|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#541 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My juz o sobie tyle wiemy, że każdy nasz problem rozwiązać umiemy- PART III
Dobry późny wieczór
Przyjmiecie do swojego grona kolejną wizażankę? Co prawda jestem tu już ładnych parę lat ale jednak Was tytuł wątku mnie przyciągnął
|
|
#542 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My juz o sobie tyle wiemy, że każdy nasz problem rozwiązać umiemy- PART III
Cytat:
![]() jasne, że przyjmiemy, kolejna Asia co tam powiesz o sobie? ![]() dziewczyny gdzies poznikały hmm mam nadzieję, że jednak wszystko wróci do normy ![]() a u mnie znowu pada i tak zimnoo brrr dostałam recepte na okulary -0,25 i -0,5 myślałam, że będzie gorzej ![]() Asia tak się zastanawiałam i już wiem z którego wątku Cie kojarze ja tam sie nie udzielam ale zdarzało mi sie zajrzec
Edytowane przez kropelkaa Czas edycji: 2010-11-08 o 13:34 |
|
|
|
|
|
#543 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry.
Kropelka Ty też ślepawa??? Ale Twoja wada to pikuś przy mojej -4,5 Bez okularów ślepam jak kret.I nie kłócic się tu Asia witam |
|
|
|
|
#544 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry dzień
![]() witaj moja imienniczko Joanno ![]() ale paskudna pogoda... dobrze, że nie musze nigdzie dziś wychodzić i sobie siedzę w ciepełku ![]() nasmażyłam pancakes'ów ma któraś ochotę z jogurtem naturalnym i dżemem truskawkowym ?
|
|
|
|
|
#545 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
Witam Asię Ja się skuszę
|
|
|
|
|
#546 |
|
Zakorzenienie
|
zatem smacznego ;D
![]()
|
|
|
|
|
#547 |
|
Zakorzenienie
|
Mniam
![]()
|
|
|
|
|
#548 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja bez nich przezyje, ale nie wiem co na to rodzice ![]() Cytat:
![]() coś mnie biodro boli ![]() a co tu tak cicho?
|
||
|
|
|
|
#549 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm parę słów o sobie hmm
Joanna jak już się domyśliłyście, brzydki login który mi się nie podoba, chyba byłam wstawiona gdy go te parę lat temu zakładałam Lat ile mam to też pewnie zauważyłyście :P Stara dupa ze mnie Studentka 5 roku stosunków międzynarodowych w Poznaniu. Obecnie powinnam już pisać pierwszy rozdział magisterki ale coś się nie potrafię zabrać, zacząć najtrudniej. Termin oddania pierwszego rozdziału upływa w ostatni dzień przed przerwą bożonarodzeniową Poznanianka, obecnie Wielkopolanka ponieważ rodzice zapragnęli całe 3 lata temu wybudować się na wsi Hmm co jeszcze? Facet jest 5 lat związku upłynie mam nadzieję w lutym 2011 ![]() Co do pogody dzisiaj jadąc trasą katowicką nie widziałam dokąd jadę
|
|
#550 |
|
Zadomowienie
|
Przyszłam sie tylko przywitac wiec witam
i znikam mala uspic i siebie Bo ledwo zyje 14 godzin w pracy to moj rekord ,ale padam z nog Wiec mowie doranoc i papa do juterka ![]() U mnie pogoda do .... , i nastroj taki sam jak pogoda caly czas leje ja chce do POLSKI
|
|
#551 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a to już końcówka studiów juz niedługo najgorzej się wziąć za pisanie pracy ale potem już pojdzie ![]() Cytat:
![]() w ogóle co ja dziś zrobiłam może nikt nie zauważył ![]() uciekam spać jutro rano do szkoły ![]() dobranoc |
||
|
|
|
|
#552 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() narzekajcie sobie na pogodę, a zobaczcie gdzie ja jestem a ilu mężczyzn dookoła![]() śniadanko też dla Was mam ![]() a seriooo pogoda straszna wybieram się dziś na wykład, pierwszy raz od...chyba roku
|
|
#553 | |
|
Zakorzenienie
|
hej, wróciłam jż do krk. mam chwilę wytchnienia w pracy więc piszę, bo narazie poza pracą neta nie mam i mieć nie będę,bo gdzie? jak nie mam dachu nad głową
![]() wyobrażacie sobie, przyjechałam busem do krk i spałam po drodze, zadzwonił mi tel i całe szczęście bo okazało się że już jesteśmy na dworcu. i nikt mnie nawet nie szturchnął żeby mnie obudzić! ludzka znieczulica nie zna granic...ehhhhh....pojech ałabym jeszcze niewiadomo gdzie ![]() Cytat:
fajny tytuł mamy nie? mam nadzieję że zostaniesz z nami na dłużej i będziemy się motywować do pisania prac. przede mną praca licencjacka. 2tyg temu miałam podać tytuł a jeszcze tego nie zrobiłam, ale nie przejmuje się,bo jak temat mgr zmieniałam jakieś 8x a się udało napisać![]() i co lala nic teraz nie powiesz????? jakoś wcześniej mogłaś larum podnosić a tu teraz zero komentarza nie zamierzam się kłócić a tym bardziej obrażać, ale szlag mnie trafił po tej akcji. Nie musiałam się też tłumaczyć, a mimo wszystko podałam Wam powody dla których mało bywam na wątku, a tymczasem cisza. Nagle i Lala i Kaś przestały cokolwiek na ten temat mówić.
