|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#8371 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6
May masz meila
|
#8372 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Masz może galerię i jakieś zdjątka?? Chętnie ogromnie zobaczyłabym Cytat:
Przeciez masz sliczne piersi Byłam w galerii i siedziałam tam chwilkę Nawet zauważyłam, że różnica miedzy pierwszym zdjęciem, a tym ostatnim jest spora! Wypycha Ci piersi do przodu i to bardzo widocznie Ślicznotki ślicznotki No tak mi się jakoś naskrobało Witaj Myusia kochana Ty moja
|
|
#8373 |
|
Raczkowanie
|
No musze powiedziec,ze po op mialam 89 a teraz mam 91, dlatego poczekam ten rok i zobaczymy co bedzie dalej, jak dojade do 95 to nic nie bede zmieniac, moze i te 325 mi wystarczy
![]() ---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- Magera zdecydowalas sie juz na 325 allergan? |
|
|
|
#8374 | |
|
Rozeznanie
|
A gdzie nasz Happcia
Wczoraj była Maceratka Dziewczynki wracac tu szybciutko ![]() A Pink nasza nie ma czasu... siedzi przed lustrem ![]() Pinkuś Słoneczko ---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- Cytat:
tak jak mam w podpisie.
|
|
#8375 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj już słyszałam takie obietnice. Ale ja tak sobie myślę, że po roku jak już zaprzyjaźnisz się ze swoimi panienkami to nie będziesz się chciała ciąć jeszcze raz. One się dopiero ślicznie ułożą, szwy się dopiero przebudują i dopiero wtedy zaczniesz się z nich cieszyć na maxa No i jeszcze dla 65cc nie warto się ciąć jeszcze raz-potrzeba minimum 100/120 byś poczuła różnicę Cytat:
Cytat:
Cytat:
I oczywiście podpisuje się że ilość centymetrów nie ma nic wspólnego z urodą piersi. Ja to teraz zrozumiałam- nie mam w ogóle potrzeby wiedzieć ile mam w biuście. A jak byłam niezadowolona to mierzyłam się co chwila, lepiej bym się poczuła jakby chociaż wymiar był duży
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
||||
|
|
|
#8376 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, a ten miesien to dlaczego mowi sie ,ze puszcza. Czy on po operacji jest w jakim skurczu, jako ruch obronny, czy o co chodzi. Bo ja juz szukalam wszedzie ale nic na ten temat nie pisze, moze ktorac cos wie?
|
|
|
|
#8377 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Takie śliczne dwie bliźniaczki Jak tak ogladam te wasze galerie, to mam taka ogromną nadzieję, że moje też takie będą A im blizej, tym wiadomo... szaleństwo hihi...
|
|
#8378 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Moze i masz racje, zobaczymy za rok
|
|
|
|
|
#8379 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#8380 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pod mięsień wkłada się implant- więc jego powierzchnia musi się zwiekszyć o tą obiętość, która pod nim teraz jest. Musi się rozciągnąć, rozluźnić- ułożyć na implancie. Podobnie jak skóry jest na pocątku za mało - tak i wewnątrz piersi jest troszkę ciasno Im głębiej włożony implant- tym grubsza warstwa musi poluzować. I tak luzuje się po wolutku- partiami, z boku, na górze, czasem jakieś włókna puszczą nagle- a inne będą trzymać. Tak około 4 msc w metodzie pod mięsień piersiowy z regóły już piersi wyglądają całkiem ładnie- no ale regóły nie ma, bo to w każdym przypadku jest inaczej. Czasem wczesniej, czasem później. W metodzie podmięśniowej trzeba troszkę więcej cierpliwości-przypomnę choćby zawieszoną pierś Listopadowej
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#8381 |
|
Rozeznanie
|
No to jak jestem jeszcze dziś, to tak sobie odliczę
![]() 9.11.2010 Lenka 15.11 6 dni
![]() Inna_85 22.11 13 dni ![]() Dragon 26.11 17 dni ![]() Magera 08.12 29 dni Machszi 08.01. 60 dni ![]() Kejsiii 14.12 35 dni ![]() ![]() Karolagda 10.01.(?) 62 dni ![]() kasikkk87 14.02.2011(?) 97 dni ![]() Gawronska 22.02.2011 105 dni ![]() Miliqqq 05.11 JUŻ PO ![]() ![]() odezwij się!!! czekamy jak zawsze Yoko trzymamy kciuki za nowy szybciutki termin!!!! ![]() Buziam wszystkie krasnalki na dobranoc Dobrej nocki
. Edytowane przez magera Czas edycji: 2010-11-09 o 00:11 |
|
|
|
#8382 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O widzę że odliczonko poszło
|
|
|
|
|
#8383 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tak od Machszi było cioś źle ![]() Ale jest juz gitesik ![]() No niedługo niedługo mi to zostało..... ![]() Jak ja to ciśnienie wytrzymam, to nie wiem...... ![]() A odliczanko trzeba pilnować, bo to bardzo ważna sprawa przecie ![]() jeszcze ktos by zapomniał kiedy ma zabieg i co.....???? No to teraz zmykam serialnie....... jutro pewnie jakoś z rana do Was zajrzę, bo będę miała chwilkę Słodziachnych snów
|
|
#8384 |
|
Zakorzenienie
|
Coż Wam pokażę odnośnie rozluźniania piersi.
Taka ciekawostka. To jest eksponder tkankowy który wszczepia się w celu rozepchnięcia piersi przed operacją plastyczną w przypadkach gdy np pacjentka ma tuberous breasts, lub po amputacjach albo gdy jest baaardzo mała wyjściówka w wyniku niedorozwoju gruczołu. Są ekspondery które się dopełnia roztworem soli fizjologicznej - co kilka dni lekarz dolewa do ekspondera daną ilość mililitrów, woreczek się powieksza a pierś rozluźnia. A ten eksponder na zdjęciu sam się powiększa. Wszczepia się przez malutki otwór taką malutką kulkę (ta po środku) która zwiększa swoją objętosć pobierając płyny ustrojowe (maxymalnie powiększona trzecia na zdjęciu). Może się powiększyć dziesięć razy! - i trwa to do sześciu miesięcy! Tyle czasu potrzeba by stopniowo, powoli skóra i tkanki się rozciągnęły rozpychane od środka. Po tym czasie eksponder jest wymieniany na odpowiednio duży implant. Unika się tym sposobem konieczności wielokrotnych operacji podczas których wkada się coraz to większe implanty.
|
|
|
|
#8385 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ja nie wiem jak Ty wyłapujesz te błędy. No i skąd one się biorą . Ktoś tu chyba nam w nocy, jak śpimy przeprawia te daty Ale dobrze, że czuwasz Oj bieda by była , bieda Kolorowych snów Ci życzę
|
|
|
|
|
#8386 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I Twoje panienki też będą ślicznotkami bez wymiarów Listopadowa Sweet Pozdrawiam Skarbie, buziaczkiEwagad Kolorowych snów życzę
|
|
|
|
|
#8387 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale ślicznie mi odpisalaś.dziekuje |
|
|
|
|
#8388 | |||
|
Rozeznanie
|
No witam Dziubki
Ja tak na kilka chwil dziś z rana... Cytat:
Kiedyś nas straszyłaś takimi koszmarkami a tu znowu jakieś nowości. Ale takie nowości mogą być, bo to jest niezmiernie ciekawe Cytat:
Z reguły, jak już mam okazję odliczanko zrobić, to liczę zawsze pierwszą, lub jeszcze drugą, ale wczoraj tak mnie cos natchnęło i postanowiłam sprawdzić wszystko (czemu? nie mam pojęcia!), no i znalazłam ![]() A skąd się biorą te kulfony? Własnie.... to jest ciekawe Dobrze, że komuś się chce to liczyć jeszcze Cytat:
A tak w ogóle... dlaczego nie masz staniczka ? hhihi..Qurka, ja zaczęłam przyzwyczajać oczy ludzi z pracy... Niby nic, ale jakoś rosną pomaleńku.... Tak, żeby nie było 'nie wiadomo skąd'. Ja mam ten mały problem, że nie mogę się do pracy poubierać jakos specjalnie, zeby jakoś poukrywać. Jest ciepełko i jakbym załozyła coś grubszego, czy szerszego, to zwyczajnie mogłabym sie rozpłynąć, albo byłoby dziwnie, bo nigdy tak nie ubierałam się. Zazwyczaj noszę dopasowane rzeczy,no i nigdy tez specjalnie jakoś nie wypychałam biustonoszy (serio!), więc wiem, że zmiana po zabiegu będzie troszke widoczna. No i tak postanowiłam sobie, że postaram się troszkę przyzwyczajać ich... Tak na wszelki, a nawet wpadlam ostatnio na to, że nawet jak przesadzę z wypychaniem biustonosza teraz, a nie będą aż tak widoczne PO, to zawsze spokój, bo przeciez nikt nie będzie się pytał dlaczego zmalały No wiecie o czym mówię... Poza tym mam zamiar na co dzień do pracy nosic tylko sportowe staniorki, conajmniej do lata, więc myślę, że źle nie będzie ![]() Buziorki z rana też dla wszystkich
|
|
#8389 |
|
Rozeznanie
|
Czesc fioletowe laseczki...
magerko - ty moja sis dziekuje za sms-a... slonko zwariowalas ale milo mi bylo z ranka przeczytac cos slodkiego ![]() happy - kruszynko dzis ci wysle nasze fotki na emaila... bylo cudnie dziekuje raz jeszcze...mya - slonko szkoda,ze juz sie nie spotkalysmy ale ja zaraz po jechalam do Niemiec wiec nie mialam czasu, ale pamietaj o lipcu...buziam kejsiii - widze ,ze zaczynasz szalec z rozmiarem... co do naszych spotkan to mozna cos zorganizowac latem...ja tez bym przyleciala do PL..andziarr - witaj... ![]() beatrycze - czesc listopadzia - co u ciebie? maceratka - krolewno jak przygotowania do wypadu? oj ja namawialam swego, ale nie dam rady przyleciec... ![]() aga - buzka Wszystkim buzka... Kobitki ja jeszcze kilka dni i wywalam pancerniak...aby do 18.11 Cycuszki sie ukladaja tylko ciecia szczypia i sa wrazliwe... Co do rozmiaru to sa spore 91cm w obwodzi, ale mam niedosty i nadal twierdze,ze te 460cc byly by lepsze i ja bym byla bardziej zadowolona (taka syta) hihihi
|
|
#8390 |
|
Raczkowanie
|
Witaj Pinki
|
#8391 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Pinkus Ty swojego polowka dalej namawiaj to moze w koncu ulegnie i cie pusci na zlot. Widzialam jak rozmawialysmy,ze mialabys ochote przyleciec. No ale jak sie nie uda to przez skypa cos wypijemy. Beatryczku ja na nowe informacje czekam. Zreszta wiesz,ze jestem bardzo ciekawa jak sie ta sprawa z JJ rozwinie. Mya , Maceratka juz wczesniej kupilam kolderki i podusie. Dzis pomyslalam,ze dokupie nowa posciel,zebyscie sie ladnie wyspaly no i... dokupilam oczywiscie. Jeszcze przescieradelka i bedzie komplet. Zreszta Pinkus juz widzial,gdzie wasze poslanka beda Magerko ty na przedstawicielke porzadku wizazowego !!! Zawsze sie doliczysz tych "kulfonow" A gdzie reszta ? Aga !!! Ja cie wzywam. Napisalam ci juz jakis czas temu o tych pokojach hotelowych a ty sie nie odzywasz. Przylatuje/ sz/ cie ??? A Sweet to juz sto lat nie zagladala. No ale rozumiem. Biznesik trzeba rozkrecic, a to nie takie proste. Poki co pozdrawiam was wszystkie |
|
|
|
|
#8392 |
|
Raczkowanie
|
Witaj Hapy
|
#8393 |
|
Raczkowanie
|
Hej kochane czy któraś z Was ma wkładki 450 ml??
Byłabym wdzięczna za jakieś foto Mam zabieg 18 listopada i Dr. zaproponował mi 400 oraz 450 ml. Zdecydowałam się na te pierwsze ale 450 cały czas chodzą mi po głowie... PzDr.
|
#8394 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mageruś ty to szeryf naszego odliczania jesteś A wiesz to ja przyznaję się bez bicia że musiałam źle policzyć Machszi ale liczyłam dwa razy no nie wiem co tam pomieszałam ale dobrze że ty czuwasz nad tym kochana ![]() Przyznaj miałaś piąteczkę z matmy pewnie ![]() Cytat:
Witaj pinki Ja szaleje ?? Psss te moje 375 to bardzo skromnie przy twoim rozmiarku ale chciałabym żeby i mi takie cuda wyszły Masz piękne te cycuszki takie równiutkie i tak super w tej koszulce wyglądają Normalnie zazdroszczę Cytat:
450 to juz spory rozmiarek będzie a jaką masz wyjściówkę?? Pochwal się u kogo robisz??
|
|
#8395 |
|
Przyczajenie
|
Dziewuszki,
śledzę Wasze posty namiętnie! już nie mogę się doczekać jak będę siedziała przed kompem obolała i przeszczęśliwa z pięęęknym biustem kupiłam dziś sportowe biustonosze, zalecane przez dr Skwiercz, ogólnie to podniecam się jak głupia, wiem wiem, ale tak strasznie się ciesze!!! ![]() Mam nadzieję, że uda mi się kiedyś umówić z którąś z Was na spotakanko jakieś nie mam żadnej kumpelki z żelkami i marzy mi się taka kobieca solidarność ![]() a tak w ogóle, to chciałam zapytać, czy orientujecie się jak długo po powiększaniu piersi nie zaleca się zachodzić w ciążę? Bo mi się tak za 2 lata drugi maluszek marzy i nie wiem czy to realne, czy lepiej nastawić się na poźniej... ![]() pozdrawiam gorąco!!
|
|
|
|
#8396 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak,żeby było proporcjonalnie i bez przesady.. Uczę ludzi nurkowania.Powinni mnie słuchać a nie na cycki patrzeć ![]() Nie pisał mi nic o rozmiarze.Tylko,że mogę wziąć i anatomy i okrągłe hp lub mp. ![]() i ,że pogadamy na konsultacji 06 stycznia ![]() Nie mogę się już doczekać....
|
|
#8397 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Gdzie Ty się podziewasz????????????? Wskakujesz i uciekasz znowu ![]() To niedopuszczalne No i musiałam napisac esemesiorka, bo aż osłupiałam wczoraj!!! Miałam nawet dzwonić, ale stwierdziłam, ze możesz spać, więc z trudem ogromnym stwierdziłam, że naskrobię coś choć wolałam Cie usłyszeć!Poza tym Paniusiu chyba musimy jakoś skontaktowac się z Twoim Połówkiem, żeby pochował wszystkie lustra w domu.... Tak mi się coś zdaje, że częściej zaglądniesz wtedy ![]() No, a tak z drugiej strony, to absolutnie się nie dziwię, bo jakbym takie cuda miała, to siedziałabym non stop w odbiciu, a nawet zakupiłabym kilka dodatkowych ![]() Co do zlotu, to różnie to może być, bo planuję wczasy, ale do lipca jeszcze jak stąd do Ameryki, więc wszystko jest możliwe ![]() Buziam kochana tymczasem ogromnie Hej Beatryczku Ty mój ![]() Cytat:
![]() A ja Cię ![]() Zawsze wszędzie cieć musi być Taki inżynier obserwator ze mnie Cytat:
Ja z matematyki wieczny osioł mozna powiedzieć, że udało się jakoś... Tak zerknęłam na Machszi i jeśli do końca listopada zostało 22 dni + 31 grudnia + 7 ze stycznia, no to jak widać nie ma bola, żeby wyszło 59... ![]() Ot voila ![]() Cytat:
Jeszcze niedawno z Kejsiii miałyśmy ponad 100 dni, a teraz??? O matko kochana, jak ten czas zapiernicza!!!! A my tu bedziemy i trzymac kciuki też bedziemy za Twoje nowe cuda ![]() Co do ciąży, to nie wiem, bo ja juz wyczerpałam limit swój, także nawet nie wnikałam, ale pewnie dziewczynki cos podpowiedzą Zobaczysz, minie expresem te dwa miesiące i bedziesz szczęśliwą cycolinką Buziam wszystkie Dziubki ogromnie A, że tak jeszcze zapytam... gdzie Was wszystkie wywiało ![]() NO NIEDOPUSZCZALNE
|
|
#8398 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
otóż jestem IDC STAFF INSTRUKTOREM...w PADI ![]() No i będzie 6 lat jak się zajmuję tym zawodowo... ![]() Nurkuję czasem głębiej niż 48 ,ale to już nie zawodowo, tylko "for fun".Trochę się bawimy w nurkowanie techniczne ze znajomymi.![]() A ,ŻE jesteś zakręcona to się nie dziwie..UWIELBIAM ta pracę i już nie wyobrażam sobie innego życia ![]() no a wracając do cycuchów, to też się nie mOge doczekać, mojego spotkania z wielkim i sławnym JJ ![]() BEATRYCZKO!! Też sie nie moge doczekać, co Tobie powie doktorus!!! :coo l:POZDRAWIAM WAS WSZYSTKIE I DOBREJ NOCZI
|
|
#8399 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Och, ale to cudna rzecz, dlatego wcale Ci sie nie dziwię, że uwielbiasz, bo ja choc mam tylko czasami okazję, to jest to za kazdym razem niesamowite. Do tego jest to Twoja praca, więc tylko pozazdrościć A jest czego!!!A można wiedzieć gdzie buszujesz?? pozdrawiam
|
|
#8400 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)-to nie sprawdzam . No ale dobrze, że dobre duszyczki czuwają Hihi- a staniczki mam , mam i topiki mam. Staniczek to staniczekale taki model to się pewnie nie liczy A Ty wypychaj, wypychaj niech się oczy przyzwyczają - staniczki sportowe pomogą na pewno
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:53.

Oj bieda by była , bieda 
Przetragedia

ach... ale mnie zakręciłaś teraz