|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4471 | ||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Włosy rozjaśniamy i o życiu gadamy -czesc III
Cytat:
![]() Cytat:
Tobie tez wyszlo super!! u mnie jasniutko jest hehe, w koncu i bez rudosci bardzo jestem zadowolona z tej farbki, zobaczymy jak bedzie sie splukiwac. ale nie powiem, kusi mnie ta 10av na nastepny raz.. Jak myslisz, jakiego kolorku moge sie po niej spodziewac? i jaki poziom mam teraz wg Ciebie po farbowaniu 11a?kotka, robilam matrixem SoColor 11A.
|
|
|
#4472 |
|
Zakorzenienie
|
Lifunia a możesz wstawić zdjęcia bo dla mnie to absolutnie niemożliwe żeby nic ci nie wzięło.
Co do tabletek...brałam mercilon i jeszcze 2 inne nie pamiętam jakie... I szczerze odradzam. Przez to nabawiłam się przewlekłych stanów zapalnych pęcherza aż doszło do kamicy nerek i wylądowałam w szpitalu Oprócz tego libido miałam zerowe, bóle głowy i krwawienia w trakcie stosowania w środku cyklu. Infekcje intymne. Koszmar. I przy każdych tak było.Rozwaliłam sobie nimi organizm i dochodziłam do siebie 2 lata... dziś już nic mi nie dolega. Ale wiem że to nie dla mnie. kochaneczka masz jakiś poziom 9-10. I po farbie 10av ten sam poziom powinien zostać. Ale będzie bardziej chłodno i powinno być mocniej błyszcząco- jak u mnie mniej więcej.
blog blond bunny Edytowane przez blond bunny Czas edycji: 2010-11-08 o 20:45 |
|
|
|
#4473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i jeszcze zapewniala ze bedzie ok bo ja sie cala trzeslam kolor jest ok -b.jasny ,ale chwila ona polozyla 6 na skore glowy napisalas ze mozna
|
|
|
|
|
#4474 |
|
Zakorzenienie
|
Bo można ale nie dodając farbę
![]() Doszło przez to do dodatkowych reakcji chemicznych wywoływania farby i przegrzania skóry i włosów. powinna zrobić to oddzielnie bo przecież jakby tak można było robić to syoss sam by zawierał proszek.
|
#4475 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
już ci wklejam. Przed chwilą robione bez lampy, ale pod lampą ![]() 2,3 z lapma. Może się wypłukają?
Biotin Challenge - 27/60 Kwas Foliowy - 27/120 Active Woman (Multivitamina) - 27/? Edytowane przez LifUnia Czas edycji: 2010-11-08 o 21:06 |
|
|
|
|
#4476 |
|
Zakorzenienie
|
zawsze myslalam ze zniszcze sobie wlosy ,ale jak sie okazuje ffryzjera wychodzi to lepiej
![]() Dobra ogolnie uzywam szamponu dercos aminexil ,ale dzis umylam dla dzieci z nivea.. mam nadzieje ze wax ,ktory nalozylam wczoraj i dzis cos pomoze ,oraz ampulki loreal aminexil. |
|
|
|
#4477 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Polecam matrixa! chociaz nie wiem czy teraz nie jest zbyt jasno.. no ale moze to dlatego, ze ufarbowalam odrosty i musze sie teraz przyzwyczaic. ja zawsze wole siebie jak mam malenki odrost heh, wiem ze to dziwne ale tak jest
|
|
|
#4478 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
również życzę powodzenia w dostaniu się na studiaa teraz tak ogólnie do was kobietki. Spodobała mi się farba Garnier nutrisse 9.1 ktoś farbował, jak wychodzi? szukałam w google ale nic nie znalazłam. Czy to dobra farba snowwhite coś wspominała o mieszaniu ale ja nie mam takiego doświadczenia i w ogóle nie wiem o co chodzi.. |
|
|
|
|
#4479 |
|
Rozeznanie
|
kochaneczka jak dla mnie też super napatrzeć sie nie moge kurcze,już sie nie moge doczekac kolejnego farbowania.oby wyszło tak jak chce,tak jak ostatnio ale po syoss a nie loreal.....
|
|
#4480 |
|
Zakorzenienie
|
Wg mnie tabletki powinno sie dobierać indywidualnie, poprzedzając wybor badaniami.
