|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2311 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV
używała któraś z Was szampon pantene aqua light? będzie tanio z odżywką w zestawie i nie wiem,czy opłaca się wypróbować.
|
|
|
|
#2312 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć ślicznotki
Ale myślę, że będę teraz częściej zaglądać i pisać na wątku Mam nadzieję, że chociaż któraś za mną tęskniła![]() hihi.Co do wyglądu, to ufarbowałam włosy farbą mokka brąz i mam dość ciemne, ale farba powoli zaczyna schodzić Przed studniówką, albo jeszcze w grudniu mam zamiar ufarbować sobie na jakiś kolor, bardziej w czerń- myślałam nad ciemnym brązem, ale nie wiem na jaką firmę się zdecydować, żeby się dłuuuuuugo trzymał.... Polecacie coś? No i troszkę boję się moich odrostów, bo naturalne włosy mam blond i wiadomo jak jasne odrosty wyglądają na czarnych włosach ), ale zdjęć nie dam na razie, bo nie mam kabla od cyfrówki Moja przyszła teściowa twierdzi, że wyglądam bardzo ładnie w ciemnych włosach, a TŻ mówi do mnie "czarnulka"Zakupiłam serum z Avonu na zniszczone końcówki i powiem, że nawet jestem zadowolona. Oprócz tego mam odżywkę z Accent do brązowych włosów i jest cudna, a ten zapach |
|
|
|
#2314 |
|
Wtajemniczenie
|
ja lece sie zaraz SPAMowac
|
#2315 | |
|
CABIN CREW
|
Cytat:
mi też nie- może to i dobrze bo sie uczylam
|
|
|
#2317 |
|
Zakorzenienie
|
whiskey - witaj
![]() caate - ponawiam pytanie Kitki I do tego co on jej takiego zrobił? No bo z tego co pamiętam, to ona go broniła w tej sprawie z Twoim wujkiem? ![]() Ale miłe z jego strony, że przyszedł i tak powiedział w dodatku Miejmy nadzieję, że naprawdę zrozumiał i te jego starania nie są chwilowe "byleby zatuszować sprawę" Będzie dobrze, zobaczysz ![]() ![]() samaraNW - niestety nie używałam..Ale chcę sobie kupić tą odżywkę w sprayu tego Aqua Light, bo ma super opinie na KWC. Ogólnie to najlepiej poczytaj opinie w KWC na temat szamponu i odżywki ![]() A ja doszłam do wniosku, iż jutro idę do Rossmanna i do takiego Lipsticka u mnie w mieście(w tym drugim pracuje mojej mamy koleżanka i zazwyczaj ma kosmetyki, które są niedostępne w Ścy ) i wybiorę sobie jakieś perfumy do 100zł i powiem o nich Tż'owi A braciszek dzisiaj się pytał co mi kupić bo też kompletnie nie wie, bo prezent to łatwo zrobić, ale żeby to było coś, z czego będę miała pożytek i czego mi brakuje to już trudniej, to doszłam do wniosku, że pójdę do Inglota i skompletuję sobie paletkę 5 cieni z tego Freedom System, bo czytałam, że świetne są, a niedrogo wyjdzie, bo nie chcę też żeby nie wiem jak się wykosztowywał Bo ogólnie zastanawiałam się nad paletą 88 cieni z Allegro, ale jednak po poczytaniu recenzji i oglądnięciu filmików na YT stwierdzam, że jest baardzo średniawa, więc jednak wolę mieć mniej ale lepsze ![]() Dzisiejsze spamowanie: - skrzypokrzywa x2 - jedna już wypita, druga będzie za niedługo - magnez do picia i będzie jeszcze multiwitamina do picia Włosy: - zero prostowania - aktualnie siedzę z naftą pokrzywową i witaminową od połowy długości pod ręcznikiem będzie: - 2krotne mycie szamponem wzmacniająco-oczyszczającym Joanny - spray termoochronny TRESemme - mgiełka Radical - serum ochronne na końcówki Avon Twarz: - zero makijażu - w ciągu dnia żel punktowy Under20 Intense - - || - wazelina kokosowa na usta będzie: - żel peelingujący Neutrogena - domowa emulsja na niedoskonałości na noc - krem Bambino na usta na noc Ciało: - krem Bambino na dłonie co jakiś czas będzie: - masaż Syrenką - balsam nawilżający Neutrogena - krem do stóp Avon - krem do rąk Isana edit: Właśnie mama niedawno kupiła "Dobre Rady" i tak właśnie przeglądam i znalazłam coś ciekawego - mam zamiar to dziś na noc wypróbować: wymieszać 4 łyżki miodu i mleka, dodać 2 łyżki soku z cytryny, nałożyć na noc na twarz a rano spłukać letnią wodą i to podobno pomaga na niedoskonałości cery. Błagam, żeby mnie nie zapchało ![]() I jak nie zapcha, to trochę ją postosuję i zobaczymy, czy jakiś efekt będzie ![]() A ja wracam do jakże znienawidzonego przeze mnie niemieckiego..
