|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4801 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Matura 2011! Czesc 3 czyli "Szkołę witamy, lecz wizażu nie opuszczamy"! :D
Ta pogoda działa niestety trochę przygnębiająco...
Dzisiaj w szkole strasznie mi się dłużyło. Jeszcze dzisiaj od razu bo wycieczce miałam sprawdzian z matmy, nauczycielka nie zgodziła się przełożyć. Jeszcze zabrakło jej sprawdzianów i ja musiałam przepisywać wszystkie treści zadań, zeszło mi na tym prawie 10 min i dlatego potem nie wyrobiłam się ze zrobieniem wszystkiego. Dzisiaj muszę zabrać się za biologię, angielski i polski. Miłego wieczoru
|
|
|
|
#4802 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Matura 2011! Czesc 3 czyli "Szkołę witamy, lecz wizażu nie opuszczamy"! :D
Jako, że złapał mnie dziś dobry humor to kupiłam sobie 4 książki
ciekawe kiedy je przeczytam - nieistotne - ważne, że już pojutrze będą się kurzyć na mojej półce :3
|
|
|
|
#4803 |
|
Raczkowanie
|
to startuje któraś z Was na olimpiadę z języka polskiego?
|
|
|
|
#4804 |
|
Zakorzenienie
|
z tego co kojarzę to chyba ktoś miał zamiar startować, ale nie wiem kto
|
|
|
|
#4805 |
|
Rozeznanie
|
Miałam szczere chęci rozwijania się duchowo i grania na gitarze, ale pogubiłam kostki do gry
chyba musze z tym poczekać do jutra ;o
|
|
|
|
#4806 |
|
Zakorzenienie
|
Moja gitara kolejny rok sobie leży...
i poleży jeszcze długo.
|
|
|
|
#4807 |
|
Rozeznanie
|
Do mojej gitary mam taki sentyment, że nie potrafię jej na długo odłożyc
to rodzinny spadek ![]() muszę jutro do niej kupić nowe kostki, bo zawsze je gubię. teraz posłuchałam paru piosenek Kaczmarskiego i EKT Gdynia i złapało mnie niesamowicie na grę ;o Rosiek, grałaś już kiedyś, czy gitara leży i czeka, aż zaczniesz się uczyć?
|
|
|
|
#4808 |
|
Zakorzenienie
|
leży i czeka
ja bym się chętnie nauczyła, ale od gimnazjum cierpię na totalny brak czasu ;<
|
|
|
|
#4809 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a co do braku czasu to temat na głębszą rozkminę ![]() przeraża mnie jak ludzie łatwo mówią, że go nie mają, nie mówię tutaj o Tobie, bo wiem, ile się uczysz, ale dzisiaj poraził mnie tekst kolegi z klasy, który żalił się wychowawczyni, że ma słabe oceny ze sprawdzianów z matematyki, które polegają na tym, że dostajemy arkusz maturalny, na rozwiązanie mamy 2tyg, a potem mamy sprawdzian z kilku zadań z tego arkusza, więc wystarczy go rozwiązać, żeby załapać dobrą ocenę, a 3/4 osób z mojej klasy i tak ma same 1 i 2... i oczywiście ich stały tekst "nie miałem czasu", nie potrafię zrozumieć, jak można "nie mieć czasu" żeby przez 2 tyg zrobić jeden arkusz maturalny. no poniosło mnie z rozkminą jak zawsze ;D |
|
|
|
|
#4810 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4811 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak dla mnie, to to się nazywa lenistwo, o. a ja to już straciłam wiarę w to, że się nauczę grać jak się nie uczę to albo wychodzę, albo coś czytam (a w ogóle naliczyłam, że mam na półce 10 książek do nadrobienia + przyjdą mi 3 nowe |
|
|
|
|
#4812 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
to tak samo jak pisaliśmy dzisiaj kartkówkę z form nieregularnych czasowników i kolega się zbulwersował, bo babka dała czasownik w czasie teraźniejszym, trzeba było dopisać dwie jego formy i tłumaczenie, a on nie wiedział, że tłumaczenia też trzeba się nauczyć matura za 5,5 miesiąca, a on uczy się form czasowników, których nie potrafi nawet przetłumaczyć ![]() Cytat:
![]() a co do tych leni to czasami brak mi słów... w mojej klasie tylko 2 osoby zdają jakiekolwiek przedmioty dodatkowe, reszta tylko na podstawie to, co trzeba i oni jeszcze mówią, że nie mają czasu na rozwiązanie arkusza |
||
|
|
|
#4813 |
|
Raczkowanie
|
jeśli ktoś chce ze mną ponarzekać na maturę z biologii rozszerzonej, to zapraszam.