Zle dobrane moga powodować liczne skuti u boczne włącznie z nadcisnieniem i zakrzepami. Ale wiadomo wszystko jest dla ludzi-ja bralam 3 lata, już od roku nie biore ![]() kochaneczka ładnie Ci wyszło, mi sie podoba ![]() Adzi a Ty juz po farbowaniu? Jaki mialas odstep miedzy farbowaniami? Czekamy na zdjecia ![]() snowhitee a moja sunia od wczoraj ma cieczkę ![]() Twoja tez jakoś zaraz bedzie miała? Bo to 2 razy do roku. Jak mialam starsze suki to mialy około wrzesnia, ta ma dopiero rok i jakos tak pozno ma cieczke-listopad, a wczesniej miała w marcu/kwietniu. Muszę zganiać ją z lożka przez nastepne 3 tyg, masakra
|
|
|
|
#4481 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moim zdaniem sama 91 wyjdzie mocno popielato.. Ja dodalam tylko 1/3 tubki i mialam lekka szarosc![]() Agatko mojej cieczka skonczyla sie jakies 2-3tyg temu takze mam to juz na szczescie razem z TZ'em za soba A Tobie zycze wytrwalosci w zganianiu swojej z lozka wiem jakie to ciezkie i meczace...
Edytowane przez snowhitee Czas edycji: 2010-11-08 o 21:14 |
|
|
|
|
#4482 |
|
Zakorzenienie
|
Lifunia nie mam pojęcia czemu ci nie wzięło
![]() to wygląda tak jakbyś nałożyła farbę na włosy farbowane na brąz. nigdy nie spotkałam się z taką reakcją włosów naturalnych.
|
#4483 |
|
Zadomowienie
|
nie wiem od czego to zależy.
Robiłam też pasemko wcześniej farbą garniera 111 color naturals, tą którą wcześniej farbowałam jak miałam jeszcze farbowane włosy. I też mi nie chwyciła (a przecież kilka lat temu nią farbowałam na błond) Tłumacze sobie że mam tak zdrowe włosy że nie przyjmują żadnego barwnika :P Ale naprawdę nie wiem o co chodzi. Nie łapią mi farby odkad obciełam na krótko, zapuściłam naturalne, i zaczęłam dbać wszystkim czym sie da.
Biotin Challenge - 27/60 Kwas Foliowy - 27/120 Active Woman (Multivitamina) - 27/? Edytowane przez LifUnia Czas edycji: 2010-11-08 o 21:20 |
|
|
|
#4484 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4485 |
|
Zakorzenienie
|
Agatau i snow napiszcie coś więcej o cieczce
![]() W jakim wieku miały pierwszą? Nakładacie im jakieś majtki? Wasze suczki dobrze się wylizują? Zmieniało się coś w ich zachowaniu? Bo moja Lolka ma już 7miesiecy i od tygodnia często tam się liże a na spacerze dwa psy uparcie próbowały mi na nią wskoczyć ![]() To może być już? Możliwe że tak dobrze się wylizuje że nic nie widzę? Bardzo krwawią w sensie kropelka raz na jakiś czas czy non stop gdzieś plama na podłodze?
|
#4486 |
|
Rozeznanie
|
a ja tak własnie spojrzałam w lustrko jak kąpałam córke i pomyślałam o matko jakie brzydkie te włoski kurcze jak tak patrze to mam wrazenie ze dopiero schodze z ciemnych na blond te z wierzchu sa jasniutkie ale odrost i te pod spodem masakra.
|
|
#4487 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie nakladam bo ta wkladka zawsze wypada pozatym moja dobrze sobie radzi sama ![]() Moja suczka ''dobrze sie wylizuje" o psy na spacerze to masakra jak ide z moja to zlatuja sie wszystkie z okolicy 10 km ![]() Wychodze wtedy na krotki spacer i okolice gdzie nie ma psów ![]() Moja pierwszy raz tez sie lizała ,nawet nie zauwazylam ze ma cieczke. U mnie nigdy nie bylo wielkiej plamy ew. kilka malych ,chociaz zazwyczaj ta cieczka jest takiego przezroczysto-czerwonego koloru. Edytowane przez WweronikaWw Czas edycji: 2010-11-08 o 21:29 |
|
|
|
|
#4488 |
|
Zakorzenienie
|
Lifunia a może ty miałaś czymś nasmarowane włosy przed farbowaniem i to zaburzyło reakcję? Czego użyłaś po myciu włosów przed farbowaniem- jakich masek, odżywek, olejów?
