|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4831 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Matura 2011! Czesc 3 czyli "Szkołę witamy, lecz wizażu nie opuszczamy"! :D
ja wstaję o 6.45- znaczy na ta nastawiam, budzik, wstaję około 7.00, 7.43 wychodzę/wybiegam
.A dzisiaj miałam dziwny spr z geo, na który czekałam 3 okienka . Jutro na olimpiadę z mat do Niemiec, czyli w sumie już mam weekend ![]()
|
|
|
|
#4832 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Matura 2011! Czesc 3 czyli "Szkołę witamy, lecz wizażu nie opuszczamy"! :D
Dzień dobry
![]() Cytat:
Cytat:
![]() A ja z biologii czuje się w miarę dobrze. Nauczycielka jest naprawdę dobra, rzetelnie podchodzi do pracy i na fakultetach powtarzamy materiał Ja za to z chemii czuję się mniej pewnie.Wgl to zauważyłam, że najlepsi nauczyciele, jakich miałam uczyli mnie biologii lub przyrody (ta nauczycielka też była po skończonej biologii) Pozytywni ludzie z tych biologów ![]() Ja już od godziny w domu Byłam u fryzjera, ale ścięłam tylko grzywkę O spr. z chemii nie myślę, co będzie to będzie Na jutro na szczęście nie dużo, więc przysiądę do powtórek z biologii ![]() Miłego dnia
|
||
|
|
|
#4833 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4834 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry. Dostałam 4 z geografii ze sprawdzianu. Jedyna w klasie
Z chemii oddała nam sprawdziany. Dostałam 3, bo złą metodą rozwiązywałam zadanie Czy u was też są jutro skrócone lekcje? |
|
|
|
#4835 |
|
Raczkowanie
|
Hej
Ja dzisiaj jestem w strasznym humorze... A wszystko przez korki z fizyki z których prawdopodobnie u tego pana rezygnuje. Wzięłam od znajomych kilka numerów i dzisiaj wieczorem będę wydzwaniac - mam nadzieje, że jeszcze ktoś znajdzie dla mnie czas ... W szkole zawaliłam sprawdzian z polskiego Jutro chyba robię już sobie długi weekend i idę na wagary, a później na pilates i siłownie
|
|
|
|
#4836 | |
|
Zakorzenienie
|
u nas dzisiaj były skrócone i jutro też będą.
Dzisiaj dostałam 5 z fizyki a jutro idę dopiero na 4 lekcję ---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ---------- Cytat:
Nutka - a jak u Ciebie z tymi korepetycjami? Dogadałaś się z facetem? |
|
|
|
|
#4837 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, jutro mam skrócone wychodzę coś ok 12 i w dodatku jest wywiadówka
|
#4838 |
|
Zakorzenienie
|
Skrócone?! Ejj... też tak chcę! Chociaż akurat na środy nie narzekam
Po 9 latach męki, w LO środy mam dość luźne, w tym roku to już w ogóle - tylko 4 lekcje
|
#4839 |
|
Zakorzenienie
|
tzn. ogólnie nie wiem jak u Was, ale u mnie skrócone lekcje polegają na tym, że lekcja trwa 45 minut, a czas odejmują z przerw
a w gimnazjum skrócone lekcje trwały 35 minut + skrócone przerwy.
|
|
|
|
#4840 |
|
Raczkowanie
|
Ponieważ facet ogólnie ma małe pojęcie o rozwiązywaniu zadań, zawsze ma kartkę z odpowiedziami z którą sprawdza to co robię z nim, co wydaje mi się trochę dziwne. Za to mega dużo czasu poświęca na teorię i mówienie o rzeczach, które wydają mi się kompletnie nie potrzebne do matury... Zamiast skupić się na zadaniach których nie rozumiem on dogłębnie mi tłumaczy te które sama zrobiłam...
My jutro mamy normalnie wszystkie lekcje. |
|
|
|
#4841 |
|
Zakorzenienie
|
A ja jutro do 16...
Dziś z tego powodu idę na basen, a co! Przygotuje umysł przed jutrem...
|
|
#4842 |
|
Rozeznanie
|
U nas odejmują czas od przerw i lekcji. Jutro po prostu mamy lekcje do 13, a potem do domu.
|
|
|
|
#4843 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczynyyy
![]() Ja mam jutro normalne lekcje... I sprawdzian z biologii z układu nerwowego i hormonalnego na dokładkę. Poza tym muszę poprawić gola z historii. :/ A dziś miałam cudny dzień, bo dostałam z matmy dwie piątki. Jedną ze sprawdzianu z logarytmów, a drugą z poprawy podobieństwa. Od razu mam większą motywację do nauki.
|
#4844 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4845 |
|
