Urodzić dzieci już bardzo chcemy,seks uprawiamy i okna myjemy:)mamy listopad-grudzień - Strona 82 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-11-09, 07:27   #2431
kretencja
Zakorzenienie

Dot.: Urodzić dzieci już bardzo chcemy,seks uprawiamy i okna myjemy:)mamy listopad-gr

Artystka, przykro mi
Mojego męża dziadek zmarł krótko przed moim zajściem w ciążę, a wiem, że bardzo czekał, aż my się rozmnożymy (choć miał już prawnuki)... Takie to życie pokopane...

Gimikis, fajny wózek, tylko też ciężki, nie? O 1kg lżejszy od mojego

Ja już po śniadanku, zaraz idę się myć, a po 10 wychodzę do gina. Ciekawe, czy to już ostatnia wizyta będzie

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
kretencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-09, 07:34   #2432
Joanna131
Raczkowanie

GG do Joanna131
Dot.: Urodzić dzieci już bardzo chcemy,seks uprawiamy i okna myjemy:)mamy listopad-gr

Cześć!

Wczoraj wieczorem brzuch i krzyż mnie bolał jakbym dostała okres. Dosyć mocno. Do tego silne i bolesne kłucie w szyjce czy pochwie. Masakra. Co to może być?

Cytat:
Napisane przez Artystka23 Pokaż wiadomość

Moj sen z przedwczoraj sie sprawdzil-snil mi sie pogrzeb i cala rodzina na czarno ubrana,no i babcia u ktorej bylam na poczatku tego miesiaca zmarla dzis o drugiej w nocy...dopiero teraz mi powiedzieli mialam nadzieje ze zdazy poznac pierwsza prawnuczke ale niestety...Byla dla mnie jak matka a ja nawet nie wiem czy bede mogla na pogrzeb pojechac
Artystka, bardzo współczuję, bo doskonale potrafię sobie wyobrazić co czujesz.

Kretencja i Paulinka - za wizyty.
Joanna131 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-09, 07:42   #2433
De28
Wtajemniczenie

Joanna, moze szyjka sie skraca, albo skurcze przepowiadajace.

Artystka-bardzo wspolczuje. Ja mam tylko jedna babcie i tez jest niestety chora. Czasem nawet mnie nie poznaje.A dziadkow nigdy nie poznalam.Druga babcia umarla wczesnie, jak ja bylam malutka.Trzymaj sie.

Znow kilkakrotnie wstawalam na si, teraz bym tylko spala, a tu do lekarza trzeba znow isc. Maly jak zwykle sie wierci, tak bolesnie ze mi zaraz pecherz odpadnie. Normalnie ma sie wrazenie, ze on wogole nie spi I z samego rana bylo mi strasznie niedobrze.Myslalam, ze skonczy sie zwracanku.

Daniel

Christian
De28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-09, 07:43   #2434
kularek
Zadomowienie

witajcie
u mnie kolejna nie przespana noc do tego już drugą noc mam strasznie twardy brzuch i bóle w kręgosłupie a wcześniej troszkę jak na @

Cytat:
Napisane przez mallinka Pokaż wiadomość
SMS od KarolinyB:
Cześć Dziewczyny. Jaś wykluł się dziś o 14.25, waży 3060gr i długi 56cm. Urodzony w 41 tyg, SN bez ZZO, akcja rozpoczęta ok. 9.00, opis walnę jak wrócę

Gratulacje dla nowej mamusi !!!

Mallinka śliczne zakupy a ubranka

Cytat:
Napisane przez inga28 Pokaż wiadomość
u mnie sie chyba zaczyna
Cytat:
Napisane przez Martinixxx Pokaż wiadomość
..........Same sie golicie czy faceci wam pomagają? Mój to stał, patrzał i nie wiedział co ma zrobićod której strony zacząć.....
ja sama niestety już nie daję rady a nie lubię być nie ogolona więc tż musi mi pomagać a idzie mu znakomicie i jaki dokładny