:<<<<<
|
#4814 |
|
Zakorzenienie
|
Ja teraz czytam 'Sztywniaka'. Tłumaczę sobie, że to książka biologiczna przecież
ale generalnie na czytanie tak dla siebie nie mam za wiele czasu niestety ;< a bardzo to lubię. A lenistwo... Cóż, jak się chce coś osiągnąć, to trzeba się z nim rozstać niestety ![]() uciekam spać, miłej nocki |
|
|
|
#4815 |
|
Rozeznanie
|
Kolorowych ;*
ja też uciekam, poogarniam jeszcze niemiecki i może poczytam coś na sprawdzian z konstrukcji : ) |
|
|
|
#4816 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja też narzekam na brak czasu, muszę chyba mniej spać bo 6 godzin to za dużo. O której najczęściej wstajecie do szkoły i ile zajmuje wam droga? Ja chętnie ponarzekam na maturę z biologii rozszerzonej. Właśnie jej boję się najbardziej. Edytowane przez alice333 Czas edycji: 2010-11-08 o 22:26 |
|
|
|
|
#4817 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Kiedyś dojeżdżałam autobusem, nigdy więcej |
|
|
|
|
#4818 |
|
Rozeznanie
|
Dobry wieczór
![]() Ja wstaję o 5:50. Autobus mam o 7:05, wychodzę z domu pięć minut przed (mieszkam ok. 100 m od przystanku ). O 7:35 jestem w szkole. Dzień jak co dzień. ![]() Jutro za to śpię do 8:00, bo mam na 9:40 do szkoły. Tzn. mam pierwszy w-f, ale jestem na zwolnieniu lekarskim i nie muszę przychodzić.Idę teraz spać. Dobranoc.
|
#4819 |
|
Zakorzenienie
|
kiedyś wstawałam 5.30 na 6.20 pociąg lub wstawałam tez jakiś okres czasu o 5 a pociąg na 5.45. dojeżdżałam
teraz.. wstaję o 7, do szkoły ma 15-20 min pieszo, mieszkam u babci
5.06.10-poznałam Cię ![]() 12.07.10-prawko zdane za 1. razem 26.07.10 prawko w kieszeni, kierowca oficjalnie ![]() Nie ma odwrotu z drogi obranej wierność do końca i tak będzie. Amen. Mój ukochany M. Razem od 8.08.10 licencjat 08.2011-Dziadek[*]![]() 02.2012-Ciocia[*] |
|
|
|
#4820 |
|
Zakorzenienie
|
ja wstaję o 6.10, 6.40 jestem na przystanku a w szkole 7.15
|
#4821 |
|
Przyczajenie
|
Witam
![]() mogę się dołączyć:P? ukończyłam lo w 2010 roku:P jednakze poprawiam maturę z chemii i biologii, ponieważ marzy mi się farmacja jednakże myśle jeszcze o inżynierii biomedycznej jak i chemii:P te kierunki obecnie chodza mi po głowie sama studiuje już bioinformatykę na up we Wrocku aczkolwiek ambitne ze mnie dziewcze:P przygarniecie mnie? )
|
|
|
|
#4822 |
|
Rozeznanie
|
ja tak hm 6, 5.30 ;p droga mi zajmuje 15 minut pieszo ;p wychodze o 7.40 ;p
|
#4823 |
|
Zakorzenienie
|
ja wstaje 0 6.45, 7.30 wychodze do szkoly, o rownej 8 jestem w szkole
a dzisiaj mam na 8.50
|
|
#4824 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wstaję ok. 6:30, o 7:20-7:25 wychodzę z domu i jestem w szkole 7:40-7:45 a dzisiaj mam na 9:40, więc wstałam o 7 i się krzątam.Cytat:
|
||
|
|
|
#4826 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
a ja zrobiłam sobie dzisiaj wolne i z tego co wiem dostałam dwa dopy...
|
#4827 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dostalam 1 z polaka, byla powtorka z calej młodej polski
|
|
#4828 |
|
Rozeznanie
|
Wróciłam ze szkoły.
Miałam tak mega trudny sprawdzian z konstrukcji, że nawet możliwość korzystania z podręcznika niewiele mi pomogła...
|
|
|
|
#4829 |
|
Przyczajenie
|
dzięki
![]() a powiedźcie mi moje drogie jakich książek się uczycie? pytanie skierowane do osób zdających chemiie i biologie ![]() eee tam młoda polska:P olać to romantyzm jest ważny choć w tym roku go nie było:P sama pisałam Moliera;d a w ogóle przed maturą z polaka proponuje przeczytać vademecum z operonu pomaga![]() poczytałam kilka stron waszego wątku i muszę przyznać, iż trafiłam do ambitnej grupy będziemy sie mobilizowały do powtórek a w ogóle? ktoś wybiera się na up do wrocławia ?
|
|
#4830 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a co do Vademecum Operonu jest przydatne tylko, gdy ktoś już posiada konkretną wiedzę, nie jest dobre do nauki ;p |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:18.

ciekawe kiedy je przeczytam - nieistotne - ważne, że już pojutrze będą się kurzyć na mojej półce :3
i poleży jeszcze długo.