Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV - Strona 78 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-11-08, 18:10   #2311
samaraNW
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV

używała któraś z Was szampon pantene aqua light? będzie tanio z odżywką w zestawie i nie wiem,czy opłaca się wypróbować.
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-08, 18:16   #2312
Kalpana
Zakorzenienie

Cześć ślicznotki Co tam u Was słychać? Ja ostatnio nie mam na nic czasu, bo mam zamieszanie z maturą A to próbną z matematyki, teraz będzie z angielskiego, a jeszcze muszę pisać pracę na ustną z polskiego..... Katastrofa Ale myślę, że będę teraz częściej zaglądać i pisać na wątku Mam nadzieję, że chociaż któraś za mną tęskniła hihi.

Co do wyglądu, to ufarbowałam włosy farbą mokka brąz i mam dość ciemne, ale farba powoli zaczyna schodzić Przed studniówką, albo jeszcze w grudniu mam zamiar ufarbować sobie na jakiś kolor, bardziej w czerń- myślałam nad ciemnym brązem, ale nie wiem na jaką firmę się zdecydować, żeby się dłuuuuuugo trzymał.... Polecacie coś? No i troszkę boję się moich odrostów, bo naturalne włosy mam blond i wiadomo jak jasne odrosty wyglądają na czarnych włosach Oprócz tego zrobiłam sobie coś a'la grzywkę na skos (na połowie czoła ją mam), ale zdjęć nie dam na razie, bo nie mam kabla od cyfrówki Moja przyszła teściowa twierdzi, że wyglądam bardzo ładnie w ciemnych włosach, a TŻ mówi do mnie "czarnulka"

Zakupiłam serum z Avonu na zniszczone końcówki i powiem, że nawet jestem zadowolona. Oprócz tego mam odżywkę z Accent do brązowych włosów i jest cudna, a ten zapach Muszę kupić jeszcze szampon, jak tylko dorwę trochę gotówki A mam jeszcze pytanie, czy ten szampon i odżywka też się nadaje do czarnych włosów? Bo niestety jest chyba tylko do brązowych i blond.... Oprócz tego szczerze odradzam pudru prasowanego z Compact Powder. Dość że na twarzy nienaturalnie wygląda, to dostałam od niego okropnych krost, których nie mogłam się pozbyć. Opinie miał dobre, ale niestety w moim wypadku okazało się, że cena = jakość.

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-08, 18:16   #2313
buahhot
Marcelover ♥♥♥

cos wizaz mi nie dzialal

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-08, 18:17   #2314
ramoncia217
Wtajemniczenie

ja lece sie zaraz SPAMowac
Stary 2010-11-08, 18:26   #2315
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Cześć ślicznotki Co tam u Was słychać? Ja ostatnio nie mam na nic czasu, bo mam zamieszanie z maturą A to próbną z matematyki, teraz będzie z angielskiego, a jeszcze muszę pisać pracę na ustną z polskiego..... Katastrofa Ale myślę, że będę teraz częściej zaglądać i pisać na wątku Mam nadzieję, że chociaż któraś za mną tęskniła hihi.

Co do wyglądu, to ufarbowałam włosy farbą mokka brąz i mam dość ciemne, ale farba powoli zaczyna schodzić Przed studniówką, albo jeszcze w grudniu mam zamiar ufarbować sobie na jakiś kolor, bardziej w czerń- myślałam nad ciemnym brązem, ale nie wiem na jaką firmę się zdecydować, żeby się dłuuuuuugo trzymał.... Polecacie coś? No i troszkę boję się moich odrostów, bo naturalne włosy mam blond i wiadomo jak jasne odrosty wyglądają na czarnych włosach Oprócz tego zrobiłam sobie coś a'la grzywkę na skos (na połowie czoła ją mam), ale zdjęć nie dam na razie, bo nie mam kabla od cyfrówki Moja przyszła teściowa twierdzi, że wyglądam bardzo ładnie w ciemnych włosach, a TŻ mówi do mnie "czarnulka"

Zakupiłam serum z Avonu na zniszczone końcówki i powiem, że nawet jestem zadowolona. Oprócz tego mam odżywkę z Accent do brązowych włosów i jest cudna, a ten zapach Muszę kupić jeszcze szampon, jak tylko dorwę trochę gotówki A mam jeszcze pytanie, czy ten szampon i odżywka też się nadaje do czarnych włosów? Bo niestety jest chyba tylko do brązowych i blond.... Oprócz tego szczerze odradzam pudru prasowanego z Compact Powder. Dość że na twarzy nienaturalnie wygląda, to dostałam od niego okropnych krost, których nie mogłam się pozbyć. Opinie miał dobre, ale niestety w moim wypadku okazało się, że cena = jakość.
ale Ci fajnie że masz studniówkę ....ja bym chciała miec swoją jeszcze raz...