Cytat:
........Moj sen z przedwczoraj sie sprawdzil-snil mi sie pogrzeb ......................... ... a ja nawet nie wiem czy bede mogla na pogrzeb pojechac
Artystka współczuję -sama też to przeszłam w sierpniu więc wiem co czujesz (moja babcia też się męczyła ale żal mi strasznie, że nie zdążyła zobaczyć swojego pierwszego prawnuka i nigdy nie zapomnę jak jeszcze z tydzień przed mówiła, że nie może doczekać się żeby go przytulić )
a z pogrzebem to sama nie wiem -ja byłam ale to było kilka miesięcy temu choć i tak nie mogłam jej zobaczyć a teraz nie wiem czy bym się zdecydowała-chyba nie, może tylko kościół jak blisko jest
a brzuch to pewnie też z nerwów może Ci teraz twardnieć
kularek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-09, 07:47   #2435
Anecka
Zakorzenienie

Cytat:

ja swoja dzisiaj poł godziny szturchałam. do 13 kompletnie nic, potem ze dwa kopy na odczepnego i troche przed chwilą. takie akcje robi prawie codziennie
Serca nie masz

Co do golenia to sama sie wczoraj ogolilam ale bylo mi ciezko lydki ociachac ani na stojaco bo sie nie zegne ani na siedząco.. masakra! ale tztowi bym nie dala tego robic.

Cytat:
Martini taki szantaz mu nie robi

Moj sen z przedwczoraj sie sprawdzil-snil mi sie pogrzeb i cala rodzina na czarno ubrana,no i babcia u ktorej bylam na poczatku tego miesiaca zmarla dzis o drugiej w nocy...dopiero teraz mi powiedzieli mialam nadzieje ze zdazy poznac pierwsza prawnuczke ale niestety...Byla dla mnie jak matka a ja nawet nie wiem czy bede mogla na pogrzeb pojechac
Przykro mi Ale dobrze, ze bylas u niej, bo pamietam jak pisalas ze nie wiesz czy choc do niej pojedziesz..

Cytat:
Napisane przez _paulinka2 Pokaż wiadomość
Artystka bardzo mi przykro

dzisiaj mam wizytę u gina a ja bym spała i spała i spała...

za wizytę

Cytat:
Napisane przez kretencja Pokaż wiadomość
Artystka, przykro mi
Mojego męża dziadek zmarł krótko przed moim zajściem w ciążę, a wiem, że bardzo czekał, aż my się rozmnożymy (choć miał już prawnuki)... Takie to życie pokopane...

Ja już po śniadanku, zaraz idę się myć, a po 10 wychodzę do gina. Ciekawe, czy to już ostatnia wizyta będzie
rowniez za wizytę

Mnie sie wstawac nie chce, moze po 9 wyjde z wyrka i cos zjem.. w ogole nic na obiad nie ma, chyba na odczepnego jakas zwykla zupe na kostkach rosolowych zrobię..

Pogoda ladna, slonce swieci w koncu az chce sie wyjsc tylko nie wiem czy czuje sie na silach heh Poszlaym zaplacic rachunki, to wyplaty jeszcze nie mam! mam nadzieje ze nie zapomnieli tak jak o ubezpieczeniu ktore dlej do mnie nie doszlo jak i fiszka z wyplata za pazdziernik choc mi to tam nie potrzebne, no ale kurde..

Moja mała nad ranem aktywna sie zrobila i mnie szturchala pod zebrami.. masakra

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Anecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-09, 07:48   #2436
dzasta110
Wtajemniczenie

cześć
Cytat:
Napisane przez _As_ Pokaż wiadomość
Ja kiedyś kupiłam chrześniaczce męża takie grzechotki - skarpetki z główką Kubusia Puchatka i jak tylko zostały założone na nózki to Mała (a już była baaaaardzo raczkująca) próbowała przed nimi uciec jak dostała do łapki, to było ok. Niestety po jakimś czasie jeden miś został oderwany od skarpetki

Ale każde dziecko pewnie reaguje inaczej na takie atrakcje
dobre...

Cytat:
Same sie golicie czy faceci wam pomagają? Mój to stał, patrzał i nie wiedział co ma zrobićod której strony zacząć.
póki co sama

Cytat:
bardzo mi przykro

mój dziadek zmarł w tym roku w marcu, w miesiącu w którym zaszłam w ciążę

Cytat:
I jeszcze snilo mi sie ze sie z moja matka pobilam i ja wyzwalam bo podniosla na mnie reke,teraz to sie dopiero zacznie jak ona l:wroci na stare mieszkanie(mieszkala z babcia,a teraz mieszkanie przejmie miasto),moj tata i brat stamtad pojda,a ona nie bedzie sie miala za co utrzymacDobrze ze tesciowa przyjezdza 21 listopada,ona nie dopusci by moja matka cos kombinowala
o kurczę... dobrze, że masz oparcie w rodzicach TŻta

Cytat:
Napisane przez kootekk Pokaż wiadomość
to jest przepuklina bo znowu wyskoczylo a lekarz dokladnie opisal jak to wyglada i niestety to TO
tylko nie panikuj, a wszystko odbędzie się bez stresu i nerwów wiem jak łatwo mówić takie rzeczy, ale...