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
|
|
#554 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
![]() Agata gdzie Ty jestes co to za piekne miejsce??? ![]() czesc Gosia ![]() ostatnio w ogole dziewczyny pozniakly nikogo na wątku dziwnie się zrobilo pusto wkoncu nam całkiem watek padnie mnie drugi dzien tak boli biodro ze nie wiem co jest do tego jeszcze musze isc do biblioteki bo dostalam powiadomienie o przetrzymaniu i kare a jutro mam tylko zebranie komisji wyborczej
|
|
|
|
|
#555 |
|
Zadomowienie
|
Czesc dziewczyny
![]() Jak wam mija dzisiejszy dzien ? Bo moj moze byc ,w pracy mnie czekala niespodzianka ,bo zapomnialam ze dzisiaj mija 2 lata jak pracuje w tej firmie i dostalam prezenty Mala jest zadowolona bo widzi ze jestesmy razem i ze nie chodze cale dnie smutna i moze bedzie dobrze
Through eyes of love all things will take on a new meaning...... Edytowane przez Patrycja183 Czas edycji: 2010-11-09 o 15:27 |
|
|
|
|
#556 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
eeeejjjj Ty leniuchu!!!! 5dni wolnego! szok! zazdroszczę ![]() Cytat:
![]() fajnie tak dostać prezenty w pracy, widzę że masz fajną ekipę a gdzie pracujesz i co robisz? tzn wiem że w UK, ale chodzi mi o firmę, profesję.ja zostałam dłużej w pracy bo i tak nie mam gdzie iść jakie to przygnębiające...... wygrzebałam w necie umowę najmu,bo ta babka od mieszkania jest strasznie zakręcona i nie mam pewności czy jej się coś z tym wynajmem nie odwidzi łóżko znalazłam i mam nadzieję że panna mi je zatrzyma. Niby obiecała ale ja już chyba nikomu na słowo nie uwierzę. Muszę tylko dogadać się z tą właścicielką żeby skombinowała transport bo ja jej na plecach nie przeniosę.jak ja bym chciała mieć to już z głowy. taka niepewność mnie rozwala. Dobrze chociaż że mogę kimać u koleżanki, ale ona też za kilka dni wyjeżdża do Australii a mieszkanie obiecała bratu- więc czas mi się kurczy
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||
|
|
|
|
#557 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Patrycja i ciesze się, że się układa coraz lepiej z byłym Córcia na pewno bardzo się cieszy i jesli Ty jestes szczesliwsza bardziej uśmiechnięta to już w ogole super Cytat:
chyba kiedyś musiałam się przewrócić czy coś skoro teraz co jakiś czas tak mam z tym biodrem dzisiaj się chyba wysmaruje jakąś maścią rozgrzewająca na noc może coś pomoże ![]() a wolne mam bo środy mam zawsze wolne w czwartek 11 wolne i piątek tez mam wolne odwołane praktyki czyli się uzbierało 5dni ![]() trzymam bardzo mocno kciuki, żeby Ci się poukładało bo naprawde cięzka sytuacja się zrobiła przykro mi, ale jak już znalazlaś mieszkanie to już tylko teraz umowa najmu i już będzie się ukladać zobaczysz, potem już będzie z górki ![]() o i jutro ide do biedronki bo są w promocji zestaw szampon i odżywka dove do zniszczonych i farbowanych zawsze to jakaś okazja a przeglądałam dzis jakie dziewczyny mają zbiory kosmetyków do włosów to ja poprostu przy nich w ogóle jakbym o moje nie dbała chociaz mysle, że jak już będę pracować to moje zbiory kosmetyków tez tak będą wyglądać
Edytowane przez kropelkaa Czas edycji: 2010-11-09 o 18:27 |
||
|
|
|
|
#558 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
#559 |
|
Zakorzenienie
|
Sun co się dzieje?
|
|
|
|
|
#560 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
facetow (nie powiem 3 kolezanki mam ,ale 30 facetow w porownaniu z 3 kobietami to nie zabardzo ladnie wyglada )---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ---------- Cytat:
|
|
|
#561 |
|
Zakorzenienie
|
Asia jestem w domu, ale miło pomarzyć nie??