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
cos wizaz mi nie dzialal
mi też nie- może to i dobrze bo sie uczylam

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-08, 18:27   #2316
buahhot
Marcelover ♥♥♥

juz nie moge sie doczekac kiedy amla do mnie przyjdzie jak tylko dostane to naolejuje wloski

Stary 2010-11-08, 18:30   #2317
_Alessandra
Zakorzenienie

whiskey - witaj

caate - ponawiam pytanie Kitki I do tego co on jej takiego zrobił? No bo z tego co pamiętam, to ona go broniła w tej sprawie z Twoim wujkiem?
Ale miłe z jego strony, że przyszedł i tak powiedział w dodatku Miejmy nadzieję, że naprawdę zrozumiał i te jego starania nie są chwilowe "byleby zatuszować sprawę" Będzie dobrze, zobaczysz

samaraNW - niestety nie używałam..Ale chcę sobie kupić tą odżywkę w sprayu tego Aqua Light, bo ma super opinie na KWC. Ogólnie to najlepiej poczytaj opinie w KWC na temat szamponu i odżywki

A ja doszłam do wniosku, iż jutro idę do Rossmanna i do takiego Lipsticka u mnie w mieście(w tym drugim pracuje mojej mamy koleżanka i zazwyczaj ma kosmetyki, które są niedostępne w Ścy ) i wybiorę sobie jakieś perfumy do 100zł i powiem o nich Tż'owi A braciszek dzisiaj się pytał co mi kupić bo też kompletnie nie wie, bo prezent to łatwo zrobić, ale żeby to było coś, z czego będę miała pożytek i czego mi brakuje to już trudniej, to doszłam do wniosku, że pójdę do Inglota i skompletuję sobie paletkę 5 cieni z tego Freedom System, bo czytałam, że świetne są, a niedrogo wyjdzie, bo nie chcę też żeby nie wiem jak się wykosztowywał Bo ogólnie zastanawiałam się nad paletą 88 cieni z Allegro, ale jednak po poczytaniu recenzji i oglądnięciu filmików na YT stwierdzam, że jest baardzo średniawa, więc jednak wolę mieć mniej ale lepsze

Dzisiejsze spamowanie:
- skrzypokrzywa x2 - jedna już wypita, druga będzie za niedługo
- magnez do picia i będzie jeszcze multiwitamina do picia

Włosy:
- zero prostowania
- aktualnie siedzę z naftą pokrzywową i witaminową od połowy długości pod ręcznikiem
będzie:
- 2krotne mycie szamponem wzmacniająco-oczyszczającym Joanny
- spray termoochronny TRESemme
- mgiełka Radical
- serum ochronne na końcówki Avon

Twarz:

- zero makijażu
- w ciągu dnia żel punktowy Under20 Intense
- - || - wazelina kokosowa na usta
będzie:
- żel peelingujący Neutrogena
- domowa emulsja na niedoskonałości na noc
- krem Bambino na usta na noc

Ciało:
- krem Bambino na dłonie co jakiś czas
będzie:
- masaż Syrenką
- balsam nawilżający Neutrogena
- krem do stóp Avon
- krem do rąk Isana

edit: Właśnie mama niedawno kupiła "Dobre Rady" i tak właśnie przeglądam i znalazłam coś ciekawego - mam zamiar to dziś na noc wypróbować: wymieszać 4 łyżki miodu i mleka, dodać 2 łyżki soku z cytryny, nałożyć na noc na twarz a rano spłukać letnią wodą i to podobno pomaga na niedoskonałości cery. Błagam, żeby mnie nie zapchało I jak nie zapcha, to trochę ją postosuję i zobaczymy, czy jakiś efekt będzie

A ja wracam do jakże znienawidzonego przeze mnie niemieckiego.. A później krótkie spamowanko, M jak Miłość, może jeszcze na chwilę Wizaż i spać

książkoholiczka

10.03.2009 - razem

Edytowane przez _Alessandra
Czas edycji: 2010-11-08 o 18:37
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-11-08, 18:30   #2318
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
oj caate to aż takie złe te układy miedzy twoją mama a TŻ?
tak
ona uwaza ze zasluguje na innego-lepszego, ale uwaga-dla niej kazdy facet jest zly z ktorym ja jestem powinnam zyc z milionerem, moze wtedy by jej pasowalo. ona zbyt nadopiekuncza jest...