Cytat:
a ja wręcz przeciwnie... dziś noc bezsenna

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-09, 07:48   #2437
kularek
Zadomowienie

Cytat:
Artystka bardzo mi przykro
Udanej wizyty a tego spania to ja chętnie troszkę wezmę od Ciebie

Inga żeby się akcja u Ciebie rozkręciła już na dobre

Kretencja, De powodzenia na wizytach
kularek jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-11-09, 08:03   #2438
kotek81
Zakorzenienie

Cytat:

kotek81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-09, 08:15   #2439
Priety
Raczkowanie

GG do Priety

Artystka współczuję Ale dobrze, że się uparłaś i jednak pojechałaś ją odwiedzić... To na pewno dużo dla niej znaczyło...
Priety jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-09, 08:52   #2440
_As_
Raczkowanie

Artystka, współczuję,

Dziewczyny za wizyty.
_As_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-09, 08:57   #2441
gimikis
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kretencja Pokaż wiadomość
Podnosić nie podnosiłam wiec nie wiem czy jest ciężki ale jest bardzo skrętny. Więc jakby co to wagę rekompensuje.
Odpisali że jutro mi go przywiozą.

Trzymam za wizytę.

Położyłam się spać o 23 a usnęłam po 1!!! Co to się dzieje.
Brzuś mega napięty. Kiedy TO się w końcu rozkręci Ile można czekać.

Razem: 12.08.2003
Zaręczeni: 12.12.2007
Ślub: 12.09.2009

gimikis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-09, 08:57   #2442
apoolonia
Rozeznanie

Artystka

Cytat:
to moje zakupy

1. pościel+ochraniacz, kupiłam też wypełnienie (ale nie ma na zdjęciu )
2. kocyk dwustronny i podkład do przewijania - taki podróżny
3. butelka nuk, żel do kąpieli hipp, wkłady bella(tylko takie były ) zestaw babyono, prześcieradło
4. 2 ręczniki kąpielowe
5. 2 czapeczki cienkie, pajac lekki, niebieski i brązowy - gruby i czapusia gruba, bluzka +półśpiochy, body+śpiochy
super! bardzo fajne kolory!

GRATULACJE DLA KOLEJNEJ Rozpakowanej Mamy
apoolonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-09, 09:00   #2443
Artystka23
Dragonfly

Dzieki dziewczyny za slowa wsparciaDobrze ze ja wtedy odwiedzilam,bo nie mialybysmy innej okazji sie zobaczyc...Wiem ze na pogrzeb na pewno nie pojade bo w polowie drogi moge zaczac rodzic i to jest bez sensu tak ryzykowac..

Dzwonila do mnie kolezanka z Londynu(ta od pucolowatych policzkow) i mowila ze snilam jej sie dzisiaj,ze urodzilam-i musiala skontrolowac czy rzeczywiscie..

A ja od rana latam na dwojke,brzuch mi twardnieje i boli oraz mam "sztywny" krzyz..I nie wiem czy to z nerwow czy dzis urodze,albo czy rozwarcie nie postepuje..
Stary 2010-11-09, 09:17   #2444
gimikis
Rozeznanie

A moja teściowa dzisiaj chyba dostanie z***ke. Obdzwoniła pół rodziny mówiąc że od czwartku mam 2 cm rozwarcia a ja się dowiedziałam przed chwilą przez przypadek. Jak ma za dużo czasu to niech weźmie różaniec i się zacznie modlić. Albo niech idzie się wykapać ze swoją córeczką 13-letnia. No wkurzyłam się. Ale żeby przyjść się spytać czy mi coś pomóc to nie. Woli ploty rozsiewać. Zadzwoniłam do TŻta i on też się wkurzył. Oj będzie dzisiaj jazda!!!