Edytowane przez _Alessandra Czas edycji: 2010-11-08 o 19:37 |
|
|
|
#2318 | |
|
Zakorzenienie
|
tak
ona uwaza ze zasluguje na innego-lepszego, ale uwaga-dla niej kazdy facet jest zly z ktorym ja jestem powinnam zyc z milionerem, moze wtedy by jej pasowalo. ona zbyt nadopiekuncza jest... Cytat:
![]() doradz mi, isc na ta rekonstrukcje joico czy amla da mi podobny blysk,anwilzenie? w srode mam impreze i chcialam miec takie piekne wloski,lejace sie i nie wiem co zrobic
|
|
#2319 |
|
Zakorzenienie
|
A moje włosy jakieś takie szorstkie dzisiaj... Nie wiem, jak im dogodzić
|
|
#2320 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też się cieszę studniówką, ale maturą już mniej Umyśliłam sobie fioletową sukienkę do kolan i ciekawe czy znajdę taką, jaką chcę![]() ---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ---------- Caate rozumiem co czujesz.... Też mam taki problem.... Moja matka powiedziała TŻtowi, że od początku wiedziała, że z naszego związku nic dobrego nie będzie i że przez niego się zmieniłam na gorsze.... :/ |
|
|
|
|
#2321 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() poczytałam i już wiem,że go nie kupię. |
|
|
|
|
#2322 |
|
Zakorzenienie
|
Kalpana pewnie, że tęsknimy. Ja w tym roku też mam studniówkę, ale Tż. swoją miałam 2 lata temu.
![]() Ja właśnie po spamowaniu było: peeling, maseczka z Daxa, mycie włosów Alepcinem i maseczka z Waxa, depilacja, balsamowanie i podstawa. Jeszcze muszę zrobić manicure i nałożyć jedwab i odżywkę na końcówki włosów.
|
|
#2323 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?Kalpana, ja tez zazdroszcze studniowki dla mnie to jedyna impreza w sowim rodzaju, swoja przetanczylam do 5nad ranem
|
|
#2324 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2325 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja zrobiłam sobie peeling ogórkowy z Ziaji
|
|
|
|
|
#2326 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
oczywiscie wlosy beda blyszczace
aa tam, idz i zrob sobie rekonstrukcje
|
|
|
|
#2327 |
|
Zakorzenienie
|
kupię sobie pantene intensywna regeneracja
![]() mnie studniówki nie kręcą,na swoją nie idę i wiem o tym,odkąd zaczęłam liceum. nie moje klimaty. |
|
|
|
#2328 |
|
Zakorzenienie
|
Caate!!! Kocham Twoje zdjęcie to w białych spodenkach!!!