Cytat:
cos wizaz mi nie dzialal
Cytat:
juz nie moge sie doczekac kiedy amla do mnie przyjdzie jak tylko dostane to naolejuje wloski
tez mi nie dzialal
doradz mi, isc na ta rekonstrukcje joico czy amla da mi podobny blysk,anwilzenie? w srode mam impreze i chcialam miec takie piekne wloski,lejace sie i nie wiem co zrobic
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-08, 18:33   #2319
dotka95
Zakorzenienie

GG do dotka95

A moje włosy jakieś takie szorstkie dzisiaj... Nie wiem, jak im dogodzić
Stary 2010-11-08, 18:33   #2320
Kalpana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
ale Ci fajnie że masz studniówkę ....ja bym chciała miec swoją jeszcze raz...

mi też nie- może to i dobrze bo sie uczylam
Mi też nie działał. I to akurat wtedy, jak miałam wenę do pisania

Też się cieszę studniówką, ale maturą już mniej Umyśliłam sobie fioletową sukienkę do kolan i ciekawe czy znajdę taką, jaką chcę

---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ----------

Caate rozumiem co czujesz.... Też mam taki problem.... Moja matka powiedziała TŻtowi, że od początku wiedziała, że z naszego związku nic dobrego nie będzie i że przez niego się zmieniłam na gorsze.... :/

K

Sz
Stary 2010-11-08, 18:38   #2321
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość
samaraNW - niestety nie używałam..Ale chcę sobie kupić tą odżywkę w sprayu tego Aqua Light, bo ma super opinie na KWC. Ogólnie to najlepiej poczytaj opinie w KWC na temat szamponu i odżywki
w sumie na to nie wpadłam zaspana jestem i nie myślę zbytnio
poczytałam i już wiem,że go nie kupię.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-11-08, 18:41   #2322
angelinmyheart
Zakorzenienie

Kalpana pewnie, że tęsknimy. Ja w tym roku też mam studniówkę, ale Tż. swoją miałam 2 lata temu.

Ja właśnie po spamowaniu było:
peeling, maseczka z Daxa, mycie włosów Alepcinem i maseczka z Waxa, depilacja, balsamowanie i podstawa. Jeszcze muszę zrobić manicure i nałożyć jedwab i odżywkę na końcówki włosów.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-08, 18:46   #2323
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Kalpana pewnie, że tęsknimy. Ja w tym roku też mam studniówkę, ale Tż. swoją miałam 2 lata temu.

Ja właśnie po spamowaniu było:
peeling, maseczka z Daxa, mycie włosów Alepcinem i maseczka z Waxa, depilacja, balsamowanie i podstawa. Jeszcze muszę zrobić manicure i nałożyć jedwab i odżywkę na końcówki włosów.
to Ty starsza od TZ jestes?

Kalpana, ja tez zazdroszcze studniowki dla mnie to jedyna impreza w sowim rodzaju, swoja przetanczylam do 5nad ranem
Stary 2010-11-08, 18:46   #2324
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
tak
ona uwaza ze zasluguje na innego-lepszego, ale uwaga-dla niej kazdy facet jest zly z ktorym ja jestem powinnam zyc z milionerem, moze wtedy by jej pasowalo. ona zbyt nadopiekuncza jest...

tez mi nie dzialal
doradz mi, isc na ta rekonstrukcje joico czy amla da mi podobny blysk,anwilzenie? w srode mam impreze i chcialam miec takie piekne wloski,lejace sie i nie wiem co zrobic
hmm zalezy ile taka przyjemnosc bedzie kosztowac. Jesli tak 80-100zl to mozesz pojsc zrobic sobie ta rekonstrukcje, zobaczysz czy podoba Ci sie efekt, bo na kazde wlosy moze inaczej dzialać, choc nie powiem wlosy byly sypkie i gladkie ale czy oplaca sie za taka kase? to juz indywidualna sprawa, zalezy na ile moze sobie ktos pozwolic. Olej i tak mozesz kupic, bo naprawde dobrze działa na wlosy