Stary 2010-11-09, 09:25   #2445
Artystka23
Dragonfly

k....a babka jeszcze przyszla
Stary 2010-11-09, 09:29   #2446
ursull
Zakorzenienie

KarolinaB gratuluję

Artystka bardzo mi przykro z powodu prababci Mojej koleżanki tato zmarł dzień przed jej ślubem. Niczego nie da się przewidzieć Tak sobie pomyślałam,że twoja prababcia zrobiła miejsce na tym świecie dla twojej córci. Możliwe,że jej dusza będzie w niej,a już na pewno macie nowego anioła stróża

Dzień dobry mamuśki
Skurcze przeszły i przespałam całą noc,pierwszą od bardzo dawna. Dziwnie się czuję,taka wyspana .
A wiecie,że jutro ma wybuchnąć III wojna światowa? Taka ponoć jest przepowiednia. Ja nie wierzę w takie rzeczy,ale jakby ktoś miał ochote poczytać to link podaję:
http://niewiarygodne.pl/kat,1017181,...l?ticaid=6b363

---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ----------

Witam nowe mamusie

Inga i jak tam? Pewnie już po

Edytowane przez ursull
Czas edycji: 2010-11-09 o 09:31
ursull jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-09, 09:33   #2447
rptrbj1978
Rozeznanie

Artystka wyrazy wspólczucia..
Kotek bedzie dobrze głowa do góry!!!
Ja 12 wizyt w toalecie noc bezbolesna....
Moj Tz ma do konca tygodnia urlop...swieta chce urodzic w tym tygodniu!!! a tu sie nie zanosi wrrrr
KarolinaB gratulacje czekam na fotki

rptrbj1978 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-09, 09:36   #2448
M25
Zadomowienie

Cytat:
SMS od KarolinyB:

Cześć Dziewczyny. Jaś wykluł się dziś o 14.25, waży 3060gr i długi 56cm. Urodzony w 41 tyg, SN bez ZZO, akcja rozpoczęta ok. 9.00, opis walnę jak wrócę
Karolina moje gratulację
Stary 2010-11-09, 09:43   #2449
EdziaO
Zakorzenienie

Cześć Dziewczyny!

Ja od rana w nerwach. Przyszedł mi przelew od ZUS o ponad 600 zł niższy niż powinien. Od razu skoczyło mi ciśnienie i aż brzuch mi stwardniał. Poczłapałam do nich, ale niestety tylko w innym mieście mogą mi udzielić wyjaśnienia. Ale dostałam numer, bo przecież nie pojadę sobie z tym brzuchem od tak. Zadzwoniłam. Odesłali mnie pod inny numer i tak pięć razy krążyłam bo mnie odsyłali!Później nikt nie odbierał i nareszcieokazło się że teraz będą przesyła w ratach. Część teraz, część za tydzień...
gdyby łaskawie napisali w tytule przelewu że np. pierwsza rata, albo wypłata za okres od...do... to życie było by prostsze

Wczoraj byłam na SR
Ale zapomniałam dodać, że ostatecznie w piątek zadzwonili do mnie z mojego szpitala, że szkoła została odwieszona i moge przyjść. Więc zrezygnowałam z zajęć w Łodzi i poszłam do Pabianic(100 zł zamiast 240 zł i bliskość miejsca mnie przekonała.
Na zajęciach mam najdalszy termin. Jedna laska ma na dzisiajPrzez to zajęcia sa przyspieszone-poniedziałek, środa i pewnie piątek. Ustalmy terminy tak jak nam pasuje, nie ma stałych. Ale dziewczyny chcą chodzić jak najszybciej bo lada moment moga sie posypać.
Grupa średnia. Nikt niczego sie nie obawia, nic nikogo nie dziwi, nic nie robi na nikim wrażenia. Byliśmy jedyna parą, która powiedziała, że ma dużo obaw i wątpliwości. A mój TŻ jako jedyny przyznał, że obawia się czy poradzi sobie przy porodzie, czy się sprawdzi, czy powinien być na sali itd. wszyscy mówili, że spoko, że super, że nie ma problemuWięc chyba nas nie polubili
Pierwsze zajęcia były ok. Trochę o oddychaniu, film o porodzie ze strony krocza-czyli pokazane jak rodzi się dziecko dosłownieTŻ prawie zszedłI wycieczka po oddziale, pokazanie wszystkich sprzętów, sali porodowej, przedporodowej, sal po porodzie, sal rodzinnych, omówienie co, jak i kiedy. TŻ-owi zrobiło się raz słabo. Babka mówiła, że zdarza się, że ktoś mdleje na SR więc żeby to sygnalizować i się niewsytdzić. Jedna dziewyczna aż się oparła o ściane jak zobaczyła fotel do porodu. Połozna się pyta czy wszystko dobrze, a ona że "oooo luz, zero problemu"matko czy to wstyd?Ja tam miałam miękko na nogach i kręciło mi si w głowi, od zaduchu, zapachu chloru, ostrego światła.
Ale fotel do porodu pierwsza klasa-z tych nowoczesnych. Rewelacja.
Położna fajna, ale taka herod baba. Krótko, zwięźle i na temat, bez cackania się. Jak wojskowy trochę
Akurat laska rodziła. Pozwoliła nam zajrzeć jak kołysać się na piłce. I powiedziała, żeby dac sobie spokój z SR tylko rozbić świnkę skarbonkę i zbierać na cc bo ona juz nie może wytrzymac z bólu
I krocze będzie nacięte na bank, ni mam złudzeń.
Ale ogłnie wszystko na pluszobaczymy dalej.
Cieszę się, że zwiedziłam oddział, zobaczyłam sprzęty i to jak dziewczyna przygotowuje się do porodu. Wiem na co się nastawić.

---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ----------

Cytat:
no to też niezbyt fajnie....
Ja się strasznie nastawiłam na to, że święta będą już w nowym domu i miałam 2 dni depresji jak się okazało, że to nierealne - non stop ryczałam. Teraz już tylko się denerwuję tym, że będę się okropnie czuć albo bedzie już Mały a tu na budowę trzeba jechać....
wcale się nie dziwię, że wpadłas w doła.
Ja juz się pogodziłam z tym, że wszystko-meble, kafelki, panele, będziemy wybierać z młodym w nosidełku. Jedyny plus, że mamy to mieszkanie i nie będę mieszkać z nim w tym syfie.

„Błogosławiony, który daje swoim dzieciom korzenie i skrzydła”
EdziaO jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-11-09, 09:45   #2450
Aliszcze
Zakorzenienie

Cytat:
tak mi przykro moja ukochana babcia zmarła na 2 tygodnie przed moim ślubem, a tak bardzo chciałam, by zobaczyła mnie w białej sukni.... ale tak to jest z jednej strony śmierć, z drugiej narodziny. Twoja córeczka będzie mieć anioła stróża tam w górze

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-09, 09:47   #2451
EdziaO
Zakorzenienie

Cytat:
No to widzę, że więcej nas takich zawieszonych w podwójnym oczekiwaniu...
Najśmieszniejsze było jednak to, ze bank podzielił naszą zdolność kredytowa na 3 osoby, no bo w końcu kiedyś tam urodzę, a że dziecka jeszcze nie ma, to co im tam. No i dostaniemy mniej kasy na wyposażenie

Artystka, zebyś tylko z tą Babką nie zapeszyła....
o kurcz, ale Was zrobili. Nie wiedziałam, że w ogłoe to jest dopuszczalen. Przecież tego dziecka jszcz nie ma na śiweice to jak tak można

Stary 2010-11-09, 09:48   #2452
gimikis
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez rptrbj1978 Pokaż wiadomość
Artystka wyrazy wspólczucia..
Kotek bedzie dobrze głowa do góry!!!
Ja 12 wizyt w toalecie noc bezbolesna....
Moj Tz ma do konca tygodnia urlop...swieta chce urodzic w tym tygodniu!!! a tu sie nie zanosi wrrrr
KarolinaB gratulacje czekam na fotki
12 wizyt?? Ktoś tu chce zostać rekordzistka Ciekawi mnie co ile musiałaś wychodzić?? Ja dzisiaj miałam tylko 2 wyjścia.

