![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Inglot, Mac, Artdeco, Sephora, Lancome, HR, i inne
czekam na odpowiedz w sprawie moschino, niestety
Ubrania 44-46,dla chłopca 110-116, decoupage https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1265168 Kosmetyczny https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1262590 Chudnę sobie... 83kg-78kg -75......................6 2 kg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Wtajemniczenie
|
Przemyślałam sprawę i jednak wolę wymienić te kosmetyki na rzeczy z mojej listy, także jeśli będziesz coś miała, to zapraszam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Wtajemniczenie
|
przykro mi muciu,ale najchętniej wymieniłabym i suszarkę i paletkę za jakieś perfumy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
nic
![]() |
#98 |
Zadomowienie
|
Zainteresowały mnie:
Inglot freedom paletki po 2 kolorki zostały brązy 9.Sephora Cien w odcieniu stalowym urwane zamkniecie 13.Cien matowy jasno orzechowy oriflame 7.Maseczka nowa do twarzy biała herbata A w ciuszkowym: 4.Gumki do włosów aksamitki czarne 6.Kaszkiet w krateczke 1.Turkusowy szalik ze srebrna nicią ![]() To, co podkreślone, przydałoby mi się bardziej od reszty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zadomowienie
|
Hej, hej
![]() Niestety Twoja propozycja wymiany jakoś mnie nie urządza... ![]() Pozwól, że się jeszcze zastanowię, co i jak... Co byś chciała za niebieski szaliczek? To by mi ułatwiło "myślenie" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
Napisałaś w pierwszym poście: ZA COŚ SUPER MOGE ZROBIC ODLEWKE DO 25ml dkny be delicious
i chyba tylko taka odlewka by mnie interesowała, o ile oczywiście masz oryginał, a nie "odpowiednik". Wielkość odlewki oczywiście do ustalenia, bo nie wiem, czy taka opcja Ci odpowiada.
![]() |
![]() |
#101 |
Zadomowienie
|
zerknę na spokojnie bo masz sporo rzeczy
![]() ---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ---------- Spodobał mi sie Juicy Tube ten soczyście różowy,tylko ma on jakiś termin ważn.? ---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ---------- Tak ten drugi od lewej w większej tubce ![]() Czyli : Ja -paletka inglot i eyeliner Gosh za-Jucy Tube Jezeli się zgadasz to potwierdzaj i lecimy na PW. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się u Ciebie szampon matrix, który masz po za wątkiem. Jaką on ma pojemność?? 250 czy 400? oraz 8.2 RAZY UZYTA ODZYWKA Gliss kur i 9.odzywka w sprayu oriflame zuzycie zaznaczone.
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
To ja w takim razie poproszę szampon matrix i odżywkę gliss kur. A dorzucisz sztuczne rzęsy?
i mogłabym jeszcze tylko wiedzieć jak z data ważności obu produktów?
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
zanim się dogadamy najpierw poproszę Cie o rezerwację, bo nie będzie mnie przez długi weekend a nie wiem czy będę miała dostęp do internetu.
![]() |
#108 |
Zadomowienie
|
tym razem nic nie widze
![]()
![]() |
#110 |
BAN stały
|
nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
niestety nic nie znalazłam.
![]() |
#112 |
Zadomowienie
|
Chętnie bym wszystko Tobie oddała ale wpadł mi w oko tylko ekstrakt z zielonej herbaty ZSK,nie masz może czegoś z mojej Wish np:jakiegoś nowego tuszu z zapasów albo hydrolatu oczarowego lub różanego z ZSK?
![]() ---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- Przemyślę jeszcze tą propozycję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
nic, szukam gł podkładów kryjących
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
narazie wymieniam tylko to co w watkach bo nie mam czasu robic nowego (laszkowego) a kosmetykow juz nie mam na wydanie tylko te w watkach
poza watkiem mam torebke ktora chcialas kiedys czarna z wymianki reszta najbardziej pale sie na sweterek z hm szalik juz kupilam wiec podziekuje od jutra znow w pracy wiec tylko w niedziele mozemy sie dogadywac (wtedy mam wolne)
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:02.