Stary 2010-11-08, 18:47   #2325
Kalpana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
A u mnie to pierwsza studniówka na której będę. TŻ ma doświadczenie w tej sprawie, bo to jego 4

A ja zrobiłam sobie peeling ogórkowy z Ziaji, a teraz siedzę z maską zwężającą pory z Lirene

K

Sz
Stary 2010-11-08, 18:48   #2326
buahhot
Marcelover ♥♥♥

oczywiscie wlosy beda blyszczace tylko nie wiem jak dlugo efekt bedzie sie utrzymywac aa tam, idz i zrob sobie rekonstrukcje

Stary 2010-11-08, 18:54   #2327
samaraNW
Zakorzenienie

kupię sobie pantene intensywna regeneracja
mnie studniówki nie kręcą,na swoją nie idę i wiem o tym,odkąd zaczęłam liceum. nie moje klimaty.
Stary 2010-11-08, 18:59   #2328
Kalpana
Zakorzenienie

Caate!!! Kocham Twoje zdjęcie to w białych spodenkach!!! Boziu, jak ja bym chciała TAK wyglądać jak Ty! A jestem tylko brzydką mną ;(

K

Sz
Stary 2010-11-08, 19:05   #2329
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
hmm zalezy ile taka przyjemnosc bedzie kosztowac. Jesli tak 80-100zl to mozesz pojsc zrobic sobie ta rekonstrukcje, zobaczysz czy podoba Ci sie efekt, bo na kazde wlosy moze inaczej dzialać, choc nie powiem wlosy byly sypkie i gladkie ale czy oplaca sie za taka kase? to juz indywidualna sprawa, zalezy na ile moze sobie ktos pozwolic. Olej i tak mozesz kupic, bo naprawde dobrze działa na wlosy
Cytat:
oczywiscie wlosy beda blyszczace tylko nie wiem jak dlugo efekt bedzie sie utrzymywac aa tam, idz i zrob sobie rekonstrukcje
hah, dziekuje zoabcze na ile wyceni kobieta moje wlosy jutro
amle zamowilam wczoraj, czekam az przyjdzie

Cytat:
Caate!!! Kocham Twoje zdjęcie to w białych spodenkach!!! Boziu, jak ja bym chciała TAK wyglądać jak Ty! A jestem tylko brzydką mną ;(
w bialych spodenkach to z konkursu wella?
jeji dziekuje
NIGDY nie mow ze jestes gorsza, bo nie bede reagowac na Twoje posty i sie pogniewamy

TZ doradzil zebym zlikwidowala grzywke i miala na srodku przedzialek. Kiedys taka fryzure mialam ale tak dawno ze ledwie pamietam. Poslucha sie go? moja grzywka jest juz dosc dluga,co wy myslicie?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-11-08, 19:16   #2330
Kalpana
Zakorzenienie

Caate, tak, chodzi mi o zdjęcie z konkursu. Ja tylko stwierdzam fakty. Patrząc na Twoje zdjęcie sama mam ochotę coś w sobie zmienić, żeby tak fajnie wyglądać, ale oczywiście nie wiem co ;(;(;(
Mi się wydaje, że lepiej z grzywką

K

Sz
Stary 2010-11-08, 19:24   #2331
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Nie mow tak. Zmienic mozesz makijaz, uczesanie, ja tez ciagle ze soba kombinuje, bo nudzi mnie moj wyglad. Nos dopasowane ubrania i eksponuj atuty ja np mam kompleks piersi, nog tez nie mam pieknych, jestem niska ale staram sie nadrobic ubraniem, zadbanym cialem,dlonmi,twarza i wlosami
Trzeba kombinowac, dlateog ja chyba zrobie taka minimalna tzn.plytsza grzywke, a nie typowo zarysowana nie wiem czy rozumiecie
czesze na srodek ten przedzialek w lustrze i wydaje mi sie, ze twaarz mi to pogrubia

w ogole schudlam 1kg
Stary 2010-11-08, 19:30   #2332
dotka95
Zakorzenienie

GG do dotka95

Cytat:
To spójrz na swój podpis

Ja coś bym chciała dopracować w swoim wyglądzie... Bo niby zawsze się staram ładnie wyglądać, ale ciągle mi czegoś brakuje. Garderobę powoli wymieniam, o włosy też bardzo dbam (za tydzień idę do fryzjera je pocieniować, może zaczną się kręcić i zastanawiam się, czy nie zrobić sobie grzywki na bok ), najgorzej z tą twarzą nieszczęśną