Rozeznanie
|
Ja jutro też mam lekcje normalnie i w sumie ciężkie lekcje. Ale za to długi weekend się szykuje. Macie jakieś plany w związku z nim?
|
|
|
|
#4846 |
|
Zakorzenienie
|
A dziś nasza wych przeszła samą siebie
Zapowiadała sprawdzian z "Wesela" a zrobiła z antyku...
|
|
#4847 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4848 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4849 |
|
Zakorzenienie
|
Lavi, przejrzałabym statut czy nauczyciel może tak zrobić.
|
|
|
|
#4850 | ||
|
Rozeznanie
|
W mojej szkole jutro są dwie pierwsze lekcje, potem festiwal Pieśni Patriotycznej i każda klasa która ma swoich reprezentantów idzie słuchać i kibicować, a potem Ci którzy śpiewali mogą iść do domu
u mnie śpiewa cała klasa więc wszyscy idziemy :pCytat:
zmieniłam korepetytora chodzę teraz do faceta, który uczył mnie fizyki w I i II klasie i jest tak jak mi odpowiada ; )Cytat:
![]() jak my mamy skrócone to lekcje trawają 30 minut i przerwy są tylko 5 minutowe ![]() wróciłam właśnie z fizyki, stwierdziłam, że nie powinni mnie wpuszczać do księgarni, bo znowu wydałam 100zł na książki ![]() i dziewczyny piszcie więcej, bo mam zamiar zmienić nick, jak pojawi się nowy wątek ;p |
||
|
|
|
#4851 |
|
Zakorzenienie
|
Nutka, czemu zmieniasz nick? Ja tak bardzo lubię ten
|
|
|
|
#4852 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4853 |
|
Zakorzenienie
|
ach, ja pamiętam czasy kiedy byłam anonimowa na wizażu, a teraz natknęłam się na 4 osoby z mojej szkoły
też kiedyś myślałam o zmianie nicka, ale per rosiek mówią do mnie wszyscy, nawet psorka od fizyki ![]() o, co robisz z włosami? ja od kilku dni zbieram się, żeby podciąć grzywkę...
|
|
|
|
#4854 |
|
Zakorzenienie
|
Nutka mnie te progi nie przerażają , chodzi mi o to że są za niskie co uznałam że wiąże się pewnie z takim samym poziomem...
Teach a parrot the terms supply – and – demand and you've got an economist. http://miejpoglad.blogspot.com/ Edytowane przez Bziu Czas edycji: 2010-11-09 o 19:21 |
|
|
|
#4855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie chcę zbyt wiele pisać bo nie wiadomo kogo tu licho przywlecze, ale powiem tyle moja wych to ma władze niczym dyrektor... jej nikt nie podskoczy, nawet dyrektor.
|
|
|
#4856 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4857 | ||
|
Rozeznanie
|
Biol-chem-mat. Ale biologii nie cierpię... Innego profilu z matmą i chemią w moim mieście nie ma.
Cytat:
Cytat:
|
|
#4858 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() No właśnie nicka NutkaStylu używałam m.in. na fotka.pl więc ludzie z reala też znają ten nick, nie mówiąc już o innych portalach, nawet na plemionach grałam jakiś czas pod tym nickiem ![]() Cytat:
brałam pod uwagę budownictwo na UP dopóki nauczycielka od kosztorysowania nie powiedziała nam, że studiowanie budownictwa na UP to głupota, a nie chciałabym żeby życie zweryfikowało tę głupotę na moim przykładzie ![]() moim zdaniem uczelnie po to mają nazwy typu Politechnika, Uniwersytet, Uniwersytet Przyrodniczy, Uniwersytet Ekonomiczny, Akademia Medyczna itp, żeby kształcić absolwentów w "swoich" kierunkach, a nie na UP otwierać kierunki stricte techniczne lub ekonomiczne |
||
|
|
|
#4859 |
|
Zakorzenienie
|
U nas nikt się tego nie podejmie bo z nią nie wygrasz. Nie raz próbowaliśmy, zawsze wyszło na jej.
|
|
#4860 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
w takim razie gratuluje 5-ek podwójnie ;D
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:07.

.
. 

a dzisiaj mam na 9:40, więc wstałam o 7 i się krzątam.
Na jutro na szczęście nie dużo, więc przysiądę do powtórek z biologii
... W szkole zawaliłam sprawdzian z polskiego 

Można tak? Ja rozumiem jakby wam dowaliła dajmy na to Lalke czy Ludzi Bezdomnych, ale gdzie antyk do Wesela?
Nie chcę zbyt wiele pisać bo nie wiadomo kogo tu licho przywlecze, ale powiem tyle moja wych to ma władze niczym dyrektor... jej nikt nie podskoczy, nawet dyrektor.