Stary 2010-11-09, 09:52   #2453
EdziaO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kootekk Pokaż wiadomość
help wiecie cos moze o przepuklinie pachwinowej? czy nmaprawde jedyna opcja jest operacja? michalek to ma [prawdopodobnie i jestem zalamana
z tego co wiem to nic poważnego, ale rozumiem że się boisz. Operacja raczej będzie konieczna, ale to nie jest coś groźnego. trzymaj się

---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ----------

Cytat:
SMS od KarolinyB:

gratulacjieep oród w miarę szybko i bez zzo!super się spisałaś

---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ----------

Cytat:
to moje zakupy

1. pościel+ochraniacz, kupiłam też wypełnienie (ale nie ma na zdjęciu )
2. kocyk dwustronny i podkład do przewijania - taki podróżny
3. butelka nuk, żel do kąpieli hipp, wkłady bella(tylko takie były ) zestaw babyono, prześcieradło
4. 2 ręczniki kąpielowe
5. 2 czapeczki cienkie, pajac lekki, niebieski i brązowy - gruby i czapusia gruba, bluzka +półśpiochy, body+śpiochy
śliczne, zwłaszcza kocyk mi sie podoba

---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ----------

Cytat:
Martini taki szantaz mu nie robi

bardzo Ci współczuję...

---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ----------

Cytat:
Ona tez mowila mi pierwsza ze dziewczynke pewnie bede miala,bo tak jak ona w ciazy z mama,wcinalam same kwasne rzeczy...
Teraz ona przynajmniej sie nie meczy-miala przerzuty raka i nie mogli jej juz pomoc wiec kazdy z mojej rodziny mowil,ze ona powinna spokojnie odejsc we snie,by jej ulzylo..I ja po tym snie z pogrzebem mialam do niej zadzwonic a zapomnialam

I jeszcze snilo mi sie ze sie z moja matka pobilam i ja wyzwalam bo podniosla na mnie reke,teraz to sie dopiero zacznie jak ona wroci na stare mieszkanie(mieszkala z babcia,a teraz mieszkanie przejmie miasto),moj tata i brat stamtad pojda,a ona nie bedzie sie miala za co utrzymacDobrze ze tesciowa przyjezdza 21 listopada,ona nie dopusci by moja matka cos kombinowala

---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ----------

Nadal twardnieje mi brzuch..dzis tak caly dzien-nigdy tak nie mialam
wydaje mi się, że mama ci nie zagraża. Mieszkanie jest nie na Ciebi, z tego co wiem to nie masz slubu z TŻ, a Twoje dochody na Ciebi i dziecko to pewnie nie będzie zawrotna kwota. Więc raczej mama nic wykombinować nie może.

---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ----------

Cytat:
Napisane przez Joanna131 Pokaż wiadomość
Cześć!

Wczoraj wieczorem brzuch i krzyż mnie bolał jakbym dostała okres. Dosyć mocno. Do tego silne i bolesne kłucie w szyjce czy pochwie. Masakra. Co to może być?

Artystka, bardzo współczuję, bo doskonale potrafię sobie wyobrazić co czujesz.

Kretencja i Paulinka - za wizyty.
może to przepowiadające?ja takie miewam i zakładam, że to jest to.

---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ----------

Cytat:
Napisane przez gimikis Pokaż wiadomość
A moja teściowa dzisiaj chyba dostanie z***ke. Obdzwoniła pół rodziny mówiąc że od czwartku mam 2 cm rozwarcia a ja się dowiedziałam przed chwilą przez przypadek. Jak ma za dużo czasu to niech weźmie różaniec i się zacznie modlić. Albo niech idzie się wykapać ze swoją córeczką 13-letnia. No wkurzyłam się. Ale żeby przyjść się spytać czy mi coś pomóc to nie. Woli ploty rozsiewać. Zadzwoniłam do TŻta i on też się wkurzył. Oj będzie dzisiaj jazda!!!
o rany, aż strach jej coś powiedzieć, bo niekonieczni to sa informacje dla całego świata

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-11-09, 10:01   #2454
rptrbj1978
Rozeznanie

12zartuje!! ale b. duzo Non stop maz sie smieje ze mocz jest przezroczysty bo nie posiedzi w nerkch jestem nie wyspana....ale nie obolała cały czas mysle kiedy mnie złapie
jutro mam wizyte mam tyle pytan w głowie ale jak pojde to wyede i nie zapytam.
o co pytacie swego lekarza!!!moze mi podpowiecie...to zrobie liste

Edytowane przez rptrbj1978
Czas edycji: 2010-11-09 o 10:04
rptrbj1978 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-09, 10:01   #2455
Artystka23
Dragonfly