Macie może przepisy na jakieś mocno odżywiające maseczki? Albo gotowe do kupienia?
Stary 2010-11-08, 19:34   #2333
Kalpana
Zakorzenienie

Cytat:
Nie mow tak. Zmienic mozesz makijaz, uczesanie, ja tez ciagle ze soba kombinuje, bo nudzi mnie moj wyglad. Nos dopasowane ubrania i eksponuj atuty ja np mam kompleks piersi, nog tez nie mam pieknych, jestem niska ale staram sie nadrobic ubraniem, zadbanym cialem,dlonmi,twarza i wlosami
Trzeba kombinowac, dlateog ja chyba zrobie taka minimalna tzn.plytsza grzywke, a nie typowo zarysowana nie wiem czy rozumiecie
czesze na srodek ten przedzialek w lustrze i wydaje mi sie, ze twaarz mi to pogrubia

w ogole schudlam 1kg
Problem w tym, że ja nie umiem tak na siebie patrzeć, że np. w takich włosach, czy ciuchach mi lepiej itp. buuuuu

K

Sz

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-11-08, 19:40   #2334
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dotka95 Pokaż wiadomość
To spójrz na swój podpis

Ja coś bym chciała dopracować w swoim wyglądzie... Bo niby zawsze się staram ładnie wyglądać, ale ciągle mi czegoś brakuje. Garderobę powoli wymieniam, o włosy też bardzo dbam (za tydzień idę do fryzjera je pocieniować, może zaczną się kręcić i zastanawiam się, czy nie zrobić sobie grzywki na bok ), najgorzej z tą twarzą nieszczęśną

Macie może przepisy na jakieś mocno odżywiające maseczki? Albo gotowe do kupienia?
jak do twarzy,to tu masz dużo domowych : http://www.naturalne-kosmetyki.net/maseczki.html ja sobie jutro zrobię z avocado
Stary 2010-11-08, 19:45   #2335
snowhitee
Zakorzenienie

Czesc piekne

Cytat:
Napisane przez angelwithoutsoul Pokaż wiadomość
Cześć kobitki

Nadrobiłam chyba z 7 stron Tyle naskrobałyście

buahhot śliczny kolorek

Pomocy!!!! Dziewczyny po tej pokrzywie tak mnie wysypało, że nie moge patrzeć na swoje odbicie w lustrze Najgorsze jest to, że wyskakują mi takie wielkie gule w kolicy ust, brody i na prawym policzku... I po tym zostawiają takie wielkie blizny Jak u was było z tą pokrzywą??? Też was tak powysypało? Jak długo to bd trwać? Prosze o pomoc

A tak w ogóle to byłam wczoraj na zakupach i kupiłam sobie stanik. Ale taki seksowny, że jak mam go na sobie, to aż mam chrapkę na siebie
Dodatkowo kupiłam Tżtowi na urodzinki bluze i spodnie. I tak poszło ponad 15o zł
Dzisiaj zamawiam próbkę bb creamu na ebayu Więc nie mogę się doczekać kiedy go dostanę w swoje łapki
Resztę kasy mam odłożony na ten zabieg oczków, o którym wam już wcześniej pisałam. Dzisiaj dzwonię do tej babki, która się tym zajmuje Mam nadzieje, że uda mi się załatwić to w tym tyg... Wstawie fotki jak już bd "po"
Aaaa już od dłuuuższego czasu używam tego serum na biust i w końcu mogę się wypowiedzieć na jego temat Jest suuuper! Nie wiem jak on to robi, ale używam go 1/2 razy dziennie i moje piersi są jędrniejsze, gładsze i dodatko pełniejsze Zdecydowanie polecam!
Ni sie nie martw, niedlugo przejdzie a pozniej bedzie juz tylko lepiej z cera A i super zakupy TZ na pewno sie ucieszy No i niekus tak tym serum mam tyle wydatkow