Boziu, jak ja bym chciała TAK wyglądać jak Ty! A jestem tylko brzydką mną ;(
|
|
|
|
#2329 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() amle zamowilam wczoraj, czekam az przyjdzie Cytat:
jeji dziekuje NIGDY nie mow ze jestes gorsza, bo nie bede reagowac na Twoje posty i sie pogniewamy TZ doradzil zebym zlikwidowala grzywke i miala na srodku przedzialek. Kiedys taka fryzure mialam ale tak dawno ze ledwie pamietam. Poslucha sie go? moja grzywka jest juz dosc dluga,co wy myslicie ?
|
|
#2330 |
|
Zakorzenienie
|
Caate, tak, chodzi mi o zdjęcie z konkursu. Ja tylko stwierdzam fakty. Patrząc na Twoje zdjęcie sama mam ochotę coś w sobie zmienić, żeby tak fajnie wyglądać, ale oczywiście nie wiem co ;(;(;(
Mi się wydaje, że lepiej z grzywką
|
|
|
|
#2331 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mow tak. Zmienic mozesz makijaz, uczesanie, ja tez ciagle ze soba kombinuje, bo nudzi mnie moj wyglad. Nos dopasowane ubrania i eksponuj atuty
Trzeba kombinowac, dlateog ja chyba zrobie taka minimalna tzn.plytsza grzywke, a nie typowo zarysowana nie wiem czy rozumiecie ![]() czesze na srodek ten przedzialek w lustrze i wydaje mi sie, ze twaarz mi to pogrubia ![]() w ogole schudlam 1kg
|
#2332 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja coś bym chciała dopracować w swoim wyglądzie... Bo niby zawsze się staram ładnie wyglądać, ale ciągle mi czegoś brakuje. Garderobę powoli wymieniam, o włosy też bardzo dbam (za tydzień idę do fryzjera je pocieniować, może zaczną się kręcić i zastanawiam się, czy nie zrobić sobie grzywki na bok ), najgorzej z tą twarzą nieszczęśną ![]() Macie może przepisy na jakieś mocno odżywiające maseczki? Albo gotowe do kupienia?
|
|
|
#2333 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
buuuuu
|
|
|
|
|
#2334 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2335 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Czesc piekne
Cytat:
A i super zakupy TZ na pewno sie ucieszy No i niekus tak tym serum mam tyle wydatkow Cytat:
A jak wybierasz sie do lekarza to najlepszy jest dicirtineff i sulfacetamid. Cytat:
No TZ mam cudnego, nie ma co narzekac I dziekuje za rady odnosnie zalotki, w srode wyprobuje i dam znac jakie efekty ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale pieknie sie zachowal rano
|
|
#2336 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja kiedy miałam maturę to nawet się nie denerwowałam Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2337 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2338 |
|
Wtajemniczenie
|
Heeej
![]() Dzisiaj cały dzień spędziłam na uczelni, ale jutro mam zajęcia do 12, a później wracam sobie do domku tak się cieszę! A teraz piję kawkę i myślę, jak by się tu upiększyć i czym ![]() ---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- Moja cera ma gorszy czas. Jest straszna. Nie pamiętam kiedy taką miałam przez tak długi czas. |
|
|
|
#2339 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A co do cery też ostatnio miałam tragedię, ale teraz już się uspokoiło, chociaż też nie mam idealnej cery i muszę o to zadbać
|
|
|
|
|
#2340 |
|
Zakorzenienie
|
Ok, nałożyłam sobie tę paćkę na buzie i przykleiłam husteczkami. Wyglądam... dziwnie
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:29.

Ale myślę, że będę teraz częściej zaglądać i pisać na wątku
Mam nadzieję, że chociaż któraś za mną tęskniła
hihi.
), ale zdjęć nie dam na razie, bo nie mam kabla od cyfrówki

Boziu, jak ja bym chciała TAK wyglądać jak Ty! A jestem tylko brzydką mną ;(