EdziaO,dzisiaj jak z nia gadalam przez telefon to juz mowila ze jak wroci na stare mieszkanie to bedzie musiala mnie wymeldowac(mam tam meldunek staly), bo ona bedzie musiala za wode za mnie placic,a ja ze ok,tylko nie teraz bo nie zdaze zmienic dowodu...Moj tata zostanie tam jednak jak dobrze pojdzie i mysle ze tez jej glupoty z glowy wybije..
A nawet jak bede miala slub z tztem to i tak ona nie dobierze sie nam do skory,bo wszystko jest na tesciowa,a tz u nas tylko zarabia..On mojej matki nie znosi
Stary 2010-11-09, 10:07   #2456
vikicullen
Zadomowienie

Artystka
Dziewczyny za wizytę.
Ja juz 2 dzien po terminie a tu ciagle cisza:/ nawet skurczy za bardzo nie mam, czasem takie delikatne mulenie

http://www.suwaczki.com/tickers/atdc2n0askflsw50.png

PAULINKA ur. 01.10.2015 r.

http://www.suwaczki.com/tickers/ug37tv739lp63vo5.png
vikicullen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-09, 10:08   #2457
Anecka
Zakorzenienie

Ale super za oknem.. Bezchmurne niebo i zero wiatru

Ursull, ladnie napisalas to o tym ze dziecko bedzie mialo anioła stróża i ja tez do tego talk podchodzę.. Mysle ze mala zastąpi mi mame, tzn ze w tym malym ciałku bedzie duza sila

Edzia, fajnie ze zwiedzaliśche bo my sie z śr nie załapaliśmy i nie wiem co i jak. Myslalam ze porod jest na zwykłym lozku, albo na samolocie?

Ja juz w nerwach chyba tak jak artystka przez babke tak ja przez ojca.

Poki co to leze i zaraz maliny bede pic

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Anecka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-11-09, 10:11   #2458
Artystka23
Dragonfly

Cytat:
Napisane przez gimikis Pokaż wiadomość
no co za baba,heh kogos mi to przypominate dewoty sa najgorsze

Tutaj wlasnie przyszla babka tzta i akurat dzwonila tesciowa(jej corka) na moj skype to gadaly..I tesciowa kazala jej siedziec w drugim pokoju lub isc do jakiejs kolezanki,a wczesniej sie jej pytala o ktorej wraca do domu(babka chce o 16,przyszla o 10 ).
Babka tu tak ciagle lata,bo ma jakis problem z tymi sasiadami u ktorych mieszka-placi za jedzenie a ja wkur...no i musi mi leb zawracac...Znajac jej charakter mysle,ze ona probuje tam rzadzic,a sasiadka jej nie daje,wiec to tez jest zarzewie konfliktu bo ile mozna sluchac czyjegos zrzedzenia
Stary 2010-11-09, 10:11   #2459
Martinixxx
Zadomowienie

Gdyby nie ten ból pleców spałabym jeszcze. W kibelku byłam ze 4 razy ale tylko dlatego zeby sie przejść a siku to przy okazji.
Puszczam małej muzyke bobasa i popijam kakałko może laskawie porusza się troszkę wiecej.

Cytat:
Napisane przez Patrycja_1708 Pokaż wiadomość

A tak poza tym to od jakichś dwóch dni zauważyłam że mam dużo wiecej wydzieliny i czesciej wkładke musze zmieniac... ??? Jakiś powód tego moze byc czy tak sie dzieje???
Ja mam powódź śluzu od jakis 10 dni i za kazdum razem szukam krwi i koloru żółtego bo może to ten czop, ale nic biała wydzielina w dużej ilości.

Cytat:
Napisane przez Joanna131 Pokaż wiadomość
Cześć!

Może maluch wstawia sie w kanał , albo juz jest wstawiony i uciska na szyjke.Moja mała już jest wstawiona i czasami to naprawdę kłucia są dość ostre.

Co robicie na obiad?? Myślałam nad pomidorową.

Martinixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-09, 10:16   #2460
Artystka23
Dragonfly

tez mysle ze mala bedzie miala aniola stroza,albo ona tu wroci...

Anecka-pamietaj,czwartek Jestem ciekawa czy babcia mi sie przysni i tez cos da mi znac,bo jej maz a moj dziadek sni mi sie (mojemu bratu,mamie..) jak ma sie cos stac niedobrego lub cos waznego
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości