|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4441 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Włosy rozjaśniamy i o życiu gadamy -czesc III
ja brałam novynette i właśnie po nich nie mogłam zachamować wypadania włosów, wypadają mi do dzisiaj.
Ale to sprawa indywidualna, i zalezy od poziomu hormonów w organizmie roznych
|
#4442 |
|
Zakorzenienie
|
ja biore te nowe QLAIRA nie robi sie w nich przerwy sa lekkie dla organizmu
biore dopiero drugie opakowanie i piersi sa caly czas "pelne" nie bola okres dwudniowy moge je pochwalic
|
|
#4443 |
|
Rozeznanie
|
a ja mam 164 i obecnie waże 50kg
chociaż najlepiej czuje sie ważąc 46-47, ale jakos nie mam weny na odchudzanie, tak jak u kotki troche w cycki mi poszło to aż żal![]() wiecie co dziewczyny, dziś tak okropnie boli mnie głowa, że już wysiedzieć nie moge, do tego wziełam ze 20min temu nurofen ultra forte i ten ból tylko sie nasilił i zastanawiam sie czy to przez pogode czy powtarza się sytuacja z vitapilem na dodatek została mi jeszcze godzina w pracy
|
|
|
|
#4444 |
|
Zadomowienie
|
w ogole mi ten matrix nie złapał z woda 12% hmmm
myśle ze to dlateog że za mało dałam farby, 1 ml na 1ml Możliwe ze za mało farby?
|
#4445 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ---------- Cytat:
![]() a główka boli od tej pogody na bank... mi jeszcze 2 godziny zostały... ehhh...
|
|
#4446 |
|
Zadomowienie
|
AAAa kłade 12%
boje sie po tym pasemku ze w ogole nie złapie
|
#4447 |
|
Rozeznanie
|
dołacze jeśli chodzi o anty ja biore yasminelle,są ok ale piersi większe i troszke mnie to denerwuje.no ale tż zadowolony,wiec pewnie nie zmienie na razie,ale myśle o tym już czasami.
|
|
#4448 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie przechodząc z plastrów wzielam jasminelle i sie zatrułam...
|
#4449 |
|
Zakorzenienie
|
kotka
bralam rozne tabsy anty( w miedzyczasie zaszlam w ciaze )i pozniej poprosilam o cos ( swojego mlodego pana gina )co by mi nie zaburzylo libido wplynelo dobrze na piersi i zebym nie przytyla bo po innych tabsach np cilest bralam przed Q i zle sie czulam zmeczona ciagle migreny i zero efektu na piersiach a ze jestem maniaczka na punkcie biustu poprosilam o tabsy pod tym katem![]() jestem zadowolona biore 2 opakownie i piersi sa twardsze jedrniejsze i pelniejsze
|
|
#4450 |
|
Rozeznanie
|
o matko,ale co zrobiłaś nie tak,ja już biore chyba 2 lub 3 lata i nic nigdy mi sie nie przytrafiło.biore regularnie robie przerwy i jest ok.
|
|
#4451 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ---------- Cytat:
chcialabym to samo co ty jędrne piersi duże libido i nie przystyć byłoby idealanie...
|
|
#4452 |
|
Przyczajenie
|
hej piękne
* nie wiem już naprawdę jaką farbę mam kupic pomóżcie a co sądzicie o farbie safira " blask księżyca " ? bo tez biorę ją pod uwagę .. zastanawiam sie jeszcze nad syoss 9-5 , garnier 111 , i wellaton 12.1 ! doradzcie prosze w zeszłym miesiącu mialam farbowane farbą londy kolor specjalny blond fioletowy . i teraz juz mi sciemniały trochę i znowu chciałabym pofarbowac tylko którą !! ? |
|
|
|
#4453 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po drugie zawieraja jakos malo czegos co nie powoduje tycia no i nie robi sie w nich przerwy zadnej tylko bierzesz non stop co do libido to nie zwieksza napewno trudno mi sie wyrazic co do libido bo zawsze i tak chcialabym miec wieksze![]() jedynie skarze sie na migrene i zobacze czy przy tym opakowaniu tez mnie spotka
|
|
|
#4454 |
|
Zadomowienie
|
ale sie boje :P
Po nałożeniu farby włosy są koloryu brązowego... Czekam do 20-25 po i sie okaze co z tego wyniknie :P
|
#4455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4456 |
|
Zadomowienie
|
zaraz dostane zawału:P
Miał ktoś tak ciemną farbę podczas farbowania ?:P A potem była normalnie jasna jak sie ją spłukało ?:P Robie jasnym blondem a sa ciemno brazowe pomozcie:P WRAŻenia jak na teraz: farba w ogóle nie piecze i nie śmierdzi
Biotin Challenge - 27/60 Kwas Foliowy - 27/120 Active Woman (Multivitamina) - 27/? Edytowane przez LifUnia Czas edycji: 2010-11-08 o 16:57 |
|
|
|
#4457 |
|
Zakorzenienie
|
farba brilance była ciemno fioletowa jak ci to pomoże :P
|
#4458 |
|
Zadomowienie
|
pomogło :P
niecierpliwie czekam aż to zmyje z głowy :P Jak mi woda 12% nie złapie to ja już nie wiem co z tymi włosami nie tak
|
#4459 |
|
Zakorzenienie
|
Moja była granatowo-szara
Ważny jest efekt po a nie kolor papki na wlosach- to od różnych pigmentów ma taki kolor. Spoko.