![]() Słoneczko co się dzieje?? o rany ja dzis zmarnowałam 1,5h na seminarium powinien nam rozdzielić, a nie z 5 rokiem mamy i dziś się na nich wydzierał że nic z magisterki nie napisali.nie będę się zagłębiac w szczegóły ale masakra, przegadałam całe sem z Agnieszką![]() na wykładzie byłam i chyba będę chodzic bo to z tego przedmiotu co na sem jestem, poza tym było 10 osób więc warto ![]() Goś widzę u ciebie wielkie zmiany gdzie teraz mieszkasz?? podpisz koniecznie umowę najmu! żeby potem nie było niedomówień![]() haaa spotkalismy się dziś przypadkiem z M. przy windzie i właśnie mi napisał że ładnie wyglądałam i zaproponował nieprzypadkowe spotkanie....i w koncu mu napisałam KIEDY zobaczymy co odp
Edytowane przez ygerna Czas edycji: 2010-11-09 o 18:46 |
|
|
|
|
#562 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#563 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi tam by się taka praca podobała ![]() no i tak powinno być
|
|
|
|
|
|
#564 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wiesz z dziewczyna da sie dogadac zawsze jakos ,ale z facetem i jeszcze upiera sie na swoim i trzeba jakos porozumiec sie i dojsc do ugody to czasami trudne
|
|
|
#565 |
|
Zadomowienie
|
miałam z tż małe spięcie jak zwykle o głupote .. i potem mówie do niego a on mnie ignorowal jak juz zaczełam sie denerwowac to zaczal sie ze mnie smiac.. przez 20 min do niego mówiłam a on nic.. wkoncu jak pow ze jak ma tak siedziec i nie ma zamiaru sie do mnie odezwac to lepiej jak pojdzie do domu .. wstał i wyszedł .. i zero kontaktu ..
|
|
|
#566 | |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Oj dziewczyny przyda się motywacja do pisania pracy oj przyda tymbardziej że obecnie to poszukuję idealnego koloru na paznokcie przestaąłm obgryzać po tylu latach by sobie chyba zajęcie zastępcze znaleźć Kropelkaa a Ty już Pani magister? Że niby stara dupa nie jestem? ![]() ---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ---------- Cytat:
Głowa do góry ygerna no ładnie tam masz, ładna pogoda na tej plaży rozumiem jest też na czym oko zawiesić?
Edytowane przez asiaczek87 Czas edycji: 2010-11-09 o 19:04 |
|
|
|
|
|
#567 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#568 |
|
Zakorzenienie
|
no baaa
do wyboru do koloru
|
|
#569 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zdarza się nam mieć tam dużą widownię A ile śmiechu przy tym Że też taką pamięć masz do nicków? ![]() ---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ---------- Cytat:
A jaki kierunek skończyłaś i jaki obecnie będziesz kończyć?
|
|
|
#570 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
[QUOTE=asiaczek87;23145462]Witajcie ![]() Kropelkaa a Ty już Pani magister? Że niby stara dupa nie jestem? [COLOR=Silver]nie mgr to nie, nie wiem czy w ogole bedzie no gdzie Ty stara jak masz 23 lata najlepsze lata ![]() [QUOTE=asiaczek87;23145648]No no domyślam sie zdarza się nam mieć tam dużą widownię A ile śmiechu przy tym Że też taką pamięć masz do nicków? [COLOR="Silver"]ja bardziej avki kojarze ![]() no śmiechu pewnie tak jak historie czasem były... ciekawe ![]() ---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ---------- coś pogmatwałam przy pisaniu postu Edytowane przez kropelkaa Czas edycji: 2010-11-09 o 19:17 |
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:20.

Bez okularów ślepam jak kret.

a się udało napisać
do tego jeszcze musze isc do biblioteki bo dostalam powiadomienie o przetrzymaniu i kare
Mala jest zadowolona bo widzi ze jestesmy razem i ze nie chodze cale dnie smutna i moze bedzie dobrze 
chociaz mysle, że jak już będę pracować to moje zbiory kosmetyków tez tak będą wyglądać