![]() |
#361 | |||||||
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar XX
![]() Maja! Fjem! ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ok, tu się zgodzę, obie wersje pasują ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ciesz się, bo masz jeszcze 5 lat na realizację swojego celu, a niektórzy tylko niecałe 2 ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() --- Ciongle mi czeszczy ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#362 |
Zakorzenienie
|
Heloł
![]() Miciel - wczoraj na obiad u babci był rosołek z makaronem. Na drugie: kluski, rolada plus sos i czerwona kapusta ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2010-11-08 o 18:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#363 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tez chce lato. Ale ja to chce dlatego ze nie chce mi sie kupowac zimowych ubrań a letnie akurat mam ![]() ![]() Z tym ze ja dziś jem jak szalona co pod rękę wpadnie bo staram się znaleźć to na co mam ochotę.
![]() |
#364 |
Zakorzenienie
|
wywaliło mnie z wizażu parokrotnie
![]() cytowanie zeżarło, nie ponawiam ![]() Enax te zakupy też mnie jeszcze bardziej do zimy zniechęcają, ale brak ogrzewania na miejscu pierwszym jest ![]()
![]() |
#365 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Nigdy nie jadłem śląskich klusek (bo o tych mowa?), trza to kiedyś nadrobić ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#366 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i obowiązkowo muszą mieć dziurkę ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#367 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#368 |
Zakorzenienie
|
Co to fogle był za nalot?
70 milionów buszujących wizażystek, aż mi się portal zawiesił ![]() Gryx, mea culpa, adamsyt to sternit, na oczy lepsze będzie CS... ![]() A co do tej aktorki, to to nie byłam ja... ![]() Anyway ciekawe, czy znali wtedy zupki chińskie. Byłoby szybciej. Poszukałam se wtenczas flaszek na Fragrantice. Znajac życie, żadnej nie będzie na All... |
![]() ![]() |
![]() |
#369 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Lecę! ![]() --- Mnie się też wizaż biesił ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#370 |
Zakorzenienie
|
O dokładnie - to była jakaś właśnie taka receptura pół na pół
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#371 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
u nas rolada to ciasto-takie zawijane ![]() a te kluski to nie sądzicie ze bez sensu troche? przeciez czy surowe czy ugotowane...to i talk na koncyu bedą ugotowane ![]() ---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ---------- a fogle to jem kolacje ha!-pzred 20 stą..chyba ostatni raz to mie sie w podstawówce zdarzyło ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#372 |
Zakorzenienie
|
Ja ostatnio jadłam o 1 w nocy... Ale dzisiaj grzecznie będzie, przed 21...
|
![]() ![]() |
![]() |
#373 | |
Zakorzenienie
|
Pała nie pomogła?
![]() Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#374 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
U mnie rolada to ciasto zwijane,a mięso to zrazy-ale bym takich zjadła
![]() Ciasto też mogę wtrząchnąć ![]() ---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- A jak Gryks miał nią dosięgnąć do ucha ![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#375 | ||
BAN stały
|
I tak nie rozumiem
![]() I było chyba coś w stylu "1/4 ciasta wyjąć, w to miejsce wsypać mąkę, i dodać wyjętą część" ![]() U nas też, dlatego zawsze się zastanowić muszę, co to jest ta "rolada" na obiad ![]() Cytat:
No niby tak, ale z samych surowych byłyby chyba zbyt twarde, tak jak ziemniaczane vel szare, a dodatek ugotowanych zmiękcza chyba ciasto ![]() Cytat:
![]() Nie sięgnę ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#376 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mam pojęcia ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#377 |
Zakorzenienie
|
Ale nie ta pała ![]() Baseballowa ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
#378 |
grozi wypollizowaniem
|
gryx- mi tez tak trzeszczało przez pare dni-jakbym miała kawałek takiego celofanu od kwiatków w uchu
![]() ![]()
#379 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cudze pały w ucho sobie wkładać
![]() ![]() ![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#380 |
grozi wypollizowaniem
|
postanowiłam znaleźć sobie jakies pożyteczne hobby....any suggestion?
#381 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#382 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#383 |
Nindżopesz
|
Dekupaż. Malowanie trampek albo ciuchów. Albo obrazów. Pisanie książek. Gotowanie. Uprawa roślinek.
|
![]() ![]() |
![]() |
#384 |
Zakorzenienie
|
bosz tylko nie o jedzeniu
Flo - pamiętam wasz biały domek z fotek z koparką - to ten prawda? - no i tak w sumie bez ofrzewania zimą to go nie widzę chyba ze was ten las naokoło ogrzeje brrrrr przez chwilę zrobiło mi się zimno |
![]() ![]() |
![]() |
#385 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() -------------------------- Na kluchach to ja się nie znam. Wiem tylko co to kopytka i haluszki. Śluski klaskie to pewnie kiedys jadłam ale nawet o tym nie wiem. W sprawie zawijania: rolada - to takie zwijane ciacho klopsy - to takie obłe kule z mięsa mielonego w sosie lub duzy kawał mielonego miesa nadzieny czymś zraz - zwijane rozklapane cienko mięso (w srodku z nadzieniem) rolmops - zwijany sledzik (na ostro w occie)
![]() |
#386 |
Zakorzenienie
|
Idę spać chyba
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#387 | ||
BAN stały
|
Tej, a skąd wiesz, jaką ja pałę mam?
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#388 |
Zakorzenienie
|
pożyteczne dla kogo ?
bo jak dla siebie tylko to będzie zawężony wybór no biżu robienie jest pozyteczne bo sprzedajesz i kasa jest w moim mniemaniu całkiem pożyteczna a jak tam Joga? ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-11-08 o 19:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#389 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Zapominasz gdzie pracuję
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#390 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
też się rozglądam za czymś dla mamy póki co ale na mamie się przetestuje ![]() ---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- widzę że pani dziś w formie, dobrze że sisotra wróciła bo tak grzecznie coś w nowym barze - normalnie kulinarny panel dyskusyjny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:01.