Cytat:
Hej
A ja dziś nie poszłam do szkoły - obudziłam się rano, wszystko normalnie, poszłam zagotować wodę na kawę i jak mnie chwycił ból brzucha, jajników i głowy i mi się czarno zrobiło przed oczami.. Mama jak mnie zobaczyła to mnie położyła i za termometr i okazało się, że miałam tam 37 z czymś i doszła do wniosku, że wyglądam jak śmierć i nigdzie nie idę...No i niedawno się obudziłam, ale temperatura mi się już unormowała, głowa nie boli, tylko te nieszczęsne wnętrza dołu mi nie dają spokoju Ale okazało się, że boli mniej jak siedzę zgięta niż jak leżę, więc tak będę siedzieć. I jakby tego było mało - zobaczyłam się w lusterku dziś i mam..jęczmień na lewym oku takie podpuchnięte, do tego piecze, masakra

Zaparzyłam właśnie sobie skrzypokrzywę , ponadrabiam Was i Wizaż i zabiorę się za naukę niemieckiego na jutro bo mam do nauczenia kartkę A4 z dwóch stron + parę zadań z zeszytu na sprawdzian A ja nienawidzę niemieckiego, po prostu tak nie lubię tego języka, wrrr!
Ojej wspolczuje Jak bylam mlodsza to mialam jeczmien co chwila normalnie Na jeczmien zaparz sobie pol kubka herbaty i rob z nie oklady (na cieplo), mozesz tez zalac goraca woda sode oczyszczana ona dobrze wyciaga i tez robic oklady A jak wybierasz sie do lekarza to najlepszy jest dicirtineff i sulfacetamid.

Cytat:
snowhitee - ale cudny Tż super z jego strony!

snowhitee, Kitka
- A co do zalotki, wkleję tu to, co pisałam wcześniej dziewczynom :
"o i jeszcze od razu napiszę, bo zauważyłam - Shadii, Intergirl - ja tak samo jak Intergirl również mam zalotkę rossmannowską i nie narzekam na nią I ja robię to tak - palec wskazujący lub środkowy, jak tam komu wygodniej kładę pod brwią i tak jakby "naciągam" tą skórę do góry, wzrok kieruję w dół i wtedy to już z łatwością zalotka sięga do nasady rzęs i nie łamie ich ani nic + ja trzymam po 15sec. na każdym oku. "
I szczerze - na początku też się tego bałam, ale podpatrzyłam na YT bodajże i ogólnie w internecie na zdjęciach jak to robią i powiem Ci - nie wyobrażam sobie już takiego porządniejszego wyjścia(nie mówię tu o szkole) bez użycia zalotki - swoje naturalne rzęsy mam długie, lekko podkręcone, ale cieniutkie i jak podkręcę je jeszcze zalotką, to efekt nawet bez tuszu już jest super! Tyle, że z tuszem moje rzęsy są o wiele bardziej widoczne
Dziekuje No TZ mam cudnego, nie ma co narzekac I dziekuje za rady odnosnie zalotki, w srode wyprobuje i dam znac jakie efekty

Cytat:
Napisane przez whiskey Pokaż wiadomość
witam
dołączę do waszego grona

angelwithoutsoul- o jakim serum mówisz?
Witaj

Cytat:
Dziewczyny, RATUNKU !!
Tż właśnie mnie zaskoczył w 100 procentach - podchodził oczywiście do tego jak pies do jeża, ale w końcu wydukał, że nie ma kompletnie dla mnie pomysłu na prezent, a to już w sobotę I czy mogłabym mu powiedzieć, co chcę a on to mi kupi. Ma na to przeznaczone 100zł.
I teraz jestem w kropce, bo ZUPEŁNIE nie wiem co bym chciała, myślałam o jakichś kosmetykach, ale też zupełnie nie wiem jakie POMOCY !
moze perfumy?