|
#4489 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jeśli pieski chcą dobrać się do Twojej suczki to znaczy ,że ma cieczkę. Moja była wtedy bardzo niespokojna ciągle piszczała żeby ją wypuszczać.. no po prostu chciało jej się sexu krwawiła kropelkami. zakładaliśmy jej majtki jakieś tam stare żeby nie brudziła podłogi, od czasu do czasu była wypuszczana zeby załatwiła swoje potrzeby fizjologiczne, ale nigdy nie zostawiana sama, żeby jakiś piesek sie do niej nie dobrał.Trzymaj ją w domu jeśli nie chcesz szczeniaków. Do mojej suczki podczas jednej cieczki chciał dobrać się w nocy pies. Była zamknięta w zagrodzie. Kopał pod siatką z jednej strony a ona z drugiej.. |
|
|
|
|
#4490 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tym, ze nie sugeruj sie za mocno bo to byla mieszanka i tej 91 bylo tylko 1/3 tubki.Cytat:
A krwawia sporo calkiem, trzeba zrzucac z lozka i tez czesto scierac z podlogi (przynajmniej w przypadku mojej Mony), oczywiscie sa to kropelki. Moja miala pierwsza cieszke jak miala 9miesiecy Ja majtki dla niej mam (pisalam Ci kiedys ze kupilam w zoologicznym kosztowaly ok 5zl). Nie stresuj sie kochana
Edytowane przez snowhitee Czas edycji: 2010-11-08 o 21:36 |
||
|
|
|
#4491 |
|
Zakorzenienie
|
weronika a drugim razem już się nie wylizywała?
w sensie jak w końcu zauważyłaś że ma cieczkę? bo psy podlatywały czy co?
|
#4492 |
|
Zadomowienie
|
umyłam babedreamem, na końcówki dałam kallosa. TO było ok.10 rano, farbowałam ok.17
|
#4493 |
|
Zakorzenienie
|
blond bunny moja Wiki dostała I cieczki jak miała 8 mcy.
Tydzien przed zaczeła sie wylizywac, ale widac jak ma cieczke. Zostawia plamy na podłodze, trzeba wycierac. I na lozku-Wiki spi na lozku cały czas więc jak ma cieczkę to jest masakra, nawet stary recznik jej podkładałam bo piszczała pod łozkiem, rano sie budze a ona i tak koło mojej głowy. Majtek nie zakładam, 2-3 tyg i po krzyku ![]() To jej II cieczka, ale zauważylam ze jest taka przymulona, ociężała. snowhitee dzięki Mam nadzieje jakoś to przetrzymać-cieczkę rzecz jasna
|
|
|
|
#4494 |
|
Zakorzenienie
|
Lifunia to ja nie wiem co się mogło stać. Naprawdę.
Dziewczyny czyli już tuż tuż... ojej... mam nadzieję że bardzo źle nie będzie. Z łóżka to już ją zganiamy bo i tak oduczamy że nie wolno bo to nasze ludzkie a nie psie. Majtek jeszcze nie mam... Myślicie że ona jeszcze dużo urośnie jak ma 7mcy? Chciałam jej szelki kupić ale nie wiem czy już czy jeszcze poczekać.
|
#4495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
,ale za to pierwsza.Zauwazylam bo lizala sie ciagle non-stop. |
|
|
|
|
#4496 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
znaczy rozrozsnąc sie na boki, nabrac mieśni.Wstrzymaj sie z szeklami do 10mca zycia ![]() Dasz rade, cieczka nie taka straszna ![]() Adzi chyba chwaliła Alpecin: http://allegro.pl/zestaw-promocyjny-...298541596.html Dziewczyny na zapuszczaniu tez bardzo chwala ![]() Moze zamowie
|
|
|
|
|
#4497 |
|
Zakorzenienie
|
Czyli jak się tam liże to widać krew?
|
#4498 |
|
Zadomowienie
|
wieże jeszcze ze się wypłukają. Możliwe to w ogole?
|
#4499 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moja rosla tak do 10-12 m-cy Jak ja kupowalam to facet powiedzial ze urosnie tak ze 3cm no faktycznie na wysokosc to urosla tak z 4-5 ,ale na szerokosc to 10 bedzie ![]() ![]() nie mowiac o wlosach... ,ktore myle czesto ze swoimi .. blond nawet dlugie ma ![]()
|
|
|
|
|
#4500 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:45.

Oprócz tego libido miałam zerowe, bóle głowy i krwawienia w trakcie stosowania w środku cyklu. Infekcje intymne. Koszmar. I przy każdych tak było.

Bardzo ladnie naprawde
ale dobrze mysia zauwazyla ze strasznie duza rozbieznosc pomiedzy zdj w dzien a tych z fleszem 

jeśli pieski chcą dobrać się do Twojej suczki to znaczy ,że ma cieczkę. Moja była wtedy bardzo niespokojna ciągle piszczała żeby ją wypuszczać.. no po prostu chciało jej się sexu
nawet dlugie ma