|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: nowiutkie ala glany Deezee !!
nie ma problemu, chetnie je oddam
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 37 pkt / 100% pozyt.
|
Wstawiam rzeczy, które mam do wymiany za te butki! Ale jeśli ci się nic nie podoba to błagam napisz co cię interesuje, poszukam
Strasznie mi na nich zależy, więc oddam dużo;]Spódniczka RESERVED bombka w kwiatki, r. 36, na gumce, powinna być dobra, z tyłu wszyty zameczek, stan: nowa, raz przymierzona. Tunika, bluzka z nadrukiem,czarna, tył bluzki z siateczki, na dole kokardka, dodaje jej to uroku, r. S/M, stan b.dobry(raz ubrana). Bluzka motylek, granatowa z cekinami, r. uniwersalny, stan: idealny tylko przymierzona. |
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 37 pkt / 100% pozyt.
|
Bluza RESERVED z kiciusiem
,bardzo ciepła idealna na zimę, założyłam ją parę razy, stan dobry, r. M, będzie pasować też na S. Bluzka czarna w białe kropki, półgolfik, cała z siatki, przezroczysta, r. S/M, stan: bardzo dobry. tunika SABRA kolorowa, prześliczne kolory, założyłam ją tylko raz latem, niestety nie wyglądam korzystnie;p r. uniwersalny, stan idealny. Edytowane przez zuken Czas edycji: 2010-11-04 o 00:16 |
|
|
|
|
#35 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
zrobie dzis fotki i podam wymiary, one sa na osobe o typowym M, biodrówki ale nie jakies takie ze widac kosc ogonową, długie, jasny porzadny jeans, lekko rozszerzane u dołu, sa jak nowe, moze 2 razy ubrane były, reszte info jak tylko bede miała chwile, pozdrawiam
|
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie ?
|
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
jesli chodzi o spodnie americanos, obie pary sa do siebie podobne tylko jedne sa dłuzsze, pomyliłam sie niestety, te dłuzsze maja u dołu nogawki małe przetarcia bo były mi za duze, nie rzuca sie jakos strasznie w oczy, zreszta zobaczysz fotke, krótsze z kolei sa idealne, na osobe mierzaca do 165 cm beda idealne, wyzszej-za krótkie,
wymiary tych dłuzszych: dł. ok 102 cm, stan ok 22 cm, pas ok 42 cm, sa na zamek wymiary krotszych pas 42 cm, stan 20 cm, dł ok 97 cm, sa na guziki zaraz wrzuce fotki tylko musze dzieciaka ogarnąć ![]() przepraszam za jakosc fotek ale nie mam aparatu wiec tylko z komórki moge robic foty od lewej-krótsze, bardziej dzwonowate, z przodu i tyłu, 2 kolejne te dłuzsze Edytowane przez Violette_24 Czas edycji: 2010-11-04 o 10:43 |
|
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
niestety ale tamte buciki są mojej siostry :_)
---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ---------- mi to bez rożnicy co :P może być sweterek i coś jeszcze ale to ty zaproponuj coś , podoba ci się coś jeszcze ode mnei z watku?---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ---------- wkleisz linka do kurtki? bo nie mam w wątku kurtki czarnej housa tylko ciemno zieloną? |
|
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
hej, wysle jutro lub jesli sie nie wyrobie, w piatek, kiedy moge spodziewac sie bucików?
|
|
|
|
|
#45 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ---------- buciki sa juz wymienione
|
|
|
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie? odp u mnie jesli to mozliwe badz daj znac o odp
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
super, spodnie juz wyprane, w piatek poleca chyba ze dam rade to jeszcze dzis, pozdrawiam
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:25.

Strasznie mi na nich zależy, więc oddam dużo;]