Cytat:
jestem, rano TZ mnie zaskocyzl, zdazylam do was napisac a tu dzwonek do drzwi. Pytam sie po co przyjechal, na co on ze swoim usmieszkiem 'ha jakibym nie przyjechal do mojej pieknej kobiety, to by mnie tak gwizdnela ze ja bym sie nie pozbieral, a ze chcialem ja zobaczyc zaspana z rana i przytulic, zjesc razem sniadanie to jestem, zeby dobrze zaczac dzien'.
no okej, milo mi sie zrobilo, ale i tka musialam z nim pogadac, poprzepraszal, wie ze zrobil zle itp itd. nie wiem co mam jeszcze powiedziec, aaaa mija mam wbija do domu i pyta sie kto byl u nas, ja 'eee czemu' ona 'no bo deska w kiblu jest inaczej', ja 'no bo mylam, nie widzisz?'
jakby sie dowiedziala, ze tu Tz byl pod jej nieobecnosc to wole nie wiedziec jakby si ena mnie darla

ide szukac fryzur na jutro, bo znowu nie wiem co chce z grzywka
A to Twoja mama ma jakis konflikt z nim? Chyba nie doczytalam tego wczesniej bo nic nie kojarze Ale pieknie sie zachowal rano

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-08, 19:48   #2336
theoneandonly
Wtajemniczenie

Cytat:
Kitka - tego typu imprezy są świetne hehe

Talullah - jejuu zazdroszczę Ci takiej wiedzy naprawdę !! Sama bym tak chciała
A mogłabym się do Ciebie zwrócić w takiej sprawie, tych tabletek musujących "Multiwitamina", które zaczęłam pić, czy to coś pomoże i na co pomoże? A i zalecana dawka: 1 tabletka musująca dziennie na szklankę wody.
Podaję skład:
białko - 0,1g
węglowodany - 0,4g
tłuszcz - 0,0g
wit.B1 - 1,4mg
wit.B2 - 1,6mg
wit.B6 - 2,0mg
wit.B12 - 1µg
wit.B5 - 6mg
witB3 - 18mg
Biotyna - 150µg
Kwas foliowy - 200µg
Wit.C - 60mg
Wit.E - 10mg
Z góry dziękuję Kochana !

zffazoffana, caate - jeśli włosy są dobrze chronione, to mówi samo przez siebie, iż włosy są w dobrej kondycji - byłyby na pewno w gorszej, jeśli byłyby niezabezpieczane I to w sumie jest najważniejsze zadanie kosmetyków termoochronnych. A przy okazji nie obciąża włosów, są miękkie, lśniące. A i jest super wydajny - mam go od lipca a stosuję codziennie razem z siostrą i jeszcze go mam

samaraNW - po no-spie jestem jakaś taka ospała i mi niedobrze, że nie wiem czemu I nic mi nie pomaga.

caate - no, prawie jest 2,0 także nie jest źle Jeśli w vitapilu jest pokrzywa, to nie można używać tego razem.
O nawet przytoczę tu zdanie z forum Pijaczek:
"- w czasie picia pokrzywy nie można brać dodatkowych suplementów o takich samych właściwościach(np. Vitapil, Skrzypovita, itd.). Mozna zażywać np. tran. Chodzi o to, aby zminimalizować ryzyko przedawkowania witamin i innych składników, a suplementy w tabletach zawierają często wyciąg z pokrzywy lub witaminy takie jakie zawiera pokrzywa." (tylko zmieniłam na czarny kolor i wyłączyłam pogrubienie, żeby nie rzucało się niepotrzebnie w oczy )
I gratuluje biznesu dnia

buahhot - śliczny kolorek!

A ja ciągle się zastanawiam nad tym, czy iść do tej szkoły językowej i czy na francuski czy hiszpański, tylko sądzę, że francuski jest uniwersalniejszy a hiszpański łatwiejszy i lepiej jakbym uczyła się francuskiego pod okiem kogoś, a hiszpańskiego nauczę się jak tam wyjadę kiedyś
I znalazłam nawet u nas szkołę, która ma w swojej ofercie francuski i jeśli chodzi o cennik, to, zależy od ilości osób w grupie i jak bym tak chciała 3-4 osoby w grupie to płaciłabym 30zł za 50min, a jeśli 5-6 osób to 25zł za 50min. Więc chyba jeszcze tak te ceny tragiczne nie są, prawda? Bo za 50min indywidualnej nauki to 75zł ale to już dla mnie za dużo .. I myślę, że te 3-4 osoby to najbardziej komfortowo by było I tak samo jest jeśli chodzi o hiszpański. I ta szkoła ma dobrą renomę jeśli chodzi o kadrę i naukę. Co sądzicie ??
Co do języka to ja bym brała hiszpański.Mniej trudny niż francuski, więc nie zniechęca tak szybko i prędko wchodzi do głowy.

