![]() |
#391 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Udało się po poronieniu :D cz.II
Cytat:
A szefowa niech zrobi pogadanke z pracownikami-bo to kpina normalnie jest... A na zwolnienie nie musisz isc(prawo pracy jest za toba)...ale to juz twoj wybor ostatecznie.
![]() |
#392 |
Zakorzenienie
|
Sylfiaa piekne sny - przynjamniej normalne a nie tak jak moje jakies paranoje mi sie snia albo inne bzdety
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#393 |
Zakorzenienie
|
Syfiaaa sen cudowny
![]() ![]()
#394 | |
Wtajemniczenie
|
ja dzis nie wstalam do pracy, tzn probowalam, ale jak usiadlam na lozku to malo moj tz nie biegl po miske, wiec polozylam sie spowrotem. czuyje sie do bani dzis. ide zaraz dalej lezec. za jakies 40 minut upieszcze mi sie ciasto polbiszkoptowe z jablakmi, ktos reflektuje?
---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- Cytat:
a z szefowa i tak pogadam sobie
measia@poczta.fm http://reczneadhd.bloog.pl/ https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post33507145 moje Aniołki maj 1998, 28.06.2010, Malenstwo 6.12.2010 http://www.suwaczek.pl/cache/7806573e3b.png http://www.suwaczki.com/tickers/bl9ctgf6a72grmf9.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#395 |
Zakorzenienie
|
ale mnie dzisiaj lamie
![]() ![]() poza tym dziwnie mnie krocze pobolewa?czy to normalne? i ten krzyz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#396 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny, wpadłam na chwilę bo zaraz jadę na 4 urodziny chrześniaczki, tylko coś przegryzę- kartacza
![]() ![]() ![]() Ale za to się zdołowałam bo jak się jednak okazało zabierają mi męża na całe 3 m-ce na kurs skoszarowany, miałam nadzieję że jednak go nie wezmą ![]() ![]() Bella14 ja urodziłam w dzień który sobie wybrałam, po prostu kochaliśmy się z mężem do końca, bo jak wiadomo nasienie działa jak oksytocyna i wywołuje skurcze, po godzinie dostałam skurczy, po 12h urodziłam moją kochaną córcię ![]()
#397 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#398 |
Raczkowanie
|
ja już po wizycie
![]() ![]() ![]() Synek waży 1264g ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#399 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#400 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#401 |
Zakorzenienie
|
hejka
ja juz po wizycie, nie dawno wrocilam ale wpierw musialam zjesc wszystko w porzadku, Oliwcia ma juz 1600gram, leży głowka do góry i pupcią w dół, lekarz powiedzial ze jesli do nastepnej wizyty sie nie obróci to byc może bede miala cc ![]() ![]() ![]()
![]() |
#402 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() 3mam kciuki żeby Oliwcia się przekręciła, pij dużo żeby miała możliwość jeszcze popływać i zmienić pozycje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#403 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pije pije zaopatrzylam sie juz w zgrzewke wody i nadrabiam choc bardzo nie lubie pic na sile ![]() bedzie co ma byc najwazniejsze zeby młoda była zdrowa a jesli sie nie obróci trudno swiat sie na zawali ![]()
![]() |
#404 |
Zakorzenienie
|
to teraz Oliwcia bedzie Ci wszystko wystawiać rączki i nóżki, bo co raz mniej miejsca będzie mieć
![]()
#405 | |
Zadomowienie
|
Ja też drzemałam sobie popołudniu, ogólnie cały czas wylegiwałam się na wyrku. Miałam małe spięcie z TŻ i mała cały czas kopie od tego czasu, szkoda że nie jego po d****
![]() zaraz zmykam poleżakować w wannie i do łóżka spaciu bo o 6 pobudka ![]() Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#406 |
Zadomowienie
|
Pamela moja mała też tak siedziała prawie całą ciążę,na 3 tyg przed porodem się przekręciła główką w dół...nie martw się,trzeba być dobrej myśli
![]() Madzik2221 ja wiem że te 3mce szybko miną ale dla mnie to oznacza albo zwolnienie lek albo przeprowadzkę do rodziców bo mieszkam daleko od centrum a jeszcze dalej mam do pracy-5 km,nie mam prawka a jakoś będę musiała dowozić córkę do przedszkola i dojechać do pracy!!! A pogoda nie sprzyja ostatnio spacerkom! Niestety komunikacji miejskiej u nas nie ma, zostają taksówki, ale kto na nie zarobi??? Złapałam ogromnego doła...
"W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca." P. Coelho Liliana i Mikołaj - są już z nami ![]() ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/3jvzhdge5a3ww6li.png Edytowane przez asiago Czas edycji: 2010-11-09 o 07:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#407 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Oj biedaku, a moze jakis seksik? ![]() Cytat:
![]() ![]() Asia gdzie mieszkasz na Mazurach? ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#408 |
Zakorzenienie
|
asiago, caprica thx za pocieszenie
![]() ![]() ![]()
#409 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Asiu no to faktycznie masz ciezko i chyba wyjazd do rodzicow to jedyne rozwiazanie ![]() ![]() ![]() Capricia dzieki za odpowiedz bo juz sie zaczynalam martwic.w sumie boli mnie tylko jedna czesc krocza-prawa i to tez jakby kosc albo co ![]() ![]() U nas nadal zimno.nie chce sie wysciubiac nosa za drzwi.wieje i leje ciagle brrrr.nie znosze takiej pogody ![]() ![]() Edytowane przez madzik2221 Czas edycji: 2010-11-09 o 10:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#410 |
Zakorzenienie
|
madzik to ja na tą zupke ogórkową wpadnę do ciebie i wezmę ze soba nalesniczki
![]()
#411 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no zapraszam serdecznie moje drzwi stoja dla was owtworem ![]() ![]() wlasnie robie liste pytan do lekarza i polowa juz mi wypadla z glowy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#412 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jeju jak dawno nie jadlam ogórkowej ![]() ![]()
![]() |
#413 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() Ja tylko na minutkę wpadłam sie pochwalić. 23 pazdz. urodzilam prześliczną Córcię siłami natury 3540 g ,53 cm,apgar 10 ![]() ![]() Jeszcze w szpitalu zdiagnozowano u Małej zapalenie płuc.2 dni przeryczałam bo miałam najczarniejsze myśli.Tydzień antybiotyku na oddziale neonatologicznym,ja na krzesełku (po nacieciu to bylo wyzwanie).Małutka do teraz dochodzi do siebie ...Udalo mi się i karmie piersia co bylo dla mnie priorytetem szczególnie w tej sytuacji... Córcia wyczekana:pierwsze poronienie ,potem nie chciała się wykluć z własnej woli(cewnik zadziałał ![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczyny w ciąży jest fajnie ale mieć dzieciątko przy sobie CUDOWNIE ![]() Pozdrawiamy ![]() Serdecznie pozdrawiam Lominka jak u Ciebie?
#414 |
Wtajemniczenie
|
Gratulacje Dentino!!
![]() Fajna bluzka, moze sie przydac http://moda.allegro.pl/bluzka-dla-ma...297768146.html ![]() Edytowane przez caprica6 Czas edycji: 2010-11-09 o 11:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#415 |
Zadomowienie
|
W takim małym miasteczku, (czytaj dziurze) na końcu Polski przy granicy z obwodem kaliningradzkim - w Gołdapi
![]()
#416 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Patrzcie na to http://moda.allegro.pl/sexi-koszulka...310807578.html ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#417 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na zupe to i ja smaka mialam tylko robic sie nie chce za bardzo ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ---------- Cytat:
GRATULACJE ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Caprcia ta koszulka jest bombowa ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#418 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() Caprica fajne rzeczy, ale drogie ![]()
#419 |
Rozeznanie
|
Dentina
![]() Ja dzisiaj jakaś senna jestem, spałam do 10 ![]() Dzisiaj mam wizytę i gina i ciekawa jestem co i jak Pamelka Oliwka na pewno zdąży się obrócić, jeszcze kilka tygodni ma ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#420 |
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny
![]() ja tylko na chwilke,nie czuję sie najlepiej niestety,jestem potwornie słaba,ciągle spać mi sie chce nie wspomne już o potwornych bólach głowy ![]() ![]() ![]() Jak mi troche przejdzie nadrobie wszytko a tak pozdrawiam Was serdecznie ![]()
Witaj Zuzieńko ![]() 19.04.2011 godz 14:20 Aniołek 26.05.2010r
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:51.