|
#4460 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tam nie narzekalam ani na wypadanie wlosow ani na tycie/chudniecie problemy skorne wiec nie zalezalo mi na robieniu takich badan normalnie powinny byc wykonane jesli pacjentka na cos takiego sie skarzy ja chcialam poprostu cos co nie bedzie mi powodowalo zlego samopoczucia tycia przypadkowego (chociaz po zadnych nie tylam nigdy) problemow skornych oraz zeby wplynelo mi na piersi mysle ze gin dobral mi dobrze te tabletki zreszta jezdzi na szkolenia do stanow wiec ufam mu
|
|
|
#4461 |
|
Zadomowienie
|
jak ja zmyje to dam im odżywke z farby garniera.
Niezaszkodzi im prawda? Matrix Color 9N z wodą 12%...... Nie złapał mi w ogóle ! Jak to jets możliwe ;(
Biotin Challenge - 27/60 Kwas Foliowy - 27/120 Active Woman (Multivitamina) - 27/? Edytowane przez LifUnia Czas edycji: 2010-11-08 o 17:30 |
|
|
|
#4462 |
|
Zakorzenienie
|
_eNchaNted_
Ja już po farbowaniu.Fajnie wzięło odrosty równiutko z reszta.Byłam w szoku.Jedyny minus to to ze farba jak dla mnie za gęsta i niewygodna buteleczka.Strasznie się ślizga w rekach.Zdjęcia wrzucę jak będę mieć na popołudnie bo teraz to wieczór to i tak nie zobaczycie efektu. Mysia Na zapalke?????? Na zapałkę to była obcięta przed 15 laty.Taki głupi młodzieńczy wybryk.Ale i tak bardzo dużo włosów ścięłam.No nic teraz muszę zapuszczać.Ale już mam ładniutka kiteczke i odczuwam teraz taka ulgę ze mogę związać i nic mi nie wyłazi i leci na oczy.Idzie furii dostać.
|
#4463 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie no chyba bardziej oplacalo by mi sie ja sprzedac ![]() Cytat:
![]() Cytat:
I tak w dlugi weekend farbowanko ![]() Cytat:
Bardzo ladnie naprawde ale dobrze mysia zauwazyla ze strasznie duza rozbieznosc pomiedzy zdj w dzien a tych z fleszem ![]() Cytat:
![]() Mam nadzieje, ze jestes zadowolona!Bunny kurde nie zacytowalas mi sie Ale taaak pojdziemy zrobione na podryw z psami ![]() Ci faceci to sie z nami maja ![]() Ale najwazniejsze, ze TY jestes zadowolona w koncu w pelni ![]() Mysia no cudny warkocz I nie odchudzac mi sie za bardzo ![]()
Edytowane przez snowhitee Czas edycji: 2010-11-08 o 18:11 |
|||||
|
|
|
#4464 |
|
Zakorzenienie
|
Snoww
Tak kochana jestem zadowolona ![]() Pozdrawiam wszystkich i uciekam na kolacje z Tz. Milego wieczoru.
|
#4465 |
|
Zakorzenienie
|
HELP
Bo zaraz popadne w depresje. Bylam 2 dni temu u fryzjerki i zafarbowala mi odrosty rozjasniaczem z farba.. (tzn zmieszala farbe syosa z woda 6% i z proszkiem) trzymalam jakies 20 do 30 mint piekla mnie skora (ale to podobno normalne)?? W kazdym razie wyczulam dzis na mojej glowie strup ![]() Pare miesiecy temu mialam kilka strupow po rozjasnianiu co 6-ty woda 12% + proszek trzymanie 30-40 min Tyle ,ze wtedy pokryszyla mi sie polowa wlosow i wypadla 1/3 w ekspresowym tempie ![]() Boje sie ze i tym razem sie tak skocz bo podobno nie powinno sie naklad rozsjaniacza na skore
|
|
|
|
#4466 |
|
Przyczajenie
|
mój naturalny to taki mysiowaty ciemny blond-jasny brąz,po tych pasemkach fryzjerka nałożyła mi jeszcze farbe matrix color sync mokka10m żeby mi to zrównać,na początku to lepiej wyglądało ale teraz wychodzą wszystkie rudości.czekam na Twoje propozycje bo wiem że fryzjerka znowu mi będzie chciała pasemka robic a ja wolałabym na całości pozbyć się rudości.
|
|
|
|
#4467 |
|
Zakorzenienie
|
weronika to bardzo ciekawy zabieg ci ta fryzjerka zrobiła pogratulować
![]() nie wszystkie farby wolno łączyć z rozjaśniaczem- jak jest w palette bo dochodzi do przegrzania skóry głowy i włosów!!! to masakra jakaś że ona tak zrobiła. powinna najpierw rozjaśnić rozjaśniaczem z wodą 6% to max bo wyższych wód nie kładziemy na skórę głowy a potem zmalaksować syossa a chociaż kolor masz zadowalający? może tak być że ci część włosów się wykruszy, strupy zagoją sie w ciągu 2 tyg. to ona wpadła na taki pomysł czy ty? lifunia a na jakie włosy kładłaś ta farbę? na naturalne czy farbowane? na sam odrost czy na całość?
|
#4468 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny a co mi powiecie o farbce Syoss Color 7-6 Średni blond ?
Mam ochote przyciemnić włoski do takiego blondu-brązu. Nie chce brac zadnego brązu, ponieważ wyjdzie mi albo rudy albo zbyt ciemny, a tego nie zniosę. Podobno ta farbka ladne wychodzi na włosach, naturalnie, bez rudości. Próbowała któraś?Dołączam moje zdj. i zdj. farbki
|
|
|
|
#4469 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
na całość, na naturalne włosy
|
|
#4470 |
|
Zakorzenienie
|
Kochaneczka jak pięknie wyszły Ci te włoski
![]() Dziewczyny co do BMI to muszę powiedzieć, że to bzdura. Mam koleżankę która ma tyle samo wzrostu co ja i waży dokładnie tyle samo co ja a ona ma nadwagę. Już od tego sposobu się odchodzi bo daje on niemiarodajny wynik. Teraz w siłowniach się używa takiego specjalnego przyrządku który jest w stanie wyliczyć ile procent naszego ciała stanowią mięśnie a ile tkanka tłuszczowa i wtedy wiadomo jaką partię ciała ćwiczyć i ile. Natomiast co do tabletek też chciałabym się wypowiedzieć. Oglądałam na TVN Style program S.O.S Uroda i tam Pani ginekolog powiedziała, że zanim lekarz przepisze tabletki anty powinien robić szereg badań.. Także jak zwykle lekarze górą bo ani ja ani żadna z moich koleżanek które brały anty nikt nie zlecał badania przed :/ Dodatkowo muszę powiedzieć, że to że biust robi się pełniejszy jest efektem ubocznym ŹLE dobranych tabletek. Ja osobiście brałam Diane - nie polecam, A potem Yasmin. Ale w obu przypadkach libido było biedne :/ Teraz się reklamują z jakimiś tabletkami osłonowymi przy braniu antykonceptów które maja chronić wątrobę, nie zatrzymywać wody w organizmie (bo wtedy "tyjemy") no i zwiększać libido - ale nie wiem ile w tym prawdy bo osobiście nie stosowałam
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:10.

biore dopiero drugie opakowanie i piersi sa caly czas "pelne" nie bola
okres dwudniowy moge je pochwalic
chociaż najlepiej czuje sie ważąc 46-47, ale jakos nie mam weny na odchudzanie, tak jak u kotki troche w cycki mi poszło to aż żal

o matko,ale co zrobiłaś nie tak,ja już biore chyba 2 lub 3 lata i nic nigdy mi sie nie przytrafiło.biore regularnie robie przerwy i jest ok.

* nie wiem już naprawdę jaką farbę mam kupic
pomóżcie 
Chyba że mi
ale dobrze mysia zauwazyla ze strasznie duza rozbieznosc pomiedzy zdj w dzien a tych z fleszem