Cytat:
Napisane przez zffazoffana Pokaż wiadomość
to może ja się wypowiem w kwestii języków
jeśli chodzi o francuski to czasy tworzysz identycznie jak w angielskim za to gramatyka jest naprawdę bardzo ciężka
łatwiejszy wydaje mi się hiszpański, tym bardziej że jest to obowiązkowy język we francuskich szkołach no i dużo łatwiejszy zarówno w mowie i piśmie.

Powiem tak jeżeli masz dobrze opanowaną gramatykę angielską to łatwiej będzie ci się uczyć francuskiego, jeśli natomiast tak sobie to stawiałabym na hiszpański przynajmniej wg mnie tak to się rozkłada bo francuskiego tak porządnie uczę się od jakiś 6 lat, hiszpańskiego rok, ale po wyjeździe do fr powiem że na nic mi się ta wiedza nie zdała bo rodowitego francuza nie zrozumiesz oni sobie wszystko maksymalnie skracają.

a żeby nie było że off to ja w ramach spamowania od wewnątrz włąśnie popijam skrzyp a jak tylko się skończy to lecę po pokrzwę, bo on mi nic nie daje
Co do hiszpańskiego to dużo zwłaszcza trudniejszych słów z jęz.angielskiego ma swoje podobne odpowiedniki w jęz.hiszpańskim co też jest dużym ułatwieniem jak już ktoś zna angielski

Cytat:
Dziewczyny, RATUNKU !!
Tż właśnie mnie zaskoczył w 100 procentach - podchodził oczywiście do tego jak pies do jeża, ale w końcu wydukał, że nie ma kompletnie dla mnie pomysłu na prezent, a to już w sobotę I czy mogłabym mu powiedzieć, co chcę a on to mi kupi. Ma na to przeznaczone 100zł.
I teraz jestem w kropce, bo ZUPEŁNIE nie wiem co bym chciała, myślałam o jakichś kosmetykach, ale też zupełnie nie wiem jakie POMOCY !
Ja bym przejrzała szafę,kosmetyczkę i zobaczyła czego Ci brakuje, co się kończy z kosmetyków i o to bym poprosiła.

Cytat:

Studniówka rzeczywiście fajna rzecz, a matura to w sumie nic strasznego.
Ja kiedy miałam maturę to nawet się nie denerwowałam

Cytat:
tak

tez mi nie dzialal
Jeśli chodzi o mamę to mam dokładnie tak samo
theoneandonly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-08, 19:55   #2337
dotka95
Zakorzenienie

GG do dotka95

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
jak do twarzy,to tu masz dużo domowych : http://www.naturalne-kosmetyki.net/maseczki.html ja sobie jutro zrobię z avocado
Dzięki, ja chyba sobie zaraz ugniotę banana z olejem jojoba, po jednym użyciu nie powinien mnie zapchać

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-11-08, 20:02   #2338
Shadii
Wtajemniczenie

Heeej
Dzisiaj cały dzień spędziłam na uczelni, ale jutro mam zajęcia do 12, a później wracam sobie do domku tak się cieszę!
A teraz piję kawkę i myślę, jak by się tu upiększyć i czym

---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ----------

Moja cera ma gorszy czas. Jest straszna. Nie pamiętam kiedy taką miałam przez tak długi czas.

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-08, 20:06   #2339
theoneandonly
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
Heeej
Dzisiaj cały dzień spędziłam na uczelni, ale jutro mam zajęcia do 12, a później wracam sobie do domku tak się cieszę!
A teraz piję kawkę i myślę, jak by się tu upiększyć i czym

---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ----------

Moja cera ma gorszy czas. Jest straszna. Nie pamiętam kiedy taką miałam przez tak długi czas.
Ojoj jesteś lepsza ode mnie-kawka o 21
A co do cery też ostatnio miałam tragedię, ale teraz już się uspokoiło, chociaż też nie mam idealnej cery i muszę o to zadbać
theoneandonly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-08, 20:08   #2340
dotka95
Zakorzenienie

GG do dotka95

Ok, nałożyłam sobie tę paćkę na buzie i przykleiłam husteczkami. Wyglądam... dziwnie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości