej przyjaciółki od serca. jeszcze w gimnazjum miała, ale trochę się rozeszły nasze drogi.

ja tyż

moja jedyne wyjście awaryjne to zamiast dziennej logistyki, zaoczna
wstępnie planujemy Legionowo ale wszystko może się jeszcze zmienić
Stary 2010-11-08, 16:35   #4792
Nikolati
Raczkowanie

Cytat:
O, to znajome strony Choć przyznam, że osobiście za Legionowem zbytnio nie przepadam, ale już okolice są całkiem przyjemne

A plany na dziś? - zdecydowanie
Muszę dokończyć czytać wos na jutrzejszy sprawdzian, poza tym sporo mi się uzbierało z angielskiego.
Miałam się spotkać z przyjacielem i się razem pouczyć, ale niestety wypadło mu coś ważnego.... Chociaż, przynajmniej mnie nie będzie rozpraszał

I w ogóle boli mnie głowa bardzo, ale to chyba przez pogodę

Edytowane przez Nikolati
Czas edycji: 2010-11-08 o 16:45
Nikolati jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-08, 16:36   #4793
alice333
Rozeznanie

Cytat:
Cześć
ja też już wróciłam ze szkoły, oprócz lekcji 3h zegarowe przygotowań do olimpiady
jem śniadanio-obiado-kolację, oglądnę odcinek "Momentu prawdy" i biorę się za naukę

Wróciłam właśnie od lekarza a teraz czeka mnie uroczy wieczór z książkami. Dzisiaj tylko chemia i angielski.
alice333 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-08, 16:44   #4794
Lavi92
Zakorzenienie

Plany na dziś?
Zrobienie ściągi z niemca i powtórka z matmy - jutro pisze kombinacje i inne nieszczęścia
Stary 2010-11-08, 16:46   #4795
Smarfetka
Zakorzenienie

Cytat:
aaa to bardziej nad Warszawą ja mieszkam na południe od Warszawy
Smarfetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-08, 16:47   #4796
NutkaStylu
Rozeznanie

Cytat:
Wróciłam właśnie od lekarza a teraz czeka mnie uroczy wieczór z książkami. Dzisiaj tylko chemia i angielski.
chemia jeden z moich ukochanych przedmiotów, niestety nie uczę się go już, ale mam nadzieję, że powróci na studiach

Cytat:
Napisane przez Lavi92 Pokaż wiadomość
Plany na dziś?
Zrobienie ściągi z niemca i powtórka z matmy - jutro pisze kombinacje i inne nieszczęścia
ehh... też mam do zaliczenia kombinatorykę i ciężko mi się za nią zabrać. nie mogę sobie wyobrazić wielu rzeczy

jutro mam sprawdzian z konstrukcji, na który nic jeszcze nie umiem i narazie nie mam siły, żeby się uczyć
w ogóle od poniedziałku zmienia nam się nauczycielka od niemieckiego...
Stary 2010-11-08, 16:49   #4797
monakaja
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Nikolati Pokaż wiadomość
O, to znajome strony Choć przyznam, że osobiście za Legionowem zbytnio nie przepadam, ale już okolice są całkiem przyjemne

A plany na dziś? - zdecydowanie
Muszę dokończyć czytać wos na jutrzejszy sprawdzian, poza tym sporo mi się uzbierało z angielskiego.
Miałam się spotkać z przyjacielem i się razem pouczyć, ale niestety wypadło mu coś ważnego.... Chociaż, przynajmniej mnie nie będzie rozpraszał

I w ogóle boli mnie głowa bardzo, ale to chyba przez pogodę
a może polecisz coś koło wawy?;D bo nam dośc ciężko coś wybrac ;D
i zdradź mi czemu nie przepadasz za legionowem ;p
Stary 2010-11-08, 16:57   #4798
Bziu
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć

dopiero przyszłam do domu, zaraz coś zjem, przeglądnę net i zabieram się za niemca jutro kart no i przydałoby się ruszyć geo

dostałam dziś dwie piątki , a spr z mat całkiem nieźle mi poszedł

http://miejpoglad.blogspot.com/
Bziu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-08, 17:08   #4799
chococabana
Rozeznanie

Dopiero wróciłam ;( Matko jak ja tu widze, że nie które z was są w domu o 14 to zazdroszczę... ja codziennie kończe o 15, no dwa razy w tygodniu o 14.10... zanim się dokulam do domu to mija godzina.
Dobra, nie ma co zrzędzić, jutro sprawdzian powtórkowy z matmy z wyrażeń algebraicznych, niemiecki i biologia, na niemiecki i biologie, trzeba zawsze umiec!
Miłej nauki ;*
Każdy błysk w jego błękitnych oczach wywoływał u niej gęsią skórkę. Jego spojrzenie hipnotyzowało, a ton jego głosu był niczym ulubiona piosenka, którą chciała nagrać na płytę i odtwarzać bez końca...
____ Piotruś! <3 ____

Edytowane przez chococabana
Czas edycji: 2010-11-08 o 17:12
chococabana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-08, 17:18   #4800
Nikolati
Raczkowanie

Cytat:
a może polecisz coś koło wawy?;D bo nam dośc ciężko coś wybrac ;D
i zdradź mi czemu nie przepadasz za legionowem ;p
Co mi najbardziej przeszkadza? Że jest wszędzie szaro, smutno, tak naprawdę rozwój miasta jest bardzo niewielki... Taka typowa sypialnia Warszawy, gdzie praktycznie nic się nie dzieje i wiele kwestii jest pomijanych z przekonaniem, że przecież wszyscy i tak jeżdżą do Warszawy... I to fakt, że przynajmniej dojazd do stolicy jest ok, sporo autobusów (jeszcze teraz główną drogę poprawiają).
Poza tym, przynajmniej dla mnie kiedy jeszcze w Legionowie bywałam na co dzień, przytłaczająca była mentalność ludzi... Sporo cwaniaków, kombinowania, wredności, ludzie wszystko mają gdzieś, biegną tylko przed siebie... Taki uderzający brak uprzejmości...
Ale to tylko spostrzeżenia moje i moich znajomych. Oczywiście absolutnie nie chcę generalizować, bo nadal mam znajomych z tych okolic... Ale ogólnie jeśli chodzi o moje wrażenie, to jest raczej negatywne - przynajmniej tyle mi zostało we wspomnieniach.

Z resztą... wszędzie można znaleźć tak plusy jak i minusy, ciężko nie mieć jakichkolwiek zastrzeżeń...

Nikolati jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości